• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ex nişanlım evleniyo

bana söylediği yalanı yakaladım ve benim üstüme yürümüştü ben stresten mi yaptı acaba diye düşünmeden yüzüğü attım yaptığı şeyler çok zoruma gitmişti ama şuan mutlu olması kendimi suçlu hissettirdi zoruma gitti birde hapse girmiş çıkmış benden saklamışlar
Şiddete meyilli,suç işlemiş ,sizi mutlu etmek yerine ezmeyi seçen biri defolup gitsin,oturup ağlayacaksınız madem bir genç kızın başı yandığı için ağlayın.Değer vermez adamlara bu kadar değer vermek yerine gidin iki yetim başı okşayın,muhtaca yardım edin,arabesk takılayım derken gerçekten başınızı yakacaksınız aman deyim.

Bak hobi edin çok güzel oluyor o odadan cik yürüyüş yap kurslara katil
Yapıcam inşallah bazen nasipten öte yol yok
o saçma sapan evlilik yaparken sen çıtır olarak yasıyrsun tadını cıkar muhtesem bir adam bulursun bırak oo da 5 ayda yenisini bulmus corap gibi nişanlı degisitiryo demek pehh takmaa 5 ay geçmis zaten işine git paranı kazan ve gezzzzzzzzzzz
Kesinlikle nasip olmaması Allah ne yazdıysa o ama ben biraz duygusallığı abarttığım için üzülüyorum kendimi suçlu hissediyorum hep

Şiddete meyilli,suç işlemiş ,sizi mutlu etmek yerine ezmeyi seçen biri defolup gitsin,oturup ağlayacaksınız madem bir genç kızın başı yandığı için ağlayın.Değer vermez adamlara bu kadar değer vermek yerine gidin iki yetim başı okşayın,muhtaca yardım edin,arabesk takılayım derken gerçekten başınızı yakacaksınız aman deyim.
Ben çok saf buluyorum kendimi kendime kızıyorum bana ayrılırken de sen çok şey kaybettin falan dedi hep kendimi suçladım acele karar verdim diye sadece evlenip mutlu olmak istedim olmadı nasip değilmiş diyorum

Beni hatırladığın, halimi hatırımı sorduğun için çok teşekkür ederim ne kadar incesin. Daha iyiyim gerçekten. Artık önüme bakıyorum ama yalan söyleyemem içimde öyle devasa bir boşluk öyle dar bir his var ki anlatamam sokakta neşeyle el ele yürüyen mutlu bir çift görsem sanki bir el boğazımı sıkıyor burnumun direği sızlıyor elimde değil engel olamıyorumKendi kendime doğru insan olsaydı, seni bu kadar üzmezdi nişan yoluna girmişken, hayatını birleştirmeye bu kadar yakınken seni yarı yolda bırakmazdı diyorum şimdi bu satırları yazarken bile gözlerim doluyor boğazım düğüm düğüm ama biliyorum beni bu denli harabeye çeviren biriyle bir gelecek kuramazdım. Eskisi gibi değilim ama en azından artık 7/24 ağlamak yerine daha az ağlıyorum zamanın her şeyin ilacı olduğuna inanmak istiyorum belki de bu boşluk hiç dolmayacak sonuçta ilk aşkımdı ilk nişanımdı ilk göz ağrım döküldü avuçlarımdan biliyorum, bu acı bir şekilde yerleşecek içime yara iyileşecek belki ama o iz hep orada ruhumun bir köşesinde kalacak.

Yapıcam inşallah bazen nasipten öte yol yok

Kesinlikle nasip olmaması Allah ne yazdıysa o ama ben biraz duygusallığı abarttığım için üzülüyorum kendimi suçlu hissediyorum hep
seni anlıyorum suan emin ol bizim de 2 aya düğün vardı ama galerimde sectigim gelinliklerle kaldım bu acı benim dusundugum acılardan zormus ama allah ölüm hastalık vermesin şükür diyim ne diyim

Ben çok saf buluyorum kendimi kendime kızıyorum bana ayrılırken de sen çok şey kaybettin falan dedi hep kendimi suçladım acele karar verdim diye sadece evlenip mutlu olmak istedim olmadı nasip değilmiş diyorum
Nereden biliyorsun, belki de ALLAH kurtardı seni .Evleneyim derken başını yakacaktın,her gün dayak yiyecek,ömrünü bir hiç için feda edecektin, olmayanda hayır vardır,isyan etmek yerine şükret....

bana söylediği yalanı yakaladım ve benim üstüme yürümüştü ben stresten mi yaptı acaba diye düşünmeden yüzüğü attım yaptığı şeyler çok zoruma gitmişti ama şuan mutlu olması kendimi suçlu hissettirdi zoruma gitti birde hapse girmiş çıkmış benden saklamışlar
Eski nişanlınız yalan söyleyen, üstünüze yürüyen, ailenize bile ağza alınmayacak şeyler söyleyen biri değil miydi?
Bir de hapse girmiş çıkmış ama siz kendinizi suçlu hissediyorsunuz öyle mi?
Kurtulduğunuz için yatıp kalkıp dua edin.

seni anlıyorum suan emin ol bizim de 2 aya düğün vardı ama galerimde sectigim gelinliklerle kaldım bu acı benim dusundugum acılardan zormus ama allah ölüm hastalık vermesin şükür diyim ne diyim
Sana sarılmak istedim şuan beni en iyi sen anlarsın sebeb her ne olursa oldun hayallerin yarım kaldı hevesimizin içine ettiler ama Allah büyük ikimiz içinde güzel kader belirlemiştir şuan imtihan bu birbirimize dua edelim ♥️

Yuh. Bu adamla evlenip napacaktin ki? Evlenen kız da aklını peynir ekmekle yemiştir emin ol. Bundan koca olmaz
İşte bulmuş bi enayı hemen koşarak evlilik yoluna girmiş az beklese kızın gözü açılcak çünkü

Merhaba arkadaşlar nişan atmıştım ya yazmıştım burda az biraz sebeblerini . bugün eski nişanlımın evlilik sürecine girdiğini öğrendim canım çok yandı hayal kırıklığımı anlatamam size ben kendimi suçlu hissediyorum odama kapandım ben çok zorladım olsun istedim ama olmadı nasip mi sizce çok zor bunu kabullenmek var mı aranızda bu duyguyu yaşayan ben mi yanlış karar verdim kızla çok mutlularmış sorun ben miydim yani
Kurtulduğuna sevin bence. Yalancı biriyle yeni nişanlanan kişi yansın derdine.

Merhaba arkadaşlar nişan atmıştım ya yazmıştım burda az biraz sebeblerini . bugün eski nişanlımın evlilik sürecine girdiğini öğrendim canım çok yandı hayal kırıklığımı anlatamam size ben kendimi suçlu hissediyorum odama kapandım ben çok zorladım olsun istedim ama olmadı nasip mi sizce çok zor bunu kabullenmek var mı aranızda bu duyguyu yaşayan ben mi yanlış karar verdim kızla çok mutlularmış sorun ben miydim yani
Yooo kısmet .Sonuçta nisanliyken anlaşamayan insanlar nikahtan sonra daha beter anlaşamıyor .Arada birde çocuk oluyor onada yazık oluyor.Nikahta asla keramet yok.Eger evlenen kişilerde uyum yoksa.Bence insan çok seviyorsa bile ilişki yürümüyorsa o ilişkiyi severek de olsa bitirmeyi beceriyor başarıyorsa o insan hem akıllı hemde hayatının güzel geçmesini hak eden bir insandır.Dogruyu bulacaktır.Bakin biz her insan için doğru değiliz her insanda bizim için doğru değil .Lütfen ajitasyona boşluk yüzünden arabesk gerçek dışı düşüncelere kapılmayın elbette sizin için doğru kişi olacak ve sizde mutlu olacaksınız

Ooooo ooooo oooo ben şok bunami üzülüyor ciddimisin? Ay inanmıyorum.Ay bide bununla nişan mı yapmış.Ay yazdım bide bende normal birinden nişan attı sanıp

Ooooo ooooo oooo ben şok bunami üzülüyor ciddimisin? Ay inanmıyorum.Ay bide bununla nişan mı yapmış.Ay yazdım bide bende normal birinden nişan attı sanıp
Adam zaten anormal,hapse girmiş çıkmış,bulmuşlar başka bir masumu gözü açılmadan yakacaklar başını,konu sahibi şükür namazı kılsın bence

Back
X