Evliyken bekar hayatı yaşamak

Sanırım dikkatli okumadınız. Konu sahibinin ‘bekar hayatı yaşamak’ yazmasını eleştirdim bende. Bana göre bekar hayatı tatile giderek kampa giderek yada sabahlayarak olmaz evli olduğunu unutarak uygun olmayan ortamlara girmekle olur dedim.

Yaş küçük böyle olmasi normal, 23 yaşinda adamin neredeyse butun arkadaşlari bekardir zaten.

Eşim 38 yaşinda, ben 29(30 da diyebiliriz) arkadaslarinin coğu evli şuan, hiç biri de her hafta sonu cikayim, eve gelmeyeyim kafasinda değiller. Herkes işinde gücünde, evinde ailesiyle vakit gecirme derdinde.
Gezme tozma, tatil konusunda da yine herkes eşiyle katilmak istiyor, birlikte plan yapiliyor. Ama o yaş bu yaş değil gibi.

Bu ülkede erkek olmak varmış. Bu kız da en fazla 23'tür ama sabah iş için çıkıp ertesi gün akşam dönse şurada ne var bunda diyenlerin çoğu bu kadar gezginsen niye evlendin derdi. Ayrıca ben burada okuduğum konulardan sonra erkeklerin erkek erkeğe tatilini masum bulmuyorum, tatil bölgesinde gördüğüm kadarıyla erkek grubuyla tatile gelenler etrafındaki kadınlar rahatsız edici şekilde bakıyor. Kız kıza tatil gibi değil bence erkek erkeğe tatil.

Aslında 23 yaşında yapılacak şeyleri yapıyor, evlenmek erken olmuş. Sen de evde oturma bu yaşta, git arkadaşlarınla takıl

23 yaşında bir çocukla evlenmişsiniz. Aceleniz neydi? 23 yaş erkeği günümüzde oyun çağı çocuğu gibi. Yazık değil mi size?

Konunun özeti : erken evlilik PİŞMANLIKTIR. Neden tecrübelerden ve tavsiyelerden ders almıyor kimse ? ikinizin de yaşı evlilik yaşı değil.siz uyum sağlayabilecek gibiymişsiniz ama erkek tarafı yapamamış.adam büyüyene, evlilik yaşına gelene kadar bekleyin ve siz de bekar gibi takılmaya çalışın bence.

Baştan kabul etmişsiniz,şahsen sabahlara kadar ayada 1 kere fazla gibi bana göre,eşim arkadaşlarıyla gün içinde görüşebilir eve geliş saatleride esneklik göstermem özel durumlar dışında.Sizin bayan arkadaş grubunuz yokmu?sizde program yapın eşinize niye bu kadar bağlı kalmışsınız gün içinde programlar yapın evde sürekli bu düşünürseniz yipranirsiniz.çok genç yaşta evlenmişsiniz eğlenme yaşı.

Tabi bu dünyanın sonuda değil moralinizi bozmayın.belkide eşiniz karekteti bu hep böyle olacak,yada zamanla bir düzene oturur.size karşı sevgisi ilgisi onunla olduğunuz zaman verimli geçiyorsa zamana bırakın.eklemek istedim.

Erkekler 33den önce laf anlamaz bir çöptür. Ben değil JLO ablamız söylüyor inanırım zira kendisi erkek konusunda master degree Burcuna ve yaşına bakarak ve üzülerek söylüyorumki sizi 30ların başına kadar çok ama çok uğraştırır. Aslan erkeği empatisiz ve duygusal zekası kıttır. Çok ama cok erken evlenmişsiniz ve o gençliğine haklı olarak doymamış

Eee bunlar bile uygunsa tek uygun olmayan yer pavyon ve genelev kalıyor zaten nereden bilecek yatılı yerde millet eşinin ne halt ettiğini.evliliği sevmem ama evli insanların başka yerde gecelemesi bence bu kuruma kökten aykirı.gereklerini yerine getiremeyecek kadar özgürlüğüne düşkün kişiler evlenmemeli.amaç ne yani ? Madem arada sırada ayrı gayrı gecelenecek.eee hiç evlenmeyin, siz de birkaç gün de bir sevgili gibi görüşün.evlilik ciddi iştir ve fedakarlık gerektirir. Eee yapamayacak olan olan sevgili kalsın birkaç günde bir görüşsün.çok mu zor ?evlenilen kişinin hakkı bu tarz şikayetler.

Utanilcak bisey yok. Seninle mahalle agiziyla konusan biri de yok. Gereksiz alinganlik bu.

Ikinizde cok kücüksünüz. Aslinda akil yas da degil basta ama siz daha evlilege hazir degilkene evlenmissiniz. Sende izin ver adam nefes alsin rahat rahat gezsin kafasini torparlasin. Tam gezilecek, eglenecek yasta cünkü.

O sana teklif etmiyorsa sen et ona. "Canim gelecek hafta sonu plan yapma beraber suraya buraya gidelim" de. Bakalim ne diyecek?

Valla tek vasfı evlenmek olan sen gibi duruyorsun burdan milleti azarlama .
Sen önce kocanı evde tutmaya bak .
23 yaşında bir adamla evlenip ultra sorumluluk sahibi olmasını isteyecek kadar hayalperestsin canım.
Burda yazanlar tecrübeli insanlar.
Saldırqcağına biraz kulak ver

Ne yasamis yahu. Gözünü acmis seni gormus. Onun yaşıtları üniversite okuyor daha. Ne yasamis olabilir 23 yasindaki daha ergenligi bitmemis çocuk :) 25 yasina kadar boy uzamasi bile devam ediyor. İlahi ya.

Diger arkadaslarida evlensin hele bir o zaman kesin duzelir. Birde nacizane tavsiyem hemen cocuk yapmayin once kocaniz buyusun akli selim biri olsun. O zamana kadarda sizde bekar gibi gezin tozun.

Ayda birkaç gün ayrı kaldığımız için evlenmeyin o zaman demek öyle saçma ki. Fedakarlık kavramının içine koydukların da bşr o kadar saçma. Fedakarlık bu değildir.
Eşine güvenmeyen de evlenmesin bir zahmet o adamla ayrıca.

Herkesin esinden beklentileri farkli oluyor sanirim kimse birbirine soyle olmali dogrusu bu diye dayatmamali burda bana gore de disarda is harici geceyi gecirmesi olasi degil. Eslerin bu konuda onceden konusup anlasmasi lazim eger anlasamiyorsa evlenmemeliler en dogrusu bu. Siz karismazsiniz oyle biriyle evlenirsiniz ben karisirim boyle biriyle evlenirim tek bir dogru yok bu konuda.

Bence güven kontrole tabidir.iyice serbestlik de bence doğru değil.nasıl olsa rahatım yakalanmam, ne olacak şuradayım, buradayım deyiveririm diye düşünen çok olur.ki itiraf edeyim ben de düşünüyorum rahat ilişkide.şimdi herkesi kendin gibi sanma tarzı saldırabilirsin ama benim gibiler de var.hergün kaç tane örneğini görüyoruz.çok baskicı olmasa da evlilikte kontrolün olması gerektiğini düşünüyorum.

Üstteki arkadaşın dediği gibi aslında herkesin doğrusu kendine. Bana sizin düşünceniz mantıksız geliyor size benimki. Sana özellikle cevap vermemin sebebi aldatılacağım söyleyen de sendin ferhans
Neyse daha konuşmaya gerek yok bu konuyu senle daha önce de konuşup ortayı bulamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…