- 3 Şubat 2018
- 25.758
- 110.830
- 598
Anlayabiliyorum,zor bir durum. Çocuğunuz ile aydınlık günleriniz sizin olsun. Yakın bir arkadaşımın eşinde de ani öfke patlamaları,hatta dengesizce tavırlar,anı anını tutmayan tepkiler var.Kız çok yıprandı.Bir ilişki için acelem yok. Zaten boşanma sürecinde buna vaktim de ruhsal sağlığım da olduğunu sanmıyorum. Böyle bir şeyin içinde yer almak istemiyorum. Her şeyden önce anneyim ve kızım için en sağlıklısı neyse onu yapmaya özen gösteriyorum.
siz zaten "kesinlikle normal değil" diyerek kesin bir hüküm verdiniz ve yargıladınız.Evli iken başka birine ilgi duymak "size göre"gayet normal,saygım sonsuz. Ben "bana göre"yazdım. Burda kaç tane farklı hayatlar süren farklı fikirlere sahip kadınlarız herkesin tek tip düşünceye sahip olması mümkün değil öyle değil mi?
Aksiyona dökülen bir durum da görmedim bende zaten,yargılayıcı yahut hakaret içeren hiçbir ifadem yok. Hanımefendinin ruhsal bir çöküşte olduğu,zor bir dönem geçirdiği çok belli.
Sizin fikrinize duyduğum saygıdan rica ediyorum ve yanlış tespit derken yine aynı yere geliyorum kime,neye göre?
Yo normal bir şey değil evli biriyken ilgi duymak falan . Biriyle hoşlanıp onunla sohbet etmek gayet aksiyon almaktır kaç insan içinde boşanma sebebidir .aslında evli iken başka birine ilgi duymak gayet doğal. zira evlilik denilen şey, sizin sandığınız kadar kutsal bir şey değil; sadece iki tarafı olan bir anlaşmadır. anlaşma şartı ise, -toplum yapısını korumak adına- evlilik süresince tarafların sadakatidir. henüz aksiyona dökülmüş bir durum yok ortada.
kadın kendini yeteri kadar kötü hissediyorken yanlış tespitlerle daha da suçluluk duygusu salmayın içine
Denedik. İnanın çocuğum için her yolu denedim. Karşımda terapiyi küçük gören, saçma bulan bi adam var. Ona rağmen denedik. Her çıkışta boşu boşuna para veriyoruz dediSahsen ortada cocuk varsa devamli bosanmanin esigine gidip gelmektense ciddi bir sekilde profesyonel destek alinip evlilik önce bir onarilmali. Bir cok cift onu yapmiyor. Öylesine devam ediyorlar, bag ayni sekilde zedelenmis veya zayif kaliyor ve sonra da böyle durumlar ortaya cikiyor. Evliliginizi onarmaya calisin. Yok olmadi bosanin. Sizin yaptiginiz da aldatmaya giriyor aslinda
Evliyken başkasına ilgi duymak normal değil hatta kesinlikle normal değil. Bu benim hayat görüşüme göre. Yorumumda size tavsiyem,bence gibi ifadeler var dikkat edin. Size göre bu olağan bir durum hatta kesinlikle olağan.siz zaten "kesinlikle normal değil" diyerek kesin bir hüküm verdiniz ve yargıladınız.
Hoşlandığım biri ile sohbet etmedim. Sohbet ettiğim birinden hoşlandım. Zatwn hali hazırda aynı yerde çalıştığım ve her gün yüz yüze gelip iş hakkında konuştuğum bir insanYo normal bir şey değil evli biriyken ilgi duymak falan . Biriyle hoşlanıp onunla sohbet etmek gayet aksiyon almaktır kaç insan içinde boşanma sebebidir .
anladığım kadarıyla siz, evli iseniz erkeklerle hiç sohbet etmiyorsunuz. evlilik, hukuki bir anlaşmadır. sizi bilemiyorum ama birçoğumuz insanız. düşünen varlıklarız. dolayısıyla hukuki bir anlaşma ile insan duygularına ket vurulamıyor. önemli olan başkalarına karşı hisler uyandığında ne karar alacağınYo normal bir şey değil evli biriyken ilgi duymak falan . Biriyle hoşlanıp onunla sohbet etmek gayet aksiyon almaktır kaç insan içinde boşanma sebebidir .
Evleneceğimi söylemedim ama neyse.Baska evlilikler sevgi pıtırcıgı zaten
Baska evliliklerde kocalar ilgiye boğuyor daralıyoruz. Neyse zaten rota kaymış.
bu hoşlandıgınla evlenincede bu noktaya geleceğinizi unutma.
Sinirli olması vs onlar kişiden kişiye deişir tabi
Sadece siz çalışıyorsunuz sanırım bizlerin hiç tecrübesi yok . Hanımefendi 23 yaşında girdim iş hayatına işim gereği yüksek mevkide mühendis meslektaşlarimla diyalogdaydim. Nisanliyken hiç aklım celinmedi. Çirkin bir kadın değilim hadi çirkin olayım yüzlerce çirkin erkeğe de denk gelmisimdirHoşlandığım biri ile sohbet etmedim. Sohbet ettiğim birinden hoşlandım. Zatwn hali hazırda aynı yerde çalıştığım ve her gün yüz yüze gelip iş hakkında konuştuğum bir insan
olağandır elbette. gün içerisinde onlarca insanla "süreklili" olarak diyalog içerisindeyim. şu anda "ben hayatta eşime bunu yapmam" dersem herşeyden önce kendime yalan söylemiş olurum zira ben insanım. yanılmak için yaratıldım. bu konuda babama bile güvenmem zira kendisi bu haltı yedi.Evliyken başkasına ilgi duymak normal değil hatta kesinlikle normal değil. Bu benim hayat görüşüme göre. Yorumumda size tavsiyem,bence gibi ifadeler var dikkat edin. Size göre bu olağan bir durum hatta kesinlikle olağan.
Yorumumuzu yapalım,konu sahibi kendisine iyi gelen tavsiyeleri alsın.Gereksiz çıkışlara lüzum yok.
Boşanın tamam iyi güzel de çocuğunuz var. O kısmı tam anlayamadım hoşlandığınız kişiyle mi devam etmek istiyorsunuz yoksa sadece boşanmak mı istiyorsunuz? Çocuklu olduğunuz için 2 katı dikkat etmeniz gerekir. Bu kişi veya başkası olsun size olduğu kadar çocuğunuza da sevgi saygı duymalı. Mutsuz huzursuz olduğunuz bir evliliği sürdürmek zorunda değilsiniz ama çok emin olmanız lazım. Kocanız bu öfke patlamaları için doktora gitmeyi düşündü mü?Ne bileyim sanki babasından ayırdığım için kötü anne gibi hissediyorum kendimi. Çocuk için sık dişini dayan kalbini gözünü kulağını kapat yaşa git diyesim de geliyor.
Yok benim isim hep erkeklerle otuz bes ülkeden adam taniyorum mühendisim benanladığım kadarıyla siz, evli iseniz erkeklerle hiç sohbet etmiyorsunuz. evlilik, hukuki bir anlaşmadır. sizi bilemiyorum ama birçoğumuz insanız. düşünen varlıklarız. dolayısıyla hukuki bir anlaşma ile insan duygularına ket vurulamıyor. önemli olan başkalarına karşı hisler uyandığında ne karar alacağın
Hayır tabii ki kimseyle devam etmek istemiyorum.Boşanın tamam iyi güzel de çocuğunuz var. O kısmı tam anlayamadım hoşlandığınız kişiyle mi devam etmek istiyorsunuz yoksa sadece boşanmak mı istiyorsunuz? Çocuklu olduğunuz için 2 katı dikkat etmeniz gerekir. Bu kişi veya başkası olsun size olduğu kadar çocuğunuza da sevgi saygı duymalı. Mutsuz huzursuz olduğunuz bir evliliği sürdürmek zorunda değilsiniz ama çok emin olmanız lazım. Kocanız bu öfke patlamaları için doktora gitmeyi düşündü mü?
übermensch'siniz siz o zaman. bravo. biz olmayabiliriz. ve herkes kendi cehenneminde yanacakYok benim isim hep erkeklerle otuz bes ülkeden adam taniyorum mühendisim ben. Ben birine birşey hissetmem ( ki imkansız ) duyguların oluşması için onunla flört etmem gerekir . Ben düşünen bir varlık olarak erkeklerle iş yapıyorum şirket hattimda yurt içi yurt dışı birçok erkeğin numarası vardır . Öyle bir hayat yok
Hea evlilik yoksa yardır :) tabi boşandıktam sonraEvleneceğimi söylemedim ama neyse.
Teşekkür ederim. Umarım siz yine de çok mutlu olursunuz
Hangi okulda okudunuz ? Mühendis ahlakı dersi almamıştım ben. Zira bende mühendisim.Yok benim isim hep erkeklerle otuz bes ülkeden adam taniyorum mühendisim ben. Ben birine birşey hissetmem ( ki imkansız ) duyguların oluşması için onunla flört etmem gerekir . Ben düşünen bir varlık olarak erkeklerle iş yapıyorum şirket hattimda yurt içi yurt dışı birçok erkeğin numarası vardır . Öyle bir hayat yok
Evli iken başka bir erkekle sohbet etmek,sosyal bir çevrede olmak ile evli iken başka bir erkeğe ilgi duymak çok farklı şeyler ama.olağandır elbette. gün içerisinde onlarca insanla "süreklili" olarak diyalog içerisindeyim. şu anda "ben hayatta eşime bunu yapmam" dersem herşeyden önce kendime yalan söylemiş olurum zira ben insanım. yanılmak için yaratıldım. bu konuda babama bile güvenmem zira kendisi bu haltı yedi.
önemli olan bu duyguları kendinizde tahlil ettiğinizde ne yapacağınız ve bunları yaparken ne yolları izleyeceğiniz. asıl ahlakı -bence- neden yaptığınızdan ziyade nasıl yaptığınız belirleyecek günün sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?