Evliyken Başkasına aşık oldum

Diyelim ki biri çıktı evet bende aynı şeyi yaşadım kocamdan boşanıp o kişiyle evlendim çok mutluyum dese aynısını mı yapacaksınız
Hayır kocama bu konuyu acıp acmamakta kararsızım acarsam direk benden boşanır

Yanlış anlaşıldım galiba benim kocamı aldatmak gibi bir niyetim yok ama vicdanım susmuyor kensi 2 saat sonra gelecek konuyu ona acsammı acmasammı geçiçi bir hevesmidir gecermi emin değilim

Eşiniz 1 dediginizi 2 etmemiş sizin için herşey yapmış siz ona bunu layık gördünüz aldatmam diyor sunuz başka birini düşünüp aşık olmuşsunuz buda aldatmadir kendinizi üste çıkarmayın eşiniz bunu hak etmiyor yaptığınız iğrenç lik hiç allah kokusuda yok sizde

Aşıkmıyım ondan emin değilim sadece dış gorunuşundende etkilenmiş olabilirim

Yanlış anlaşıldım galiba benim kocamı aldatmak gibi bir niyetim yok ama vicdanım susmuyor kensi 2 saat sonra gelecek konuyu ona acsammı acmasammı geçiçi bir hevesmidir gecermi emin değilim
Aldatmıyorum diyosunuz ama gözle bakmak bile aldatmaktir,iciniz kıpır kıpır onu görünce benmi yanlis anliyorum

Benim kendimi uste cıkarma gibi cabam yok dediğiniz gibi başkasındanda etkilenmek bana gore aldatmadır işte hevesmi aşkmı emin değilim geçip gidecek bir şey için kocamı uzmek yuvamı yıkmak istemiyorum

Aşıkmıyım ondan emin değilim sadece dış gorunuşundende etkilenmiş olabilirim
Kızım otur evinde eşiniz kıymetini bil seninkisi bir heves aldatmadım diyorsun başkasını düşünmek de buda bir aldatma adama da yazık etme bir insan birine sadık kalır on kişiye değil

Peşpeşe açmasaydınız konuları bari

Benim kendimi uste cıkarma gibi cabam yok dediğiniz gibi başkasındanda etkilenmek bana gore aldatmadır işte hevesmi aşkmı emin değilim geçip gidecek bir şey için kocamı uzmek yuvamı yıkmak istemiyorum
Bak kocamı üzmek istemiyorum diyorsun geçici bir heves için değermi ama eşinizin yerinde olsaydim böyle birşey yaptığınızı duysamdim boşardım inşallah burdaki arkadaşların yorumlarını dikkate alırsın eşinin yüzüne nasıl bakıyorsun unatanmiyorsun hiç

dalga mı geçiyorsun

4 yıl boyunca eve 100 tl harcamadın ve kocan buna ses etmedi he mi
Orası Los Angeles olmalı
Türkiye olamaz zira
Adam eğitimli, saygılı, bakımlı üstelik karısının maaşına dokunmayan bir adam
Eğer böyle bir adam olsaydı şuanda konu sahibi eşimi iş arkadaşından kıskanıyorum telefonunu sürekli takip ediyorum diye konu açardı.
Başkasını seviyorum boşanırsam nasıl olur diye değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…