- Konu Sahibi kavun kokusu
Merhaba, her ne kadar sizi hiç tanımasam da ve annelik konusunda henüz tecrübem olmasa da yazım üslubunuz ve hayata bakışınızla farklı bir kişi olduğunuz izlenimi uyandı bende ve içimden bir ses sizin çok iyi bir anne olacağınızı söylüyor. Maalesef forumda dertleşmek büyük cesaret işi zaten, insanların zayıf noktasını bulmaya çalışıp bununla kendini tatmin etmek yükselen trend olmuş. Umarım her şey gönlünüzce olur. Klasik olacak ama her işte bir hayır olduğuna inanıyorum ben.ozge72 nasıl bir stalkersınız siz acaba? Gitmiş eski mesajlarımı bulmuş (bambaşka bir konuda), beğenmedim ifadesi koyuyor, bu konuya yazdıklarımı da daha bugün okumuş, onlara da beğenmedim ifadesi koyuyor. Hakkımda özel mesaj atacak kadar dert etmişsiniz beni, üzüldüm sizin için. Ne istiyorsunuz siz? Kürtaj olmam dedim, beğenmemişsiniz, zorla kürtaj mı yapsınlar bana? Doğurayım ama bende kalmasın başkası mı alsın?
Şu mesajın neyini onaylamıyorsunuz?
"Aman ha sakın, öyle bir korunma yöntemi yok, okuyan olur, prezervatiften tasarruf yapmaya çalışır, sakın.
Cevap vermiyorum o zata, bildirdim, onun yüzünden gri olmak istemiyorum. "
Hiç uğraşamam.