Evlilik ve İş bir arada elbette zorlaştırıyor. İleride evlat sahibi olunca beni ve eşimi neler bekler - düşünmek bile istemiyorum.
Ancak Eşim ile ben ''lüks'' olarak algıladığımız etkinlikler, aldığımız eşya ve kıyafet.. eh birde boğazımıza çok düşkünüzdür. Eeeeh tabi Düğünüydü sonrasında ileride Araba değişim planlarıda olunca bunun üstesinden bir Maaş zor idare eder. Eşim dese de hani full değil de 50% çalış diye, kendi isteklerim için bağımlı olmak istemem, veya diyelim Eşim genel giderleri kapatır bende ne bileyim Tatil olsun, birikim olsun onlar için hesap kitap yaparım. Heleki yaşadığımız şu Almanya'da bir Maaş ile geçinmek hem zorlaştı hemde İnsan yeri geliyor köle gibi çalışarak kazanıyor parasını. Tabii bu Türkiyede'de farklı değil. İleride çekirdek Ailemizi kurmak istesek buna da hazırlıklı olmak gerekiyor; büyük daireye taşınmak eşya masrafları vs.
Kısacası Hayat yoğun geçiyor, Eşim ile birbirimizi Ayda 4-5 defa yarım veya tam gün ayırabilsek bile bunu etkinliklerle süsleyebilmek bile bir çalışan kişi için sevinç verici. Şükürler olsun evi toparlamada, Yemek yapmakta temizlilikte eşim elinden geldiğince destekte bulunuyor, öyle olmasa daha da zorlaştırır.