Evliyken başka birinden hoşlanmak ? Boşanma süreci.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni birini garantileyince ayrılmak çok haysiyetsizce
Birini gantilemek ? Hiç düşündüğünüz gibi bir durum yok. Ben evliliğimi bitirip bi ilişki içine düşmeyeceğim. Ben eşime yaptığım haksızlıktan dolayı boşanmak istiyorum. Yani madem aklıma biri girebiliyor bu evliliği devam ettirmemem haksızlık olur düşüncesindeyim. Kimsenin kimseyi garantilediniz yok. Maddi manevi kendime yetebilecek biriyim

Ben böyle şeylere "asla olamaz" gözüyle bakmıyorum. siz zaten farkettiğiniz anda yapmanız gerekeni yapmışsınız. İnsanlar evlilik yapınca bir düğmeleri yok ki basıp kapatasın. duygusal boşlukta her şey olabilir. böyle şeyler anlıktır. tabii ki güzel bir durum değil, olmaması gereken bir şey ama oluyor işte. çocuk gibi gözünü, kulağını tıkayıp "banane banane" deyince yok olmuyor bu durumlar.

maddi-manevi kendinize yetebilecek düzeydeyseniz ve ilişkinizdeki mevcut sorunlar çözülecek gibi değilse sağlıklıca ayrılmak en önemlisi.

Ben konu sahibesinin bu kadar taşlanmasını anlayamadım. her insanın duygusal ihtiyaçları var, konu sahibesininki karşılanmıyor. Ortada zaten bir evlilik yok, iletişim kurmayan öküz gibi bir adam var. KOnu sahibesi de başkasından hoşlanmış, kalp bu taş değil ya. Bu sayede hayatının gittiği yön konusunda uyanış yaşamış, bu evlilik olmuyorsa boşanıcam diyor taşlanmalık bir durum göremiyorum

Bir de yapabileceğim en doğru şeyi yapıp tüm iletişimi kestim. Gerçekten taş mıyım söküp atayım bu kalbi. Elimde olsa yapmazdım, elimde değildi

Bir de yapabileceğim en doğru şeyi yapıp tüm iletişimi kestim. Gerçekten taş mıyım söküp atayım bu kalbi. Elimde olsa yapmazdım, elimde değildi

Bence boşanın. Verin dilekçe, ayırın evleri sonra da ben boşanıyorum diyin yaşamak istediklerinizi yaşayın. Sizin evlilik olmuyor, gitmiyor, Adam ne terapiye ne başka şeye yanaşıyor demişsiniz. Bence özgür olun, duygularınızın peşine gidin. Şu evliliği sürdürerek anca hayat tüketirsiniz.

bosan ve o bulduğunla evlen, mutluluğun zirvesine ulaşacaksın.
Evli kadinla yakinlasan bir adam bulmussun kacirma, bekledigin ilgiyi şefkati o verecek sana, sonunda seninde yuzun gülecek dostum.
Evli olduğumu bilmiyor. Yani işin doğrusu boşanmış olduğumu tahmin etmiş son 2 yıllık hayatıma bakılırsa bekar biri gibiyim zaten her yere tek gidiyor, her işi tek başıma hallediyorum.
Hala evli olduğumu duyunca, konuşup böyle bir şeyin içinde asla yer alamayız deyip konuyu kapattık zaten.
Yaşını başını almış insanlarız. Macera aradığımız yok merak etmeyin.

bir uyanış yasadiysa hemen evdekini bosamali bence. Konussun adamla, baskasindan hoslaniyorum desin.
Kovsun evden, ya da kendi gitsin ve yeni asklara yelken acsin buna kimse bir sey demez.
Ne olursa olsun halâ evliyken boyle bir şeyin izahi yok bana göre. Olmamali. Tamamen acik oymasin.

Aslında bana kalırsa biraz elimizde her şey. Yani iş arkadaşı iş arkadaşıdır. İşle ilgili konuşuruz ve biter. Ama siz iş dışında iletişimde kalmışsınız ki karşılıklı bir hoşlanma durumu olmuş ve bu dile getirilip yine karşılıklı olarak uzaklaşmışsınız. Uzaklaşmanız doğru ama bana kalırsa hoşlanma aşamasına gelene kadar iletişimde kalmak yanlış. En iyisi biraz kendinizi dinleyin.

Evli de olsan başkasını beğenebilirsin ama hoşlanmak farklı bir durum. Bence siz içinde bulunduğunuz duygusal boşluk üzerine birini beğenme ortak paylaşım ekleyince gönlünüz kaymış. Yanlış mı yanlış. Ama durum bu. Eşinizden de boşanın bence sevgi ve paylaşım kalmamış evliliginizdr

Kimseyi bu durumdan dolayı yargılamak bana düşmez. Zaten duyguları hissedince o kişiyle araya mesafe koyup iletişimi koparmışsınız. Olmaması gereken bir durum evet ama duygulara engel olmak çok zor. Siz durumun farkında olup iletişimi devam ettirseydiniz hatalı olurdunuz.
Ve bana kalırsa sizin o iş yerindeki kişiden hoşlanmanızın sebebi eşinizden yeterince sevgi, ilgi alamamak, güzel bir iletişim kuramamak. Farklı bir kişiyle o iletişimi, ilgiyi de görünce kapılmışsınız. Bazı insanlar bunu bahane olarak görebilir ama bahane değil bir sebep bu. Bazıları tabi bunu bahane olarak kullanabiliyor, evde adamda aslında sorun yok ama kadın veya adam heyecan peşinde o ayrı. Bu saatten sonra evlilik sağlıklı şekilde devam etmez bence. Çocuğunuz ilk başta zorlayabilir ama yardım alarak bununda üstesinden gelebilirsiniz.
Normalde acaba eş ile konuşulsa, aile terapistine gidilse eş düzelse, aranızdaki sorunlar hallolur mu, o sevgi yeniden canlanır mı diye deneseniz tavsiyesinde bulunurdum ama başkasına hisler duyuluyorsa o evlilikte tehlike çanları çalıyor demektir.

Yani evli olduğunu sakladım diyorsun ortak yönlerimizi keşfettik duyunca istemedi ama hala suçlu eşin çok tuhaf .. cidden bu oyunun masumu musun tekrar düşün derim

Şu mesajınızdan aranızdaki yakınlaşmayı bitiren asıl kişinin karşı taraf olduğunu düşündüm. Evli olmanız o kişi için sorun olmasaydı başka bir durumun içinde olacak gibiymişsiniz.
Kesinlikle boşanmalisiniz eşinizden.

bir de ben şöyle düşünüyorum bilmiyorum yanlış mi, zaten mutsuzsun esten istedigin ilgiyi göremiyorsun vs, baska biriyle konusmaya baslayinca illa ki hoslanirsin, seversin.
Buna mahal vermeye gerek var mi?
Konusma, ilerletme.. Ilerlettikten sonra mesefe koymanin ne önemi var ki?
Mutsuzsun ve bosan. Aldatmayi bekleyene kadar surdurmenin ne anlami var?
BBilemiyorum belkide ben bu aldatma olaylarinda cok katiyim.
Sevgin mi bitti, saygi mi bitti, mutlu degil misin, ALDATMADAN boşanmali biri.

İmzamı atarım...

aldatmak, buna meyletmek bana gore bundan daha kotu bir sey yok.
Dedigim gibi buna mahal vermemek gerek.
hayatimdaki kisi benden memnun degilse, beni aldatmak yerine, baskalarina yanasmak yerine
Bana soylesin ve benden bosansin isterim.
aldatmak normalleştirilemez.
Allahin belasi bir insansa yol ver sonra kendi yoluna bak
gunahinda sevabında değilim asla
Karaktere ters bir durum aldatmak.

Kınama olarak algılamayın, ya da algılayın sizin bileceğiniz iş, burada her gün bir sürü kadın konu açıyor, eve geç gelen, içip içip kadını döven söven, ekonomik şiddet uygulayan, ailesinin ağzına bakan, çocuğuna kadın babasının evinden getirmiş gibi davranan bir sürü erkek müsveddesi var, eşleri çıkıp da bilmem kimle birbirimizi çok iyi anlıyoruz, ondan hoşlanıyorum demiyor, şimdi size hak versem, nefsinin peşine düşmeyen kadınlara haksızlık ederim,

Eşiniz yapsaydı karaktresizliğine bir ton laf ederdik, kınamayalım bizim kocalar da yapar demezdik şimdi, sizinki yapıp yapıp kılıf aramak, ilgisizse boşanın ne istiyorsanız yaşayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…