ey ikinci kadinlar

Eşin ondan boşanmış . Senle tanışmış ve senle evli .. An itibari ile seni seviyor demek bu.

Neden huzursuz ediyorsun ki kendini?

Eşine gelince onun eski hayatından sen sorumlu değilsin, sana bedel ödetemez. Çocuk varsa Elbet babalık görevini yapacak ama o kadar..

Ne yapıyor ki bu kadın çocuğu kullanarak seni rahatsız ediyor?

Allah onları bildiği gibi yapsın Ne denir ki. Ama evli erkeklerde de suç var !

Ilk başlarda bizi tehtid ediyordu çünkü ailem bilmiyordu okuyordum vs. Ama suann neredeyse her gun para icin watsapptan mesaj atiyor kizimiz oldu suan 6 aylik onu değilde digerini sevmesi icin elinden gelebi yapıyor en kötüsü de ilk evlilikten olan cocugu goremiyoruz

en az o kadın kadar eşinde suçlu tek tarflı değil yani çok mu saf sanıyosunuz bu erkekleri ?? edeceksen kocanada et beddua bence..

Neyi bilmiyordu ailen? Nasıl ve neden bi koz verdiniz ki kadının eline..

Nafaka vardır ödemekle yükümlü olduğunuz ödersiniz zırt bırt para isteyemez. Çocuğun ihtiyacları bellidir karşılayın o kadar.. Fazlasını vermesin eşin de.

Senin kızını değil de kendi çocuğunu sevdirmek istiyor ama çocuğu göstermiyor bile Nasıl iş bu?
Anlamadım .

Sevgi meselesi ayrıca eşinde biter ikisinin de babası .. İkisini de eşit sevecek. Bununla ilgili şüphe dahi yaratmayacak kimsede..

Buraya suanda yazamıyorum ozel olarak atacaktim sana ama atamadim sen bana mesaj atarsan durumu sana aciklarim. Neden buraya yazamadigimi da anlarsin o zaman.

Konu sahibi Allah yolunu acik etsin, cok cok mutlu olmani dilerim. Sadece sana tavsiyem haklarini al bosanirken. Cocugun icin. Ilerde pisman olursun cunku. Bunu gurur meselesi olarak dusunme haklarini aramak olarak dusun ki gercekten hakkini aramak.
Kimse tesekkur etmez sana butun herseyi biraktigin icin. Sen hersey biran once bitsin birseyini istemiyorum diyorsun ama kizinin gelecegi icin yap bunu.
Seni anliyorum. Yasadigin acilari ben de yasadim. Oglum da. Ama ben oglum icin mucadelemi birakmadim. Bosandik ama hakkimi da istedim. Evladima iyi bir gelecek hazirlamak icin.
Soyle dusun bunun suclusu sen degilsin ki? Esin. O zaman bedelini neden sen ve kizin cekesin. hakkini versin ki sen de kizinin gelecegi icin yapabileceginin en iyisini yapmak icin kullanirsin. Cocuklar hep boyle kalmiyor buyudukce masraflari ve sorunlari da buyuyor. Biz de tek basimiza elimizden gelenin en iyisini yapmakta zorlaniyoruz bazen. Kizin icin hakkindan vazgecme derim ben.

sen 10 yıl evlılık yaşamıs bır adamla evlenmekle hatta ettın..onca bekar dururken

be o koca o kadını kabul etti öyle mi

Zaten kocasinida kandirmistr musallat oldu yoklugunda diye dunys bizim zannettigimiz gibi masum biyer olmaktan coktan cikti

Hapisteki kocası da biliyor olabilir. Kadın belki sevgilisinden alıp hapisteki kocasına veriyordu parayı...İnsanların içini yaşadıklarını bilemezsiniz...

BURADA O SÜRTÜK KADINA TOZ KONDURMAYIP ,ÜSTÜNE ÜSLÜK KONU SAHİBİNE KOCANA SAHİP ÇIKSAYDIN DİYE ÇEMKİRENLERİN TOPUNUN 2.KADIN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM...İŞTE BUNLARIN HEPSİ EVLİ BARKLI ADAMLARI AYARTACAK KARAKTESİZLİK POTANSİYELİNE SAHİP MAHLUKLAR.
ALLAH'IN ADALETİ KESKİNDİR.ALLAH'TAN KORKUN...KINADIĞINIZ ŞEYİ YAŞAMADAN CAN VERMEYECEKSİNİZ...NOKTA

sen 10 yıl evlılık yaşamıs bır adamla evlenmekle hatta ettın..onca bekar dururken[/QUOTkime asik okacagini secemiyorsun ki. Eger secseydim kesinlikle daha onceden sevgilisi bioe olmayan birisiyle evlenirdim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…