- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
- Konu Sahibi nurgulkomas
-
Tabi ki ben de evliliği kimseye zindan etmek istemiyorum fakat önceden her zamanını benimle değerlendirip şimdi arkadaşlarıyla olması ve evliliğimizin daha 1. Buçuk senesinde olmamız sizce bu durumu kötüleştirmiyor mu, daha ne kadar zamandır evliyiz ki sanki bu onlarla gittiği 4. Farklı konumlu tatil olacak benimle evlendiğinden berri yapmadı. neden önceliğin ben değilim artık diye sorduğumda da öncelikli bir konunun ve durumun olmadığını söylüyor. Evet evlilik sürekli aynı günleri tekrarlansa hak vereceğim insanın birbirine anlatacak şeyleri olmasını istersiniz fakat daha bir buçuk senedir evliyim benimle yapması sağlıklı olan değil miBizde erken evlendik. Ve sizin gibi bir evliliğimiz var. Eşim de bende ayrı plan konusunda çok rahatızdır. Yalnız ben bu durumu fazlasıyla sağlıklı ve doğru buluyorum. Eşimin arkadaşları ile gitmesi, farklı hobileri olması beni mutlu ediyor. Ayda 1 gün sabahlamak yada tatile gitmek bana göre çık normal.
Onlarla yaptığı aktivite farklı benle farklı. Aynı keyfi almıyor bu sebeple benim muhabbetim dururken onları tercih ediyor diye düşünmeniz doğru değil. Bende kız kıza yaptığım planla eşimle yaptığım planda aynı keyfi almıyorum. Farklı zevkler keyifler yaşıyorum ama hepsinin tadı ayrı. O yüzden o çıktığında sizde kendinize yeni planlar yapın. Yada kendi yaptığınız plana göre onun da o hafta plan yapmasını söyleyin. Haftasonu ayrı geçse de bütün hafta birbirinize anlatacak bir sürü anınız yeni konunuz olacak. Bu bile ayrı keyif. Ayrıca Allah ömür verir mutlu evliliğiniz de olursa ortalama 50 yıl evli kalacaksınız desek yani bol bol zamanınız da var. Arada böyle kendine ayrılan zamanları kıskanır bozulursanız birçok evli gibi maalesef evliliği kötü anlatan bir insana dönüşür eşiniz bir zaman sonra.
Çok erken evlenmişsiniz. İkiniz de bekarlığa doymamışsınız daha ki yaş itibariyle çok normal. Eşiniz arkadaşlarıyla vakit geçirmek, sabahlamak, tatillere gitmek istiyor. Siz de muhtemelen öyle bir arkadaş çevreniz yok veya evlendim artık kocamla gezmeliyim diye düşünüyorsunuz gezelim tozalım, neden hiç şehir dışına çıkmadık daha diye eşinize sarıyorsunuz. Küserek bir şeyleri çözemezsiniz. Eşiniz sen plan yap uyayım demiş madem nereye gidelim diye sormak yerine şu gün şuraya gitmek istiyorum diyin. Siz de kendi arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz evde oturup eşinizin yolunu gözlemek yerine derler ya bir erkek daha çok sevince o iş evliliğe gider diy
Kendisi benimle evlenmek düzenli bir hayatının olmasını istedi. Eşimin anne babası çok küçük yaşta boşandığı için çok sürüklenmiş. Ama şimdi bekar hayatı gibi yaşaması tatillere gitmesi eve gelmemesi önce ki zamanda o konuşan adamı göremiyorum. Sorduğum zaman da evinin yükü iş sıkıntısı maddi kaygı günde 12 saat çalıştığını söylüyor.Çok erken evlenmişsiniz. İkiniz de bekarlığa doymamışsınız daha ki yaş itibariyle çok normal. Eşiniz arkadaşlarıyla vakit geçirmek, sabahlamak, tatillere gitmek istiyor. Siz de muhtemelen öyle bir arkadaş çevreniz yok veya evlendim artık kocamla gezmeliyim diye düşünüyorsunuz gezelim tozalım, neden hiç şehir dışına çıkmadık daha diye eşinize sarıyorsunuz. Küserek bir şeyleri çözemezsiniz. Eşiniz sen plan yap uyayım demiş madem nereye gidelim diye sormak yerine şu gün şuraya gitmek istiyorum diyin. Siz de kendi arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz evde oturup eşinizin yolunu gözlemek yerine
Tabi ki ben de evliliği kimseye zindan etmek istemiyorum fakat önceden her zamanını benimle değerlendirip şimdi arkadaşlarıyla olması ve evliliğimizin daha 1. Buçuk senesinde olmamız sizce bu durumu kötüleştirmiyor mu, daha ne kadar zamandır evliyiz ki sanki bu onlarla gittiği 4. Farklı konumlu tatil olacak benimle evlendiğinden berri yapmadı. neden önceliğin ben değilim artık diye sorduğumda da öncelikli bir konunun ve durumun olmadığını söylüyor. Evet evlilik sürekli aynı günleri tekrarlansa hak vereceğim insanın birbirine anlatacak şeyleri olmasını istersiniz fakat daha bir buçuk senedir evliyim benimle yapması sağlıklı olan değil mi
günde 12 saat çalışıyor, maddi kaygı varKendisi benimle evlenmek düzenli bir hayatının olmasını istedi. Eşimin anne babası çok küçük yaşta boşandığı için çok sürüklenmiş. Ama şimdi bekar hayatı gibi yaşaması tatillere gitmesi eve gelmemesi önce ki zamanda o konuşan adamı göremiyorum. Sorduğum zaman da evinin yükü iş sıkıntısı maddi kaygı günde 12 saat çalıştığını söylüyor.
günde 12 saat çalışıyor, maddi kaygı var
ve senede 4 kere tatile gidiyor
hımm
sanırım erkek erkeğe tatilleri kamp ortak ev ne biliyim öğrenci işi tatiller? arkadaşları bekar adam plan yapıyordur gel diyordur o da kaçıyordur? tek bir aracı dönüşümlü kullanıyor bile olabilirler misal?
yol parasını bölüşüp kamp atarlarsa çok masrafı olmaz ya da tanıdık evinde kalırlarsa
sizinle gitse siz 5 yıldızlı yer istersiniz diye bir durum olabilir mi mesela?
atıyorum sizde araç var mı ? yoksa arabası olan arkadaş ne kadar avantajlı mesela şu durumda....
siz de ekonomik bir plan yapsanız hadi gidelim deseniz belki size de uyacak? ya da siz gidin kız kıza mesela.
ama yukarıda dediğim gibiyse durumlar o zamanlar üzgünüm ama evde sizinle çekirdek çitlemek yerine gider tatil yapar tabii ki 23 yaşında adben de 23 yaşındayım ve evde oturup Müge anlı Seda sayan izleyen tiplerden değilim
Ben de 23 yaşındayım. 50 yaşında evde magazin programı izleyip tek vasfı pencereden dışarı izleyen çekirdek çitleyen sizin gibi bir kadın değilim. Ben bir erkeğin geliriyle 5 Yıldızlı otellere gitmiyorum ki evliyiz eve ne kadar bütçenin girdiğini siz benden daha mı iyi bilirsiniz ki bana 5 yıldızlı otel istersin de seninle o sebepten gitmiyordur diyorsunuz ? güzellik uzmanıyım ben kendim de kazanıyorum zaten. Siz benim sorumu çok yanlış anlamışsınız.günde 12 saat çalışıyor, maddi kaygı var
ve senede 4 kere tatile gidiyor
hımm
sanırım erkek erkeğe tatilleri kamp ortak ev ne biliyim öğrenci işi tatiller? arkadaşları bekar adam plan yapıyordur gel diyordur o da kaçıyordur? tek bir aracı dönüşümlü kullanıyor bile olabilirler misal?
yol parasını bölüşüp kamp atarlarsa çok masrafı olmaz ya da tanıdık evinde kalırlarsa
sizinle gitse siz 5 yıldızlı yer istersiniz diye bir durum olabilir mi mesela?
atıyorum sizde araç var mı ? yoksa arabası olan arkadaş ne kadar avantajlı mesela şu durumda....
siz de ekonomik bir plan yapsanız hadi gidelim deseniz belki size de uyacak? ya da siz gidin kız kıza mesela.
ama yukarıda dediğim gibiyse durumlar o zamanlar üzgünüm ama evde sizinle çekirdek çitlemek yerine gider tatil yapar tabii ki 23 yaşında adam
Bekarken sevgilinizle tatile gidebilecek özgürlükte ( olması gereken bu ) bir ailede büyüdüyseniz neden 21 22 yaşında evlendiniz?Kızlar merhaba ben 1. Buçuk senelik evliyim. Yaşım 23 eşimle severek evlendik. Sevgiliyken her zamanını bana ayırır benimle geçirirdi. Evlenmeden önce 5-6 defa farklı Ege taraflarında tatillere gittik gezdik eğlendik fakat evlendiğimizden berri arkadaşlarıyla çok fazla zaman geçiriyor. Ayda bir kere kesinlikle arkadaşlarıyla sabahlıyor ve eve gelmiyor. Bu bana sunduğu şart ayda kesinlikle bir günü. resmen ayda bir kere çıkıyorum bana karışma diyor fakat Sabah evden çıkıyor, diğer günün akşamı eve dönüyor o günde de benimle de görüşüyor aktiviteler yapıyor hatta tüm hafta sonunu bana ayırdığı zamanlar da oluyor ama bunu gece geç saatlere kadar kankaları ile takılarak telafi ediyor.Evlendiğimizden berri bir kere dahi İstanbul dışına dahi çıkmadık tatil anlamında fakat arkadaşlarıyla 1 buçuk senedir Bursa’ya Sakarya’ya Antalya’ya tatillere gitti bu sefer de Cumartesi pazar Kartepe’ye 2 bekar arkadaşıyla gideceğini söyledi ben de evlenmeden önce her zamanını benimle geçirirdin şimdi sürekli onlarla plan yapıyorsun dediğimde sen de plan yap onlar yapıyor ben de onlara uyuyorum diyor. Ve bana bunu ben sorunca hafta sonu ne yapalım dediğimde söylüyor planını. sana da uyarım diyor fakat o gittiği zamanlar ben evde olduğum için burnundan fitil fitil getiriyorum her seferinde o yüzden de haftaya bir yere gideceksek de gitmiyoruz küs olduğumuz için, eşim Aslan Burcu ve 23 yaşında ben ona kendimi de yırtsam gideceği varsa gidiyor zaten ne yapacağımı artık bilmiyorum. Lütfen tavsiye verir misiniz
Kendisi benimle evlenmek düzenli bir hayatının olmasını istedi. Eşimin anne babası çok küçük yaşta boşandığı için çok sürüklenmiş. Ama şimdi bekar hayatı gibi yaşaması tatillere gitmesi eve gelmemesi önce ki zamanda o konuşan adamı göremiyorum. Sorduğum zaman da evinin yükü iş sıkıntısı maddi kaygı günde 12 saat çalıştığını söylüyor.
Şuan sizin gibi zihniyette olan biriyle tartıştığım için utanıyorum. Özgürlüğümün kısıtlandığını ya da evlilikle bağlantılı olduğunu ben size tam olarak nerede yansıttım veya hangi cümlemde söyledim ? Ya da tatile gittiğim için 21 22 yaşlarımda evlendim düşüncesi mi ?? Mahalle ağzı cahilliğinizi lütfen buraya sergilemeyin.Bekarken sevgilinizle tatile gidebilecek özgürlükte ( olması gereken bu ) bir ailede büyüdüyseniz neden 21 22 yaşında evlendiniz?
Tabi ki ben de evliliği kimseye zindan etmek istemiyorum fakat önceden her zamanını benimle değerlendirip şimdi arkadaşlarıyla olması ve evliliğimizin daha 1. Buçuk senesinde olmamız sizce bu durumu kötüleştirmiyor mu, daha ne kadar zamandır evliyiz ki sanki bu onlarla gittiği 4. Farklı konumlu tatil olacak benimle evlendiğinden berri yapmadı. neden önceliğin ben değilim artık diye sorduğumda da öncelikli bir konunun ve durumun olmadığını söylüyor. Evet evlilik sürekli aynı günleri tekrarlansa hak vereceğim insanın birbirine anlatacak şeyleri olmasını istersiniz fakat daha bir buçuk senedir evliyim benimle yapması sağlıklı olan değil mi
Normal mi karşılamalıyım acaba? Tatile gittiği gün bu mantıklı düşüncelerin hepsi gidiyor aklımdan, sadece sinirleniyorumSonuçta önceden 24 saat Yanyana değildiniz. Her zamanı sizle değerlendirmek istemesi çok normal. Şuan her an yanındasınız. Bu arada eşiniz sizle plan yapmak istemese bu konuda haklısınız sadece planı sen yap ben uyarım diyormuş. Plan yaparsanız sizde 1,5 yılda 4 kez bir yere gitmiş olabilirdiniz. Benim eşimde hep yapılan plana uyar. Arkadaşlarıyla olan planlarda böyle. Kendisi yapmaz. Çok benziyor eşlerimizin bu huyları. Ben mesela arkadaşlarımızla yaptığımız ayrı bir plan sonrası kendimiz de başbaşa bir şeyler planlıyorum genelde.
Teşekkür ederimKendinizi boşu boşuna doldurmayın ayrıca. Burada sizi anlayacak insan az. Bende böyle bir ilişkimiz ve bakış açım olduğu için birkaç kişiden seni kocan aldatır bu rahatlığınla bu serbest bırakmalarınla gibi laflar yedim burada
6. Yıla girerken gayet mutlu bir evliliğim var şuan. Tabii hayatta her şey olabilir ancak bu zamana dek gayet keyifli bir evlilik sürdük. 22 yaşında evlendim henüz 28im ve eşimde bende evliliği harika bir şekilde anlatıyoruz bize soranlara. Bizle birlikte evlenen birçok arkadaşımız aklın varsa evlenme hayatını yaşa naraları atıyorlar. Bizse evliliğin hayatı yaşamak için bir engel olmadığını göstermeye çalışıyoruz.
İmkanınız olduğu sürece sizde yapın başbaşa güzel etkinlikler. Ayrıca şunu da söylemeliyim ki ‘bekar hayatı’ yaşamak bence gezmekle olmaz. Önce bu algıdan kurtulmalıyız Türk kadınları olarak. Arkadaşlarla sabahlamak tatile gitmek bekar hayatı yaşadığını değil sosyal biri olduğunu gösterir. Bence bekar hayatı yaşamak; evli olduğunu unutarak evliye yakışmayacak ortamlara girerek uygun olmayan davranışlar sergileyerek olabilir ancak.
Esiniz arkadaslariyla nerede sabahliyor? Ben mi yanlis anliyorum acaba?Kızlar merhaba ben 1. Buçuk senelik evliyim. Yaşım 23 eşimle severek evlendik. Sevgiliyken her zamanını bana ayırır benimle geçirirdi. Evlenmeden önce 5-6 defa farklı Ege taraflarında tatillere gittik gezdik eğlendik fakat evlendiğimizden berri arkadaşlarıyla çok fazla zaman geçiriyor. Ayda bir kere kesinlikle arkadaşlarıyla sabahlıyor ve eve gelmiyor. Bu bana sunduğu şart ayda kesinlikle bir günü. resmen ayda bir kere çıkıyorum bana karışma diyor fakat Sabah evden çıkıyor, diğer günün akşamı eve dönüyor o günde de benimle de görüşüyor aktiviteler yapıyor hatta tüm hafta sonunu bana ayırdığı zamanlar da oluyor ama bunu gece geç saatlere kadar kankaları ile takılarak telafi ediyor.Evlendiğimizden berri bir kere dahi İstanbul dışına dahi çıkmadık tatil anlamında fakat arkadaşlarıyla 1 buçuk senedir Bursa’ya Sakarya’ya Antalya’ya tatillere gitti bu sefer de Cumartesi pazar Kartepe’ye 2 bekar arkadaşıyla gideceğini söyledi ben de evlenmeden önce her zamanını benimle geçirirdin şimdi sürekli onlarla plan yapıyorsun dediğimde sen de plan yap onlar yapıyor ben de onlara uyuyorum diyor. Ve bana bunu ben sorunca hafta sonu ne yapalım dediğimde söylüyor planını. sana da uyarım diyor fakat o gittiği zamanlar ben evde olduğum için burnundan fitil fitil getiriyorum her seferinde o yüzden de haftaya bir yere gideceksek de gitmiyoruz küs olduğumuz için, eşim Aslan Burcu ve 23 yaşında ben ona kendimi de yırtsam gideceği varsa gidiyor zaten ne yapacağımı artık bilmiyorum. Lütfen tavsiye verir misiniz
oy oy oyBen de 23 yaşındayım. 50 yaşında evde magazin programı izleyip tek vasfı pencereden dışarı izleyen çekirdek çitleyen sizin gibi bir kadın değilim. Ben bir erkeğin geliriyle 5 Yıldızlı otellere gitmiyorum ki evliyiz eve ne kadar bütçenin girdiğini siz benden daha mı iyi bilirsiniz ki bana 5 yıldızlı otel istersin de seninle o sebepten gitmiyordur diyorsunuz ? güzellik uzmanıyım ben kendim de kazanıyorum zaten. Siz benim sorumu çok yanlış anlamışsınız.
Eşi arkadaşlarıyla kampa gitmiş mesela.Bunun neresi evliye yakışmayan ortam acaba?Uygun olmayan davranışlar sergilemek de kamp ateşi yakmak mı?Zorla kimseye eşiniz bile olsa bir şey yaptıramazsınız ki.Ama bir tatil planı yapılırken de,bir karar alınırken de eşler birbirlerine danışır.Burada sorun eşinin konu sahibinden habersiz plan yapması gibi.r. Bence bekar hayatı yaşamak; evli olduğunu unutarak evliye yakışmayacak ortamlara girerek uygun olmayan davranışlar sergileyerek olabilir ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?