Evliyken bekar hayatı yaşamak

nurgulkomas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
20
-1
3
24
Kızlar merhaba ben 1. Buçuk senelik evliyim. Yaşım 23 eşimle severek evlendik. Sevgiliyken her zamanını bana ayırır benimle geçirirdi. Evlenmeden önce 5-6 defa farklı Ege taraflarında tatillere gittik gezdik eğlendik fakat evlendiğimizden berri arkadaşlarıyla çok fazla zaman geçiriyor. Ayda bir kere kesinlikle arkadaşlarıyla sabahlıyor ve eve gelmiyor. Bu bana sunduğu şart ayda kesinlikle bir günü. resmen ayda bir kere çıkıyorum bana karışma diyor fakat Sabah evden çıkıyor, diğer günün akşamı eve dönüyor o günde de benimle de görüşüyor aktiviteler yapıyor hatta tüm hafta sonunu bana ayırdığı zamanlar da oluyor ama bunu gece geç saatlere kadar kankaları ile takılarak telafi ediyor.Evlendiğimizden berri bir kere dahi İstanbul dışına dahi çıkmadık tatil anlamında fakat arkadaşlarıyla 1 buçuk senedir Bursa’ya Sakarya’ya Antalya’ya tatillere gitti bu sefer de Cumartesi pazar Kartepe’ye 2 bekar arkadaşıyla gideceğini söyledi ben de evlenmeden önce her zamanını benimle geçirirdin şimdi sürekli onlarla plan yapıyorsun dediğimde sen de plan yap onlar yapıyor ben de onlara uyuyorum diyor. Ve bana bunu ben sorunca hafta sonu ne yapalım dediğimde söylüyor planını. sana da uyarım diyor fakat o gittiği zamanlar ben evde olduğum için burnundan fitil fitil getiriyorum her seferinde o yüzden de haftaya bir yere gideceksek de gitmiyoruz küs olduğumuz için, eşim Aslan Burcu ve 23 yaşında ben ona kendimi de yırtsam gideceği varsa gidiyor zaten ne yapacağımı artık bilmiyorum. Lütfen tavsiye verir misiniz

Esler birbirinden bagimsiz birseyler yapabilir bence, ama burda sorun sizinle yapmadiklari planlari onlarla yapmasi ve sizin bundan son dakika haberiniz olmasi. Bence gidilecekse bile önce esle konusulmali cünkü belki onun da yapmak istedikleri vardir o günlerde. Oda öncelik olmali. Küslügün faydasi yok cünkü cözüm odakli degil. Genel olarak 23 cogu erkek icin evlenmek icin fazla erken bir yas.

Yani yani 23 yaşında insan gezmek eğlenmek ister zaten, bu yaş ne kadı ne erkek için evlilik yaşı. 23lük insanın normal hayatını yaşıyor eş, evlilik bu tabloya zaten pek sığmıyor Soruya geleyim peki neden beraber gezmiyorsunuz, hep erkek arkadaşlarıyla mı geziyor, kadın-erkek karışık arkadaş gurubu yok mu mesela?

Birlikte de geziyoruz elbette müzelere kahvaltılara veya bir sürü yere gidiyoruz ya da evde film gecesi yapıyoruz, evlendiğimizden berri arkadaşlarıyla kaçamakları oluyor beni o huzursuz ediyor mesela arkadaşlarıyla gideceği bu 4. İstanbul dışı tatili, kampları saymıyorum bile ama benimle öyle değil artık

Aslan burcundan sonra olayı çözdüm. O adamı hep pohpohlaman lazım, umursamaz ve takmıyor gibi görünmen lazım onun kafasını karıştırman lazım da lazım…
Kanka rol bitsin kaçan kovalanır muhabbeti bitsin diye evlendik piyasadan çekildik zaten gidip nasıl kafasını karıştırayım

Bence ciftler birbirinden ayri takilmali. Sizin sorununuz ayri vakit gecirmek degil. Siz sormadan nereye gidecegini soylemiyormus. Bu durumda ariza cikarmaniz normal. Cok erken yasta evlenmissiniz. Ben insanlarin bazi seylere doyup oyle evlenmesi taraftariyim. Sizin arkadaş grubunuz yok mu? Ayri plan yapip takilin madem

Hatta düşününce 21 yaşında dünya evine girmişsiniz, gerçekten çok erken bir yaş. Eşinizin bekar hayatın tadını çıkaramadan evlendiğini düşünüyorum, çok büyük ihtimal takıldığı arkadaşlarının hepsi bekardır. Etrafıma baktığımda insanların 26-27 olmasına rağmen henüz anca nişanlanma evresine geçtiğini gözlemliyorum ben.

Kısasa kısas yaptığımı söylüyor bu sefer de

Sevgiliyken arkadaşlarıyla tatillere gitmezdi ama bu olgunlukla alakası olan birşey mi
Evlilikten dolayı pişman olduğunu sanmıyorum ama bence yaşı çok genç olduğu için erkek erkeğe takılıp boş boş muhabbet etmeyi sabahlamayı özlüyor. Kesinlikle olgunluk ile çok alakası var artık 30 una gelmiş adam erkek arkadaşlarıyla sabahlama, tatillere gidip dağıtma gibi aktivitelere daha uzak bakıyor çünkü bu tarz şeylere zamanla doymuş oluyolar. 30 lu yaşlar artık daha aile, kariyer, olgunluk yaşları.

Bence üstüne hiç gitmeyin. Birkaç seneye bu sabahlama, tatil işlerinden kendiliğinden vazgeçeceğini düşünüyorum çünkü arkadaşları da teker teker evlenecektir.

Lise 3’de tanıştık sınıf arkadaşıydık yıllardır sevgiliyiz, evet hepsi bekar sadece evli o, kültürel olarak yokluk görmeyen bir adam hayatını da çok da güzel yaşamış anlamadığım hala doymamasında mesela benim sohbetim muhabbetim dururken benimle gideceği yerler dururken onun hala o aptal arkadaşıyla olması

Ben pek bir sorun göremedim açıkçası. Hatta böyle olması her iki tarafı da ne evlilikten bunaltır, ne de uzaklaştırır. Size de yine vakit ayırıyor sonuçta. Bende mesela arkadaşlarımla kamp yapmaya, turlara katılan biriyim bu evliliğimde de devam edecek karışması mümkün değil. Oda aynı şekilde gitsin gezsin isterim. Yani her gün birlikte vakit geçirmekten sıkılmıyor musunuz? Aşkından ölsende insan yinede sıkılır. Bilmiyorum ben okuduklarımdan normal olduğunu anladım :) Sizede karışmıyor üstelik.

Aynı evin içinde olunca özlem duygusu da eskisi gibi olmuyor. Yerinizde olsam ben de kız arkadaşlarımla tatiller organize eder, eğlenir, keyfime bakardım, bu sayede sizi özler hatta aklı sizde kalır ve sizinle kendiliğinden plan yapmaya uğraşır.

Sorun erken evlenmiş olmanız
23 yaşında insan gezer tozar,para yer. Bağımsızlığını ilan eder. Ama siz bunları yapmak yerine evlenmişsiniz. Dolayısıyla her yapamadığı şey adamın içinde kalmış. Bekarlığa doymadan evlenmek tehlikelidir,insan her türlü hatayı yapabilir o evrede.

Evliliğinizi biraz daha olgun yaşlarda yapsaydınız muhtemelen daha sakin ve güzel bir evlilik hayatınız olacaktı. Artık eşinizin bu durumunun geçmesini bekleyeceksiniz mecburen veya ayrılacaksınız. Seçim sizin.

Aslında sorun yok. Siz de çıkın arkadaşlarınızla çıkın. Özel alanlarıniz olabilir. Ne erkekler var görseniz oooo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…