ey ikinci kadinlar

Aaammmiiiinnnn

size sadık kalması gereken kişi eşinizdi . hani demişsiniz ya nasıl giriyorsunuz akıllarına diye bence aklına girilmesi kolay bir erkek eşiniz. o kızın suçu 1 ise eşinizin ki 100 . bunda bile erkeği koruyan tavır niye ? aldatan erkek hem de size söz veren sadık kalması gereken kişi? o kız dış kapının mandalı . nasıl hala kız kandırdının arkasına sığınırız ?

hıc utanmadan anlatıyorlar artık
ve hepsının ortak bahanesı sevgılımın eşi psıkolojık sorunlu
sankı metres olmak cok normal bırsey mıs gıbı...

hadı kadın namussuz evlı adama asıldı
buna karsılık veren erkegınde sucu var

Hata sadece karsıdaki kadinda mi ?

Esinizin hic mi sucu yok ?

Kusura bakmayin bunu caninizin yanmisligina veriyorum ama bi erkek benim bi ailem var olgusunu beynine sokmamissa ne yapsan ne soylesen bos

kusura bakmayın ama suç erkekte sonra 2. kadında
kimseyi savunmuyorum ama erkek elinin tersi ile itmezse karakteri bozuk olan zaten atlar
filmlerdeki gibi olmuyor zannımca evine bağlı erkeği ayartmak falan
bu kadının ve erkeğin karaktersizliğini gösteriyor
erkek istemesin kadın zorla ayartsın yok öyle bir dünya
yüz verilmediği surece kimse kimseye yanaşmazzzzzzz

Hatalar tek taraflı olmaz. Sadece kadın suçlu değil erkekte kadın kadar suçlu. Heyecanlı geliyor herhalde aldatmak. Allah akıl fikir versin böylelerine beddua bi çözüm değil..

iki tarafta hatali birada tek kadin degil ama rabbim vermesin icinizun ne kadar acidigini tahmin edebiliyorum.
Takip ettigim bir dizi var eskiya dunyaya hukumdar olnaz metres olayini okadar normal ve hakli gosteriyorlar ki resmen sinirlerim bozuluyor

Sanki çocuktan bahseder gibi nasıl unutturuyorsunuz nasıl kandırıp aklını başından alıyorsunuz laflarına hastayım ya.
Evlenmiş çoluk çocuk sahibi olmuş afedersiniz eşek kadar adamlar yapıyor bile isteye,hiçbiri aptal değil.
İradesiz oldukları için karakterleri oturmadığı için. Ahlaki değerleri olmadığı için.
Ne kandırılması Allah aşkına?

Kendimizi kandırmayalım, kadın zaten yolun yolcusudur ama böyle durumlarda asıl suç adamındır.
Burda bekarım diye kandıranları da görüyoruz.
O adamın gözü evinde karısında olsun bak kimse girebiliyor mu kanına.

Etraftaki kadınların "yaklaşmamasına" değil adamların "adamlığına" bağlıdır böyle şeyler.

Beni kadın ilgilendirmez,ben karşımdakinden sorumluyum.Bana sorumlu olan da o.

Kendisine ikinci kadınlığı layık gören kadınlar da iğrenç benim için, sadakat yoksunu herifler de.
Mayası bozuk olmayan adam ne olursa olsun yoldan çıkmaz karısını, çocuğunu unutmaz.
Unutuyorsa unutası varmış, bahane arıyormuş demektir.

O kadın benim gözümde sokaktaki herhangi biridir ve kesinlikle muhatap olmam, merak etmem, kin dahi gütmem hatta yolun basındaysak eşimle kadına Şükran bile duyarım . Bana eşimin ne mal olduğunu gösterdi diye.. Sonuçta o kadın olmasa başka kadın olacaktı illa..

Seni mazlum yapan o kadın değil ya beddua edilse tutacağı meçhul .. Allah bilir de..

Üstelik mayası bozuk değilse bi Ada'mın sebepsiz yere gidip aldatacağına inanmıyorum ben.

Ya karaktersizdir bi Ada'm kiminle evli olursa olsun aldatacaktır ya da o evlilik çoktan bitmiştir, sorun yumağıdır yani ve iradesizlik gösterir karısını artık sevmeyen Ada'm gider aldatır..

Yok yani öyle melek koca cici koca siz çok Mutlu çift ... O kadın geldi kıskandı aranızı soğuttu vs .. Ya sorunları göremiyorsunuz ya da kocanızı tanımıyorsunuz ...

Dişilik ve kadınlık aynı şeyler olmadığı gibi adamlık ve erkeklik de aynı değildir. Kadın gibi kadın ve adam gibi adam olmak ve böyle insanlarla yolumuzun kesişsin İnşallah . Kadın 9 nefsine sahip çıkmış erkek bir nefsine sahip çıkamamış diye bir kıssa dan hisse vardı . Bence erkekte bir ise kadın da dokuz suç oluyor malesef .Anatomik olarak Allah bizi böyle yaratmış. İknci kadınlar büyük günah yuva yıkmak ve şeytanın en sevdiği günah zina bile yanında küçük günah kalır bence. Konu sahibi yol ver gitsin sen onun malı mısın demek ki sana layık değilmiş sende bu adamı boşar yeni bir hayat eşi edinirsin Allahın razı oldugu şekilde bir araya gelsin tabi bunlar çok zor güçlü olman lazım. Rabbim düşmanıma vermesin hiç bir kadın ne bir ne ikinci olsun böyle bir seviyeye düşmesin düşürülmesin

Eşini ve çocuğunu unutmaması gereken kişi 'kocanız', belirteyim dedim.
Adamın hamuru sağlam ise, önünde soyunana dönüp bakmaz.
Ama adam değilse, işte bu çok üzücü durumu yaşarsınız.
Allah kocanıza gani gani üzüntü, mutsuzluk ve pişmanlık versin...

ikinci kadınlarda onur, Allah korkusu ve namus namına bir şey yoktur. o kadınlar kadar erkeklerde suçludur nertice de elalemin kadını sizi ve çocuğunuzu umursamaya bilir fakat eşinizin size böyle bişi yapması daha beter . Allah yardımcınız olsun size sabır versin

Aldatan erkeğin eşini ve cocuklarına cok değer verdiğini düsünmüyorum kaldi ki 2.kadın bunun için çabalamiyordur adam zaten ona yoneliyordur.Sizin basınızdan zor bir dönem geçiyor allah yardımcınız olsun

*ironi mode on*

Tabii ki ya. Ne kadar haklısın. Böyle terbiyesiz kadınlar hiç utanmadan masum erkekleri ağlarına düşürüyorlar. Allah onların evine ateşler salsın emi.

O pir u pak o mukaddes o tertemiz ana sütü gibi pak kocanızı nasıl da ayartmış pislik dimi.

*ironi mode off*

Kimbilir senin o hayatını birleştirdiğin değer verdiğin adam o kadını nasıl ve neyle kandırdı. Böyle aldatmaların çoğunda "ikinci" kadınlar ya evli olduklarını bilmiyorlar ya da evliliğin bittiğini ve sadece boşanma davasının devam ettiğini düşünüyorlar. Sonrası ise malum. Kandırılmış iki kadın. İki kadın da bulunduğu konumu hak etmediğini dsüşünüyor.

Kimi ikinci olmayı yediremiyor kimi ise "boşanmasın günah" diyerek devam ediyor.
Kimi kadın aldatılmayı kabullenemezken kimisi ise "nikah bende ama heheyt" diye kendini avutuyor.

Sadece iki ucu değil her tarafı ****lu bir değnek yani.

Sana da geçmiş olsun arkadaşım, Allah yardımcın olsun.

Arkadaslar benim psikolojim iyi degil zaten anladiniz.evet esim en buyuk suclu orasi bir gercek.size icimdeki herseyi aktarmak istiyorum birdaha da yazmam heralde.siz beni ben sizi tanimiyorum.yalanim yok Allah biliyor.sevgiliyken ikimizde dershanede ogretmendik stajer.aldigimiz ucret belliydi.disariya bile ayda alemde cikardik hep uzulur eksiklenirdi.ben olsun ilerde hersey olir derdim.bir yil ders calisti guzel puan aldi atanamadi.atansa evlenecektik.olsun dedim isin var gucun var benimde oyle.dugun dedigin nedir dedim onemli olan beraber olabilmek.ailelerimizi ikna ettik evlendik.borc sknti cok ama yanyanayiz harika hersey.mucize gbi o puanla evliligomizin ilk yilinda atandi.ama doguya ve ucra bir yere.sen kal ben gidyim es durumundan gelirim dedi.hayir dedim onemli olan yanyana olmak senin skntina ortak olucam dedim tamam dedi tam uc yil o ucra yerde yasadik.insanlar bi tuhafti sknti coktu ama yanyanaydik.ordayken birgun aci bir haber ve babami aniden kaybettim.tarifi olmayacak seyler hepsinde esim yanimda.atanamadim ben varim dedi.babam oldu ben varim dedi.aramizdaki tek sorun arkadaslarina duskunluguydu.bi yere gidicez basbasa gidelim hep basbasayiz ya evde derdi.heryere giderken bende yanindayim.ama arkadaslarida.o arkadaslar bizim anlasmamizi cekemediler cokca seyler oldu ama biz yine umursamadik.artik cocugumuz olsun ostiyorduk en cokta o ben atanamadim hala deyip erteliyordum onsekiz ay bekledik hamile kaldim.benden cok onemsiyordu.o istedi manisada kalmami.elektrik su isinma skntisi cok dag basinda bisey olsa gece hastaneye gitmek 90 km demek.bende ilk defa onu dinledim bebegim icin.esimi korumuyorum yalanim varsa Allah canimi alsin.ama o son sene ilk atamayla gelen o kadinla ne olduysa omdan sonra oldu.ilgisizlik hep bo bahane neden.ama aklima hic gelmedi.yanima geldiginde msj yakaladim.oyle ogrendim kizla konustum aradim bana ben onu seviyorum bekliycem dedi elimden geleni yapicam dedi.zaman gosterecek kimi isteyecegini dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…