Evrenin saç baş yolduran espri anlayışı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konuyu oturma organınızla okumayın mesele aldırma değil burada.
Sizin gibi biri yüzünden ban yemek istemiyorum muhalefet için gelmişsiniz nasıl yapsam da laf soksam bilmem ne.. benim oturma organımı düşünceğine sen beyin organına bi baktır bence!

Allahım 30-35 lira ile ameliyat ücretini bir tutan kullarını neden üstümüze salıyorsun?

10 senedir evliyim diyorsun çarp bakalım 30 35'i evli olduğun yıla.
3. senende başlasan korunmaya.
3 ayda bir kutu tüketsen dahi para ortada.
kıbrıs'a gitmen, ameliyat vs.. emin ol daha uyguna gelir. ;)

Şuraya bir höst bırakayım, cahil cesaretinize hayran kaldım.
Bu kadar çok çocuk istemeyen bu kadın araştırdı bunu zaten, ancak hiçbir doktor bunu yapmadı, çünkü yasak.
1. Ya 40 yaşında olmalıydım
2. Ya da birkaç tane çocuğum olmalıydı.
Diğer türlü sadece merdiven altı denilen yerler kalıyordu yapmak için.

Yine sizin gibi hadsizler "zaten nikahı yok onun" diyeceklerdi, o yüzden evlendim. Yoksa sizle sadece üreme ihtimaliniz için mi evlendiler?
Ya arkadaş sen iyimisin gece gece ne içtin? git uyu zaten sabah gri olacaksınız :işsiz:
Sizin gibi biri yüzünden ban yemek istemiyorum muhalefet için gelmişsiniz nasıl yapsam da laf soksam bilmem ne.. benim oturma organımı düşünceğine sen beyin organına bi baktır bence!

+1111

ne alakası var laf sokmakla.
konu sahibinin söyledikleriyle yaptıkları uyuşmuyor.
burada fake konu açanlara laf ediyoruz da tutarsız üyeleri mi eleştirmeyeceğiz???

10 senedir evliyim diyorsun çarp bakalım 30 35'i evli olduğun yıla.
3. senende başlasan korunmaya.
3 ayda bir kutu tüketsen dahi para ortada.
kıbrıs'a gitmen, ameliyat vs.. emin ol daha uyguna gelir. :KK66:
3 ayda 1 kutu, 1 yılda 4 kutu eder.
35 çarpı 4 140 tl
140 tl 10 yılda 1400 tl yapar.
Prezervatifler hep pahalı da değildi, artık sus, ne matematiğin var ne mantığın.

ne alakası var laf sokmakla.
konu sahibinin söyledikleriyle yaptıkları uyuşmuyor.
burada fake konu açanlara laf ediyoruz da tutarsız üyeleri mi eleştirmeyeceğiz???
O kadar çift göz içinden tutarsız olduğunu tek düşünen siz olmalısınız..

İfşa olduğum arkadaşım hamilelik kaydı yap dedi, kayıt değil de bazı üyelerin mesajların altında çıkıyor ya doğum tarihi falan. Oradaki bilgileri gördükçe benimseme sürecin artar dedi. Nereden yapılıyor acaba o? Deneyelim bakalım.
yaaa cok tatlisin 😍 Burda annelikleriyle seni ezmeye calisan dislamaya calisan kadinlardan daha iyi anne olursun.Allah kolaylik versin yavas yavas alisirsin soguk denize girmek gibi dusun alisinca sudan cikmak istemezsin😂😚 Hersey guzel olacak Allah buyuk 😚

3 ayda 1 kutu, 1 yılda 4 kutu eder.
35 çarpı 4 140 tl
140 tl 10 yılda 1400 tl yapar.
Prezervatifler hep pahalı da değildi, artık sus, ne matematiğin var ne mantığın.

senin koşa koşa koca kıtlığı varmış gibi evlendiğin sene fiyatlar ne durumdaydı?
prezervatif pahalı değildi de ameliyatlar trilyon lira mıydı?
matematik mantık işidir.
prezervatifi eskiye göre hesaplarken diğer fiyatları bugüne göre hesaplıyorsun.

O kadar çift göz içinden tutarsız olduğunu tek düşünen siz olmalısınız..

Mune Mune abla bilir beni çocuk sahibi olmakla ilgili düşüncem nedir. Ayrıca forumda gezip çocuk istemiyorum, eşim çocuk istemiyor.. gibi konularda muhakkak mesajım vardır "ben de istemiyorum" diye.
yaaa cok tatlisin 😍 Burda annelikleriyle seni ezmeye calisan dislamaya calisan kadinlardan daha iyi anne olursun.Allah kolaylik versin yavas yavas alisirsin soguk denize girmek gibi dusun alisinca sudan cikmak istemezsin😂😚 Hersey guzel olacak Allah buyuk 😚
Çok teşekkür ederim, çok naziksiniz ve çok pozitifsiniz. İmrendim ve özendim. :KK36:

senin koşa koşa koca kıtlığı varmış gibi evlendiğin sene fiyatlar ne durumdaydı?
prezervatif pahalı değildi de ameliyatlar trilyon lira mıydı?
matematik mantık işidir.
prezervatifi eskiye göre hesaplarken diğer fiyatları bugüne göre hesaplıyorsun.
Ne biliyon belki geri çekilme yapıyorlardı sonuçta oda bi korunma yöntemi :KK53:

Size kimse kötü demedi ama yaptığınız yorumlar cok vicdansızca!

neresi vicdansızsa?
asıl konu sahibinin ilk mesajı çok vicdansız resmen çocuğa vebalı muamelesi yapıyor.
ben de diyorum ki bu kadar çocuk istemeyen kadın evli olmamalı ve gerekli tıbbi müdehaleyi yaptırabilirdi.

Mune Mune abla bilir beni çocuk sahibi olmakla ilgili düşüncem nedir. Ayrıca forumda gezip çocuk istemiyorum, eşim çocuk istemiyor.. gibi konularda muhakkak mesajım vardır "ben de istemiyorum" diye.

Çok teşekkür ederim, çok naziksiniz ve çok pozitifsiniz. İmrendim ve özendim. :KK36:
Emin olun burda o kadar zeki kadınlar var ki siz tutarsız olsaydınız biri yazıp ortaya çıkarırdı siz hiç kendinizi ispatlamaya çalışmayın böle seyler için..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X