- 28 Ağustos 2022
- 1.724
- 4.288
- 78
- Konu Sahibi nurgulkomas
-
Daha iyi ya, o oyle düşünedursun sen takıl canım)Kısasa kısas yaptığımı söylüyor bu sefer de
Eşi arkadaşlarıyla kampa gitmiş mesela.Bunun neresi evliye yakışmayan ortam acaba?Uygun olmayan davranışlar sergilemek de kamp ateşi yakmak mı?Zorla kimseye eşiniz bile olsa bir şey yaptıramazsınız ki.Ama bir tatil planı yapılırken de,bir karar alınırken de eşler birbirlerine danışır.Burada sorun eşinin konu sahibinden habersiz plan yapması gibi.
Aslında 23 yaşında yapılacak şeyleri yapıyor, evlenmek erken olmuş. Sen de evde oturma bu yaşta, git arkadaşlarınla takılKızlar merhaba ben 1. Buçuk senelik evliyim. Yaşım 23 eşimle severek evlendik. Sevgiliyken her zamanını bana ayırır benimle geçirirdi. Evlenmeden önce 5-6 defa farklı Ege taraflarında tatillere gittik gezdik eğlendik fakat evlendiğimizden berri arkadaşlarıyla çok fazla zaman geçiriyor. Ayda bir kere kesinlikle arkadaşlarıyla sabahlıyor ve eve gelmiyor. Bu bana sunduğu şart ayda kesinlikle bir günü. resmen ayda bir kere çıkıyorum bana karışma diyor fakat Sabah evden çıkıyor, diğer günün akşamı eve dönüyor o günde de benimle de görüşüyor aktiviteler yapıyor hatta tüm hafta sonunu bana ayırdığı zamanlar da oluyor ama bunu gece geç saatlere kadar kankaları ile takılarak telafi ediyor.Evlendiğimizden berri bir kere dahi İstanbul dışına dahi çıkmadık tatil anlamında fakat arkadaşlarıyla 1 buçuk senedir Bursa’ya Sakarya’ya Antalya’ya tatillere gitti bu sefer de Cumartesi pazar Kartepe’ye 2 bekar arkadaşıyla gideceğini söyledi ben de evlenmeden önce her zamanını benimle geçirirdin şimdi sürekli onlarla plan yapıyorsun dediğimde sen de plan yap onlar yapıyor ben de onlara uyuyorum diyor. Ve bana bunu ben sorunca hafta sonu ne yapalım dediğimde söylüyor planını. sana da uyarım diyor fakat o gittiği zamanlar ben evde olduğum için burnundan fitil fitil getiriyorum her seferinde o yüzden de haftaya bir yere gideceksek de gitmiyoruz küs olduğumuz için, eşim Aslan Burcu ve 23 yaşında ben ona kendimi de yırtsam gideceği varsa gidiyor zaten ne yapacağımı artık bilmiyorum. Lütfen tavsiye verir misiniz
23 yaşında bir çocukla evlenmişsiniz. Aceleniz neydi? 23 yaş erkeği günümüzde oyun çağı çocuğu gibi. Yazık değil mi size?Kızlar merhaba ben 1. Buçuk senelik evliyim. Yaşım 23 eşimle severek evlendik. Sevgiliyken her zamanını bana ayırır benimle geçirirdi. Evlenmeden önce 5-6 defa farklı Ege taraflarında tatillere gittik gezdik eğlendik fakat evlendiğimizden berri arkadaşlarıyla çok fazla zaman geçiriyor. Ayda bir kere kesinlikle arkadaşlarıyla sabahlıyor ve eve gelmiyor. Bu bana sunduğu şart ayda kesinlikle bir günü. resmen ayda bir kere çıkıyorum bana karışma diyor fakat Sabah evden çıkıyor, diğer günün akşamı eve dönüyor o günde de benimle de görüşüyor aktiviteler yapıyor hatta tüm hafta sonunu bana ayırdığı zamanlar da oluyor ama bunu gece geç saatlere kadar kankaları ile takılarak telafi ediyor.Evlendiğimizden berri bir kere dahi İstanbul dışına dahi çıkmadık tatil anlamında fakat arkadaşlarıyla 1 buçuk senedir Bursa’ya Sakarya’ya Antalya’ya tatillere gitti bu sefer de Cumartesi pazar Kartepe’ye 2 bekar arkadaşıyla gideceğini söyledi ben de evlenmeden önce her zamanını benimle geçirirdin şimdi sürekli onlarla plan yapıyorsun dediğimde sen de plan yap onlar yapıyor ben de onlara uyuyorum diyor. Ve bana bunu ben sorunca hafta sonu ne yapalım dediğimde söylüyor planını. sana da uyarım diyor fakat o gittiği zamanlar ben evde olduğum için burnundan fitil fitil getiriyorum her seferinde o yüzden de haftaya bir yere gideceksek de gitmiyoruz küs olduğumuz için, eşim Aslan Burcu ve 23 yaşında ben ona kendimi de yırtsam gideceği varsa gidiyor zaten ne yapacağımı artık bilmiyorum. Lütfen tavsiye verir misiniz
Konunun özeti : erken evlilik PİŞMANLIKTIR. Neden tecrübelerden ve tavsiyelerden ders almıyor kimse ? ikinizin de yaşı evlilik yaşı değil.siz uyum sağlayabilecek gibiymişsiniz ama erkek tarafı yapamamış.adam büyüyene, evlilik yaşına gelene kadar bekleyin ve siz de bekar gibi takılmaya çalışın bence.Kızlar merhaba ben 1. Buçuk senelik evliyim. Yaşım 23 eşimle severek evlendik. Sevgiliyken her zamanını bana ayırır benimle geçirirdi. Evlenmeden önce 5-6 defa farklı Ege taraflarında tatillere gittik gezdik eğlendik fakat evlendiğimizden berri arkadaşlarıyla çok fazla zaman geçiriyor. Ayda bir kere kesinlikle arkadaşlarıyla sabahlıyor ve eve gelmiyor. Bu bana sunduğu şart ayda kesinlikle bir günü. resmen ayda bir kere çıkıyorum bana karışma diyor fakat Sabah evden çıkıyor, diğer günün akşamı eve dönüyor o günde de benimle de görüşüyor aktiviteler yapıyor hatta tüm hafta sonunu bana ayırdığı zamanlar da oluyor ama bunu gece geç saatlere kadar kankaları ile takılarak telafi ediyor.Evlendiğimizden berri bir kere dahi İstanbul dışına dahi çıkmadık tatil anlamında fakat arkadaşlarıyla 1 buçuk senedir Bursa’ya Sakarya’ya Antalya’ya tatillere gitti bu sefer de Cumartesi pazar Kartepe’ye 2 bekar arkadaşıyla gideceğini söyledi ben de evlenmeden önce her zamanını benimle geçirirdin şimdi sürekli onlarla plan yapıyorsun dediğimde sen de plan yap onlar yapıyor ben de onlara uyuyorum diyor. Ve bana bunu ben sorunca hafta sonu ne yapalım dediğimde söylüyor planını. sana da uyarım diyor fakat o gittiği zamanlar ben evde olduğum için burnundan fitil fitil getiriyorum her seferinde o yüzden de haftaya bir yere gideceksek de gitmiyoruz küs olduğumuz için, eşim Aslan Burcu ve 23 yaşında ben ona kendimi de yırtsam gideceği varsa gidiyor zaten ne yapacağımı artık bilmiyorum. Lütfen tavsiye verir misiniz
Eee bunlar bile uygunsa tek uygun olmayan yer pavyon ve genelev kalıyor zatenSanırım dikkatli okumadınız. Konu sahibinin ‘bekar hayatı yaşamak’ yazmasını eleştirdim bende. Bana göre bekar hayatı tatile giderek kampa giderek yada sabahlayarak olmaz evli olduğunu unutarak uygun olmayan ortamlara girmekle olur dedim.
Utanilcak bisey yok. Seninle mahalle agiziyla konusan biri de yok. Gereksiz alinganlik bu.Şuan sizin gibi zihniyette olan biriyle tartıştığım için utanıyorum. Özgürlüğümün kısıtlandığını ya da evlilikle bağlantılı olduğunu ben size tam olarak nerede yansıttım veya hangi cümlemde söyledim ? Ya da tatile gittiğim için 21 22 yaşlarımda evlendim düşüncesi mi ?? Mahalle ağzı cahilliğinizi lütfen buraya sergilemeyin.
Valla tek vasfı evlenmek olan sen gibi duruyorsun burdan milleti azarlama .Ben de 23 yaşındayım. 50 yaşında evde magazin programı izleyip tek vasfı pencereden dışarı izleyen çekirdek çitleyen sizin gibi bir kadın değilim. Ben bir erkeğin geliriyle 5 Yıldızlı otellere gitmiyorum ki evliyiz eve ne kadar bütçenin girdiğini siz benden daha mı iyi bilirsiniz ki bana 5 yıldızlı otel istersin de seninle o sebepten gitmiyordur diyorsunuz ? güzellik uzmanıyım ben kendim de kazanıyorum zaten. Siz benim sorumu çok yanlış anlamışsınız.
Ne yasamis yahu. Gözünü acmis seni gormus. Onun yaşıtları üniversite okuyor daha. Ne yasamis olabilir 23 yasindaki daha ergenligi bitmemis çocuk :) 25 yasina kadar boy uzamasi bile devam ediyor. İlahi ya.Lise 3’de tanıştık sınıf arkadaşıydık yıllardır sevgiliyiz, evet hepsi bekar sadece evli o, kültürel olarak yokluk görmeyen bir adam hayatını da çok da güzel yaşamış anlamadığım hala doymamasında mesela benim sohbetim muhabbetim dururken benimle gideceği yerler dururken onun hala o aptal arkadaşıyla olması
Eee bunlar bile uygunsa tek uygun olmayan yer pavyon ve genelev kalıyor zatennereden bilecek yatılı yerde millet eşinin ne halt ettiğini.evliliği sevmem ama evli insanların başka yerde gecelemesi bence bu kuruma kökten aykirı.gereklerini yerine getiremeyecek kadar özgürlüğüne düşkün kişiler evlenmemeli.amaç ne yani ? Madem arada sırada ayrı gayrı gecelenecek.eee hiç evlenmeyin, siz de birkaç gün de bir sevgili gibi görüşün.evlilik ciddi iştir ve fedakarlık gerektirir. Eee yapamayacak olan olan sevgili kalsın birkaç günde bir görüşsün.çok mu zor ?evlenilen kişinin hakkı bu tarz şikayetler.
Herkesin esinden beklentileri farkli oluyor sanirim kimse birbirine soyle olmali dogrusu bu diye dayatmamali burda bana gore de disarda is harici geceyi gecirmesi olasi degil. Eslerin bu konuda onceden konusup anlasmasi lazim eger anlasamiyorsa evlenmemeliler en dogrusu bu. Siz karismazsiniz oyle biriyle evlenirsiniz ben karisirim boyle biriyle evlenirim tek bir dogru yok bu konuda.Ayda birkaç gün ayrı kaldığımız için evlenmeyin o zaman demek öyle saçma ki. Fedakarlık kavramının içine koydukların da bşr o kadar saçma. Fedakarlık bu değildir.
Eşine güvenmeyen de evlenmesin bir zahmet o adamla ayrıca.
Bence güven kontrole tabidir.iyice serbestlik de bence doğru değil.nasıl olsa rahatım yakalanmam, ne olacak şuradayım, buradayım deyiveririm diye düşünen çok olur.ki itiraf edeyim ben de düşünüyorum rahat ilişkide.şimdi herkesi kendin gibi sanma tarzı saldırabilirsin ama benim gibiler de var.hergün kaç tane örneğini görüyoruz.çok baskicı olmasa da evlilikte kontrolün olması gerektiğini düşünüyorum.Ayda birkaç gün ayrı kaldığımız için evlenmeyin o zaman demek öyle saçma ki. Fedakarlık kavramının içine koydukların da bşr o kadar saçma. Fedakarlık bu değildir.
Eşine güvenmeyen de evlenmesin bir zahmet o adamla ayrıca.
Bence güven kontrole tabidir.iyice serbestlik de bence doğru değil.nasıl olsa rahatım yakalanmam, ne olacak şuradayım, buradayım deyiveririm diye düşünen çok olur.ki itiraf edeyim ben de düşünüyorum rahat ilişkide.şimdi herkesi kendin gibi sanma tarzı saldırabilirsin ama benim gibiler de var.hergün kaç tane örneğini görüyoruz.çok baskicı olmasa da evlilikte kontrolün olması gerektiğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?