ey ikinci kadinlar

O
Onlardan her yerde var emin ol. Ama eşin de suçlu bunu kabullen.

ne iğrenç bir kadın bu ya.

Ben sen nasil bir insansin dedim.ama esimse bana guven gerisini dusunme dedi.sorunlu o dedi.aglamalar neler neler.esime inanmamam icin hicbir sebep yoktuki.dogurmama bile o kadin sebep oldu ya aileler hersey meydana dokuldu.esim hala aramizda bisey yok dedi.kiz baska yere tayin oldu.hersy bitti kurtuldumsaniyorum ama bos.dediginiz gibi kafasina koymus heralde ama o kadar ay subatta dogum yapt hazoranda tayin oldu buraya yine gorusmus simdi bitmis srcimini yapmis.ne yaptiysada ben daha agir basmisim falan filan aylarin yalnizligi cocugum degisik bi psikoloji yine ayrilamadim uc dort ay da boyle ama sanki hic bosey olmamis gibi yine her vaktini arladaslariyla degerlediriyor.gecenlerde tartistik sebep bu.ama surat ediyomusum ostedigim olmayinca falan filan konusmaya calisiyorum konusuyoruz bi iki gun ilgilenio sonra yine ayni.agzimdaki baklayi cikardi
ben hep boyleymisim.istedigim olmayinca insana hayati zehr ediyomusum kimi mutlu edebilmisom su dunyada onun basina sarmislar beni.cekicek cilesiymisim.kizimimda psikolojisini bozacakmisim.sunu o zaman anladim.beni sekiz yillik iliski ve evliligimiz muddetince hic sevmemis.benim arkadaslarim hafifmis diyip hepsinden beni kopardi ama arkadaslarim gibi demiyeyimde cok daha fazlasini yapan biriyle iliski yasadi.neuse ney.dediginiz gibi o kadinin sucu sadece hamileyken dayanabilseydi biraz nasil bir hamilelik dogum gecirdim anlatamam.hepinize gore suclu benim.sucum sevmekti.hic bisey beklemedim ve dedigi gibi cok guvendim.bana muamelesi cok iyiydi bende inandim bana kotudavransa etse neden cocugum olsun diye aylarca ugrasayim yazik degilmi yavruya.dunyada bencil olacak en son kiso bendim halbuki.sonic botirdim herseyi kimse degil suclu benim.once kendini seveceksin vazgevmeyeceksin ve jimseye guvenmeyeceksin bu hayatta

Şu adama bak senin gönlünü kazanmaya çalışacağına neler diyor. Bak canım sen kiymetlisin.Onlar gibi değilsin. Değerini bil.Çocuğunu o ahlakta biriyle buyuteceksin de nolacak.İnan bana huzursuz ailede çocuk da huzursuz oluyor.Onun da kişiliğinde yaralar oluyor. Ama kimse onu bilmez boşanan ailelere bakar.Unutamiyorsan zorlama .Ben bile sinirlendim ya insan biraz utanır .Arsız herif.

Allah binbir türlü b.. versin o tür kadınların!
Zaten erkeklerin iradeleri çok güçlü değil.Şu ya da bu şekilde kafalayabiliyorlar 'o kadınlar' bazen işte.Neden nikahı olan erkeğe takarsın kancayı be kadın?! Orası muamma.
Tabii ki erkek oralı olmamalıydı. Ama erkek ırkından bu konuda irade ve kararlılık beklemek bence hata malesef..

Dünden sonra yarından önce diye bir Türk filmi var Zuhal Olcay'ın oynadığı, orda 2. kadın diyor ki filmin sonunda esas kadına;"kazandım mı!?"

Kendinizi yıpratmadan, bu ırktan fazla bir beklenti içinde olmanın zaten hata olabileceğini bilerek/bunu kabul ederek,sakince düşünün..Karar sizin..
Geçmiş olsun..

Ezcümle;En çok kendine güvenmeli insan.

Son düzenleme:
Kiza diyorumki esim senin pesini birakmadigini soyluyor.dogru diyor seviyorum onu diyor.bende diyorumki aranizda ne varsa anlat beni salak yerine koymayin diyorum.aramizda bisey yok diyende kiz.ayri hat alip o hatla konusmayi kabul edende bu kiz hepsini yeni ogrendim igrenc vodeolariyla ben sana aidim diyende kiz.simdi bu kiz nolmusta vazgecmis esimden doymusmu.alsin gozune soksun igreniyorum esim dedigim o heriftende o kizdanda.esim yanimda aradim o kadini yanimda diyorum benimle diyorum yok yatmakla kalkmakla sevgi olmazmis diyen bir kadin.hic birsy anlamadim hadi esim beni kandirmaya calisiyoda kadinin derdi ne beni salak yerine koyunca daha mi zevkli oldu yani.anladiniz mi kiza ayrica kinim hincim bundan oda dese banaki evet boyle boyle ister ayril ister mucadele et.dese yok resmen esimle ortaklik kurdu ben kandirilayim diye

Kardeşim yine aynı yere geliyoruz. O kız ahlaksız olabilir.Onun midesi bunu kabul ediyo demek ki.Aşk adı altında başka bi kadının yuvasını yıkmak işte amacı. Amacına ulaşmak için de her yol mubah ina göre. Eşinde iş bitiyordu.Başka hat almayı kabul eden de o.Kıza bu haddi bu umidi veren de o.Gecen seneki konunu da hatırlıyorum. Bi şans ver demiştim. Ama adam seni kandirmaya devam etmiş. Birakmamis.Belki de şimdi bile kandiriyor.Hayır deme 24 saat yanında değilsin. Gider dışardan arar internet kafeden arar yine görüşür. Bu adamda o karakter var.Ahlaksız.

Her zaman derim, alemin kadını beni ilgilendirmez, ben eşime bakarım
Hoş bu olayları tek bir çatı altında toplamak da doğru değil
Neler neler var, neler neler yaşanıyor
Ben edebimizle boşanalım diyen adamın yıllarca sürüm sürüm süründürüldüğünü de gördüm
Hayatında kimseye yan gözle bakmamış adamın aldatıyor şüphesiyle 15 yıl boyunca her gün sorguya çekildiğini de gördüm
Kimse sütten çıkma ak kaşık değil, o yüzden ne elin kadınına beddua ederim, ne de başkasını suçlarım
Eşime her zaman söylerim, lafımın da arkasındayım, benime olmuyorsa bitir, git. Başkasına aklın kayıyorsa bana söyle ve git hayatımdan, duygularına kilit vuramam olur ya başkasına kalbinde bir şeyler duyarsın, tek kelime hesap sormam gidebilirsin. Benim hayat görüşüm böyle, kimse kimsenin tapulu malı değil, yalan, riya, ikili hayat olmadıkça eşime sebep bile sormam. Adamın bana sevgisi, saygısı bittiyse neden mecbur olsun evliliği yürütmeye. 2. kadınla ilgili değil bu işler Ayşe olmaz Fatma olur, Fatma olmaz x.y olur, beni eşim ilgilendirir, ondan da tek isteğim dürüstçe söylemesidir, sonra gidebilir, asla yoluna çıkmam

Senin konunu hatırlıyorum ..

Bak seni çok yıpratmışlar ..

Şuan çok depresifsin ve sen midesi bunu alacak biri değilsin .. Bazı seyler yapı ve anlayış meselesi .. Kendini zorlamayı bırak..

İki konunu da birleştirirsek anladığım şu;

Zaman'ında güzel seyler yasamışsınız ve elbette bu Ada'm seni sevmiş .. Ancak artık ne olduysa bak sen kabahatlisin demiyorum .. Sebebini bilemem ama anladığım bu Ada'm senden çoktan vazgeçmiş.
O kız da bence tıfıl salağın teki .. Eşin ne derse yapıyor. Bişi zannetmiş o senin kocayı..

Ben eşinin o kıza tutkun olduğunu da hissetmedim. Senle arasındaki ilişki bitince ilk limana demir atmış belli ki..

Yerinde olsam kocama eyvallah çeker o kıza acırım . Ama asla kendime acıtmam.

Mesleğin var, dünyalar tatlısı evladın var ve daha çok gençsin.. Neden bu cenderenin içinde sıkışmak?

Dünya ondan ibaret değil boşanıp ikinci evliliğinde mutluluğu yakalayan ne çok kadın var.. Kaldı ki mutluluğun tanımı evli olmak da değil. Varsın olmayacaksa adi bi Ada'mla olacaksa o da olmasın. Evladın ve sen yetersiniz bu dünyaya..

Yeter ki sen dik dur..

Müsaadenizle alkışlamak istiyorum.

İkinci kadınlar.. Bozuk karakterli aşşalık lomplexli adamcıklar.. Kendi karılarına kocalık yapamazlar, evlerinin rızkını diğer kadınla paylaşırlar.. O kadınlarda bütün onursuzluğu ile sanki hakları imiş gibi yaşarlar.. Babamdan biliyorum.. Onu boşamayan, kendini ezdiren annemi hep kınıyorum! O kadının veledine bile cep harçlığına kadar vermesi, bizi itip kakması.. Ahh.. Geçmişle soğutan, ailemden soğutan nedenlerin başı.. Kanıtlı ispatlı olup cebren inkar etmesi, annemin gizli gizli ağlamaları.. Kırgınım.. Ölene kadarda babama kırgınım, onu boşamayan annneme.. Onu halen kollayan, halen o adamın hakaretlerine katlanan anneme..
İşte 2. kadın vakası yaşayan arkadaşlarım.. Eğer o adamları affederseniz, çocuklarınızda benim gibi size kırgın kalacak..

Hanımefendi aldatılmışsınız , ikisinin de canı cehenneme neden bu kadar irdeleyip duruyorsunuz .
O kadın olmasa başka kadın olurdu .
Zaten en büyük hatanız affetmek olmuş.

Aldatılmak kadar kotu birşey warmıdır ya bi kadının gururuyla oynamak onu aşağılamak ve şuan çok kadın hala buna katlanıyo günümüzde erkekler kadının en ufak bir şeyin de hemen kadının canını yakıyolar hatta öldürüyorlar her gün haberlerde mutlaka 1 tane warsa bunun duyulmaysnlarını düşünmek bile istemiyorum kadın affetmemeli kesinlikle bütün erkekler yapıyor dusuncesi kalkmalı.bence 2. Kadında erkekte aynı şekilde suçlu de hazımsız karaktersiz

Tesekkur ederim.suan ayrilna asamasindayim baska bir evde arkadasimlayim.annemlerede gitmiyorum beni desteklemiuecekler.is ariyorum ve cocuguma uygun bakici.kayinvalidem uardimci olmak istiyor lakin kimseden hicbirsey istemiyorum.esimde sakinlesmemi bekliyomus ben ondan vazgecemezmisim seviyormusum onu.inanin nefes bile zor aliyorum sadece cocugim icin.cok sacma gelebilir size ama yasamaktan bile nefret ettim.mutluluk kelimesi cok uzak bana ims gecer bu duygularim ama suan boyle

Bend
Müsaadenizle alkışlamak istiyorum.
bende hwp esime diyorduum soyle diye.ama sizin dediginiz cocuk yokken oluyor.he gelip bana ayrilalim demedi hep yalanladi ama bir yandanda ben bosanayim diye elinden geleni yapmis ama simdi ankiyorum hepsini vijdanen cocuguna karsida rahat olacak aciyorum davayida nafaka dahi istemiyorum tek celsede bitsin gotsin

CEHENNEM YERİNDE HİÇ ATEŞ YOKTUR, HERKES ATEŞİNİ BURADAN GÖTÜRÜR.
yuva yıkanın yuvası olmaz. kadın olsun erkek olsun..bir kişide yoksa vicdan..ondan kork..başa çıkabilmen na mümkün...varsa vicdan kötü olman, kaybetmen, olmaz mümkün .....yuvayı yapmak kolay olmuyor...yuvayı dişi kuş yapar der atalarımız...kuşlar alemine baksın görsün, ibret alsın insanoğlu..dişi kuş, anaç kuş.. çırpınır yuvası için,yavruları için...evini yapar,huzur bulmak, şerden emin olmak için....bu şartlar altında yuvayı nasıl kıyıpta yıkar insan? hiç mi acımaz içindekilere, verilen emeklere, yavrulara, hayata...bekledikleri nedir bilmez ne kendisi ne de gölgesi..... erkeğin bir anda nevri döner, dışarıya, hayranlıklar başlar, başkalarına imrenmekle destekler haksızlığını.. kendini haklı görmeye başlar, sarsar yuvasının duvarlarını, direkler çökmeye başlar, kimse durduramaz gözü dışarıda olanları.. zamanını bekler, organize çalışır, ailesi, yardakçıları destektir bu gizliliğe. saman altından su yürütür de belli etmez.sinsice tuzaklarını.....entrikayı kurarlar, sonunda patlayıp ifşa ederler yaptıklarını.....ben derim ki, o baştan kaybetmiştir oyunu.kazanan daima hak yolda olandır. bitmesini bekler bu oyunun.. her şerde bir hayır var denen mucize budur meğerse...elleriyle eştikleri kuyuya düşerler de farkında değillerdir.dev aynası büyükleri...bedel ağırdır...yuva yıkanın,destek olanın,yalancı şahitlerin, iftira atanların, dolduruşa gelenlerin yardımcısı aciz kuldur. şefaati yoktur...yuva yıkanın yuvası olmaz. evladı atasından ayıranın affı olmaz. o da atasından ayrılır birgün gelir de.. ben ne yaptım der de ağlar acınacak haline....kötülük yapana kar kalmaz. mazlum asla zor durumda olmaz. öyleleri hayatından çıktı diye otursun şükretsin ALLAH ına. böyleleriyle aşk olmaz. bırak sarhoşu yıkılana kadar.. bu böyle devam etmez...yol görünüyor, kılavuz istemez...böylelerine yüz vermeye, uğraşmaya değmez.

Arkadasim neden kendini perisan ediyosun ki eger elinde kanitin varsa pekala o kadina da dava acabilirsin artik yasalarda var bu. Ac bosanma davani acarken o kadina da tazminat davani icin sogusun kadinda rezil olsun.

bende senin gibi kadınları anlayamıyorum ..
senin eşinin suçu yok mu ya ?
kandırmış ne demek ?adam çocuk mu ?
nasıl kabulleniyorsun eşinin bu yaptığını gidip o kadını suçlayabiliyorsun . evli erkeklerle olan kadınlar yüzde yüz suçlu evet haklısın ama eşin ondan bin kat daha suçlu . seni üzen eşin bunu unutma . hiç kimse durup dururken gidipte şunun yuvasını yıkayım demez . bu iş karışılıklıdır .

Şuan aldatılmandan çok iş arıyor olmana üzüldüm KESK'e haligazırda işin olsaydı..

Neyseki mesleğin var çaresiz değilsin. Elbet düzlüğe çıkacaksın. Keyfimizden demiyoruz burda kadınlar çalışmalı dünyanın binbir türlü hali var diye..

Kocan seni boşamak istemezdi şayet sen ayyy kocacığım elinin kiri nolcak ki helal hoş olsun sana çıttırlar deyiverseydin.

Ama sen direndin, unutmadın, unutturmadın.. Beyfendi de çekemedi belli ki. Boşver yolu açık olsun.

Sen eşinden dürüstlük beklemişsin eşin ise küçük hesaplara düşmüşse evet hata onda..

Sen bundan sonra yeni hayatını minimum zararla Nasıl inşa edebilirsin, çocuğuna Nasıl daha iyi bir gelecek kurabilirsin bunu düşün ve böyle ayakta kal ..

Eşin için daha önce de iyi baba demiştin bak bhnu yitirmeyin. Evladın için çok önemli bu. Mecburen ömür boyu görüşeceksin o Ada'mla, hiç daha fazla kavga gürültüye gerek yok. Babalık gorevlerini yerine getirmesini sağla. Siz boşanıyorsunuz. Çocukla ilgisi yok bu durumun .bu arada merak etme Zaman herşeyin ilacı .. Çok arkadasım var 15 sene gecmiş unutulmuş., sadece çocuğumun babası diyor, aldatıldığını bile unutmuş kadın artık..

Nafaka al, kendin belirle makul birşey çocuğunun ihtiyaçlarına ve Ada'mın gelirine göre.. Burda donuna kadar al yüksek nafaka al diyenler çıkacak.. Öyle olmuyor işte reelde.. Hukuk sistemi makul olanı kabul ediyor her durumda. Anlaşmalı boşanmak seni daha az yıpratır. Mahkemelerde sürünmeye ne gerek var? Öfke ile kalkıp zararla oturma, çok düşün bir adım at..

Yerinizde olsam o kadının ailesine çalıştığı yerdeki insanlara evli erkekle ilişki yaşıyor diye haber verir, o pis videoları bir güzel gönderirdim.
Dava açarken o kadına da açın. Devlet memuruymuş, ahlaksız yaşantıdan soruşturma bile geçirir, öğretmenlik böyle şeyleri kaldırmaz.
O kadın sizin gibi birine değil biraz dişli birine denk gelseydi hayatının pişmanlığını yaşardı.
Eşiniz de o ucuz kadına gidecek kadar aşağılıkmış demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…