doğru düşünmüssün canım zaten ben çıtçıtlarının da rengine bayılmıştım ama aldığın çıtçıtlar öncekiler gibi değilmi dahamı koyu neyse öyle ise hepsini koyu kahve yaparsın evet , modası hiç geçmeyecek bir renk boşveeerrr viyole felan sıkılırsın sonra değiştirmekte zor olur , kahve iyi iyi [ ama koyu kahve diye aldığın boyalar baya bir koyu siyah gibi çıkıyormuş dikkat et , tonlarına , iyi araştır]
geç gördüm arkadaşlar ama yazıyım size ben bal kumral rengini almıştım o zaman yazdı saçlarım karamel fındıkkabuğu karışımıydı akmıştı üzerine bunu boyadım güneşte hiçbir fark yok sarı sarı parlıyor saç içeri salona dönüyorum turuncu oluyor bir iki yıkamadan sonra aktı ve çok kötü bir renk oldu ben 5.tl ye almıştım burda bunu sonra da bir ay geçmeden üzerine palette açıcı yaptım saçım altınsarısı oldu turuncuydu tabi haliyle sonra düz sarı yapmak istedim daha doğal olsun kozmetikçi bana bitkisel diye farmacolorun 10 numarasını verdi onla boyadım ama ondan da memnun kalmadım açıkçası sonra nevacolorun kapiçino rengini boyadım tutmadı fiyasko oldu saçım boya tutmuyordu ama pes etmedim şeftali rengi ve kumral dore karışımına boyadım saçım yandı dipleri pul pul döküldü alnımın üstü hep yara oldu sonra geçti bu renkte hemen aktı çünkü boya tutmuyor saçım sonra ilkyazın önerisiyle yanılmıyorsam oydu bronz kahveye boyadım tuttu herkes de çok beğendi bir ay sonra da aynı markanın hani size sormuştum ya karamel mi kahve köpüğü mü diye karamele boyadım ben ve çok memnunum şu anda saçımın rengi çok güzel memnun kaldığım iki boyamamı da palette ve vitalle yaptım size saçımdan geçen işlemleri anlattım o boyayı kullanmayın farmacolorda nevada hepsi fiyasko onların yerine daha güvenilir bir marka alın saçınızın sağlığıyla oynamayın şimdi saçlarım yeni düzeldi çokta dökülmüştü acısını sonradan çekersiniz benden bir dost tavsiyesi
kızlar sarı saçta turunculuk şikayetine süper bir çözüm Exicolor 1001 numara ve %40 lık açıcıyı birleştirip saçta cila mantığıyla 15-20 dk ( ama renk gözlemi yapmanızda fayda var bana 15 dk yeterlı geliyor)tutup yıkmanızın turunculuğu götürüyor bilginize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?