Evliyken başka birinden hoşlanmak ? Boşanma süreci.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sahsen ortada cocuk varsa devamli bosanmanin esigine gidip gelmektense ciddi bir sekilde profesyonel destek alinip evlilik önce bir onarilmali. Bir cok cift onu yapmiyor. Öylesine devam ediyorlar, bag ayni sekilde zedelenmis veya zayif kaliyor ve sonra da böyle durumlar ortaya cikiyor. Evliliginizi onarmaya calisin. Yok olmadi bosanin. Sizin yaptiginiz da aldatmaya giriyor aslinda

Anlayabiliyorum,zor bir durum. Çocuğunuz ile aydınlık günleriniz sizin olsun. Yakın bir arkadaşımın eşinde de ani öfke patlamaları,hatta dengesizce tavırlar,anı anını tutmayan tepkiler var.Kız çok yıprandı.

Umarım gönlünüzce olur herşey.

siz zaten "kesinlikle normal değil" diyerek kesin bir hüküm verdiniz ve yargıladınız.

Yo normal bir şey değil evli biriyken ilgi duymak falan . Biriyle hoşlanıp onunla sohbet etmek gayet aksiyon almaktır kaç insan içinde boşanma sebebidir .

Denedik. İnanın çocuğum için her yolu denedim. Karşımda terapiyi küçük gören, saçma bulan bi adam var. Ona rağmen denedik. Her çıkışta boşu boşuna para veriyoruz dedi

siz zaten "kesinlikle normal değil" diyerek kesin bir hüküm verdiniz ve yargıladınız.
Evliyken başkasına ilgi duymak normal değil hatta kesinlikle normal değil. Bu benim hayat görüşüme göre. Yorumumda size tavsiyem,bence gibi ifadeler var dikkat edin. Size göre bu olağan bir durum hatta kesinlikle olağan.

Yorumumuzu yapalım,konu sahibi kendisine iyi gelen tavsiyeleri alsın.Gereksiz çıkışlara lüzum yok.

Yo normal bir şey değil evli biriyken ilgi duymak falan . Biriyle hoşlanıp onunla sohbet etmek gayet aksiyon almaktır kaç insan içinde boşanma sebebidir .
Hoşlandığım biri ile sohbet etmedim. Sohbet ettiğim birinden hoşlandım. Zatwn hali hazırda aynı yerde çalıştığım ve her gün yüz yüze gelip iş hakkında konuştuğum bir insan

anladığım kadarıyla siz, evli iseniz erkeklerle hiç sohbet etmiyorsunuz. evlilik, hukuki bir anlaşmadır. sizi bilemiyorum ama birçoğumuz insanız. düşünen varlıklarız. dolayısıyla hukuki bir anlaşma ile insan duygularına ket vurulamıyor. önemli olan başkalarına karşı hisler uyandığında ne karar alacağın

Evleneceğimi söylemedim ama neyse.
Teşekkür ederim. Umarım siz yine de çok mutlu olursunuz

Hoşlandığım biri ile sohbet etmedim. Sohbet ettiğim birinden hoşlandım. Zatwn hali hazırda aynı yerde çalıştığım ve her gün yüz yüze gelip iş hakkında konuştuğum bir insan
Sadece siz çalışıyorsunuz sanırım bizlerin hiç tecrübesi yok . Hanımefendi 23 yaşında girdim iş hayatına işim gereği yüksek mevkide mühendis meslektaşlarimla diyalogdaydim. Nisanliyken hiç aklım celinmedi. Çirkin bir kadın değilim hadi çirkin olayım yüzlerce çirkin erkeğe de denk gelmisimdir sapik olmayan kimse durduk yere o işlere girmez . Yani konuşma birbirimizden hoşlanıyoruz artık konuşmayalıma gelmesi için karşılıklı adımlar atılmış olmalı . Bana bu adamı atabilen insanlara zaten ben yol açmıştım. Yani siz kalben aldatmissiniz eşinizi bosanin gitsin . Normal diyene de bakmayın

olağandır elbette. gün içerisinde onlarca insanla "süreklili" olarak diyalog içerisindeyim. şu anda "ben hayatta eşime bunu yapmam" dersem herşeyden önce kendime yalan söylemiş olurum zira ben insanım. yanılmak için yaratıldım. bu konuda babama bile güvenmem zira kendisi bu haltı yedi.
önemli olan bu duyguları kendinizde tahlil ettiğinizde ne yapacağınız ve bunları yaparken ne yolları izleyeceğiniz. asıl ahlakı -bence- neden yaptığınızdan ziyade nasıl yaptığınız belirleyecek günün sonunda

Ne bileyim sanki babasından ayırdığım için kötü anne gibi hissediyorum kendimi. Çocuk için sık dişini dayan kalbini gözünü kulağını kapat yaşa git diyesim de geliyor.
Boşanın tamam iyi güzel de çocuğunuz var. O kısmı tam anlayamadım hoşlandığınız kişiyle mi devam etmek istiyorsunuz yoksa sadece boşanmak mı istiyorsunuz? Çocuklu olduğunuz için 2 katı dikkat etmeniz gerekir. Bu kişi veya başkası olsun size olduğu kadar çocuğunuza da sevgi saygı duymalı. Mutsuz huzursuz olduğunuz bir evliliği sürdürmek zorunda değilsiniz ama çok emin olmanız lazım. Kocanız bu öfke patlamaları için doktora gitmeyi düşündü mü?

Yok benim isim hep erkeklerle otuz bes ülkeden adam taniyorum mühendisim ben . Ben birine birşey hissetmem ( ki imkansız ) duyguların oluşması için onunla flört etmem gerekir . Ben düşünen bir varlık olarak erkeklerle iş yapıyorum şirket hattimda yurt içi yurt dışı birçok erkeğin numarası vardır . Öyle bir hayat yok

Hayır tabii ki kimseyle devam etmek istemiyorum.
Bir ilişki içerisine girebilecek durumda değilim. Mental olarak aldatmış olduğum için hali hazırda ‘kreşe başladıktan sonra ayrılırım’ düşüncesini öne çekiyorum sadece

übermensch'siniz siz o zaman. bravo. biz olmayabiliriz. ve herkes kendi cehenneminde yanacak

Hangi okulda okudunuz ? Mühendis ahlakı dersi almamıştım ben. Zira bende mühendisim.
Sayın mühendis hanım size bu kusursuz karakterinizle, asla yanılmayan kişiliğinizle, dört dörtlük hayatınızla mutluluklar diliyorum.
Ben sizin gibi olmayı başaramadım kusura bakmayın :)

Evli iken başka bir erkekle sohbet etmek,sosyal bir çevrede olmak ile evli iken başka bir erkeğe ilgi duymak çok farklı şeyler ama.

Hepimiz yanılmak için yaratıldık,beşeriz. En başta kendim için asla yapmam diyemem kimse de demesin zaten ama buda normal kabul etmek olmuyor.

Ben kimseyi yargılamıyorum.Dini,ahlaki,sosyolojik hangi cepheden bakarsanız bakın bu normal değildir. Ama tabiki yargılamak tüü kaka demek haddim değil.Her insan ayrı bir âlemdir,görüşü yaşam şekli yaşanmışlıkları çok başkadır.Tutucu mahalle baskısı yapmıyorum yani kimseye,tarzım değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…