- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
oooo doluFake olmayıp gerçekten anlatan var mı?
Eşin ondan boşanmış . Senle tanışmış ve senle evli .. An itibari ile seni seviyor demek bu.Peki benim suçum ne?
Esim benden önce bie evlilik yapmış 10 yil sürmüş. Ve beninle boaandijtan 3 4 yil sonra tanisiyor 1 yil icinde evleniyoruz. Suan 2 yillik evliyim ve bu benim ilk evliliğim. Eski eşi hala kocami seviyor ve bizi çocugu bahane ederek sürekli rahatsız ediyor. Ve esime güvendiğim halde şeytan durtuyor beni de. 2 aydir her gün kendi kendimee aglayip sizlanmaktan biktim. Hangisi daha kötü sizce?
Cheryy aklıma sana baktığım fal geldi
Ilk başlarda bizi tehtid ediyordu çünkü ailem bilmiyordu okuyordum vs. Ama suann neredeyse her gun para icin watsapptan mesaj atiyor kizimiz oldu suan 6 aylik onu değilde digerini sevmesi icin elinden gelebi yapıyor en kötüsü de ilk evlilikten olan cocugu goremiyoruzEşin ondan boşanmış . Senle tanışmış ve senle evli .. An itibari ile seni seviyor demek bu.
Neden huzursuz ediyorsun ki kendini?
Eşine gelince onun eski hayatından sen sorumlu değilsin, sana bedel ödetemez. Çocuk varsa Elbet babalık görevini yapacak ama o kadar..
Ne yapıyor ki bu kadın çocuğu kullanarak seni rahatsız ediyor?
Ben okudum tekrar çalışanlarını pek sevmeyen demişim acaba o mu?Sen bana ne demiştin kız psikopat patronumu mu bilmiştin yoksaAçıp bir daha okuyayım.
Ben okudum tekrar çalışanlarını pek sevmeyen demişim acaba o mu?
Yok canim aksine herif beni cok seviyor yani olmasi gerektiginden cok daha fazla
Neyi bilmiyordu ailen? Nasıl ve neden bi koz verdiniz ki kadının eline..Ilk başlarda bizi tehtid ediyordu çünkü ailem bilmiyordu okuyordum vs. Ama suann neredeyse her gun para icin watsapptan mesaj atiyor kizimiz oldu suan 6 aylik onu değilde digerini sevmesi icin elinden gelebi yapıyor en kötüsü de ilk evlilikten olan cocugu goremiyoruz
Buraya suanda yazamıyorum ozel olarak atacaktim sana ama atamadim sen bana mesaj atarsan durumu sana aciklarim. Neden buraya yazamadigimi da anlarsin o zaman.Neyi bilmiyordu ailen? Nasıl ve nedeni bi koz verdiniz ki kadının eline..
Nafaka vardır ödemekle yükümlü olduğunuz ödersiniz zırt bırt para isteyemez. Çocuğun ihtiyacları bellidir karşılayın o kadar.. Fazlasını vermesin eşin de.
Senin kızını değil de kendi çocuğunu sevdirmek istiyor ama çocuğu göstermiyor bile Nasıl iş bu?
Anlamadım .
Sevgi meselesi ayrıca eşinde biter ikisinin de babası .. İkisini de eşit sevecek. Bununla ilgili şüphe dahi yaratmayacak kimsede..
sen 10 yıl evlılık yaşamıs bır adamla evlenmekle hatta ettın..onca bekar dururkenPeki benim suçum ne?
Esim benden önce bie evlilik yapmış 10 yil sürmüş. Ve beninle boaandijtan 3 4 yil sonra tanisiyor 1 yil icinde evleniyoruz. Suan 2 yillik evliyim ve bu benim ilk evliliğim. Eski eşi hala kocami seviyor ve bizi çocugu bahane ederek sürekli rahatsız ediyor. Ve esime güvendiğim halde şeytan durtuyor beni de. 2 aydir her gün kendi kendimee aglayip sizlanmaktan biktim. Hangisi daha kötü sizce?
be o koca o kadını kabul etti öyle miBende aldatildim malesef on ay oldu dava acilali kadin da evli esi hapisteydi bizimkinin parasini yedi kocasi gelincede gitti kocasina ortada kaldi beyefendi sindi agliyomus orda burda gecti artik ne fayda kac aydir kizini da gormuyo sorumsuz insandan baba da olmuyo malesef kizim icin uzgunum sadece diger kadinlari evdeki temiz namuslu esleri gibi zannediyolar yanilan yikilan kendileri oluyalar annen babasi da yok simdi tek basina kaldi aciyomuyum tabiiii HAYİR
CEHENNEM YERİNDE HİÇ ATEŞ YOKTUR, HERKES ATEŞİNİ BURADAN GÖTÜRÜR.
yuva yıkanın yuvası olmaz. kadın olsun erkek olsun..bir kişide yoksa vicdan..ondan kork..başa çıkabilmen na mümkün...varsa vicdan kötü olman, kaybetmen, olmaz mümkün .....yuvayı yapmak kolay olmuyor...yuvayı dişi kuş yapar der atalarımız...kuşlar alemine baksın görsün, ibret alsın insanoğlu..dişi kuş, anaç kuş.. çırpınır yuvası için,yavruları için...evini yapar,huzur bulmak, şerden emin olmak için....bu şartlar altında yuvayı nasıl kıyıpta yıkar insan? hiç mi acımaz içindekilere, verilen emeklere, yavrulara, hayata...bekledikleri nedir bilmez ne kendisi ne de gölgesi..... erkeğin bir anda nevri döner, dışarıya, hayranlıklar başlar, başkalarına imrenmekle destekler haksızlığını.. kendini haklı görmeye başlar, sarsar yuvasının duvarlarını, direkler çökmeye başlar, kimse durduramaz gözü dışarıda olanları.. zamanını bekler, organize çalışır, ailesi, yardakçıları destektir bu gizliliğe. saman altından su yürütür de belli etmez.sinsice tuzaklarını.....entrikayı kurarlar, sonunda patlayıp ifşa ederler yaptıklarını.....ben derim ki, o baştan kaybetmiştir oyunu.kazanan daima hak yolda olandır. bitmesini bekler bu oyunun.. her şerde bir hayır var denen mucize budur meğerse...elleriyle eştikleri kuyuya düşerler de farkında değillerdir.dev aynası büyükleri...bedel ağırdır...yuva yıkanın,destek olanın,yalancı şahitlerin, iftira atanların, dolduruşa gelenlerin yardımcısı aciz kuldur. şefaati yoktur...yuva yıkanın yuvası olmaz. evladı atasından ayıranın affı olmaz. o da atasından ayrılır birgün gelir de.. ben ne yaptım der de ağlar acınacak haline....kötülük yapana kar kalmaz. mazlum asla zor durumda olmaz. öyleleri hayatından çıktı diye otursun şükretsin ALLAH ına. böyleleriyle aşk olmaz. bırak sarhoşu yıkılana kadar.. bu böyle devam etmez...yol görünüyor, kılavuz istemez...böylelerine yüz vermeye, uğraşmaya değmez.
Zaten kocasinida kandirmistr musallat oldu yoklugunda diye dunys bizim zannettigimiz gibi masum biyer olmaktan coktan ciktibe o koca o kadını kabul etti öyle mi
Zaten kocasinida kandirmistr musallat oldu yoklugunda diye dunys bizim zannettigimiz gibi masum biyer olmaktan coktan cikti
sen 10 yıl evlılık yaşamıs bır adamla evlenmekle hatta ettın..onca bekar dururken[/QUOTkime asik okacagini secemiyorsun ki. Eger secseydim kesinlikle daha onceden sevgilisi bioe olmayan birisiyle evlenirdim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?