Haaa agzin bal yesin yaiste budur Asil kadin olmak!!baska tarifi yok..birakin o seref yoksunu olan erkek,sizi kaybettigine yansin..kadin kadini sucluyor ya!bosuna tartisiyoruz hanimlar esim sevmiyorsa orda biter benim icin!! Yok 2.kadin olmadi 5.kadin beni ilgilendirmez onurumu asla cignetmem arkadas!!birak aldatmasini beklemek,sevgisinin bittigini anladim anda, sessizce ceker giderim!yada kapiyi gosteririm ne kadar aci olursa olsun,kimseyi suclayarak bi yere varamayiz cunku...
Aynen öyle. Tek kişiye suçu yükleyip kocalarını ayartılan mağdur erkeğe çevirerek kazanamayacakları bir savaşa giriyorlar diğer kadınlarla.Herkes bir günah keçisi arıyor maalesef, belki kendiyle yüzleşmenin zorluğundandır
Başka biri varsa, aşk bitmiştir zaten, ben anlayamıyorum hemcinslerimi zaten, bu durumdan sonra ısrar niye ?
Başkasını suçlamamak, boşanmamak için direnmek, çocukları öne sürmek, türlü türlü pazarlık... Ne gereği var ki bunların zaten kanun nizam var, herkes hakkını alır nafaka vs... için diyorum bunu, ötesini zorlamanın, başka bir kadına hesap sormanın ne anlamı var ki. Kadını lime lime etsen, rezil rüsva etsen nolur ki adam onu sevdikten sonra. Bazen bırakmayı bilmek gerek, bu savaşılacak bir şey değil bence asla. İnsan yoklukla, sorunlarla, hastalıkla bir sürü şeyle savaşabilir ama biten sevgiyle savaşıp da küçülmenin alemi yok, hoş bu durumda hemcinslerimize anlatmak biraz zor, intikam duygusu, ezilen egolar onları farklı davranışlara sürüklüyor ama umarım bu hatadan döner yaşamış olan herkes. Sürekli bir ilişkiye başlamış adamdan daha koca falan olmaz, o saatten sonra salacaksın ipini gidecek. Ha bir alacak kalıyorsa o da Allah'a havaledir benim içimde.
Aynen öyle. Tek kişiye suçu yükleyip kocalarını ayartılan mağdur erkeğe çevirerek kazanamayacakları bir savaşa giriyorlar diğer kadınlarla.
neden yahu ???Bu gece nemi denen arkadaş da öfke ve nefretten kendini imha etmiş galiba
Ban yemiş sanırımneden yahu ???
eeee olabilir???? herkes yiyebilir .... bu onun düşündüklerini değiştirmez???? anlamadım muhabbeti ...Ban yemiş sanırım
BURADA O SÜRTÜK KADINA TOZ KONDURMAYIP ,ÜSTÜNE ÜSLÜK KONU SAHİBİNE KOCANA SAHİP ÇIKSAYDIN DİYE ÇEMKİRENLERİN TOPUNUN 2.KADIN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM...İŞTE BUNLARIN HEPSİ EVLİ BARKLI ADAMLARI AYARTACAK KARAKTESİZLİK POTANSİYELİNE SAHİP MAHLUKLAR.
ALLAH'IN ADALETİ KESKİNDİR.ALLAH'TAN KORKUN...KINADIĞINIZ ŞEYİ YAŞAMADAN CAN VERMEYECEKSİNİZ...NOKTA
Bosver canimeeee olabilir???? herkes yiyebilir .... bu onun düşündüklerini değiştirmez???? anlamadım muhabbeti ...
olmasın zatenBosver canimbi muhabbet yok zatn
Iste bu beni cok iyi anladiniz ve ifade ettiniz aynen oyle Ask biter sevgi bitmez.annemize babamiza yada cocugumuza duydugumuz sevgi gibi.iyilikler fedqkarliklar unutulmaz.evlilik oyuncak degil cocuklar hele hic degil.ben cok iyi bir babaya sahiptim anneyede yemediler yediler icmediler icirdiler bugun bizim halimize yaniyorsa annem yine lanet ederim ikisinede.ama bakiniz cirkeflik yapmadim asla yapmam cunku nasilsa benden buyuk Allah var ve ona guveniyorum.esimde umrumda degil bunu ben degil o istedi kendisine layik gordu kurtaramam dusmus oldugu durumdan kizida.evlenecegi erkege anlatsin boyle bir iliski yasadigini bakalim ne olur.neyse ney sadece bu kizlar kendini kandiriyor daha ustun goruyorlar eslerden kendilerini oyle bir dunya yok.nasilsa ilerde anlarlar...Ben aslinda bu muhabbete girmeyi bastan istemiyordum ama aldatilan ve konu sahibiyle ayni acilari yasayan cocuklu bosanmis biri olarak yazmak ihtiyaci duydum. Evet aldatildim. Eski esimle ayni is yerinde beraber calistiklari biriyle. Benden ve oglundan daha fazla beraber oldugu biriyle. Terk edildik oglumla. Bosandik. Oglum ve ben baska bir sehirde yeni bir duzen kurup herseyi geride birakip yeni bir yasama basladik. Yaralarimizi sariyoruz. Hayat herseye ragmen devam ediyor deyip onumuze bakiyoruz. Bu aciyi Allah kimseye yasatmasin. Ben konu sahibinin tum sucu ikinci kadinda gormedigini anladim da sizler nasil anlamadiniz orasini anlamadim. Esini de goklere cikardigi yok. Esi toparlarlanmasini beklerken konu sahibi kararini vermis zaten bosanacak. Cunku asil sucun esin de oldugunu biliyor. Sadece ben icimizden bazilarimizin evlilik denilen olayi flort derecesine indirmenizi anlamiyorum. Yani bir kisminiz kimse kimseye omur boyu soz vermis degil, sevgi biterse bosanmak elbette dogaldir gibi laflarla evliligi bu kadar basitmis gibi dusunmenizi anlayamiyorum. Evlilik sadece ask degildir. Kurumdur. Yani kisilerin birbirine karsi sorumluluklarini yerine getirmesi gereken, iyi gunde kotu gunde diyerek basladigimiz bir olgudur. Sadece iki imza degildir. Toplum o kadar dejenere olmus ki evlilikler flort gibi en ufak bir olayda olmuyor elektrigim bitti deyip cocuklari anne babasiz birakmak degildir.
Evlilik en basta saglikli bireyler yetistirmek icin insanlarin biraraya geldigi, birbirine en zor anlarda sirtini dayadigi, biri kotuyken digerinin ona destek oldugu bir kurumdur. Her yapamadiginda hadi gule gule,ben gidiyorum cocukla siz ne haliniz varsa gorun demek degildir.
Ask bittiyse bosan al nafakani diyenlere de birsey soylemek istiyorum. Her sey ne kadar basitmis gibi goruluyor. Siz nafakalarin ne kadar komik rakamlar oldugunu biliyor musunuz? Bu gun o verilen nafalarla cocugun kres parasi bile odenmez eger anne calisiyorsa. Lutfen tamam konu sahibine yardim etmek amaciniz ama bu kadar da acimasiz olmayalim.
Evet asil suc aldatan erkek de. Ancak su da bir gercek ki erkek asilirken ona karsilik veren ikinci kadinda da en az onun kadar suc var.
Ben eski esimin sirketinde cayci-sekreter olarak calisan biriyle aldatildim ben. Yani o hatun hic kandirilmadi. Bastan bizim evli oldugumuzu biliyordu. Ben haric herkes de biliyormus. Toplum bunu o kadar normal karsiliyor ki artik. En son ogrenen ben oldum. Kimse de eski esime yapmayin etmeyin bir cocugunuz var demedi. oyle anlasamayan cift de degildik. Beraber oldugu kisi de bile bile beraberdi. Adi asksa asik olmus demek ki. Hatta ben bosanma davasini actigimda is yerinin ortasina gecip oh be bitiyor diye gobek atmis birinden bahsediyorum.
Bunlari sadece ikinci kadinda onun sana sorumlulugu yok onun sucu yok diyenlere icin anlattim. Evet belki o hatun atmadi imzayi biz evlenirken, eski esimle ben attik. Ancak su iyi bilinmelidir ki herkesin herkese sorumlulugu vardir toplumda. Saygi gibi. Birbirlerimizin hayatina saygi gostermek gibi. Ikinci kadin sucsuzdur diyenler bence yaniliyorlar.
Tekrar tekrar soyluyorum yanlis anlasilmamak icin suc sadece ikinci kadin ya da sadece esin degildir. Ikisinin de sucu var. Bugun artik bu olaylar o kadar normal karsilanmaya baslandi ki insanlari anlayamiyorum. Cocuklara uzuluyorum. Hem de cok. Ve isin garip tarafi bu olaylari normal karsilayanlar yuzunden toplumda annesi ayri babasi ayri oksuz buyuyen cocuklarin sayisi o kadar fazlalasti ki.
sunu da kimse soylemesin senden bosandiysa evladindan da bosanmadi ya diye. Ayni evin icinde olmakla ayri evlerde baska yasantilarda olan anne ve babaya sahip olmak ayni degil. Oglumdan biliyorum. Ne kadar yuzunu guldursenuz de her sofrada anne ne zaman uc kisi tekrar bu sofraya oturacagiz diye umitle bekleyen oglumdan biliyorum. Ve anlatamiyorum. Ne kadar ona bitti artik desem de o hala umit ediyor. Lutfen yorum yaparken eger o acilari siz yasamamissaniz biraz da empati yaparak yazin ya da bu kadar bol keseden atmayin.
Ben aslinda bu muhabbete girmeyi bastan istemiyordum ama aldatilan ve konu sahibiyle ayni acilari yasayan cocuklu bosanmis biri olarak yazmak ihtiyaci duydum. Evet aldatildim. Eski esimle ayni is yerinde beraber calistiklari biriyle. Benden ve oglundan daha fazla beraber oldugu biriyle. Terk edildik oglumla. Bosandik. Oglum ve ben baska bir sehirde yeni bir duzen kurup herseyi geride birakip yeni bir yasama basladik. Yaralarimizi sariyoruz. Hayat herseye ragmen devam ediyor deyip onumuze bakiyoruz. Bu aciyi Allah kimseye yasatmasin. Ben konu sahibinin tum sucu ikinci kadinda gormedigini anladim da sizler nasil anlamadiniz orasini anlamadim. Esini de goklere cikardigi yok. Esi toparlarlanmasini beklerken konu sahibi kararini vermis zaten bosanacak. Cunku asil sucun esin de oldugunu biliyor. Sadece ben icimizden bazilarimizin evlilik denilen olayi flort derecesine indirmenizi anlamiyorum. Yani bir kisminiz kimse kimseye omur boyu soz vermis degil, sevgi biterse bosanmak elbette dogaldir gibi laflarla evliligi bu kadar basitmis gibi dusunmenizi anlayamiyorum. Evlilik sadece ask degildir. Kurumdur. Yani kisilerin birbirine karsi sorumluluklarini yerine getirmesi gereken, iyi gunde kotu gunde diyerek basladigimiz bir olgudur. Sadece iki imza degildir. Toplum o kadar dejenere olmus ki evlilikler flort gibi en ufak bir olayda olmuyor elektrigim bitti deyip cocuklari anne babasiz birakmak degildir.
Evlilik en basta saglikli bireyler yetistirmek icin insanlarin biraraya geldigi, birbirine en zor anlarda sirtini dayadigi, biri kotuyken digerinin ona destek oldugu bir kurumdur. Her yapamadiginda hadi gule gule,ben gidiyorum cocukla siz ne haliniz varsa gorun demek degildir.
Ask bittiyse bosan al nafakani diyenlere de birsey soylemek istiyorum. Her sey ne kadar basitmis gibi goruluyor. Siz nafakalarin ne kadar komik rakamlar oldugunu biliyor musunuz? Bu gun o verilen nafalarla cocugun kres parasi bile odenmez eger anne calisiyorsa. Lutfen tamam konu sahibine yardim etmek amaciniz ama bu kadar da acimasiz olmayalim.
Evet asil suc aldatan erkek de. Ancak su da bir gercek ki erkek asilirken ona karsilik veren ikinci kadinda da en az onun kadar suc var.
Ben eski esimin sirketinde cayci-sekreter olarak calisan biriyle aldatildim ben. Yani o hatun hic kandirilmadi. Bastan bizim evli oldugumuzu biliyordu. Ben haric herkes de biliyormus. Toplum bunu o kadar normal karsiliyor ki artik. En son ogrenen ben oldum. Kimse de eski esime yapmayin etmeyin bir cocugunuz var demedi. oyle anlasamayan cift de degildik. Beraber oldugu kisi de bile bile beraberdi. Adi asksa asik olmus demek ki. Hatta ben bosanma davasini actigimda is yerinin ortasina gecip oh be bitiyor diye gobek atmis birinden bahsediyorum.
Bunlari sadece ikinci kadinda onun sana sorumlulugu yok onun sucu yok diyenlere icin anlattim. Evet belki o hatun atmadi imzayi biz evlenirken, eski esimle ben attik. Ancak su iyi bilinmelidir ki herkesin herkese sorumlulugu vardir toplumda. Saygi gibi. Birbirlerimizin hayatina saygi gostermek gibi. Ikinci kadin sucsuzdur diyenler bence yaniliyorlar.
Tekrar tekrar soyluyorum yanlis anlasilmamak icin suc sadece ikinci kadin ya da sadece esin degildir. Ikisinin de sucu var. Bugun artik bu olaylar o kadar normal karsilanmaya baslandi ki insanlari anlayamiyorum. Cocuklara uzuluyorum. Hem de cok. Ve isin garip tarafi bu olaylari normal karsilayanlar yuzunden toplumda annesi ayri babasi ayri oksuz buyuyen cocuklarin sayisi o kadar fazlalasti ki.
sunu da kimse soylemesin senden bosandiysa evladindan da bosanmadi ya diye. Ayni evin icinde olmakla ayri evlerde baska yasantilarda olan anne ve babaya sahip olmak ayni degil. Oglumdan biliyorum. Ne kadar yuzunu guldursenuz de her sofrada anne ne zaman uc kisi tekrar bu sofraya oturacagiz diye umitle bekleyen oglumdan biliyorum. Ve anlatamiyorum. Ne kadar ona bitti artik desem de o hala umit ediyor. Lutfen yorum yaparken eger o acilari siz yasamamissaniz biraz da empati yaparak yazin ya da bu kadar bol keseden atmayin.
Ben aslinda bu muhabbete girmeyi bastan istemiyordum ama aldatilan ve konu sahibiyle ayni acilari yasayan cocuklu bosanmis biri olarak yazmak ihtiyaci duydum. Evet aldatildim. Eski esimle ayni is yerinde beraber calistiklari biriyle. Benden ve oglundan daha fazla beraber oldugu biriyle. Terk edildik oglumla. Bosandik. Oglum ve ben baska bir sehirde yeni bir duzen kurup herseyi geride birakip yeni bir yasama basladik. Yaralarimizi sariyoruz. Hayat herseye ragmen devam ediyor deyip onumuze bakiyoruz. Bu aciyi Allah kimseye yasatmasin. Ben konu sahibinin tum sucu ikinci kadinda gormedigini anladim da sizler nasil anlamadiniz orasini anlamadim. Esini de goklere cikardigi yok. Esi toparlarlanmasini beklerken konu sahibi kararini vermis zaten bosanacak. Cunku asil sucun esin de oldugunu biliyor. Sadece ben icimizden bazilarimizin evlilik denilen olayi flort derecesine indirmenizi anlamiyorum. Yani bir kisminiz kimse kimseye omur boyu soz vermis degil, sevgi biterse bosanmak elbette dogaldir gibi laflarla evliligi bu kadar basitmis gibi dusunmenizi anlayamiyorum. Evlilik sadece ask degildir. Kurumdur. Yani kisilerin birbirine karsi sorumluluklarini yerine getirmesi gereken, iyi gunde kotu gunde diyerek basladigimiz bir olgudur. Sadece iki imza degildir. Toplum o kadar dejenere olmus ki evlilikler flort gibi en ufak bir olayda olmuyor elektrigim bitti deyip cocuklari anne babasiz birakmak degildir.
Başka adamların sosyal medyalarını bilemem ama benim eski eşim ve beraber olduğu kişinin tüm sosyal medya hesapları ve ortak herkesin hesapları private.Eski tarihi filmlerde de vardır ya adamlar karılarını terkedip köylerinde , kasabalarında yalnız başına bırakanlar . Sonra da yıllar sonra ya benim karım vardı çocuklarım vardı diye gelenler . Her zaman vardı bunlardan kısaca . Şimdi sosyal medya var o var bu var terk edemiyorlar böyle kadınları artık . Ben anlamıyorum boşanma da hiç bir şey istemeyenleri isteyeceksin . Ödeyecekler ki ne yaptıklarını fark etsinler . Sonucunu anlasınlar ki hatırlasınlar ki böyle önemli bir kuruma bu kadar kolay yanaşamasınlar kolay kolay .
Başka adamların sosyal medyalarını bilemem ama benim eski eşim ve beraber olduğu kişinin tüm sosyal medya hesapları ve ortak herkesin hesapları private.
ha artık dava açılabiliyor o ayrı ama bu hukuk alanına giriyor duygusal bir yükümlülüğü yok, yok yani
Sizin aracılığınızla bir açıklama yapmak istiyorum
Yargıtay 4.hukuk dairesi bu yıl verdiği bir kararda aldatılan eşin 3.sahısa dava acamayacağına karar verdi.
Yani artık hukuki olarak da sorumluluğu var diyemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?