- 17 Mart 2022
- 504
- 422
- 23
- Konu Sahibi nurgulkomas
-
Bence kaca. Kovalanir der ya acaba sende rolünü mü degistirsen?Kanka rol bitsin kaçan kovalanır muhabbeti bitsin diye evlendik piyasadan çekildik zatengidip nasıl kafasını karıştırayım
Sizin aranızda da baya yaş farkı varmış.sorun olmuyor mu ?Yaş küçük böyle olmasi normal, 23 yaşinda adamin neredeyse butun arkadaşlari bekardir zaten.
Eşim 38 yaşinda, ben 29(30 da diyebiliriz) arkadaslarinin coğu evli şuan, hiç biri de her hafta sonu cikayim, eve gelmeyeyim kafasinda değiller. Herkes işinde gücünde, evinde ailesiyle vakit gecirme derdinde.
Gezme tozma, tatil konusunda da yine herkes eşiyle katilmak istiyor, birlikte plan yapiliyor. Ama o yaş bu yaş değil gibi.
Ben kadına da erkeğe de eşit şekilde neden evlendin o kadar rahatsan diyorum.Bu ülkede erkek olmak varmış. Bu kız da en fazla 23'tür ama sabah iş için çıkıp ertesi gün akşam dönse şurada ne var bunda diyenlerin çoğu bu kadar gezginsen niye evlendin derdi. Ayrıca ben burada okuduğum konulardan sonra erkeklerin erkek erkeğe tatilini masum bulmuyorum, tatil bölgesinde gördüğüm kadarıyla erkek grubuyla tatile gelenler etrafındaki kadınlar rahatsız edici şekilde bakıyor. Kız kıza tatil gibi değil bence erkek erkeğe tatil.
Sizin aranızda da baya yaş farkı varmış.sorun olmuyor mu ?
Zihniyet ve enerji açısından.ben 1 senede bile değişyorum ruhsal olarak.Ne gibi sorun olacak yaşa bağli?
Zihniyet ve enerji açısından.ben 1 senede bile değişyorum ruhsal olarak.
Gerçekten yaş çok etkiliyor insanı derlerdi de inanmazdım şimdi ne bi plan yapasım ne çıkıp gezesim geliyor adam gibi enerji bulamıyorum resmenYaşla şöyle alakası var (olgunlukla diyelim) biz 30 yaş üstü çiftiz eşimle
Evlendiğimiz zamanlar 25-26 yaşlarında genç hareketliydik. Hem evde durmazdık hem de eşim bekar evli farketmez her hafta 1-2 kez arkadaşları ile takılmayı severdi. İlk zamanlar mırın kırın ederdim sonra baktım özgürüz ben de kendi arkadaşlarımla gece gündüz buluşmaya devam ettim mutluyduk
Şimdi diyorum ki her cuma ya da Ctesi git kankalarınla takıl istediğin saatte gel, haftanın negatif enerjisini at iki boş muhabbet çevirin… yok yaaaa diyo :) adamı ayda 1-2 zorla görüştürüyorum çünkü doymuşluk dinginlik ve elbette bebelerin verdiği yaşlılık yorgunluk
Evet bizim küçük enişte yurtdişana arkadaşlari yla giderdi kuzende tek başina markete gidemedi izin vermezdiAslında sorun yok. Siz de çıkın arkadaşlarınızla çıkın. Özel alanlarıniz olabilir. Ne erkekler var görseniz oooo.
Mahalle ağzı cahilliği olan sizsiniz hanımefendi. Eşinizin de neden arkadaşlarıyla sürekli tatile gittiği belli. Sizin gibi biriyle evde ömür mü geçer.Şuan sizin gibi zihniyette olan biriyle tartıştığım için utanıyorum. Özgürlüğümün kısıtlandığını ya da evlilikle bağlantılı olduğunu ben size tam olarak nerede yansıttım veya hangi cümlemde söyledim ? Ya da tatile gittiğim için 21 22 yaşlarımda evlendim düşüncesi mi ?? Mahalle ağzı cahilliğinizi lütfen buraya sergilemeyin.
Benim yorumunda bahsettiğim buydu, bu kız her hafta sabah çıkıp ertesi gün akşam dönse eşinin kavga çıkaracağından eminim.Evet bizim küçük enişte yurtdişana arkadaşlari yla giderdi kuzende tek başina markete gidemedi izin vermezdi
Biraz sabredin elbet arkadaş devri biter ve arkadaşlari evlimi yoksa bekar arkadaşlarimi birde yaşlariniz cok genc sen haklisin genc yaşta evlilik yapmişin gezmek istersin .karşina alip konuşmayi denesen belki denemişindirKızlar merhaba ben 1. Buçuk senelik evliyim. Yaşım 23 eşimle severek evlendik. Sevgiliyken her zamanını bana ayırır benimle geçirirdi. Evlenmeden önce 5-6 defa farklı Ege taraflarında tatillere gittik gezdik eğlendik fakat evlendiğimizden berri arkadaşlarıyla çok fazla zaman geçiriyor. Ayda bir kere kesinlikle arkadaşlarıyla sabahlıyor ve eve gelmiyor. Bu bana sunduğu şart ayda kesinlikle bir günü. resmen ayda bir kere çıkıyorum bana karışma diyor fakat Sabah evden çıkıyor, diğer günün akşamı eve dönüyor o günde de benimle de görüşüyor aktiviteler yapıyor hatta tüm hafta sonunu bana ayırdığı zamanlar da oluyor ama bunu gece geç saatlere kadar kankaları ile takılarak telafi ediyor.Evlendiğimizden berri bir kere dahi İstanbul dışına dahi çıkmadık tatil anlamında fakat arkadaşlarıyla 1 buçuk senedir Bursa’ya Sakarya’ya Antalya’ya tatillere gitti bu sefer de Cumartesi pazar Kartepe’ye 2 bekar arkadaşıyla gideceğini söyledi ben de evlenmeden önce her zamanını benimle geçirirdin şimdi sürekli onlarla plan yapıyorsun dediğimde sen de plan yap onlar yapıyor ben de onlara uyuyorum diyor. Ve bana bunu ben sorunca hafta sonu ne yapalım dediğimde söylüyor planını. sana da uyarım diyor fakat o gittiği zamanlar ben evde olduğum için burnundan fitil fitil getiriyorum her seferinde o yüzden de haftaya bir yere gideceksek de gitmiyoruz küs olduğumuz için, eşim Aslan Burcu ve 23 yaşında ben ona kendimi de yırtsam gideceği varsa gidiyor zaten ne yapacağımı artık bilmiyorum. Lütfen tavsiye verir misiniz
Erken evlilik ve güzellik uzmanı olmanız bana başka bir üyeyi hatırlattı. Ama isim farklı. İsim değişikliği mi yaptınızBen de 23 yaşındayım. 50 yaşında evde magazin programı izleyip tek vasfı pencereden dışarı izleyen çekirdek çitleyen sizin gibi bir kadın değilim. Ben bir erkeğin geliriyle 5 Yıldızlı otellere gitmiyorum ki evliyiz eve ne kadar bütçenin girdiğini siz benden daha mı iyi bilirsiniz ki bana 5 yıldızlı otel istersin de seninle o sebepten gitmiyordur diyorsunuz ? güzellik uzmanıyım ben kendim de kazanıyorum zaten. Siz benim sorumu çok yanlış anlamışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?