- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.850
- 548
- Konu Sahibi kavun kokusu
Okurken kendimi gördüm ama ben ilk olduğunda sevinmiştim öyle tavanlara vurmadım ama sevindim.
Sonra hayatım tepetaklak oldu.
Ben işten çıktım eşimi 1 ay sonra işten çıkardılar.
Pazarcılık yapıcam çok para var diye tutturdu beyinsiz.
Sonraaa eve gelen icra kağıtları arayan bankalar arayan avukatlar.
Yemeye adam akıllı bir şey dahi bulamamıştım. Doğarsa gazete kağıdına sararım diyordum. Keşke geri iadesi olsa diiyordum.
Her fırsatta ağlıyordum yani her dakika ne olacak şimdi keşke olmasaydı diye.
7 aylıkken nişan geldi. Gittiğim hastanedeki doktor dedi ki Gelişim geriliği var bebekte takipte olduğun doktor söylemedi mi? (o kadar ağlamaya olurdu tabi)
Daha çok ağladım kendimi daha çok suçladım. Sorunların, parasızlığın üstüne bir de gelişim geriliği iyice gerildim Resmen istemiyordum. Daha önce de 1 düşüğüm vardı bekliyordum resmen ne zaman bir şey olacak diye.
Doğdu yüzünü gördüm bir daha vazgeçmedim. Pişman oldum hemde ne pişman.
Düşünmeyin yokmuş gibi davranın en az zararı verirsiniz.
Allah korusun bir şey olursa bir de vicdan azabı çekersiniz benim gibi.
Sonra hayatım tepetaklak oldu.
Ben işten çıktım eşimi 1 ay sonra işten çıkardılar.
Pazarcılık yapıcam çok para var diye tutturdu beyinsiz.
Sonraaa eve gelen icra kağıtları arayan bankalar arayan avukatlar.
Yemeye adam akıllı bir şey dahi bulamamıştım. Doğarsa gazete kağıdına sararım diyordum. Keşke geri iadesi olsa diiyordum.
Her fırsatta ağlıyordum yani her dakika ne olacak şimdi keşke olmasaydı diye.
7 aylıkken nişan geldi. Gittiğim hastanedeki doktor dedi ki Gelişim geriliği var bebekte takipte olduğun doktor söylemedi mi? (o kadar ağlamaya olurdu tabi)
Daha çok ağladım kendimi daha çok suçladım. Sorunların, parasızlığın üstüne bir de gelişim geriliği iyice gerildim Resmen istemiyordum. Daha önce de 1 düşüğüm vardı bekliyordum resmen ne zaman bir şey olacak diye.
Doğdu yüzünü gördüm bir daha vazgeçmedim. Pişman oldum hemde ne pişman.
Düşünmeyin yokmuş gibi davranın en az zararı verirsiniz.
Allah korusun bir şey olursa bir de vicdan azabı çekersiniz benim gibi.