ya ben anlamıorum ya tövbe tövbe eşin seni sewio olabilir ama senin onu sewmediin gün gibi ortada nekadar ayıp bişey ya nişanlı biriyim ve bi bayan olrak bunu okuduum için de çok üsüldüm aşkta sewgide bağlılıkta tek bi kişye olur nasıl yani hem eşini sewiosun hem başka bi adamdan elin adamından hoşlanabiliosun aynı şeyi eşinin sana yaptıını farz et ve hemen o işyerinden ayrıl çok yazık olur evliliine![/Balsanaalsanasmile
Bravo 3 aylık konuyu yerinden çıkardınız vereliniortak vereliniortakvereliniortak
Gene de buna da şükürsenelik konuları mezarından çıkarmadınız... şakkıdı
ben oldum olası "ne yapalım kalp bu aşık oldum" vs. vs. türünden cümlelerden anlamam..
bana eşimden başka bir erkek erkek gibi bile gelmez..
eşinle sorunun olmadığına emin misin..
her anlamda..
çünkü normal olan eşine aşık bir baynın başka bir erkeğin fazla ilgisinden hoşnut değil rahatsız olmasıdır..
çözüm olarakta çok mesafeli yaklaşabilirsin..
hatta kendinden şüphelenmeye başladıysan iş değiştirebilirsin ama beynini yanında taşıyacaksın yine..
Evet insan evliyken başka birinden hoşlanabilir ama hoşlanmamalıdır.
Bence ya titre ve kendine gel, yok yapamıyorsan arkana bile bakmadan bırak o işi.
Sonra da otur başka bir insanın ilgisinin seni neden bu kadar çektiğini, kendi evliliğinde sana az gelenin, yetmeyenin ne olduğunu iyice düşün ve bu açıkları kapatmaya çalış, çalış ki aynı şey yine başına gelmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?