Saç Rengi ve Saç Boyama Exicolor saç boyası

o zaman kardeşizzz:) bende 31in içindeyim ...
inş. gelince yazar

kaydirigubbakcemile5

aa ne güzel yaşıtız ,evet inşaallah yazar bekleyelim bakalım ne yapmış,yarın anlarız herhalde , iyi sabahlar , yarın görüşürüz

evet ama adı değişmiş sanırım exicolor (exiteen) olarak geçiyor nette... yani aynı ikisi canım ...yerimseniben

hmm aradığın ton burada yok sanırım [viyoleler] , benimde baktığım açık bal sarısı burada daha farklı , aklım karıştı katalogta farklı diğer incelediğimiz daha farklı duruyor bazı tonları özellikle , olsun alırken kataloğa göre zaten hareket ediyoruz , ama katalog buysa benim aradığım ton yok:1no2:, bu arada biri konu açmış senin istediğin renge benziyor bir bak istersen," saçımı vişne çürüğüne boyadım." yazmış

Son düzenleme:
yok viyoleler orada evet....
ya zaten kararsızım ...az önce 15 cm lik 50 gr lık ek bir çıtçıt daha aldım ve koyu kahve aldım ...
toptam hepsini koyu kahveye boyayım diyorum..zaten doğal saçımla da aynı renk ...viyole renlere boyarsam sürekli boyamam gerekecek ve zaten saçlarım yıpranuk ..koyu kahve yapayımda boyama derdim olmasın ,dinlensin saçlar ..çıtçıtlara da zarar gelsin istemiyorum boyayarak çok fazla,değişim yaşarak ...sen ne dersin ,pipiriklim yerimseniben

doğru düşünmüssün canım zaten ben çıtçıtlarının da rengine bayılmıştım ama aldığın çıtçıtlar öncekiler gibi değilmi dahamı koyu neyse öyle ise hepsini koyu kahve yaparsın evet , modası hiç geçmeyecek bir renk boşveeerrr viyole felan sıkılırsın sonra değiştirmekte zor olur , kahve iyi iyi [ ama koyu kahve diye aldığın boyalar baya bir koyu siyah gibi çıkıyormuş dikkat et , tonlarına , iyi araştır]

canım bugün ek olarak aldığım çıtçıtta geldi...bayıldımmmdelikafadulden
onu koyu kahve aldım ,öncekiler ise kahve ...orta kahve alsam bir ton da boya o uygun olur sanırım ...koyuya yakın bir kahve bana ideal ..ama siyaha yakın da olmasın .. ki aslında artık acık renk bir saç düşünmüyorum ağzımın payını aldım kahve tonları kestane tonları iyi bana:jeyyar:çıtçıtları takınca acık kaveler balyaj gibi durdu ..bu arada ama saçlar popoma varıyooo:roflol:resim çeker atarım sana hatta ok yerimseniben

ben saçimi palette nin kahvesine boyadim siyah oldu benim saçlarimda kahve ve açik kahve boyalar vardi bi tuhaf oldu walla.tekrar açik renge mi donsem diyorum

geç gördüm arkadaşlar ama yazıyım size ben bal kumral rengini almıştım o zaman yazdı saçlarım karamel fındıkkabuğu karışımıydı akmıştı üzerine bunu boyadım güneşte hiçbir fark yok sarı sarı parlıyor saç içeri salona dönüyorum turuncu oluyor bir iki yıkamadan sonra aktı ve çok kötü bir renk oldu ben 5.tl ye almıştım burda bunu sonra da bir ay geçmeden üzerine palette açıcı yaptım saçım altınsarısı oldu turuncuydu tabi haliyle sonra düz sarı yapmak istedim daha doğal olsun kozmetikçi bana bitkisel diye farmacolorun 10 numarasını verdi onla boyadım ama ondan da memnun kalmadım açıkçası sonra nevacolorun kapiçino rengini boyadım tutmadı fiyasko oldu saçım boya tutmuyordu ama pes etmedim şeftali rengi ve kumral dore karışımına boyadım saçım yandı dipleri pul pul döküldü alnımın üstü hep yara oldu sonra geçti bu renkte hemen aktı çünkü boya tutmuyor saçım sonra ilkyazın önerisiyle yanılmıyorsam oydu bronz kahveye boyadım tuttu herkes de çok beğendi bir ay sonra da aynı markanın hani size sormuştum ya karamel mi kahve köpüğü mü diye karamele boyadım ben ve çok memnunum şu anda saçımın rengi çok güzel memnun kaldığım iki boyamamı da palette ve vitalle yaptım size saçımdan geçen işlemleri anlattım o boyayı kullanmayın farmacolorda nevada hepsi fiyasko onların yerine daha güvenilir bir marka alın saçınızın sağlığıyla oynamayın şimdi saçlarım yeni düzeldi çokta dökülmüştü acısını sonradan çekersiniz benden bir dost tavsiyesi

tşk ederiz uyarın için canım yerimseniben
ben ya palette ya da loreal casting ile boyarım saçımı ve çıtçıtlarımı artık ...:1hug:

vayyyy iyiki yazdın axemarie ,kullanacaktık az kaldı çok üzüldüm başından geçenlere geçmiş olsun ,aman dikkat edelim bayanlar axemarie nin dediği gibi markadan şaşmamak lazım kalite adına,yanlış anlamadı isem şuan karamel miş saçların, mümkünse resim ekleyebilirmisin şu sıralar o tonları araştırıyorumda

kızlar sarı saçta turunculuk şikayetine süper bir çözüm Exicolor 1001 numara ve %40 lık açıcıyı birleştirip saçta cila mantığıyla 15-20 dk ( ama renk gözlemi yapmanızda fayda var bana 15 dk yeterlı geliyor)tutup yıkmanızın turunculuğu götürüyor bilginize :)

Son düzenleme:

Ya maalesef benimde saçlarımın dipleri turuncu oldu dip boyamı evde loreal le yapınca. geçen exicolor 1001 aldım turunculukları kapamak için saçlarımın diğer kalanıda sizin avatarda saç renginiz gibi denemiş biri olarak ne kadar tutmalı boyayı saçta

exicoloru araştırırken bir şikayet sitesinde şöyle bir şikayete rastladım.paylaşamak istedim

EXİCOLOR Sadece Saçlarımı Değil Saç Derimi Ve Ellerimi De Boyadı!
3 gün önce bir parfümeriden aldığım Exicolor 'akaju kızıl kestane renkli' saç boyasını, dün, aynen talimatlarında belirtildiği gibi saçlarıma uyguladım. Boyarken mor bir renk çıktı ortaya ama kutusunda 'uygulanan kremin renginin, elde etmek istediğiniz renkle alakası olmadığını unutmayınız' gibi (şuan tam hatırlayamadığım) ifadeler yer aldığı için aldırmadım. 30-40 dk. Kadar bekledikten sonra saçlarımı yıkarken bir baktım ellerim mora boyanıyor ve çıkmıyor. saçlarım biraz kuruduktan sonra havluyu çıkarınca 2. bir şok dalgası.. Saç derim de mor! Bugün saçlarımı tekrar yıkadım. Belki 2. yıkayışta çıkıyordur umuduyla fakat elim hala boyanmaya devam ettiği gibi saç derimde de bir değişme yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…