- 5 Mart 2025
- 65
- 28
- 3
- 22
- Konu Sahibi gizemertrk
-
Engelli bu arada girince görüyorum aradığınıHuzursuz ediyor beni sürekli son aradığında kendi suçlu olmasına rağmen beni manipüle edip ağlattı rezilsin falan diyerek birsürü hakaret küfür etti bende heryerden engelledim 1 ay geçti üstünden arıyor
Kapa
Arama kısmından her yerden engelle. Seni tekrar nasıl arıyor? Sana hakaret eden ağlatan rezilsin diyen biriyle muhatap olma.Huzursuz ediyor beni sürekli son aradığında kendi suçlu olmasına rağmen beni manipüle edip ağlattı rezilsin falan diyerek birsürü hakaret küfür etti bende heryerden engelledim 1 ay geçti üstünden arıyor
Engelli her yerden muhatap olmak istemiyorum aramadan da engelli ama engelli arama geldiği görünüyor bi uygulama indirdim artık o da görünmeyecek inşallah kurtulurum bundan yaArama kısmından her yerden engelle. Seni tekrar nasıl arıyor? Sana hakaret eden ağlatan rezilsin diyen biriyle muhatap olma.
Artema
Bosluguma geldiArtema
off canim engeli kaldirmasan arayamaz .cok rahatsizsan numaranu degisHuzursuz ediyor beni sürekli son aradığında kendi suçlu olmasına rağmen beni manipüle edip ağlattı rezilsin falan diyerek birsürü hakaret küfür etti bende heryerden engelledim 1 ay geçti üstünden arıyor
Cok pis orta gelmisti, vurmasan ziyanlik...Bosluguma geldi
Eee engelle aramasini istemiyorsanizHuzursuz ediyor beni sürekli son aradığında kendi suçlu olmasına rağmen beni manipüle edip ağlattı rezilsin falan diyerek birsürü hakaret küfür etti bende heryerden engelledim 1 ay geçti üstünden arıyor
Engelle gitsin adam olsaydı 1 ay geçirmezdi sensizHuzursuz ediyor beni sürekli son aradığında kendi suçlu olmasına rağmen beni manipüle edip ağlattı rezilsin falan diyerek birsürü hakaret küfür etti bende heryerden engelledim 1 ay geçti üstünden arıyor
Numarani degistir ortak arkadaslarinizi da engelle görmesin duymasin kimse bisey senden laf götürüp getirmesinler. Engellesen bisey olmaz cünkü baska numaralardan seni rahatsiz eder hepHuzursuz ediyor beni sürekli son aradığında kendi suçlu olmasına rağmen beni manipüle edip ağlattı rezilsin falan diyerek birsürü hakaret küfür etti bende heryerden engelledim 1 ay geçti üstünden arıyor
Yeni nesil anlamaz bunuArtema
Adil yıldırımın bi sözü var 30 gün kurali haha o olmus dönmüşHuzursuz ediyor beni sürekli son aradığında kendi suçlu olmasına rağmen beni manipüle edip ağlattı rezilsin falan diyerek birsürü hakaret küfür etti bende heryerden engelledim 1 ay geçti üstünden arıyor
Yeni nesil anlamaz bunu
Yabancı numaralara aramayı da kapattımNumarani degistir ortak arkadaslarinizi da engelle görmesin duymasin kimse bisey senden laf götürüp getirmesinler. Engellesen bisey olmaz cünkü baska numaralardan seni rahatsiz eder hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?