- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
- Konu Sahibi kavun kokusu
Ne biliyon belki geri çekilme yapıyorlardı sonuçta oda bi korunma yöntemi![]()
3. seneden sonra niye başlattım bir düşün bakayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne biliyon belki geri çekilme yapıyorlardı sonuçta oda bi korunma yöntemi![]()
Aman ha sakın, öyle bir korunma yöntemi yok, okuyan olur, prezervatiften tasarruf yapmaya çalışır, sakın.Ne biliyon belki geri çekilme yapıyorlardı sonuçta oda bi korunma yöntemi![]()
Kadın çocuğa değilde kendine fikirlerine bu şekil davranıyor desen bi nebze anlarım da çocuğa baglamıyo kadın olayı. Olay kendisi çocukla alakası yok çocukla alakası olsaydı aldırmayı düşünürdü zatenneresi vicdansızsa?
asıl konu sahibinin ilk mesajı çok vicdansız resmen çocuğa vebalı muamelesi yapıyor.
ben de diyorum ki bu kadar çocuk istemeyen kadın evli olmamalı ve gerekli tıbbi müdehaleyi yaptırabilirdi.
Gerçekten cevap vermeyin, karşılıklı polemik sayıyorlar. Ondan sonra "ben bir şey dememiştim ki bari deseydim de cezayı alsaydım" diye hayıflanıyor insan.Kadın çocuğa değilde kendine fikirlerine bu şekil davranıyor desen bi nebze anlarım da çocuğa baglamıyo kadın olayı. Olay kendisi çocukla alakası yok çocukla alakası olsaydı aldırmayı düşünürdü zaten
Gerçekten cevap vermeyin, karşılıklı polemik sayıyorlar. Ondan sonra "ben bir şey dememiştim ki bari deseydim de cezayı alsaydım" diye hayıflanıyor insan.
Bi kere ban yemiştim oda yanlış yere konu açtım diye bu konudan ban yersem üzülmem çünkü adalet her yerde adalet olmalı.. buraya fikrini yazabiliyorsa ve kendi eleştiri yapıyorsa kendine yapıldıgındada zoruna gitmeyecekGerçekten cevap vermeyin, karşılıklı polemik sayıyorlar. Ondan sonra "ben bir şey dememiştim ki bari deseydim de cezayı alsaydım" diye hayıflanıyor insan.
Bence sizde kadına az söylemediniz..bana açıkca cahil diyerek hakaret ettin sonra da polemik olmasın diyorsun.
bak burda bile tutarsız davranıyorsun.
Bi kere ban yemiştim oda yanlış yere konu açtım diye bu konudan ban yersem üzülmem çünkü adalet her yerde adalet olmalı.. buraya fikrini yazabiliyorsa ve kendi eleştiri yapıyorsa kendine yapıldıgındada zoruna gitmeyecek
Bence sizde kadına az söylemediniz..
Ban yeme korkum olsaydı sana yazmazdım zaten siz nasıl benim görüşlerime karşıt görüşlerinizi savunuyorsanız bende gayet seviyeli bi şekilde kendi görüşümü savundum bunda bi sorun olduğunu düşünmüyorumbenim ban yeme korkum yok sözüm neyse söylerim ki kaç kere ban yemişimdir. haklı haksız bilemem.
o yüzden konuşmak isteyen konuşabilir![]()
evlenmek sadece çocuk sahibi olma amaçlı mı yapılıyor da çocuk doğurmayacaksak evlenmeyelim? bu çok saçma olmadı mı sizce de? düşünün bi adam seviyorum aynı evde yaşamak hayat arkadaşı olmak gezmek tozmak istiyorum ama çocuk istemiyorum, sırf bu yüzden mi nikah kıymayalım yani :) bu sefer de insanlar diyecekki şuna bak dost hayatı yaşıyor evli değil ama rahatca gezip tozuyor aynı evde kalıyor vs vs . insanların lafı sözü bitmez ne yaparsanız yapın bi eleştiren çıkacaktır.Bu kadar çocuk istemeyen kadın gider evlenmeden önce tüplerini bağlatırdı.
Zira hiçbir koruma yöntemi %100 koruma sağlamaz bunu bilmeniz lazımdı.
Ayrıca çocuk %99 annenin alanında sözünüzü de yadırgadım babalığı bu kadar gömmesek?
zira aynı babalardan çocuk için ilgi alaka bekliyoruz ama söze geldi mi çocuk annenin ''tapulu malı'' neredeyse..
hatta bu kadar çocuk istemeyen bir kadının evlenmesi de saçmalıktır.
sevgili hayatı yaşayın mis gibi.
çocuk istememek en doğal hakkın ama ona uygun yaşayacaksınız.
Bakın burda size yazan ben değilim sadece sizinle karşıt görüşte olan bi sürü üye var neden hala ısrarcısınız.. ne zaman evleneceğine Allah karar verir biz değil kendi seçmiş kendi seçimi bizi ne ilgilendirirbu kadar çocuk istemeyen bir kadın üniversite çağında evlenmemeli demek mi sorun?
evlenmek sadece çocuk sahibi olma amaçlı mı yapılıyor da çocuk doğurmayacaksak evlenmeyelim? bu çok saçma olmadı mı sizce de? düşünün bi adam seviyorum aynı evde yaşamak hayat arkadaşı olmak gezmek tozmak istiyorum ama çocuk istemiyorum, sırf bu yüzden mi nikah kıymayalım yani :) bu sefer de insanlar diyecekki şuna bak dost hayatı yaşıyor evli değil ama rahatca gezip tozuyor aynı evde kalıyor vs vs . insanların lafı sözü bitmez ne yaparsanız yapın bi eleştiren çıkacaktır.
Bakın burda size yazan ben değilim sadece sizinle karşıt görüşte olan bi sürü üye var neden hala ısrarcısınız.. ne zaman evleneceğine Allah karar verir biz değil kendi seçmiş kendi seçimi bizi ne ilgilendirir
Napalım canım kaderimizse bi gün bizde yatarız mapus damında
Tamam sen haklısın canım iyi gecelerher şeyi kadere bağlayarak sıyrılamayız. irademiz var aklımız var.
ortadoğu her şeyi kadere attığı için bu halde.
bu kadar yandım anam çocuk istemem ben diyen kadın evlenmemeli diyorum sadece.
konu sahibi nazilerden vs bahsetmiş o zaman normaldi diye. bir zamanlar herkes dünya düz derken dünya yuvarlak diyen birileri vardı. yani tek olmak yanlış olmayı getirmez.
5-6 yıl önceydi, karşı komşumuz kadın beni ne zaman görse tak diye kapıyı kapatıyordu, sert bir şekilde yapıyor, özellikle yaptığı çok belli. Aynı zamanda da yöneticiler. Ters ters bakıyor bana, selam veriyorum almıyor vs.evlenmek sadece çocuk sahibi olma amaçlı mı yapılıyor da çocuk doğurmayacaksak evlenmeyelim? bu çok saçma olmadı mı sizce de? düşünün bi adam seviyorum aynı evde yaşamak hayat arkadaşı olmak gezmek tozmak istiyorum ama çocuk istemiyorum, sırf bu yüzden mi nikah kıymayalım yani :) bu sefer de insanlar diyecekki şuna bak dost hayatı yaşıyor evli değil ama rahatca gezip tozuyor aynı evde kalıyor vs vs . insanların lafı sözü bitmez ne yaparsanız yapın bi eleştiren çıkacaktır.