Onlardan her yerde var emin ol. Ama eşin de suçlu bunu kabullen.Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
ne iğrenç bir kadın bu ya.Arkadaslar benim psikolojim iyi degil zaten anladiniz.evet esim en buyuk suclu orasi bir gercek.size icimdeki herseyi aktarmak istiyorum birdaha da yazmam heralde.siz beni ben sizi tanimiyorum.yalanim yok Allah biliyor.sevgiliyken ikimizde dershanede ogretmendik stajer.aldigimiz ucret belliydi.disariya bile ayda alemde cikardik hep uzulur eksiklenirdi.ben olsun ilerde hersey olir derdim.bir yil ders calisti guzel puan aldi atanamadi.atansa evlenecektik.olsun dedim isin var gucun var benimde oyle.dugun dedigin nedir dedim onemli olan beraber olabilmek.ailelerimizi ikna ettik evlendik.borc sknti cok ama yanyanayiz harika hersey.mucize gbi o puanla evliligomizin ilk yilinda atandi.ama doguya ve ucra bir yere.sen kal ben gidyim es durumundan gelirim dedi.hayir dedim onemli olan yanyana olmak senin skntina ortak olucam dedim tamam dedi tam uc yil o ucra yerde yasadik.insanlar bi tuhafti sknti coktu ama yanyanaydik.ordayken birgun aci bir haber ve babami aniden kaybettim.tarifi olmayacak seyler hepsinde esim yanimda.atanamadim ben varim dedi.babam oldu ben varim dedi.aramizdaki tek sorun arkadaslarina duskunluguydu.bi yere gidicez basbasa gidelim hep basbasayiz ya evde derdi.heryere giderken bende yanindayim.ama arkadaslarida.o arkadaslar bizim anlasmamizi cekemediler cokca seyler oldu ama biz yine umursamadik.artik cocugumuz olsun ostiyorduk en cokta o ben atanamadim hala deyip erteliyordum onsekiz ay bekledik hamile kaldim.benden cok onemsiyordu.o istedi manisada kalmami.elektrik su isinma skntisi cok dag basinda bisey olsa gece hastaneye gitmek 90 km demek.bende ilk defa onu dinledim bebegim icin.esimi korumuyorum yalanim varsa Allah canimi alsin.ama o son sene ilk atamayla gelen o kadinla ne olduysa omdan sonra oldu.ilgisizlik hep bo bahane neden.ama aklima hic gelmedi.yanima geldiginde msj yakaladim.oyle ogrendim kizla konustum aradim bana ben onu seviyorum bekliycem dedi elimden geleni yapicam dedi.zaman gosterecek kimi isteyecegini dedi
Ben sen nasil bir insansin dedim.ama esimse bana guven gerisini dusunme dedi.sorunlu o dedi.aglamalar neler neler.esime inanmamam icin hicbir sebep yoktuki.dogurmama bile o kadin sebep oldu ya aileler hersey meydana dokuldu.esim hala aramizda bisey yok dedi.kiz baska yere tayin oldu.hersy bitti kurtuldumsaniyorum ama bos.dediginiz gibi kafasina koymus heralde ama o kadar ay subatta dogum yapt hazoranda tayin oldu buraya yine gorusmus simdi bitmis srcimini yapmis.ne yaptiysada ben daha agir basmisim falan filan aylarin yalnizligi cocugum degisik bi psikoloji yine ayrilamadim uc dort ay da boyle ama sanki hic bosey olmamis gibi yine her vaktini arladaslariyla degerlediriyor.gecenlerde tartistik sebep bu.ama surat ediyomusum ostedigim olmayinca falan filan konusmaya calisiyorum konusuyoruz bi iki gun ilgilenio sonra yine ayni.agzimdaki baklayi cikardiArkadaslar benim psikolojim iyi degil zaten anladiniz.evet esim en buyuk suclu orasi bir gercek.size icimdeki herseyi aktarmak istiyorum birdaha da yazmam heralde.siz beni ben sizi tanimiyorum.yalanim yok Allah biliyor.sevgiliyken ikimizde dershanede ogretmendik stajer.aldigimiz ucret belliydi.disariya bile ayda alemde cikardik hep uzulur eksiklenirdi.ben olsun ilerde hersey olir derdim.bir yil ders calisti guzel puan aldi atanamadi.atansa evlenecektik.olsun dedim isin var gucun var benimde oyle.dugun dedigin nedir dedim onemli olan beraber olabilmek.ailelerimizi ikna ettik evlendik.borc sknti cok ama yanyanayiz harika hersey.mucize gbi o puanla evliligomizin ilk yilinda atandi.ama doguya ve ucra bir yere.sen kal ben gidyim es durumundan gelirim dedi.hayir dedim onemli olan yanyana olmak senin skntina ortak olucam dedim tamam dedi tam uc yil o ucra yerde yasadik.insanlar bi tuhafti sknti coktu ama yanyanaydik.ordayken birgun aci bir haber ve babami aniden kaybettim.tarifi olmayacak seyler hepsinde esim yanimda.atanamadim ben varim dedi.babam oldu ben varim dedi.aramizdaki tek sorun arkadaslarina duskunluguydu.bi yere gidicez basbasa gidelim hep basbasayiz ya evde derdi.heryere giderken bende yanindayim.ama arkadaslarida.o arkadaslar bizim anlasmamizi cekemediler cokca seyler oldu ama biz yine umursamadik.artik cocugumuz olsun ostiyorduk en cokta o ben atanamadim hala deyip erteliyordum onsekiz ay bekledik hamile kaldim.benden cok onemsiyordu.o istedi manisada kalmami.elektrik su isinma skntisi cok dag basinda bisey olsa gece hastaneye gitmek 90 km demek.bende ilk defa onu dinledim bebegim icin.esimi korumuyorum yalanim varsa Allah canimi alsin.ama o son sene ilk atamayla gelen o kadinla ne olduysa omdan sonra oldu.ilgisizlik hep bo bahane neden.ama aklima hic gelmedi.yanima geldiginde msj yakaladim.oyle ogrendim kizla konustum aradim bana ben onu seviyorum bekliycem dedi elimden geleni yapicam dedi.zaman gosterecek kimi isteyecegini dedi
Ben sen nasil bir insansin dedim.ama esimse bana guven gerisini dusunme dedi.sorunlu o dedi.aglamalar neler neler.esime inanmamam icin hicbir sebep yoktuki.dogurmama bile o kadin sebep oldu ya aileler hersey meydana dokuldu.esim hala aramizda bisey yok dedi.kiz baska yere tayin oldu.hersy bitti kurtuldumsaniyorum ama bos.dediginiz gibi kafasina koymus heralde ama o kadar ay subatta dogum yapt hazoranda tayin oldu buraya yine gorusmus simdi bitmis srcimini yapmis.ne yaptiysada ben daha agir basmisim falan filan aylarin yalnizligi cocugum degisik bi psikoloji yine ayrilamadim uc dort ay da boyle ama sanki hic bosey olmamis gibi yine her vaktini arladaslariyla degerlediriyor.gecenlerde tartistik sebep bu.ama surat ediyomusum ostedigim olmayinca falan filan konusmaya calisiyorum konusuyoruz bi iki gun ilgilenio sonra yine ayni.agzimdaki baklayi cikardi
ben hep boyleymisim.istedigim olmayinca insana hayati zehr ediyomusum kimi mutlu edebilmisom su dunyada onun basina sarmislar beni.cekicek cilesiymisim.kizimimda psikolojisini bozacakmisim.sunu o zaman anladim.beni sekiz yillik iliski ve evliligimiz muddetince hic sevmemis.benim arkadaslarim hafifmis diyip hepsinden beni kopardi ama arkadaslarim gibi demiyeyimde cok daha fazlasini yapan biriyle iliski yasadi.neuse ney.dediginiz gibi o kadinin sucu sadece hamileyken dayanabilseydi biraz nasil bir hamilelik dogum gecirdim anlatamam.hepinize gore suclu benim.sucum sevmekti.hic bisey beklemedim ve dedigi gibi cok guvendim.bana muamelesi cok iyiydi bende inandim bana kotudavransa etse neden cocugum olsun diye aylarca ugrasayim yazik degilmi yavruya.dunyada bencil olacak en son kiso bendim halbuki.sonic botirdim herseyi kimse degil suclu benim.once kendini seveceksin vazgevmeyeceksin ve jimseye guvenmeyeceksin bu hayatta
Kiza diyorumki esim senin pesini birakmadigini soyluyor.dogru diyor seviyorum onu diyor.bende diyorumki aranizda ne varsa anlat beni salak yerine koymayin diyorum.aramizda bisey yok diyende kiz.ayri hat alip o hatla konusmayi kabul edende bu kiz hepsini yeni ogrendim igrenc vodeolariyla ben sana aidim diyende kiz.simdi bu kiz nolmusta vazgecmis esimden doymusmu.alsin gozune soksun igreniyorum esim dedigim o heriftende o kizdanda.esim yanimda aradim o kadini yanimda diyorum benimle diyorum yok yatmakla kalkmakla sevgi olmazmis diyen bir kadin.hic birsy anlamadim hadi esim beni kandirmaya calisiyoda kadinin derdi ne beni salak yerine koyunca daha mi zevkli oldu yani.anladiniz mi kiza ayrica kinim hincim bundan oda dese banaki evet boyle boyle ister ayril ister mucadele et.dese yok resmen esimle ortaklik kurdu ben kandirilayim diye
Müsaadenizle alkışlamak istiyorum.Her zaman derim, alemin kadını beni ilgilendirmez, ben eşime bakarım
Hoş bu olayları tek bir çatı altında toplamak da doğru değil
Neler neler var, neler neler yaşanıyor
Ben edebimizle boşanalım diyen adamın yıllarca sürüm sürüm süründürüldüğünü de gördüm
Hayatında kimseye yan gözle bakmamış adamın aldatıyor şüphesiyle 15 yıl boyunca her gün sorguya çekildiğini de gördüm
Kimse sütten çıkma ak kaşık değil, o yüzden ne elin kadınına beddua ederim, ne de başkasını suçlarım
Eşime her zaman söylerim, lafımın da arkasındayım, benime olmuyorsa bitir, git. Başkasına aklın kayıyorsa bana söyle ve git hayatımdan, duygularına kilit vuramam olur ya başkasına kalbinde bir şeyler duyarsın, tek kelime hesap sormam gidebilirsin. Benim hayat görüşüm böyle, kimse kimsenin tapulu malı değil, yalan, riya, ikili hayat olmadıkça eşime sebep bile sormam. Adamın bana sevgisi, saygısı bittiyse neden mecbur olsun evliliği yürütmeye. 2. kadınla ilgili değil bu işler Ayşe olmaz Fatma olur, Fatma olmaz x.y olur, beni eşim ilgilendirir, ondan da tek isteğim dürüstçe söylemesidir, sonra gidebilir, asla yoluna çıkmam
Kiza diyorumki esim senin pesini birakmadigini soyluyor.dogru diyor seviyorum onu diyor.bende diyorumki aranizda ne varsa anlat beni salak yerine koymayin diyorum.aramizda bisey yok diyende kiz.ayri hat alip o hatla konusmayi kabul edende bu kiz hepsini yeni ogrendim igrenc vodeolariyla ben sana aidim diyende kiz.simdi bu kiz nolmusta vazgecmis esimden doymusmu.alsin gozune soksun igreniyorum esim dedigim o heriftende o kizdanda.esim yanimda aradim o kadini yanimda diyorum benimle diyorum yok yatmakla kalkmakla sevgi olmazmis diyen bir kadin.hic birsy anlamadim hadi esim beni kandirmaya calisiyoda kadinin derdi ne beni salak yerine koyunca daha mi zevkli oldu yani.anladiniz mi kiza ayrica kinim hincim bundan oda dese banaki evet boyle boyle ister ayril ister mucadele et.dese yok resmen esimle ortaklik kurdu ben kandirilayim diye
Tesekkur ederim.suan ayrilna asamasindayim baska bir evde arkadasimlayim.annemlerede gitmiyorum beni desteklemiuecekler.is ariyorum ve cocuguma uygun bakici.kayinvalidem uardimci olmak istiyor lakin kimseden hicbirsey istemiyorum.esimde sakinlesmemi bekliyomus ben ondan vazgecemezmisim seviyormusum onu.inanin nefes bile zor aliyorum sadece cocugim icin.cok sacma gelebilir size ama yasamaktan bile nefret ettim.mutluluk kelimesi cok uzak bana ims gecer bu duygularim ama suan boyleSenin konunu hatırlıyorum ..
Bak seni çok yıpratmışlar ..
Şuan çok depresifsin ve sen midesi bunu alacak biri değilsin .. Bazı seyler yapı ve anlayış meselesi .. Kendini zorlamayı bırak..
İki konunu da birleştirirsek anladığım şu;
Zaman'ında güzel seyler yasamışsınız ve elbette bu Ada'm seni sevmiş .. Ancak artık ne olduysa bak sen kabahatlisin demiyorum .. Sebebini bilemem ama anladığım bu Ada'm senden çoktan vazgeçmiş.
O kız da bence tıfıl salağın teki .. Eşin ne derse yapıyor. Bişi zannetmiş o senin kocayı..
Ben eşinin o kıza tutkun olduğunu da hissetmedim. Senle arasındaki ilişki bitince ilk limana demir atmış belli ki..
Yerinde olsam kocama eyvallah çeker o kıza acırım . Ama asla kendime acıtmam.
Mesleğin var, dünyalar tatlısı evladın var ve daha çok gençsin.. Neden bu cenderenin içinde sıkışmak?
Dünya ondan ibaret değil boşanıp ikinci evliliğinde mutluluğu yakalayan ne çok kadın var.. Kaldı ki mutluluğun tanımı evli olmak da değil. Varsın olmayacaksa adi bi Ada'mla olacaksa o da olmasın. Evladın ve sen yetersiniz bu dünyaya..
Yeter ki sen dik dur..
bende hwp esime diyorduum soyle diye.ama sizin dediginiz cocuk yokken oluyor.he gelip bana ayrilalim demedi hep yalanladi ama bir yandanda ben bosanayim diye elinden geleni yapmis ama simdi ankiyorum hepsini vijdanen cocuguna karsida rahat olacak aciyorum davayida nafaka dahi istemiyorum tek celsede bitsin gotsinMüsaadenizle alkışlamak istiyorum.
Bend
bende hwp esime diyorduum soyle diye.ama sizin dediginiz cocuk yokken oluyor.he gelip bana ayrilalim demedi hep yalanladi ama bir yandanda ben bosanayim diye elinden geleni yapmis ama simdi ankiyorum hepsini vijdanen cocuguna karsida rahat olacak aciyorum davayida nafaka dahi istemiyorum tek celsede bitsin gotsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?