evliyken başka birinden hoşlanılabilinirmi?

Bravo 3 aylık konuyu yerinden çıkardınız vereliniortak vereliniortakvereliniortak
Gene de buna da şükürsenelik konuları mezarından çıkarmadınız... şakkıdı

Aman aman..
Mutluymuşsunuz zaten. Mutluluğunu böyle birşey için bozma sakın..
Eğer sorun olmayacaksa işten çık veya o adama cevabını ver..

çok kızdım bir kadına bir anneye bu konuda yanlış mı doğrumu diye birilerine danışmayı bile yanlış buluyorum kafanızdan geçirmenizide şöyle bırakıyım bir kenara...........nedense bu tarz konularıda hep yeni üyeler açıyor enteresan=(

hoşlanmamalı..
banadagarip geldi
hoş gerçi konuda eskiymiş...
yazmanında bir anlamı yok aslında
amamerak ettimişi bıraktı mı neyaptı falan diye :)

Eşini gectim.
Bir ANNE nasıl düşebilir böyle birşeye yaa.
Yavrusunun yuzune baktıgında insan hicmi utanmaz.
Anlamıyorum anlayamıyorum.

Arkadaşım şeytan bazen insanı en olmayacak noktasından vurabiliyor. İnsan düşüncelerine ket vuramıyor malesef. Bir insanın sana karşı olan güzel tavırlarından istemeden etkilenmek gayet tabii bi olaydır. Sen zaten dorğu yolu bulmuşsun. İşi filiyata döküp çirkinleştirmediğin ve en doğru kararı verip nefsine yenilmediğin için kutluyorum seni. ALLAH kimseyi yolundan şaşırtmasın.

Valahi aynen canım ya. Evli değilim ama birinden hoşlansam bile öteki erkekler erkek gibi gelmez bana. Bred Pit gelse ilgimi çekmez zemuszemus Birini düşünmeyi bırak baksam bile ihanet ediyormuş gibime gelir bakmam da. Şeytanın seni yoldan çıkarmasına izin verme. İnsnoğluna kalıcı olan geçici hissler değil. Kalıcı lan eşine sayqı çocuğuna sayqıdır. İşini değişdir def olsun o adam daalsanaalsanasmile

bencede o işi bırak ne güsel mutlu bir ailen varken böyle evli olduğunu bilebile senin aklını çelmeye çalışıyor yazık ya.evliliğinin kıymeini bil senin yerinde olmak isteyen çok insan vareyvahedigeldismile

gerçekten hoşlanıyorsan iyice düşündükten sonra çocugunu hiç düşünme büyyünce o karısıyla mutlu olup seni arayıp sormadıgında senin yanında sevmedigin birisi olması güzel bir durum degil (tabi eşinle problem invarsa(

konu kapanmış ama şunu demeden geçemeyeceğim yaaaa

evli ve çocuklu kadına bakan adamdan daha sonra o kadına nekadar hayrı dokunur acaba adamın huyu buysa aynı şeyi yapmayacağı ne malumm

konu sahibiii sana dimedim:))

esımın akrabalarından bır kız da bu durumu yasadı.esı yakaladı evde bunları ve sımdı bosandılar.dıger cocuga ne mı oldu o zaten evlıydı esı de affettı bıttı gıttı.O da köy hayatına geri döndü.

bence once kendinizi ondan hoslanmadıgınıza inandırın yani ben esimi seviyorum ondan etkilenmeyecegim diye bi sure sonra bu gerceklesir

kaydirigubbakcemile5aynen katılıyorum çok ii anlatmışsın

Mutluysan ne gerek var başka bir aşka ! Double mutluluk mu yaşamak istiyorsun? Eğer istiyorsan böyle birşey yok çünki. Evlilik sadakat işidir. Zaten bu yüzden evleniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…