- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
hep aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar bekleyemezsiniz..
demek ki bakış açısında değişiklik yapmak gerekiyor.
bir aydınlanma, bir farkındalık gerekli...
terapiye gidin..
Bu kadar tesadufun sebebi nedir bilemedim. Benim karsima cikan erkekler birbirlerinden oldukca farkli farkli özellikle sahipti kotu olanlar bile
Tabi ki "hayir" diyin. Nasilsa hepsi boyle geliyor diye kabul etmeyin.
sebebi anladınız ama, henüz kabullenip yola devam etmeye hazır olmayabilirsiniz.Bu konuya çok fazla eğiliyorum zaten, çocukluk gençlik yapılan hatalar insan ilişkileri tüm okuduklarım bunun üzerine.
Konuşarak kendimi çok ifade edemiyorum, o yüzden okuyarak yapıyorum, okumam sindirmem anlamam gerekiyor.
Eş seçimimin yanlışlığının sebebini anladım, ama halen aynı kişilerin çıkması düşündürüyor beni.
Müge anlı konuya bir el atarsa iyi olacakMerhaba kızlar, martta boşanmıştım, hayatımdan yanlış insanları da çıkardım, arkadaş akraba kim olursa olsun beni üzen kimseyi istemiyorum artık hayatımda...
Bu arada duygusal boşluğa düştüğüm de oldu, konu da açmıştım sevmek sevilmek istiyorum diye tabi koca delisi diyenler de olduAma ben biriyle ilişki kurayım diye herhangi bir çabada bulunmadım. İşe gidip geliyorum, kitap spor bol bol dinlenme yürüyüş, derken vakit geçiyor. Zaten sabah akşam 7 den önce eve gelemiyorum, yorgun oluyorum gün içinde insanlarla uğraşmaktan.
Velhasıl bu süreçte önüme bir kaç kişi çıktı; ve hepsinde ortak özellik, neredeyse eski eşimin aynısı. Merhametsiz, kıskanç, kindar, bencil...
Özellikle mi bu tipler denk geliyor bana?? İstemediğim halde , aramadığım halde , beni evren mi sınıyor?
Bir yerde okumuştum, yanlış erkeklere karşı evren bizi denermiş, önümüze çıkanlara hayır dememiz gerekiyormuş, doğrunun gelmesi için.
Sizlerin fikrini merak ediyorum :)
Ha bu arada, vicdansız merhametsiz yanlış bir adamla olacağıma yalnız kalayım daha iyi. Yalnızlıktan herhangi bir sıkıntım yok, evliyken de yalnızdım zaten. İnsan kendisini anlamayan, duygusal paylaşım yapmadığı biriyle evliyken zaten yalnız oluyor.
Bir yanlışa ne kadar hızlı hayır dersen doğrusu o kadar çabuk geliyor buna gerçekten inanırım.
Bir yerde okumuştum. Birşeyden nefret etmek ona anlam ve enerji yüklemektir tarzı bir şeydi.
Mesela eski eşinizin bu huylarına karşı aşırı nefret duyuyorsanız yani odaklanıyorsanız enerjisel olarak yeniden aynı tarz kişilere çekilmeniz muhtemel.
O kişilere karşı nötr duyguda olup hayır demeye devam edin. Doğru insan çıkacaktır inşaAllah.
zaten geldin mi hepsi bir gelir sonra gelmeyince kimse gelmeztabisonra kimse gelmez diye evet dememekte lazım hahah
kaderinde size uygun biri varsa zaten ilk gördügünüz anda anlarsınız o yüzden biraz hayata bakıs acınızı degıstırın yıne mı onun gıbı bırı demek yerıne kader kısmet degılmıs deyın
Ya evet bunu çok duyuyorum, ilk görüşte anladık falan diyorlar 31 senede hiç başıma gelmedi benim
kader belkı d31 den sonra anlarsınYa evet bunu çok duyuyorum, ilk görüşte anladık falan diyorlar 31 senede hiç başıma gelmedi benim
sebebi anladınız ama, henüz kabullenip yola devam etmeye hazır olmayabilirsiniz.
acele etmeyin..
odağınızı değiştirin.
Bu nasıl bir enerji yahu!
Siz de evreni sınayın. Öylesi erkekleri,bu olmamış,bu da olmamış diye geri gönderin.
kader belkı d31 den sonra anlarsın
Mesela karşınıza bu tür insanların neden çıktığını sorgulamayın "aman gereksiz işte" deyip geçin. Çünkü gerçekten bu tür insanlarda azımsanamayacak kadar fazla ve bu da bir tür elimizden bir şey gelmiyor.İşte aradığım cevap :)
Diyorum ki istemediğim aydınlandığım halde niye çekiyorum, sanırım tam da bu yüzden aynılarını çekiyorum.
Nötr hale gelmeye çalışmam lazım evet, ama bunun da bir süresi var sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?