Evliyken Başkasına aşık oldum

Evliyken eski sevgilisini arzu edenler.
Evliyken başkasına aşık olanlar..
Birkaç gündür forumda böyle bir furya var.
Sürekli kocasini boynuzlamak için yanıp tutuşan kisiler arz-i endam ediyor her ne hikmetse.
Ya anlasmalisiniz,ya aynı kisiniz ya da akrabasınız

İşte bende anlam veremediğim için açtım konuyu belki buraya boyle bir konu açmakta saçma ama ne yapacağımı bilmiyorum

Amacıniz milletin asabını mi bozmak sabah sabah ? Adamın bu kadar iyi özelliğini niçin anlattınız ?aldatiyorsunuz taslanmak için mi başkasına aşık olmusmuss boşan ne bekliyorsun . Fake olduğun çok belli cicim

İşte bende anlam veremediğim için açtım konuyu belki buraya boyle bir konu açmakta saçma ama ne yapacağımı bilmiyorum

Kardeşe yürüyen koca furyası bitti bunlar başladı bu hafta. Haftaya da gay ve bisex koca konuları bekliyorum

hikayeyi o kadar kasmıssın ki millet linçlesin diye hayali kocayı dünyada var olmayan mükemmel erkek olarak betimlemiş hdusahdas aynen tamam eğlendin hadi azda kumda oyna
Neden fake bir konu açayım hanfendi elime ne geçeçek ben sadece bi anlık kafa karışklığı geçip gidermi aynı şeyleri yaşayan varsa yol gostersin diye konu açtım

Neden fake bir konu açayım hanfendi elime ne geçeçek ben sadece bi anlık kafa karışklığı geçip gidermi aynı şeyleri yaşayan varsa yol gostersin diye konu açtım
Diyelim ki biri çıktı evet bende aynı şeyi yaşadım kocamdan boşanıp o kişiyle evlendim çok mutluyum dese aynısını mı yapacaksınız

şiddet aldatmayı bırakın bana bağırmamıştır bile ilgilidir saygılıdır bakımlıdır eğitimilidir sporunu yapar giyimine ozen gosterir birçok kadına gore yakışıklı bir erkektir

maaşıma hiç dokunmamıştır evimizi o geçindirir sen kendi paranla giyin kuşan harçlık yap 4 yıl boyunca toplasan eve 100 tl harcatmamıştır
Bir derdim var ı baya iyi takipteymişsin burda kocalardan şikayet edilen özellikleri seçip koca profili oluşturmak.. kafalar pırıl pırıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…