Hayır. Ve artık konuşmuyorumişyerindeki konuştuğunuz kişi de evli mi?
Birini gantilemek ? Hiç düşündüğünüz gibi bir durum yok. Ben evliliğimi bitirip bi ilişki içine düşmeyeceğim. Ben eşime yaptığım haksızlıktan dolayı boşanmak istiyorum. Yani madem aklıma biri girebiliyor bu evliliği devam ettirmemem haksızlık olur düşüncesindeyim. Kimsenin kimseyi garantilediniz yok. Maddi manevi kendime yetebilecek biriyimYeni birini garantileyince ayrılmak çok haysiyetsizce
anladım. ama tüm bunlar olmuşken evliliğinizi devam ettirmenin bi anlamı yok bence. karşıklıklı ikinizin de hataları olmuş. kendinize sıfırdan bir hayat kurun en doğrusu bu benceHayır. Ve artık konuşmuyorum
Bir de yapabileceğim en doğru şeyi yapıp tüm iletişimi kestim. Gerçekten taş mıyım söküp atayım bu kalbi. Elimde olsa yapmazdım, elimde değildiBen konu sahibesinin bu kadar taşlanmasını anlayamadım. her insanın duygusal ihtiyaçları var, konu sahibesininki karşılanmıyor. Ortada zaten bir evlilik yok, iletişim kurmayan öküz gibi bir adam var. KOnu sahibesi de başkasından hoşlanmış, kalp bu taş değil ya. Bu sayede hayatının gittiği yön konusunda uyanış yaşamış, bu evlilik olmuyorsa boşanıcam diyor taşlanmalık bir durum göremiyorum
Bir de yapabileceğim en doğru şeyi yapıp tüm iletişimi kestim. Gerçekten taş mıyım söküp atayım bu kalbi. Elimde olsa yapmazdım, elimde değildi
Evli olduğumu bilmiyor. Yani işin doğrusu boşanmış olduğumu tahmin etmiş son 2 yıllık hayatıma bakılırsa bekar biri gibiyim zaten her yere tek gidiyor, her işi tek başıma hallediyorum.bosan ve o bulduğunla evlen, mutluluğun zirvesine ulaşacaksın.
Evli kadinla yakinlasan bir adam bulmussun kacirma, bekledigin ilgiyi şefkati o verecek sana, sonunda seninde yuzun gülecek dostum.
bir uyanış yasadiysa hemen evdekini bosamali bence. Konussun adamla, baskasindan hoslaniyorum desin.Ben konu sahibesinin bu kadar taşlanmasını anlayamadım. her insanın duygusal ihtiyaçları var, konu sahibesininki karşılanmıyor. Ortada zaten bir evlilik yok, iletişim kurmayan öküz gibi bir adam var. KOnu sahibesi de başkasından hoşlanmış, kalp bu taş değil ya. Bu sayede hayatının gittiği yön konusunda uyanış yaşamış, bu evlilik olmuyorsa boşanıcam diyor taşlanmalık bir durum göremiyorum
Aslında bana kalırsa biraz elimizde her şey. Yani iş arkadaşı iş arkadaşıdır. İşle ilgili konuşuruz ve biter. Ama siz iş dışında iletişimde kalmışsınız ki karşılıklı bir hoşlanma durumu olmuş ve bu dile getirilip yine karşılıklı olarak uzaklaşmışsınız. Uzaklaşmanız doğru ama bana kalırsa hoşlanma aşamasına gelene kadar iletişimde kalmak yanlış. En iyisi biraz kendinizi dinleyin.Bir de yapabileceğim en doğru şeyi yapıp tüm iletişimi kestim. Gerçekten taş mıyım söküp atayım bu kalbi. Elimde olsa yapmazdım, elimde değildi
Yani evli olduğunu sakladım diyorsun ortak yönlerimizi keşfettik duyunca istemedi ama hala suçlu eşin çok tuhaf .. cidden bu oyunun masumu musun tekrar düşün derimEvli olduğumu bilmiyor. Yani işin doğrusu boşanmış olduğumu tahmin etmiş son 2 yıllık hayatıma bakılırsa bekar biri gibiyim zaten her yere tek gidiyor, her işi tek başıma hallediyorum.
Hala evli olduğumu duyunca, konuşup böyle bir şeyin içinde asla yer alamayız deyip konuyu kapattık zaten.
Yaşını başını almış insanlarız. Macera aradığımız yok merak etmeyin.
Şu mesajınızdan aranızdaki yakınlaşmayı bitiren asıl kişinin karşı taraf olduğunu düşündüm. Evli olmanız o kişi için sorun olmasaydı başka bir durumun içinde olacak gibiymişsiniz.Evli olduğumu bilmiyor. Yani işin doğrusu boşanmış olduğumu tahmin etmiş son 2 yıllık hayatıma bakılırsa bekar biri gibiyim zaten her yere tek gidiyor, her işi tek başıma hallediyorum.
Hala evli olduğumu duyunca, konuşup böyle bir şeyin içinde asla yer alamayız deyip konuyu kapattık zaten.
Yaşını başını almış insanlarız. Macera aradığımız yok merak etmeyin.
İmzamı atarım...bir de ben şöyle düşünüyorum bilmiyorum yanlış mi, zaten mutsuzsun esten istedigin ilgiyi göremiyorsun vs, baska biriyle konusmaya baslayinca illa ki hoslanirsin, seversin.
Buna mahal vermeye gerek var mi?
Konusma, ilerletme.. Ilerlettikten sonra mesefe koymanin ne önemi var ki?
Mutsuzsun ve bosan. Aldatmayi bekleyene kadar surdurmenin ne anlami var?
BBilemiyorum belkide ben bu aldatma olaylarinda cok katiyim.
Sevgin mi bitti, saygi mi bitti, mutlu degil misin, ALDATMADAN boşanmali biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?