ey ikinci kadinlar

Bende aldatildim malesef on ay oldu dava acilali kadin da evli esi hapisteydi bizimkinin parasini yedi kocasi gelincede gitti kocasina ortada kaldi beyefendi sindi agliyomus orda burda gecti artik ne fayda kac aydir kizini da gormuyo sorumsuz insandan baba da olmuyo malesef kizim icin uzgunum sadece diger kadinlari evdeki temiz namuslu esleri gibi zannediyolar yanilan yikilan kendileri oluyalar annen babasi da yok simdi tek basina kaldi aciyomuyum tabiiii HAYİR

Esiniz izin vermese o kadin hayatinizi mahvedebilirmiydi?

Aldığınız zevk ne diye sormuşsun ya, çok eskiden Esengül diye bir şarkıcı varmış devamlı evli erkeklerle birlikte olan, bu kadın muhabirin sorusuna "evli erkeklerle aşk yaşama hoşuma gidiyor. Çünkü eşlerinin çektiği acı hoşuma gidiyor." diye cevap vermiş mesela.

Bu arada arkadaşlara katılıyorum esas sorumlu olan erkek, erkek evliliğini düşünmez eşine değer vermezse elin kadını hiç düşünmez ki!

Beni bir de halkın çifte standardı sinir ediyor. Örneğin evli erkekle birlikte olan ünlü kadınlar göklere çıkarılıyor, sıradan kadın taşlanıyor. Mesela Türkan Şoray 26 sene evli Rüçhan Adlı'nın metresi oldu, karısı Mari Adlı 26 yıl boyunca acılar içinde yandı. Düşünün kocanızın metresi bütün Türkiye'nin sevgilisi oluyor, insanın acısı katmerlenir yahu!

Yine Türkan Şoray'ın kardeşi Nazan Şoray, hep evli erkeklerle beraber olmuş, gurur duyulacak bişey gibigerine gerine anlatmış da ne tepki ne aşka birşey, hep kötü örnek bunlar işte. "2 defa evli erkeklerle geçersiz evlilik yaptım" demiş Ayşe Arman'a verdiği röportajında.

Cok cekmissin canim... Cok uzmusler en mutlu olman kafanin en rahat olmasi gerektigi donemde. En acisi da senin de dedigin gibi aptal yerine konulmak. Bu hissi iyi bilirim.

Insallah senin bu acilarina mukafat olarak cok guzel bir hayat seni bekliyordur. Tertemiz, mutlu, huzurlu, saglikli bir hayatin olsun insallah. Bu dertlerinin cektiklerinin hepsini hemen unut, bunlari unutturacak insanlar ciksin karsina. Degerini bilen seni kosulsuz seven insanlar olsun insallah. Senin sevgine layik, seni hakeden, senin de deli gibi sevdigin biri olur insallah.

böyle konularda ben evli olanı suçlarım önce. evli olan erkek ya da kadın fark etmez önce o suçludur. evliysen kimseye karşılık vermezsin olur biter. yani o kadın kadar eşiniz de suçlu. kadın kahrolsun ama eşiniz de kahrolsun.

Bu arkadaşlar öğretmen mi?
Kuruma bildirin, biraz çeksinler. Özellikle müstakbel eski eşiniz, bir daha bir cinsi latife bakacağı zaman on kere düşünsün.
Hatun henüz stajyer sanırım. Meydan okumasına güzel bir jest yapmış olursunuz.
Öğretmen ahalisi diğer meslekler gibi iş yerinde bırakamıyor mesleğini. Özel hayatlarına da dikkat etmeleri gerekiyor.

Allah böyle kadınlarında böyle eşlerinde belasını versin...

Amacım Türkan Şoray'ın yaptığını savunmak değil ama boşanmayan kadında da kabahat çok.

26 sene başka kadınla aşk yasayan Ada'mla Nasıl evli kalır insan Can'ım?

Arada çocuk varken çok zor bu dediğiniz..

Ne olursa olsun o çocuk imajı iyi bir anne ve babayı hakediyor. Baba düşüncesizlik etmiş olsa dahi çocuğun suçu ne?

Bir de artık zina suç olmadığından disiplin cezası hatta uyarı bile verilemiyor memura idari amiri tarafından.

çok mantıklı

Haklı bir bakış açısı.
Doğru söylüyorsunuz, ben bu noktayı göz önünde bulundurmadım. Mesajların tümünü okumadığım için çocuk noktasını atlamışım. Öyleyse hassas ve düşünceli davranmakta fayda var elbette.

Bir kadınla tanismistim hiç unutmam evli erkeklerle ilişki kuruyor adamları mum a çeviriyor neden dedim merak ettim.. Çocukken annesi babasının ilişkisini öğrenince kendini asmis yemin ettim dedi ben de acı vereceğim. .. Ben de aldatilan kadınım boşanmış o esnada bebeğini kaybeden bir kadın. . Hep derim suçlu evli olanda sözü veren o yuva kuran o..

Annesinin yaşadığı acıyı başka annelere de o yaşatıyor demek ki... Ama erkekler de buna fırsat vermeyecek, o kadar! Bir kadın bir erkeğe asla zorla bir şey yaptıramaz.
Aldatılan kadınlar kocalarına gerektiği kadar kızamıyorlarsa, ikinci kadınlara hiiiç kızmasınlar.

Burdaki en buyuk hata eski esinize ait.. kadinda evli oldugunu bile bile onunla iliskisini surduruyorsa kadindada hata var tabikide ama eski esinizin gozu disarda yani.. bunu kabul etmeniz lagzim.. cocuk mocuk anlamaz bu tip igrenc iliskiler..

Yahu kadın zorla yapisiyo herife sanki,alan memnun satan memnun ahlakli, sadakatli, olmak cokmu zor,, erkekleri bukadr masum kandirilmaya müsait gostermeniz çok komik sanki hepsi potansiyel kandirilma adayı akılları yok . Kocalarını aldatan kadinlarada beddua edin eyyy 2. Erkekler diye

Allah hepsini bildiği gibi yapsın özellikle çocuklu yuvaları yıkmak çok zor.Yavrular ortada kalıyo.

Bu zamanda nefsi terbiye etmek çok zor, nefse yenilmek çok kolay. Hele ki erkekler bayanlar gibi değillerdir nefis konusunda. Kadın 1 aklıyla 9 nefsine sahip çıkarken, Erkek 9 aklıyla 1 nefsine sahip çıkamaz..Herkes kendine çeki düzen verecek. Bu erkek kadın olayı değil. İki tarafta eşit olarak suçlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…