Evliyken bekar komşuya aşık olmak ?!!

O konu hangisi yaw :)

Koca ilgisiz ise herşey yapılabilir..

O konu hangisi yaw :)

ya dün vardı kadın paraları çalmış çalmış sonra neymiş kv kötü davranıyormuş koca ilgisiz umursamazmış e her naneyi ye madem oldu aman kızlar kocalara dikkat ilgiyi kesmeyin sonra yapacaklarından siz sorumlusunuz ona göre

Ama şöyle bir şey de var. Kadın zaten bu haltı yerken bencil davranıyor. Mahkeme olası bir aldatma durumunda çocuğu anneye vermeyebilir. Bunu hiç mi düşünmedi?
Yani bilerek çocuğundan ayrılma yoluna giriyor kadın. Gönül macerası daha önemliymiş baksana...
Örnek konusuna gelecek olursak orasını zaten şimdiden kestiremeyiz. Erdemli ve insan! olan bir birey olursa zaten annesinin yaptığını doğru bulmayacaktır. Öyle olmasını ummalıyız

Konu sahibesi bence siz bu kadını hayatınızdan hemen çıkartın.
Yarın birgün sizin eşinize de mektup yazmayacağının garantisi yok.

yanlis anlasilmasin aldatan bir arkadas degil boyle kirli sirlari bile paylasak kadar samimi bo arkadastan bahsetmistim

Ben paylaştım, geçmişte yani. Hani hep olur ya mazbut görünen kız arkadaşlar. Anneden izin alırken, anne X varsa gidebilirsin tarzında
Çok kullanıldım çokkk Neler sakladım neler. Cehennemlik olursam hep arkadaşlar yüzünden. Kendim için söylediğim yalanlardan çok daha fazla arkadaş için söylediklerim

Ayy görmemişim ben o konuyu.. Ne facia yorumlar gelmiştir kimbilir :)) tüh tüh

Sonuna kadar haklısın az önce tlfnda grştk kendisinin istediği gbi konuşmadım diye tersledi kapattı duymak istediği ne bilemiyorum yuvanı mı yık diycem ya Sabır

Duymak istedigi; kalbinin sesini dinle.

Bunu ona sakın söyleme, senin konu epey ciddi cünkü. Yarın öbür gün esi fark eder, bu da tutar (atıyorum adın x) x'de biliyordu, beni destekledi der. Eşi kapına dayanır bu sefer. Her sey olabilir yani. Onu dinleme, dinlemeye alıstırma, önemli islerin varsa önceligin o olsun. Bu benim arkadasım canım cigerim gec bunları. Sonunda cemkirilen insan olunca bu kadar yanında olduktan sonra, zaten buz kesiyorsun.

Bir insanın en önemli seyi zamanı, cok sükür halledebilecek zamanım var benim. İyi ki erken yapmıs dedim kendi adıma, bencillerden uzak dur. Selam ver tamam bu kadar, sana zararı olacaksa kes at.

Senin su konuyu acman bile hata. O tekrar arar seni, o zaman gerekeni de, bir daha aramasın seni ya da iletisiminini minimuma indir.

Şuan o kadar sinirliyim üzgünüm kî

Şimdi arkadaş bildiğim bunca zmndır görüştüğüm iyi kötü şeylerimi paylaştığım însan kapıma geldi hakaret ettî önce ağladı zırladı ya yeter kendine gel bu ne seviyesizlik vs vs dedim diye ağzına geleni söyledi sen yoluna ben yoluma dedim gitti Allahım ne kadar basitmiş herseyi bitirmek hemde kendisine yar olmayacak biri içîn beni sildi bütün günümü zehir etti yanarım o kızına yanarım onun ne suçu var masum melek :S Allah iyilerle karşılaştırsın siz başından haklıydınız onunla görüşme diyerek bn hala düzelir diye bekliyordum yazıkçok yazık :S

yine üzücü yürek burkan bir konu....... konuyu yaşayan siz yada arkadaşınız bunun çok da bir önemi yok aslında...burada kınayıp arkadaşınızın düştüğü çirkin duruma kendimi düşürmeyeceğim......yalnız anladığım kadarıyla arkadaşınız eşinin ilgisizliğinden dolayı dolaylı da olsa eşini aldatmayı kendinde hak görüyor.....yada aşık oldum ne yapayım gözüm ondan başkasını görmüyor.....evet aşk zehirlidir bazen...zehir olsada içeyim der insan.....peki ya sonucuna katlanabilecek mi...insan etten kemikten ibaret değil tabiki duygularıda var ama kontrol edemez mi.......:26::26::26::26:

Lütfen arkadaşınıza sorar mısınız.....kızını seviyormu.....sevgide aşk gibi bir duygu değilmi......farzedelim arkadaşınız bulaşıcı bir hastalığa yakalandı doktorlar dediki kızından uzak duracaksın.....arkadaşınız hayır ben kızımı seviyorum ondan ayrılamam mı diyecek......yoksa sevgisini içine gömüp evladını mı düşünecek....mantık mı ön planda olmalı duygumu.....:26::26::26::26::26:

Lütfen madem arkadaşınızı bu kadar düşünüyorsunuz,şunları da sorun derim....

Eğer aynı şeyi eşi kendine yapmış olsaydı ne hissederdi.........

Yıllar sonra kızı büyüdüğünde annesinin bu yaptığını öğrendiğinde annesine ne hissederdi.....:26::26::26::26::26:

ve son olarak büyük ihtimalle bir zamanlar eşinede aşık olmuştu......ve şuan bir başkasına aşık olduğuna göre bu duygular gelip gecici böyle gelip geçici

bir duygu için ne kendini bilinmezliğe ne çocuğunu babasız büyümeye mahkum etmeye değer mi.....

neden bu kadar tepki niye bağırdı hakaret etti size?

Senin icin daha hayirli olmus.

pardon da hangi arada oldu bu..yemek yedim geldim neler olmuşş ....:26::26::26:

o kadın için üzülmene değmez. bırak kurtuldun işte!

neden? ne alaka?

Gözü sağa sola kayan tipler peşin peşin boşansın. Şuanki haliyle bile aldatıyor kocasını. Adamcağız eve bakacağım diye yoğun onun yaptığına bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…