- 1 Şubat 2015
- 3.779
- 9.798
- 358
Boşanin siz de...tabiki erkekte cok suclu.ama suda bir gercek karsisindakini kandirmiyor evliligi sakli degil.asksa bosa karini gel demek yerine boyle bir yol neden.sonra noluyor heves bitti erkek evine dondu.sanki cok mu mutlu oldunuz bundan sonra nolcak peki.
Sizin durumunuzu tam bilmiyorum tabi ama bi keresinde bilmeden 2.kadın olmuştum! Öğrendiğime de arkama bile bakmadan uzaklaşmıştım ( Allahım kimsenin başına vermesin yaşadıklarımı bir ben bilirim) Ama o şeref..z kişilik beni aylarca taciz etti telefonla kapılarıma falan gelerek!! Hatta şu anki eşimle ilk zamanlarımızda da karşımıza çıkıp bizi taciz etti!! Hala da utanmadan bayramda seyranda mesaj atar!! İlişki zamanlarımızda da beni nasıl binbirtürlü dalavereyle kendisine aşık etmişti! O yüzden biraz da eşinize bakın bence! Acaba doğru insanla mı evlisiniz? Kim kimi yoldan çıkarmış bilemezsiniz çünkü.. Ben o kadınla tanışmanızı tavsiye ederim eşinizin gerçek yüzünü görmek için..Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
Suan bosaniyoruz zaten.neden kimse anlamitor beni kocam suclu ama o kadinda bedduayi hakediyor yasadiklarini gozume gozume sokuyor cocugumu erken dogurdum onun yuzunden o olmasa baskasi olurdu adam kafasina koymus diyorsunuz ben dul bir kadin olacagim artik ben asla evli oldugunu bildigim biriyle olmam.colugunu cocugunu esini aglatmam hic bir erkek icin degmezBoşanin siz de...
Kocanız sizi aldatmış işte. Yoksa ekonomik özgürlüğü önemsiz sayıp, bu yaşa kadar kocaniza sırtınızı yaslayip, oohh ne rahat dediniz de şimdi bu konfordan vazgeçemediginiz için mi boşanmayıp bu gurursuzca duruma katlaniyorsunuz?
size bağlılık sözü veren ikinci kadın değil, kocaniz
Esimle uc yil doguda beraber yasadim ve ordaki herkes biliyor taniyor beni hamileligim dolayisiyla memleketteydim ki esim istedi diye. O yil yeni tayin gelen yirmi uc yasinda bir kiz esim mudurr nasil bilmesin evli oldugunu ayrica hamile oldugumu ayrilmadigimizi ordaki tum arkadaslarim biliyorken ayrica benlede konustu zaten kiz herseyi biliyor ama yinede seviyormus istiyormus.Sizin durumunuzu tam bilmiyorum tabi ama bi keresinde bilmeden 2.kadın olmuştum! Öğrendiğime de arkama bile bakmadan uzaklaşmıştım ( Allahım kimsenin başına vermesin yaşadıklarımı bir ben bilirim) Ama o şeref..z kişilik beni aylarca taciz etti telefonla kapılarıma falan gelerek!! Hatta şu anki eşimle ilk zamanlarımızda da karşımıza çıkıp bizi taciz etti!! Hala da utanmadan bayramda seyranda mesaj atar!! İlişki zamanlarımızda da beni nasıl binbirtürlü dalavereyle kendisine aşık etmişti! O yüzden biraz da eşinize bakın bence! Acaba doğru insanla mı evlisiniz? Kim kimi yoldan çıkarmış bilemezsiniz çünkü.. Ben o kadınla tanışmanızı tavsiye ederim eşinizin gerçek yüzünü görmek için..
O kız vazgeçse eşinizin size döneceğini ve ilişkinizin eskisi gibi olayacağını mı düşünüyosunuz?? Yanılıyosunuz?? Ben öğrendikten sonra vazgeçtim ama o benden vazgeçmedi!! Bana aşkını kanıtlayabilmek için benim gözümün önünde karısına seni kardeşim gibi görüyorum dedi, kadın dün gece benimle yatarken öyle demiyodun ama deyince de boğazına sarıldı elinden zor aldım..ve daha neler neler oldu..Emin olun iradesiz bi insan olsam o lafların olayların karşısında onun aşkına inanıp ilişkime devam edebilirdim.. Ben ondan kandırıldığımı öğrendiğim anda bütün aşkım nefrete dönüştü ama onun için öyle olmadı.. Onlar sonra naptılar beni hiç ilgilendirmiyo ama o dangalak bana 3 sene sonra bile hala mesaj atıyo! Telefonumda engelli olmasa eminim arar da!! Ki ben şu an evliyim! Kısacası siz başkalarını suçlamak yerine eşinizi suçlayın bence.. durumunuz gerçekten üzücü ama gerçekleri kabullenmenizin ve yolunuza yalnız devam etmenizin vakti gelmiş de geçiyo bile.. O adamdan size bu saatten sonra ne köy olur ne kasaba.. Allah yardımcınız olsun..Esimle uc yil doguda beraber yasadim ve ordaki herkes biliyor taniyor beni hamileligim dolayisiyla memleketteydim ki esim istedi diye. O yil yeni tayin gelen yirmi uc yasinda bir kiz esim mudurr nasil bilmesin evli oldugunu ayrica hamile oldugumu ayrilmadigimizi ordaki tum arkadaslarim biliyorken ayrica benlede konustu zaten kiz herseyi biliyor ama yinede seviyormus istiyormus.
Fatal lütfen artık iyi ol..Birde su var evlilik sevgililik gibi mi hayatin pembesi kalkiyor tum zorluklariyla basbasa kaliyorsunuz aileler gergef gibi gerer is guc gecim.bir kadin olarak cok sevdim deger verdim cunku o benim hayat arkadasimdi.yarin benden vazgecer mi diye akkimin ucuna gelmedi annelerimiz otuz yil gecirmis ask tutku elbette surmez ama birbirine guven duygusu icin evlenilmiyor mu bir cocuk dunyaya getiriyorsun beraber yetistirmenin hazzi insanlari mutlu edemiyor mu simdi o kizla evlense farkli seyler mi olacak hayat ayni rotada degil mi iyi heyecan bitsin yine baskalrina kaysinlar ne diyeyim.benim icin evlilik cok degerli idi.evlenirkende hepsini dusundum.kadin olarak daha gucluydum evim vardi isim vardi hepsinin ustesinden geliyordum esim beni seviyor sayiyordu.mutsuz degildim bu bi sene kadar hic aglamadim bir damla gozumden yas akmadi kirmadi beni o yuzden kabullenme surecim uzun surdu.simdi sira onda vazgecmeyecek esi pesetti istemiyor onu.ne yaparsa yapsin artik.umrumda degil desem yalan olur ama olacak biliyorum
Siz neden kendinize memnun edemedim falan diyorsunuz ki kocanız haricinde herkes suçlu gibi size göre. .. yazık günah sizede bukadar üstün ırk yapmayın şu erkekleriDefalarca aldatilmadim bir kere aldatildim tamamen ogrendigimde hersey olmus ve bitmisti.ilk tepkim ayrilik olmadi ama suan evleri ayirdik ve ben duzelmiyor isem bosanacagiz.ki muhtemelen sonucta o alostiriyorum kendimi.suc bende elbette kadin olamadim elimde tutamadim ne gibi usulsuzluk yaptiysam memnun edemedim kendilerini baskalari memnun etti.sanki sormadim ya hesap neden demedim ya ve hala beni sevdigini iddia eden bir erkek.yalniz sunu bilin o kadinda bedel odesin istiyorum ama Allah versin cezasini.o adaletlilerin en adaletlisidir.o tum olmuslarin hem sahidi hem yargici
Haaa agzin bal yesin yaHer zaman derim, alemin kadını beni ilgilendirmez, ben eşime bakarım
Hoş bu olayları tek bir çatı altında toplamak da doğru değil
Neler neler var, neler neler yaşanıyor
Ben edebimizle boşanalım diyen adamın yıllarca sürüm sürüm süründürüldüğünü de gördüm
Hayatında kimseye yan gözle bakmamış adamın aldatıyor şüphesiyle 15 yıl boyunca her gün sorguya çekildiğini de gördüm
Kimse sütten çıkma ak kaşık değil, o yüzden ne elin kadınına beddua ederim, ne de başkasını suçlarım
Eşime her zaman söylerim, lafımın da arkasındayım, benime olmuyorsa bitir, git. Başkasına aklın kayıyorsa bana söyle ve git hayatımdan, duygularına kilit vuramam olur ya başkasına kalbinde bir şeyler duyarsın, tek kelime hesap sormam gidebilirsin. Benim hayat görüşüm böyle, kimse kimsenin tapulu malı değil, yalan, riya, ikili hayat olmadıkça eşime sebep bile sormam. Adamın bana sevgisi, saygısı bittiyse neden mecbur olsun evliliği yürütmeye. 2. kadınla ilgili değil bu işler Ayşe olmaz Fatma olur, Fatma olmaz x.y olur, beni eşim ilgilendirir, ondan da tek isteğim dürüstçe söylemesidir, sonra gidebilir, asla yoluna çıkmam
Biz seni gayet iyi anliyoruz canim. Yani ben kendimi senin yerine koyuyorum da o kadini oldurerek katil bile olaabilirdim. Ama kizlarin dedigide dogru kadin gelipte hadi gel karini aldat demedi. Sonuc olarak esin gozunu disari dikti disi köpekte kuyruk sallayinca.... olan cocugun ve sana oldu. Allah onlari ve bu yolun yolcusu olanlari elbet ki cezalandiracak. Sen duandan geri kalma. Evet yuvan yıkılıyor dunya da senin icin suan sen kadar aci ceken yoktur. Ama bu da gelir gecer. Belki daha mutlu olacagin helal sut emmis birisi cikar karsina. Evet bugun senin icin gunes batti her yer karanlkk ama yarin yeni güneşler dogacak.Suan bosaniyoruz zaten.neden kimse anlamitor beni kocam suclu ama o kadinda bedduayi hakediyor yasadiklarini gozume gozume sokuyor cocugumu erken dogurdum onun yuzunden o olmasa baskasi olurdu adam kafasina koymus diyorsunuz ben dul bir kadin olacagim artik ben asla evli oldugunu bildigim biriyle olmam.colugunu cocugunu esini aglatmam hic bir erkek icin degmez
kesinlikle ayrıca kimsenin sana bunu yaşatmaya hakkı yok. kadında da artık dava açılıyor ceza kesiliyor. Gıkını çıkartma, bırak gezsinler rahat ki rahat rahat dellilerini topla. o ikinci olacak namus timsali asıl sana tazminat ödemeli... karının nesi var nesi yok geçirt üstüne hem kızının hem de kendi adına ayrı ayrı maddi manevi tazminat açacaksın. bir kişi için dört toplamda sekiz dava. bütün güzlelik salonu ve sağlık masraflarını kitlersin önce karıya... Bütttün faturalarını birr güzle sakla raporlarını çıkarttır. Ayrıca üniversite ne kadar para emen bir şey biliyor musun sen ? ya lise ?? hepsi para süngeri KIZINA BUNU YAPAMAZSIN! NOKTA NEHAKLARI VAR BŞR OLUP SANA BUNLARI YAŞATMAYA YAAA......... ...ç ağızlarına dava örneği çok kıytırık bir avukatla yapma bu işi ayrıca sen de davasürecinde aktif rol oyna avukatlar hiç bir davayı tam sallamaz ....Konu sahibi Allah yolunu acik etsin, cok cok mutlu olmani dilerim. Sadece sana tavsiyem haklarini al bosanirken. Cocugun icin. Ilerde pisman olursun cunku. Bunu gurur meselesi olarak dusunme haklarini aramak olarak dusun ki gercekten hakkini aramak.
Kimse tesekkur etmez sana butun herseyi biraktigin icin. Sen hersey biran once bitsin birseyini istemiyorum diyorsun ama kizinin gelecegi icin yap bunu.
Seni anliyorum. Yasadigin acilari ben de yasadim. Oglum da. Ama ben oglum icin mucadelemi birakmadim. Bosandik ama hakkimi da istedim. Evladima iyi bir gelecek hazirlamak icin.
Soyle dusun bunun suclusu sen degilsin ki? Esin. O zaman bedelini neden sen ve kizin cekesin. hakkini versin ki sen de kizinin gelecegi icin yapabileceginin en iyisini yapmak icin kullanirsin. Cocuklar hep boyle kalmiyor buyudukce masraflari ve sorunlari da buyuyor. Biz de tek basimiza elimizden gelenin en iyisini yapmakta zorlaniyoruz bazen. Kizin icin hakkindan vazgecme derim ben.
hepsinin değil bazılarının ama aynı şeyi ben de düşünmüyor değilim bazı bazı düşünsem mi düşünmesem mi tam karar veremedim.. ama bilemiyorum yok yok düşünmüyorum ayyh kafam karıştı.....ne yapsam kızlar düşünsem mi düşünmesem miBURADA O SÜRTÜK KADINA TOZ KONDURMAYIP ,ÜSTÜNE ÜSLÜK KONU SAHİBİNE KOCANA SAHİP ÇIKSAYDIN DİYE ÇEMKİRENLERİN TOPUNUN 2.KADIN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM...İŞTE BUNLARIN HEPSİ EVLİ BARKLI ADAMLARI AYARTACAK KARAKTESİZLİK POTANSİYELİNE SAHİP MAHLUKLAR.
ALLAH'IN ADALETİ KESKİNDİR.ALLAH'TAN KORKUN...KINADIĞINIZ ŞEYİ YAŞAMADAN CAN VERMEYECEKSİNİZ...NOKTA
Bu gece nemi denen arkadaş da öfke ve nefretten kendini imha etmiş galibahepsinin değil bazılarının ama aynı şeyi ben de düşünmüyor değilim bazı bazı düşünsem mi düşünmesem mi tam karar veremedim.. ama bilemiyorum yok yok düşünmüyorum ayyh kafam karıştı.....ne yapsam kızlar düşünsem mi düşünmesem mi
Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?