Bakin size karsima cikan erkeklerden birkac ornek vereyim:
- uc sene ciktigim, kariyeristsin diye darlayip yurtdisindaki egitimimi yarim birakmama sebep olan, asiri kontrolcu, sonunda beni aldatti
- iyi bir insan ama cok depresif, dedigim ufacik iyi niyetli bir lafa alinip terk etti
- tanistigimizdan iki hafta sonra sozde hesabina bloke konulan, isinden atilan ve yurtdisindaki kardesi olen, butun bunlar icin benden surekli para isteyen acemi dolandirici
- gozumun onunde baska kizlara yarin disari cikalim diyen, ben tepki gosterince iyi de biz sevgili diiliz ki takiliyoruz cevabi veren asiri durust ve genis bir arkadas (allah icin bunun gizlisi saklisi yoktu)
Ben de 31 yasindayim. Bence evren diil de bacim bunlari biz cekiyoruz kendimize. Reddi basmak lazim. Donguleri kirabiliriz. Aynen ben de senin gibi spora bakima kitaplara verdim kendimi. Open Yale diye Yale universitesinin sitesinden beles dersler izliyorum edx Coursera takiliyorum. Yapacak cok sey var. Ben kendime odaklandikca etrafimda bana iltifat edenler de artti.
Bizim gibi ariza erkek paratonerlerinin cok ama cok dikkatli olmasi ve guclu durmasi lazim.