evliyken başka birinden hoşlanılabilinirmi?

Bu soruyu esınızın sıze sordugunu dusunun? Ya da pardon sıze olmamalı. Bır arkadasına sordugunu dusunun. O vakıt verdıgınız yanıt ne ıse, ona gore uygulamaya gecın.

Zıra benım ıcın degıl benım hoslanmam, bır baska erkegın bana farklı gozle bakması dahı kabul edılebılır bır sey degıldır! Kendımden utanırım o vakıt.

sen eşinin oğlunun yüzüne nasıl bakıyorsun ya ne demek kafam karıştı ya şok oldum okuyunca birde eşim üzerime titriyor yazmışsın ayıp ya ne günlere kaldık

zannetiğiniz gibi yakın değiliz sonuçta burası bir işyeri tavırlarından rahatsızlık duyduğumu söyleyebilirim

ne diyeceksiniz çok merak ettim benden hoşlanıyor gibisiniz beni şımartıyorsunuz aslında ben evliyim vs. vs.lütfen kendinizi bu insandan uzak tutunuz niçin size yakınlaşmasına izin verdiniz anlamadım

Yaaa böyle konu açıp da bir müddet sonra yazmayanlara sinir oluyorum. Bence biz ne desek boş arkadaş yolunu seçmiş ya da gerçekten keklendik kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaa suç sende mi adam asılıyormuş.yoksa sen bence hiç ama hiç oralı değilsin.umrunda bile değil.yahu arkadaşım Allah sizin gibileri evlerden uzak eylesin.sen bence bu yazıyı buraya yazmakla soru sormakla niyetini çoktan bozduğunu senin de aslında adama karşı kayıtısz olmadığını ortaya koymuşun.hiç vicdan rahatlatmaya çalışma.biri bana istediği kadar ilgi göstersin istediği kadar etkilemeye çalışsın ben niyeti bozmadığım sürece yanıma bile yanaşamaz.ayrıca rahatsız olduğumu öyle bir belli ederim ki buna asla cesareti olmaz.Allah islah etsin.

sanki böyle bi olay yokta konu sahibi kendini böyle yüceltiyo kocam çok seviyo ama peşimden koşanlar var gibi cvp vermedigine göre cvplara fake kesin

bu mümkün değil evliyken baska adam nasıl dikkatini çekebilir bence hemen işini bırak bence bu durum bile vicdanını sızlatmalı..

Bu adamin senle ilgilenmesine izin verme.
Sert davran biraz, bak bakalim ilgileniyormu.
Ne demek evli bir kadinla ilgilenmek yuh yani.
Sert davranamiyorsanda isini hemen birak, esinden ve oglundan önemlimi.

Ya arkadaşlar olay evet cok etik yada dogru görünmüyor evli deilim bilemem ama bu kadar yüklenmekte dogru deil.

evlısın cocugun var esınden cok memnunsun pekı ne yapmaya calısıyosun ya bos ısler arkadasım ne ısıne yarayacak bole ısler sorman bıle senınde gonlunun oldugunu gosterır yoksa bole bıseyı hangı mantık alır sen yuvanı cocugunu dusunuyosun yanlıs yapmadan ayrıl o ısten yoksa basına ıs acarsın huzurlu yuvanı dagıttıgına degmez ararsında bulamazsın....

arkadaşım kesinlikle en kısa zamanda o işyerilden ayrıl..
aklımkayar mı deme kafan karıştığına göre zaten aklın bir parçada olsa kaymış..
işten çıkıp parasızlık çekmek daha sonra içine düşeceğin durumdan bin kat iyidır..
en nihayetinde belki daha da iyi bir iş bulabilirsin Alllah büyüktür...
sakın kocanın yavrunun günahına girme..
ömür boyu vicdan azabı çekersin..

nedense ben sizin bu davranışlar karşısında tavır koyabileceğinize inanmıyorum...
umarım durumu elinize yüzünüze bulaştırmazsınız.
benim size vereceğim tek tavsiye...
derhal o iş yerinden ayrılın...

Günaydın herkese kimseyi keklediğim yok merak etmeyin ben sadece yaşadığım karışıklığı paylaşmak istedim her gelen mesajı okuyorum o kişiyle iş dışında muhatap olmamaya çalışıyorum ancak bakışlarının hala üzerimde olduğunun da farkındayım tavsiyelerinizi ciddiye alıyorum bir yandan da kendime iş aramaya başladım ben ne kadar uzak olmaya çalışsamda olmıycak burda artık buna inanıyorum en kısa zamanda işimi değiştireceğim

işten ayrılmak çok saçma, insan işten bile ayrılsa kendinden kaçabilecek mi? başka bir yerde, başka birileride var. kesin tavrını koymalı, kendine olan saygını kazanmalısın, böylece önüne kim geçerse geçsin dik duruşunun önünde duramaz, sende kendinle gurur duyarsın. bu kadar emin konuşuyoru çünkü aynısı benimde başıma geldi, şimdi başım o kadar dikki hem kendime hem o kişiye karşı, bana ve evliliğime kimşe bişey yapamaz.

önce kendi kafanda çözmelisin yani.

ya ben anlamıorum ya tövbe tövbe eşin seni sewio olabilir ama senin onu sewmediin gün gibi ortada nekadar ayıp bişey ya nişanlı biriyim ve bi bayan olrak bunu okuduum için de çok üsüldüm aşkta sewgide bağlılıkta tek bi kişye olur nasıl yani hem eşini sewiosun hem başka bi adamdan elin adamından hoşlanabiliosun aynı şeyi eşinin sana yaptıını farz et ve hemen o işyerinden ayrıl çok yazık olur evliliine![/Balsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…