Ewliyim ewlisin neden beni hatırlarsın be adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni unutamamış hala anlattığına göre.. Ay niye anlatmış olabilir ? Eşiniz kuzeni olduğu için anlatmış olabilir mi acaba? Kuzeninin çocuğu olduğunu söyleyince aa hani şu eski sevgilinle evlenen kuzenin mi demiş olabilir mi acaba? Başlığa bakılırsa adam seni unutamamış mesaj atmış ya da karşına çıkmış gibi..

Kadın merk edip sormuştur oda söylemiştir
Seni hatırlayıpta eşine durduk yere söyleyecek hali yok seni çok şaaapma

Size karşı duygusu olsa eşine anlatmazdı diye düşünüyorum. Muhtemelen gitti kuzenimle evlendi yarın öbür gün karşılaşırsınız aklın karışmasın dedi anlattı karısına. Yani o kadar unutulmayan kadın olsanız karısı bu kadar rahat olmazdı. Kafanızı bulandırmayın

Yani eşine anlatmasa ya dışardan bi yerden duyarsa diye çekinip eşiyle arasında sorun olmasın diye anlatmıştır çocuğunun olduğunu da duymasu çok ekstrem bişi değil bizde konuşuruz çok uzak akrabaların şunun çocuğu olmuş bunun çocuğu olmuş diye ee bir de söz sonusu kuzeniyle evlenen eski sevgiliyse tabiki mevzusu geçer hiç aklınızı bulandırmayın çocuğunuz ve eşinizle mutlu olun inşaallah

Başlıktan ben utandım valla Kullanıcı adıyla müsemma..
Okuyan da sanır ki adam ulaştı, yolunu kesti, ne bileyim ilan-ı aşk filan etti..
Insanlar eski ilişkilerini konuşabilir, hele ki 6 senelik sevgilisi kuzeni ile evli ise mutlaka ki konuşulur.. Sonucta yakin akrabalik var arada ve karısı her seyden bihaber, saf gibi dolanamazdı..
Bu kadar anlam yükleyip panikle ve "w, q" harfleriyle konu açman çok abes Kendine gel, sakin ol bence.. Sonra burda linç edince millet suçlu oluyor..

Konu sahibi esinize soylediniz mi peki? Yani onun esi biliyor her seyi sizin esiniz de biliyor mu?

Düşük bütçeli Yaprak Dökümü yani...

Sizi hatırladığından, unutamadığından değil, karısına saygısından anlatmıştır. Yani ortada sizlik bir durum yok. “Evliyim, evlisin, neden beni hatırlarsın be adam” başlığı saçma olmuş. Başlığı okuyunca karısından gizli gizli size mesaj attı vs sanmıştım. Tam tersine sizle hiç iletişim kurmayıp, eşiyle iletişim kurmuş. Güvene dayalı bir ilişkileri var demek ki, kadın da sizi görmekten rahatsızlık duymamış, bildiğini saklamamış.

Bir de w ve v harfleri klavyede birbirinden çok alakasız yerlerde. Yani yanlışlıkla yapıyor değilsiniz. Niye v yerine w kullanıyorsunuz? Sizi kırmak için söylemiyorum, dışarıdan çok itici duruyor.

Baya bi mana cikarmak istiyorsunuz. Yapmayin gereksiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…