Hayır kocama bu konuyu acıp acmamakta kararsızım acarsam direk benden boşanırDiyelim ki biri çıktı evet bende aynı şeyi yaşadım kocamdan boşanıp o kişiyle evlendim çok mutluyum dese aynısını mı yapacaksınız
Eşiniz 1 dediginizi 2 etmemiş sizin için herşey yapmış siz ona bunu layık gördünüz aldatmam diyor sunuz başka birini düşünüp aşık olmuşsunuz buda aldatmadir kendinizi üste çıkarmayın eşiniz bunu hak etmiyor yaptığınız iğrenç lik hiç allah kokusuda yok sizdeArkadaşlar siteyi bir arkaşım onerisi uzerine buldum ve uyeliğimi açtım. Derdim başlıkta yazdığım gibi bundan 4 sene once eşimle severek evlendim aşık olmadım ama cok sevdim ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum nasıl oldu hiçbir fikrim yok ve kocam mukkemmel bir adam (4 yıllık evliliğimiz boyunca şiddet aldatmayı bırakın bana bağırmamıştır bile ilgilidir saygılıdır bakımlıdır eğitimilidir sporunu yapar giyimine ozen gosterir birçok kadına gore yakışıklı bir erkektir bende kendisini beğenirim evde ne yapsam yardımcıdır yemeği beraber yaparız sabahları benden erken uyanır kahvaltıyı hazırlar odayı supurduysem salonu supurur bulaşıkları makinaya koyarsam o cıkarır dizer tamamen iş bolumu yapar 4 yıllık evliyim ve kamu kurumunda memurum maaşıma hiç dokunmamıştır evimizi o geçindirir sen kendi paranla giyin kuşan harçlık yap 4 yıl boyunca toplasan eve 100 tl harcatmamıştır şuan hesabımda altınlar ve benim biriktirdiklerim olmak uzere yuklu bir miktar param var) ve ben kocama başkasına aşık oldum desem anlayışla karşılayıp benden boşanır ama ben boyle bir adamı kaybettiğim için pişman olurmuyum sağlıklı duşunemiyorum allah rızası için sızlerden dişarıdan bir bakış acısıyla bana bir yardım etmenizi istiyorum (noktalama ve yazıma dikkat edemesim kafam cok dalgın hakkınızı helal edin)
E ne güzel işteHayır kocama bu konuyu acıp acmamakta kararsızım acarsam direk benden boşanır
Yok fake olduğumu duşundunuz ya onun için sordum ne yapıta sizi ikna edebilirimBeni inandırıp ne yapacaksın?
Aşıkmıyım ondan emin değilim sadece dış gorunuşundende etkilenmiş olabilirimEşiniz 1 dediginizi 2 etmemiş sizin için herşey yapmış siz ona bunu layık gördünüz aldatmam diyor sunuz başka birini düşünüp aşık olmuşsunuz buda aldatmadir kendinizi üste çıkarmayın eşiniz bunu hak etmiyor yaptığınız iğrenç lik hiç allah kokusuda yok sizde
Aldatmıyorum diyosunuz ama gözle bakmak bile aldatmaktir,iciniz kıpır kıpır onu görünce benmi yanlis anliyorumYanlış anlaşıldım galiba benim kocamı aldatmak gibi bir niyetim yok ama vicdanım susmuyor kensi 2 saat sonra gelecek konuyu ona acsammı acmasammı geçiçi bir hevesmidir gecermi emin değilim
Benim kendimi uste cıkarma gibi cabam yok dediğiniz gibi başkasındanda etkilenmek bana gore aldatmadır işte hevesmi aşkmı emin değilim geçip gidecek bir şey için kocamı uzmek yuvamı yıkmak istemiyorumEşiniz 1 dediginizi 2 etmemiş sizin için herşey yapmış siz ona bunu layık gördünüz aldatmam diyor sunuz başka birini düşünüp aşık olmuşsunuz buda aldatmadir kendinizi üste çıkarmayın eşiniz bunu hak etmiyor yaptığınız iğrenç lik hiç allah kokusuda yok sizde
Evet bana gorede bu yaptığım aldatma işte bi anlık heycanmı ondan emin değilim evliğim kotu olsa direk boşanırdımAldatmıyorum diyosunuz ama gözle bakmak bile aldatmaktir,iciniz kıpır kıpır onu görünce benmi yanlis anliyorum
Kızım otur evinde eşiniz kıymetini bil seninkisi bir heves aldatmadım diyorsun başkasını düşünmek de buda bir aldatma adama da yazık etme bir insan birine sadık kalır on kişiye değilAşıkmıyım ondan emin değilim sadece dış gorunuşundende etkilenmiş olabilirim
Arkadaşlar siteyi bir arkaşım onerisi uzerine buldum ve uyeliğimi açtım. Derdim başlıkta yazdığım gibi bundan 4 sene once eşimle severek evlendim aşık olmadım ama cok sevdim ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum nasıl oldu hiçbir fikrim yok ve kocam mukkemmel bir adam (4 yıllık evliliğimiz boyunca şiddet aldatmayı bırakın bana bağırmamıştır bile ilgilidir saygılıdır bakımlıdır eğitimilidir sporunu yapar giyimine ozen gosterir birçok kadına gore yakışıklı bir erkektir bende kendisini beğenirim evde ne yapsam yardımcıdır yemeği beraber yaparız sabahları benden erken uyanır kahvaltıyı hazırlar odayı supurduysem salonu supurur bulaşıkları makinaya koyarsam o cıkarır dizer tamamen iş bolumu yapar 4 yıllık evliyim ve kamu kurumunda memurum maaşıma hiç dokunmamıştır evimizi o geçindirir sen kendi paranla giyin kuşan harçlık yap 4 yıl boyunca toplasan eve 100 tl harcatmamıştır şuan hesabımda altınlar ve benim biriktirdiklerim olmak uzere yuklu bir miktar param var) ve ben kocama başkasına aşık oldum desem anlayışla karşılayıp benden boşanır ama ben boyle bir adamı kaybettiğim için pişman olurmuyum sağlıklı duşunemiyorum allah rızası için sızlerden dişarıdan bir bakış acısıyla bana bir yardım etmenizi istiyorum (noktalama ve yazıma dikkat edemesim kafam cok dalgın hakkınızı helal edin)
Eşimin tayin durumu var satenişten ayrılın madem.
İlk uyeliğim ve konum hanfendi sadece ne yapacağımı bilmiyorum beklemelimiyim yoksa kocamla boşanmalımıyımPeşpeşe açmasaydınız konuları bari
Bak kocamı üzmek istemiyorum diyorsun geçici bir heves için değermi ama eşinizin yerinde olsaydim böyle birşey yaptığınızı duysamdim boşardım inşallah burdaki arkadaşların yorumlarını dikkate alırsın eşinin yüzüne nasıl bakıyorsun unatanmiyorsun hiçBenim kendimi uste cıkarma gibi cabam yok dediğiniz gibi başkasındanda etkilenmek bana gore aldatmadır işte hevesmi aşkmı emin değilim geçip gidecek bir şey için kocamı uzmek yuvamı yıkmak istemiyorum
dalga mı geçiyorsunArkadaşlar siteyi bir arkaşım onerisi uzerine buldum ve uyeliğimi açtım. Derdim başlıkta yazdığım gibi bundan 4 sene once eşimle severek evlendim aşık olmadım ama cok sevdim ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum nasıl oldu hiçbir fikrim yok ve kocam mukkemmel bir adam (4 yıllık evliliğimiz boyunca şiddet aldatmayı bırakın bana bağırmamıştır bile ilgilidir saygılıdır bakımlıdır eğitimilidir sporunu yapar giyimine ozen gosterir birçok kadına gore yakışıklı bir erkektir bende kendisini beğenirim evde ne yapsam yardımcıdır yemeği beraber yaparız sabahları benden erken uyanır kahvaltıyı hazırlar odayı supurduysem salonu supurur bulaşıkları makinaya koyarsam o cıkarır dizer tamamen iş bolumu yapar 4 yıllık evliyim ve kamu kurumunda memurum maaşıma hiç dokunmamıştır evimizi o geçindirir sen kendi paranla giyin kuşan harçlık yap 4 yıl boyunca toplasan eve 100 tl harcatmamıştır şuan hesabımda altınlar ve benim biriktirdiklerim olmak uzere yuklu bir miktar param var) ve ben kocama başkasına aşık oldum desem anlayışla karşılayıp benden boşanır ama ben boyle bir adamı kaybettiğim için pişman olurmuyum sağlıklı duşunemiyorum allah rızası için sızlerden dişarıdan bir bakış acısıyla bana bir yardım etmenizi istiyorum (noktalama ve yazıma dikkat edemesim kafam cok dalgın hakkınızı helal edin)
Adam eğitimli, saygılı, bakımlı üstelik karısının maaşına dokunmayan bir adam4 yıl boyunca eve 100 tl harcamadın ve kocan buna ses etmedi he mi
Orası Los Angeles olmalı
Türkiye olamaz zira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?