ey ikinci kadinlar

Benim akrabalarımdan birisi öyleydi. Erkek fakirdi kadının durumu iyi bir de öyle albenisi olan bir Ada'm da değil ama oluyor işte. Zenginlik fakirlik değil mesele Ada'm müsaitse bu duruma illaki karşılık veren biri de çıkıyor

Ahh ahh o kadınlar o kadar karaktersiz ki senin bu yazdığını bile anlamazlar...

Nefis .. kör olası. .
Elindekiyle yetinmeyi bilmek gerek ..
Yuva yıkanın yuvası olmaz. .

Anlatmaya calistigim bu zaten ikisi de ayni benim gozumde ama adama yapacagimi yapiyosun surundugunu goruyosun bosaniyorsun ama digerine bisey olmuyo maalesef o gayet rahat hayatini surduruyo

Aynen. Benim şefim de inanılmaz yavşaktır beğendiği kadınlara.
İş için ofisimize başka şirketten gelen bir kadın mühendisi görünce merdivenden düşmüştü Grçekten düştü kadına bakıcam diye adımını boşa atmıştı

Neyse sonra bana yavşadı yüz bulamayınca dünyayı dar etti. Kendi yetmiyormuş gibi karısı da başıma musallat oldu beni kocasıyla zannediyor galiba bir şeyler uydurup ofisime telefon ediyor her gün. Ona göre de ben kocasına kuyruk sallayan bir tipim , oysa kendi kocası bana sülük gibi yapıştı. Sonra burda kocasının işyerindeki kadınlara pislik atanlar, ofise gidip gövde gösterisi yapan! kadınlara neden zavallı, ezik yazıyorsun diyorlar.! Yani demeye getirdiğim kocişleriniz melek değil, kadın çalışanları taciz eden yavşak tipler aslında. (Hayallerinizi yıktıysam özür dilerim)

inanın ikinci kadınların bir çoğu eşinden ayrılmasını söylemese bile ima ediyor ya da adamlar çocuklar olmasa boşanırım ama evlatlarım babasız mı kalsın bu hain kadın bana evlatlarımı göstermez evlatlarım babasız büyür diyerek kadınların duygularına oynuyor.
evli erkekle birlikte olan kadın elbette suçludur.
masum, tuzağa düşmüş kadınlar falan değil. çoğu gayet 18 yaşın üzerinde yetişkin ya adamın parasının peşinde olan ya da hayatındaki bir eksikliği evli barklı adamda bulduğu o kaçak göçek ilişkiyle telafi etmeye çalışan sorunlu kadınlar.
ama asıl suçlu daha önce de söylendiği gibi eşiniz.
eşiniz tıpkı size söylediği gibi muhtemelen o kadına da yalan söyledi.
sizinle hiç cinsel ilişkiye girmediğini söyledi mesela. sizi sevmediğini, ona aşık olduğunu söyledi. sizinle sırf çocuklar için birlikte olduğunu, hayatı burnundan getirdiğinizi söyledi.
kocanız bir yalancı ve kadın da yüksek ihtimalle bütün bunlara inanacak kadar gerizekalı ya da eşinizin malı mülkü varsa para peşinde.

ben de eyyyyy 1. kadınlar demek istiyorum, kocalarınızı biz bekar kadınlardan uzak tutun.
benim başıma 2 kez geldi.
ilkinde uzun süre öğrenmedim, öğrendiğimde ortalık ayağa kalktı, eşine haber verdim, kadın boşadı adamı.
ikincis daha 1 yıl olmadı başıma geleli ama bu sefer daha uyanıktım, hemen anladım evli olduğunu, ben adamdan kaçtıkça adam üzerime sıçradı, o yetmedi karısı üzerime sıçradı, ikisine de bana bir daha mesaj atıp ararlarsa birine cinsel taciz birine taciz davası açacağımı söyledim.
ikisi de pıstı. haberini aldım adamın yeni bir "takıntısı" varmış, karısı bu sefer de o kızla uğraşıyormuş, ben de zaten 2 numaraymışım benden önce de karısı iş yerini basıp kıza "o...." demiş, kızı herkese rezil etmiş, kız adamın sevgilisi bile değilmiş bu arada.

öncelikle ikinci kadın olmak iğrenç, gurursuzca, onursuzca bir şey..

ama bence evli olduğu, yani birine sadakat sözü olduğu halde başka bir kadına yönelen koca bekar ama evli erkekle birlikte olan kadından on kat daha iğrenç, gurursuz, onursuz, şerefsiz! en azından ikinci kadın olan kişi birine söz vermemiş.

kocanın aklını çelmek diye bir şey yok kardeşim. senin kocan şerefsizse başka kadına gider işte. kocalarınızı aklamayın.

konu sahibi arkadaşa da çok üzüldüm. allah yardımcısı olsun. ama kocasını da masum görmesin.

Anlatmaya calistigim bu zaten ikisi de ayni benim gozumde ama adama yapacagimi yapiyosun surundugunu goruyosun bosaniyorsun ama digerine bisey olmuyo maalesef o gayet rahat hayatini surduruyo
Ben şanslı olanlardanım galiba kızın beni kıskandırmak için bana yolladığı yatak videosunu abisine yollayıp kızdanda intikamımı almıştım.
Sonuçta hiç tanımadığım biri benim hayatımı korkmadan mahvedebiliyosa bende onun hayatını mahvedebilirim bence.

Adam ???!! Yuvasini dusunmeyip baska kadinlarin pesinde kostugu icin suclu.
o kadinda evli oldugunu bile bile hala Beraber oldugu icin suclu. Olan evdeki kadina cocuklara oluyor.
Allah kimsenin basina vermesin.

Biz burda kandırılan kadınlardan bahsetmiyoruz canım önce bi onu ayırmak lazım.
Adamın evli olduğnu bile bile karısnın yerine geçmeye çalışan tiplerden bahsediyoruz

Son düzenleme:
Kimseye söz vermedi diye evli ama fark etmez demek zorundamı? Ha oda ekmeğine bakıyor haklısınız da bu kadar şeref onur yoksunu olmak zorunda mı?

Sana karşı sorumlu olan eşin o kadınlardan daha büyük onun suçu var.

Bir de aralarında öyle tipler var ki hani bizzat o kadar alçalıp asılmasa hayatta yapmaz adam gibi adam sanırsın. Bir de kocişlerine baksın bakalım bekar kadınlar bu karakter yoksunlarından neler çekiyomuş bir de o açıdan baksınlar...

Benim çocukluk arkadaşımın bir sevgilisi vardı hepimizle tanıştırdı, arkadaşımı ailesiyle vs herkesle tanıştırdı. Adamın işyeri belli, evi belli vs. Hatta hepimizi bir Pazar mangala davet etti evinin bahçesine. Her şey harika ve bu ikisi bir buçuk yılı devirdi, ailesi arkadaşımı istemeye geldi hepimiz oradaydık. Söz nişan yapıldı hepimiz oradaydık. Her şey gözümüzün önünde oluyor... Sıra geldi nikah tarihine, habire ertelemeler ben hallederimler vs. Hani sevmiyo desen adam tapıyo neredeyse o derece ve zaten gözlerinden okursun aşkını...

Bir gün arkadaşım dayanamıyo hadi kalkıp ben gideyim belediyeye en azından alternatif tarihleri öğrenirim diye. Sadece alternatif tarihleri öğrenmekle kalmıyo tabi, bu hayvanın evli ve üç çocuklu olduğu çıkıyo kayıtlarda.... eşi köyde yaşıyormuş adam o yüzden yalnız yaşıyormuş, ama baksan adam kesin bekar dersin en ufak bir iz yok...

şimdi bu durumda kim suçlu? ha ayrıca ailem diye getirdikleri de akrabalarıymış yalvar yakar anne baba, kardeş zart zurt rolleri vermiş hepsine... arkadaşım mide kanaması geçirdi şoktan

şimdi bu insan müsvettesinin eşine gidip sorsan eşin nasıldır diye alacağın cevap şu olur; Ay Allah ondan razı olsun, bizi geçindirmek için bizden uzak didinip duruyor, gece gündüz çalışıyor çocuklarının geleceği için. Evine çocuklarına bağlıdır der... dersen ki hayır kocan seni aldatıyor, alacağın cevap şu; E tabi kocamın parası var e yakışıklı da tabi yapışırlar, o...lar, sü...ler... vs diye elli tane mazeret sıralar ama kocasının hayvan olduğunu kabul etmez ...

Bu olayın üzerinden üç yıl geçti arkadaşım tedavi görüyo halen daha... ne diyeyim

Biz burda kandırılan kadınlardan bahsetmiyoruz canım önce bi onu ayırmak lazım.
Adamın evli olduğnu bile bile karısnın yerine geçmeye çalışan tiplerden bahsediyoruz
iyi de o kadına ne dendiğini bilmiyoruz ki? konu sahibesi kendi demiş, bir insan neden boşan gel demez diye. ben de onun dediği üzerine yorum yaptım.
bakın doğru ve erdemli olan elbette adamın evli ya da biriyle ilişkisi olduğunu öğrendiği andan itibaren o adamdan ayrılmaktır.
ama diyelim ki kadın fel fecir bir şey.
eee?
tecavüz etmedi ya adama? aldatmayacak karısını efendim, o kadar aşıksa kadınla ayrılacak diğerine öyle gidecek.
suçlu olan erkektir.
kadının evdeki kadına hiçbir sadakat borcu yok. o kadının evliliğini düşünmek zorunda değil.
empati kurmak bir erdemdir, ama o erdeme kimse sahip olmak zorunda değil.

Karşısındakinin evli olduğunu bilerek aşk yaşayan kadın da suçlu.
Karısını aldatan erkek de.

Ama nedense herkes 2.kadına tepkili. Aldatılan kadın, kocasından önce onu yoluyor, ona sövüyor. Yahu adam seni aldatmış, o kadın olmasa başkası olacaktı. Sadece o değil birçok kadınla aldattı belki de.

Sana iyi günde kötü günde yanında olacağına söz veren insan, eşin, hayatını paylaştığın insan sana ihanet etmiş.

Tanımadığın kadın da buna ortak olmuş.

İki tarafın da bu işin içinde bulunması iğrenç ama, sevdiğine ihanet eden taraf daha da iğrençtir. Bence.

Buarada banada eskiden böyle evli bi erkek musallat olmuştu. Ben 18 yaşındaydım staj yaptığım yerde çalışıyodu. Bana "karımı sevmiyorum bana kaçtı zorla evlendim " şudur budur bi sürü şey anlatıyodu. İlk başta bi aaaa karsını

Ben ikisininde suçlu olduğnu düşünüyorum.
Bende aldatıldım hatta kız o kadar yüzsüzdü ki ben öğrenim ayrılim diye bana yatak videolarını gönderdi.
Eğer ki bi kadın benimle uğraşıyosa benim hayatımı kötü yönde etkiliyosa ona haddini bildiririm.
İkisinede gereken dersi vermek gerek. Ben öyle yaptım şahsen. Herkesin yaşadıkları farklı olduğu için düşünce yapısıda farklı oluyo tabi.

Sen gönlünü ferah tut. Yüce Allah yanına koymuyor. Birebir yaşamış bir insan olarak söylüyorum ki, eski eşimin beni aldattığı kadın tam 10 gündür geceden sabaha kadar evimin otoparkında oturuyor, benimle konuşup onu affetmemi, bütün işlerin ters gittiğini pişman olduğunu söylüyor. Benim karnımda çocuğum varken bana zulüm ettiler, Allah bana o güzel günleri gösterdi sana da gösterir merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…