ey aşk sen nelere kâdirsin?

DERin83

RUZGARİN ANNESİ:-)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.761
4
116
İstanbul
hanımlar büyük aşklarınız için nelerden vazgeçtiniz ne türlü fedakarlıklar yaptınız nelerden ödün verdiniz?
öncelikle ben söyleyeyim eşim için yurt dışı eğitim fırsatımı teptim, eşimle evlenerek kötü bir kaynanaya sahip oldum, eşime olan aşkım yüzünden muhattap olmayacağım insanların hakaretlerine aruz kaldımmmmm(ailesi)

ya sizzzzzzzzzzzzzzzzzzz? :7:

bende üni okumamı istemediği için vazgeçmiştim. birde askere gitti bak hala onu bekliyorum. o hakkaride dağlardayken ben üzülmesin diye çıkıp gezmiyorum
sevince göz bişeyi görmüyo valla :4:

Ulkemi,kariyerimi,ailemi ve arkadaslarimi,sirf onunla olabilmek icin biraktim ve dunyanin bir ucuna geldim...:4:
Daha neyapayim:97:

Son düzenleme:
Başta ailesi beni istememişti 1,5 sene ailesinden gizli devam ettik, insanın içine öyle bir oturuyorki bu istenmeme durumu, nasıl katlandım bilemiyorum.Sonra durum düzeldi ailelerle tanışıldı beni çok sevdiler onların kızı gibi olmuştum.Daha sonra üniversiteye İstanbul'a geldim sırf onunla aynı yerde olabileyim diye istemediğim nefret ettiğim bir üniversitede okuyorum.Ailemi karşıma aldım kanlı bıçaklı olduk İstanbul'a gelmemi istemedikleri için.Kardeşim dediğim arkadaşlarımla aynı şehire gitmedim onları bıraktım sevgilimin peşinden geldim burada bir hayata başladım.1,5 sene de böyle devam ettik. Ama o naptı beni 3 yılın ardından terketti!Değmiyor kesinlikle değmiyor.Hala birlikte olsaydık aşkım için ölürdüm bile, herşeyi yapardım.Ama insan sonra anlıyor değmediğini ve asla değmeyeceğini.Hala deli gibi seviyorum dönsün istiyorum ama döndüğünde de eskisi gibi olmayıp mantığımla hareket ederim.

bende evlendikten sonra onun yaşadığı şehre yerleşicem ayrıca onun için dünyaları yakarım:98:

verdiğim sözleri bir bir yuttum :)) yapmam, etmem, hayır, kesinlikle olmaz,söylemem dediğim herşeyi söyledim.. gururumu hiçe saydım.. tabi sonunda kaybettim o ayrı =D ama yaşadım da. pişman olmadım (;

Etrafımdaki bütün arkadaşlarımı yoksaydım artık sadece tek biriyle görüşüyorum her dediğine tamam olur sen yeterki iste der hale gelmişim farkında olmadan o bundan çok memnun ben mi? bilmiyorum tek bildiğim onu çok sevdiğimm...

onun için ilk işimi bıraktım..
sırf ortamını sevmiyor ve erkekler fazla diye
devam etmemi istemedi..ses etmedim başka işe başladım:44:
ayrıca onun için bir başka şehire gelin gitmeyi kabul ettim
Ankara yolcusuyum:58:
ayrıca o istemiyor diye son bir yıldır saçlarımı
hiç kesmiyorum..kesmeyi istediğim halde..:61:
ama herşeye rağmen hiçbiri sevgime
ve mutluluğuma engel değil..
istediği hiçbirşeyden de pişman olmadım..
Allah bozmasın onun rızası benim için
herşeyden önemli:69:

onun için sevdiklerimden ayrıldım
gurbete geldim:(
ve yine sırf onun için aileisinin yaptıklarını içime gömdüm....
onun için oğluşumu doğurdum
görüşmemi istemedi kişilerlee görüşmüyorum

Back
X