hayır ne bekliyordu ki ? ay canım ya kıyamam çok zor bir durum e kocanda zaten ilgisizmiş sonuna kadar haklısın hatta git direk konuş mu diyelim hoş dünkü hırsızlık konusundan sonra bunu diyen de çıkacaktır eminim
Ahahah biri bela arıyorBela geliyorum demezmiş, ansızın buluverir bir gün. Yani beklediğin arkadaş
Olmasın da zaten boşver, napıcan böyle arkadaşı
hayır ne bekliyordu ki ? ay canım ya kıyamam çok zor bir durum e kocanda zaten ilgisizmiş sonuna kadar haklısın hatta git direk konuş mu diyelim hoş dünkü hırsızlık konusundan sonra bunu diyen de çıkacaktır eminim
O konu hangisi yaw :)
Koca ilgisiz ise herşey yapılabilir..
Bende zatwn direk oyle olur demiyorum ama onu örnek alıyor keşke eşi farketse ve kızını kurtarsa.bir çocugu anneden ayırmak en zalimce sey ama böyle bir anne cocuk yetiştirsin diyemiyorum.allah kocasına sabır versin yazıl adam bi tarafını paralıyor para kazanmak için hatında ona zaman ayırmıyor diye aşk öektupları yazıyor.kocasının calısıp aldiği kalem kağitla.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yanlis anlasilmasin aldatan bir arkadas degil boyle kirli sirlari bile paylasak kadar samimi bo arkadastan bahsetmistim
ya dün vardı kadın paraları çalmış çalmış sonra neymiş kv kötü davranıyormuş koca ilgisiz umursamazmış e her naneyi ye madem olduaman kızlar kocalara dikkat ilgiyi kesmeyin sonra yapacaklarından siz sorumlusunuz ona göre
Konu sahibesi bence siz bu kadını hayatınızdan hemen çıkartın.
Yarın birgün sizin eşinize de mektup yazmayacağının garantisi yok.
Ayy görmemişim ben o konuyu.. Ne facia yorumlar gelmiştir kimbilir :)) tüh tüh
Sonuna kadar haklısın az önce tlfnda grştk kendisinin istediği gbi konuşmadım diye tersledi kapattı duymak istediği ne bilemiyorum yuvanı mı yık diycem ya Sabır
Merhaba kızlar buraya böyle bi başlıkla ilk kez konu açıyorum
Çok düşündüm aklıma burası geldi ve Kısaca durumu anlatıcam
Dün öğlen 8 senelik arkadaşımla dışarıda oturuyorduk o 3 senelik evli ve çok tatlı birde kızı var eşiyle biraz soğuklar eşi yoğun çalışıyor yeterince zaman ayıramıyor ilgilenmiyor... ve bana üst komşusuna aşık olduğunu her an onu düşündüğünü ve îş dönüşü camdan her akşam onu beklediğini îtiraf etti adam bekarmış seneye evlenme durumu varmış benim saf arkadaşım bunu duyunca yıkılmış akşam isimsiz bir mektup yazmış adama ve kapısının altından bırakmış ben bunu duyunca şok oldum tabi... Mektupta ona aşık olduğunu falan filan yazmış kim olduğunu belirtmeden kendimden utanıyorum diyor ben evlisin kendine gel kızın var ailen var unutmaya çalış desemde nafile
Ona nasıl yardımcı olabilirim sizce aslında kızgınım ama üzülüyorumda.
Şuan o kadar sinirliyim üzgünüm kî
Şimdi arkadaş bildiğim bunca zmndır görüştüğüm iyi kötü şeylerimi paylaştığım însan kapıma geldi hakaret ettî önce ağladı zırladı ya yeter kendine gel bu ne seviyesizlik vs vs dedim diye ağzına geleni söyledi sen yoluna ben yoluma dedim gitti Allahım ne kadar basitmiş herseyi bitirmek hemde kendisine yar olmayacak biri içîn beni sildi bütün günümü zehir etti yanarım o kızına yanarım onun ne suçu var masum melek :S Allah iyilerle karşılaştırsın siz başından haklıydınız onunla görüşme diyerek bn hala düzelir diye bekliyordum yazıkçok yazık :S
Şimdi arkadaş bildiğim bunca zmndır görüştüğüm iyi kötü şeylerimi paylaştığım însan kapıma geldi hakaret ettî önce ağladı zırladı ya yeter kendine gel bu ne seviyesizlik vs vs dedim diye ağzına geleni söyledi sen yoluna ben yoluma dedim gitti Allahım ne kadar basitmiş herseyi bitirmek hemde kendisine yar olmayacak biri içîn beni sildi bütün günümü zehir etti yanarım o kızına yanarım onun ne suçu var masum melek :S Allah iyilerle karşılaştırsın siz başından haklıydınız onunla görüşme diyerek bn hala düzelir diye bekliyordum yazıkçok yazık :S
o kadın için üzülmene değmez. bırak kurtuldun işte!Şuan o kadar sinirliyim üzgünüm kî
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?