Evliyken bekar hayatı yaşamak

Kanka rol bitsin kaçan kovalanır muhabbeti bitsin diye evlendik piyasadan çekildik zaten gidip nasıl kafasını karıştırayım
Bence kaca. Kovalanir der ya acaba sende rolünü mü degistirsen? umursamaz tavri yap ona hic bisi hazirlama sen de disari cik gez dolas her seferinde son dakika haber ver

Sizin aranızda da baya yaş farkı varmış.sorun olmuyor mu ?

Ben kadına da erkeğe de eşit şekilde neden evlendin o kadar rahatsan diyorum.

Yaşla şöyle alakası var (olgunlukla diyelim) biz 30 yaş üstü çiftiz eşimle
Evlendiğimiz zamanlar 25-26 yaşlarında genç hareketliydik. Hem evde durmazdık hem de eşim bekar evli farketmez her hafta 1-2 kez arkadaşları ile takılmayı severdi. İlk zamanlar mırın kırın ederdim sonra baktım özgürüz ben de kendi arkadaşlarımla gece gündüz buluşmaya devam ettim mutluyduk

Şimdi diyorum ki her cuma ya da Ctesi git kankalarınla takıl istediğin saatte gel, haftanın negatif enerjisini at iki boş muhabbet çevirin… yok yaaaa diyo :) adamı ayda 1-2 zorla görüştürüyorum çünkü doymuşluk dinginlik ve elbette bebelerin verdiği yaşlılık yorgunluk

Zihniyet ve enerji açısından.ben 1 senede bile değişyorum ruhsal olarak.

Kişilere göre değişir. Burada 4-5 yaş farki bile cok bulup yaştan dolayi anlaşamiyoruz diyenler gördüm. Ya da ayni yaşta, ayrı dünyalarda olan da var. Konu sahibi ve eşi de ayni yaşta ama şuan biri arkadaşlarla takilmak istiyor yaşi geregi normal olarak ama öteki bunu dert ediyor.

En fazla yürümüyorsa boşanilir yani.

Güveniyorsan bırak gezsin ne olacak ki? O da sen de henüz çok gençsiniz insan sürekli karısıyla kocasıyla aktivite yapa yapa bunalıyor, arkadaş arıyor, hele bu kadar gençken. Sen de yap, annene falan git en kötü yani zaten ayda 1 gidiyormuş o da yaşasın hayatını yani ne bileyim ben mi gavatım acaba bilemedim de şimdi beni çok rahatsız etmezdi açıkçası ben de arkadaşlarıma giderdim.

Öncelikle küçücük yaşında koşa koşa evlenmek nedir yaşınız o kadar küçük ki adamın böyle yapması çok normal. Bana göre daha bebesiniz siz ya zaten şu daha gençliğini yaşamamış olanlar neden yangından mal kaçırır gibi koşarak evlenir anlamam. Ya bir durun kaçmıyor adam he kaçsada başkası çıkar illa ki işte böyle cahillik yapıp evlenirseniz böyle konular açarsınız. İnsanın kendine yaptığını 9 köy toplansa yapamazmış derler çok doğru demişler valla. İkinci olarak adamın arkadaşlarına aptal diyemezsiniz çünkü eşiniz sizinle takılmayı onlarla takılmayı seçmiş yani onlar aptal değil onlar yaşının gereği hayatı yaşıyorlar bunun tercihini yapmak eşinize kalıyor. Üçüncüsü Lilalilyum size doğru birşey demiş doğruyu kabul etmediğiniz için kalkıp 'Mahalle ağzı cahilliğinizi lütfen buraya sergilemeyin.' cümlesini kurmuşsunuz. Bencede doğru demiş özgürce gezip tatile gidebiliyorken yangından mal kaçırır gibi küçücük yaşınızda evlenmek niye ki ben evlenmeden gezme tatil vs asla karşı biri değilim onaylıyorumda bu durumu. Çünkü karşı tarafı daha iyi tanıma fırsatı oluyor insanın böyle bir özgürlüğünüz varken bu yaşta evlenmeniz çok yanlış. Şimdide adam bekar arkadaşlarıyla geziyor diye rahatsız oluyorsunuz kusura bakmayın ama adam hayatını yaşayamamış ki size düzenli hayatım olsun demiş ama kendisi hayatını yaşayamamış ki böyle sızlanmalara devam edin siz küçük yaşta evlenmenin zararları maalesef.

Gerçekten yaş çok etkiliyor insanı derlerdi de inanmazdım şimdi ne bi plan yapasım ne çıkıp gezesim geliyor adam gibi enerji bulamıyorum resmen

Mahalle ağzı cahilliği olan sizsiniz hanımefendi. Eşinizin de neden arkadaşlarıyla sürekli tatile gittiği belli. Sizin gibi biriyle evde ömür mü geçer.

Daha bekarlığa doymadan, gezme tozma arkadaşla takılma enerjisini atmadan evlenen erkeklerde görüyoruz hep bunu. Erken evliliklere karşı çıkma sebebimiz zaten bu. Evlenmeden önce bunu söylersek çiftler tarafından linçleniyoruz birbirimizi çok seviyoruz, çok olgunuz vs vs diye. Benim eşim otuzunu geçti öyle sabahlayacak enerjisi de kalmadı arkadaşı da. Git gez desem gidecek yeri yok. En azından çocuk falan yapma gafletinde bulunma. Bu sefer de çocukla beraber beklersin.

Ya 21 yaşında hangi akla hizmet evlendiniz ki?
Bekarlığını yaşamasan koştur koştur evlenmişsiniz.
Çok erken girmişsiniz bu sorumluluğa.
Oğlum 21inde evleneceğini söylese kafayı mı yedin derim.
Sorun sizde eşinizde yada evlilikte değil. Ergenlikten çıkar çıkmaz evlenmenizde

Biraz sabredin elbet arkadaş devri biter ve arkadaşlari evlimi yoksa bekar arkadaşlarimi birde yaşlariniz cok genc sen haklisin genc yaşta evlilik yapmişin gezmek istersin .karşina alip konuşmayi denesen belki denemişindir

1.5 senelik evlilikte ayda 1 kere arkadaşlariyla sabahlama KOŞULU ve arkadaşlarıyla gittigi 4. Tatil olacak ama siz KARI KOCA olarak henüz tatil bile yapmamışsınız. Valla buna normal diyenin normal anlayışı farkli demekki...

Anormal olan arkadaşlarıyla takılmak istemesi değil, o yaşta evlenmiş olması.
"Ayda bir defa arkadaşlarla sabahlarim" diye bir şart sunmuş olması bile ne kadar çocuk olduğunu gösteriyor.
Arkadaşlarının büyüyüp evlenmesini beklemekten başka yapacak bir şey yok.
Siz de kendi arkadaşlarınızla plan yapın.

Erken evlilik ve güzellik uzmanı olmanız bana başka bir üyeyi hatırlattı. Ama isim farklı. İsim değişikliği mi yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…