Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
Esiniz izin vermese o kadin hayatinizi mahvedebilirmiydi?
Esiniz izin vermese o kadin hayatinizi mahvedebilirmiydi?
Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
Cok cekmissin canim... Cok uzmusler en mutlu olman kafanin en rahat olmasi gerektigi donemde. En acisi da senin de dedigin gibi aptal yerine konulmak. Bu hissi iyi bilirim.Ben sen nasil bir insansin dedim.ama esimse bana guven gerisini dusunme dedi.sorunlu o dedi.aglamalar neler neler.esime inanmamam icin hicbir sebep yoktuki.dogurmama bile o kadin sebep oldu ya aileler hersey meydana dokuldu.esim hala aramizda bisey yok dedi.kiz baska yere tayin oldu.hersy bitti kurtuldumsaniyorum ama bos.dediginiz gibi kafasina koymus heralde ama o kadar ay subatta dogum yapt hazoranda tayin oldu buraya yine gorusmus simdi bitmis srcimini yapmis.ne yaptiysada ben daha agir basmisim falan filan aylarin yalnizligi cocugum degisik bi psikoloji yine ayrilamadim uc dort ay da boyle ama sanki hic bosey olmamis gibi yine her vaktini arladaslariyla degerlediriyor.gecenlerde tartistik sebep bu.ama surat ediyomusum ostedigim olmayinca falan filan konusmaya calisiyorum konusuyoruz bi iki gun ilgilenio sonra yine ayni.agzimdaki baklayi cikardi
ben hep boyleymisim.istedigim olmayinca insana hayati zehr ediyomusum kimi mutlu edebilmisom su dunyada onun basina sarmislar beni.cekicek cilesiymisim.kizimimda psikolojisini bozacakmisim.sunu o zaman anladim.beni sekiz yillik iliski ve evliligimiz muddetince hic sevmemis.benim arkadaslarim hafifmis diyip hepsinden beni kopardi ama arkadaslarim gibi demiyeyimde cok daha fazlasini yapan biriyle iliski yasadi.neuse ney.dediginiz gibi o kadinin sucu sadece hamileyken dayanabilseydi biraz nasil bir hamilelik dogum gecirdim anlatamam.hepinize gore suclu benim.sucum sevmekti.hic bisey beklemedim ve dedigi gibi cok guvendim.bana muamelesi cok iyiydi bende inandim bana kotudavransa etse neden cocugum olsun diye aylarca ugrasayim yazik degilmi yavruya.dunyada bencil olacak en son kiso bendim halbuki.sonic botirdim herseyi kimse degil suclu benim.once kendini seveceksin vazgevmeyeceksin ve jimseye guvenmeyeceksin bu hayatta
Amacım Türkan Şoray'ın yaptığını savunmak değil ama boşanmayan kadında da kabahat çok.Aldığınız zevk ne diye sormuşsun ya, çok eskiden Esengül diye bir şarkıcı varmış devamlı evli erkeklerle birlikte olan, bu kadın muhabirin sorusuna "evli erkeklerle aşk yaşama hoşuma gidiyor. Çünkü eşlerinin çektiği acı hoşuma gidiyor." diye cevap vermiş mesela.
Bu arada arkadaşlara katılıyorum esas sorumlu olan erkek, erkek evliliğini düşünmez eşine değer vermezse elin kadını hiç düşünmez ki!
Beni bir de halkın çifte standardı sinir ediyor. Örneğin evli erkekle birlikte olan ünlü kadınlar göklere çıkarılıyor, sıradan kadın taşlanıyor. Mesela Türkan Şoray 26 sene evli Rüçhan Adlı'nın metresi oldu, karısı Mari Adlı 26 yıl boyunca acılar içinde yandı. Düşünün kocanızın metresi bütün Türkiye'nin sevgilisi oluyor, insanın acısı katmerlenir yahu!
Yine Türkan Şoray'ın kardeşi Nazan Şoray, hep evli erkeklerle beraber olmuş, gurur duyulacak bişey gibigerine gerine anlatmış da ne tepki ne aşka birşey, hep kötü örnek bunlar işte. "2 defa evli erkeklerle geçersiz evlilik yaptım" demiş Ayşe Arman'a verdiği röportajında.
Arada çocuk varken çok zor bu dediğiniz..Bu arkadaşlar öğretmen mi?
Kuruma bildirin, biraz çeksinler. Özellikle müstakbel eski eşiniz, bir daha bir cinsi latife bakacağı zaman on kere düşünsün.
Hatun henüz stajyer sanırım. Meydan okumasına güzel bir jest yapmış olursunuz.
Öğretmen ahalisi diğer meslekler gibi iş yerinde bırakamıyor mesleğini. Özel hayatlarına da dikkat etmeleri gerekiyor.
çok mantıklıBu arkadaşlar öğretmen mi?
Kuruma bildirin, biraz çeksinler. Özellikle müstakbel eski eşiniz, bir daha bir cinsi latife bakacağı zaman on kere düşünsün.
Hatun henüz stajyer sanırım. Meydan okumasına güzel bir jest yapmış olursunuz.
Öğretmen ahalisi diğer meslekler gibi iş yerinde bırakamıyor mesleğini. Özel hayatlarına da dikkat etmeleri gerekiyor.
Haklı bir bakış açısı.Arada çocuk varken çok zor bu dediğiniz..
Ne olursa olsun o çocuk imajı iyi bir anne ve babayı hakediyor. Baba düşüncesizlik etmiş olsa dahi çocuğun suçu ne?
Bir de artık zina suç olmadığından disiplin cezası hatta uyarı bile verilemiyor memura idari amiri tarafından.
Bir kadınla tanismistim hiç unutmam evli erkeklerle ilişki kuruyor adamları mum a çeviriyor neden dedim merak ettim.. Çocukken annesi babasının ilişkisini öğrenince kendini asmis yemin ettim dedi ben de acı vereceğim. .. Ben de aldatilan kadınım boşanmış o esnada bebeğini kaybeden bir kadın. . Hep derim suçlu evli olanda sözü veren o yuva kuran o..
Dr.Torres... o sahnede çok üzülmüştümaklima grey's anatomy geldi...
"George may be the one who broke his vows but you... we're women, Izzie. You did this to another woman. You took something from me. You stole something from me like a petty little thief...."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?