Evliyken Başkasına aşık oldum

İlk uyeliğim ve konum hanfendi sadece ne yapacağımı bilmiyorum beklemelimiyim yoksa kocamla boşanmalımıyım
Ne hissettiğini bilmiyorsun daha ne yapayım diye soruyorsun, ne istiyorsan onu yap. Karşındaki insan senin hic umrunda degil ki sadece bencillik yapiyorsun ayrılırsam mutsuz olur muyum diyorsun. Kocam bunu haketti mi o ne hisseder demeni beklerdim.

Ne yiyip ne siçiyorsunuz mükemmel kocayı bulmuş kendine macera arıyor dediğin kadar çok sevsen başkasına aşık olmazsın iyi adamları kötü kadınlar bozar iyi kadınları kötü adamlar edepten hayadan bahseden kalmamış 2 günde bir o gönülden bu gönüle gezecek olan kadın erkek fark etmez evlenmesin insanların hayatlarıyla oynamak ne komik ya ihanet ihanettir kınıyorum sizi

Çok iyi yazdınız

Resmen dagla geçmek için açmış eşi okadar mukembelmis eşimi kıskanıyorum diye açması lazımdı
Bizim onun esini kıskanmamiz gerekiyor dünyada anlattığı gibi bir varlık var mi acaba. Üstüne parana dokunmayacak, tek maas evi gecindireceksin, o kadar cimri olacaksın ki eve 100 TL harcamamis olacaksın, bankada altınlar paralar birikecek

Boşan kesinlikle pişman olmazsın kocanı senden kurtarırsın boş yere dememişler deveye diken insana s....n yaranır diye

Pek inanasim gelmiyor macera arıyor kendine böyle eş bulmuşsun daha ne istiyorsun canı sıkılmış yazmış

bir laf vardır da burada söyleyemeyeceğim.. sözde aşık olduğun adamın etrafında dolaşmasan bu şıpsevdiliğin geçer belki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…