ey ikinci kadinlar

tabiki erkekte cok suclu.ama suda bir gercek karsisindakini kandirmiyor evliligi sakli degil.asksa bosa karini gel demek yerine boyle bir yol neden.sonra noluyor heves bitti erkek evine dondu.sanki cok mu mutlu oldunuz bundan sonra nolcak peki.
Boşanin siz de...
Kocanız sizi aldatmış işte. Yoksa ekonomik özgürlüğü önemsiz sayıp, bu yaşa kadar kocaniza sırtınızı yaslayip, oohh ne rahat dediniz de şimdi bu konfordan vazgeçemediginiz için mi boşanmayıp bu gurursuzca duruma katlaniyorsunuz?

size bağlılık sözü veren ikinci kadın değil, kocaniz

Sizin durumunuzu tam bilmiyorum tabi ama bi keresinde bilmeden 2.kadın olmuştum! Öğrendiğime de arkama bile bakmadan uzaklaşmıştım ( Allahım kimsenin başına vermesin yaşadıklarımı bir ben bilirim) Ama o şeref..z kişilik beni aylarca taciz etti telefonla kapılarıma falan gelerek!! Hatta şu anki eşimle ilk zamanlarımızda da karşımıza çıkıp bizi taciz etti!! Hala da utanmadan bayramda seyranda mesaj atar!! İlişki zamanlarımızda da beni nasıl binbirtürlü dalavereyle kendisine aşık etmişti! O yüzden biraz da eşinize bakın bence! Acaba doğru insanla mı evlisiniz? Kim kimi yoldan çıkarmış bilemezsiniz çünkü.. Ben o kadınla tanışmanızı tavsiye ederim eşinizin gerçek yüzünü görmek için..

Suan bosaniyoruz zaten.neden kimse anlamitor beni kocam suclu ama o kadinda bedduayi hakediyor yasadiklarini gozume gozume sokuyor cocugumu erken dogurdum onun yuzunden o olmasa baskasi olurdu adam kafasina koymus diyorsunuz ben dul bir kadin olacagim artik ben asla evli oldugunu bildigim biriyle olmam.colugunu cocugunu esini aglatmam hic bir erkek icin degmez

Esimle uc yil doguda beraber yasadim ve ordaki herkes biliyor taniyor beni hamileligim dolayisiyla memleketteydim ki esim istedi diye. O yil yeni tayin gelen yirmi uc yasinda bir kiz esim mudurr nasil bilmesin evli oldugunu ayrica hamile oldugumu ayrilmadigimizi ordaki tum arkadaslarim biliyorken ayrica benlede konustu zaten kiz herseyi biliyor ama yinede seviyormus istiyormus.

Birde su var evlilik sevgililik gibi mi hayatin pembesi kalkiyor tum zorluklariyla basbasa kaliyorsunuz aileler gergef gibi gerer is guc gecim.bir kadin olarak cok sevdim deger verdim cunku o benim hayat arkadasimdi.yarin benden vazgecer mi diye akkimin ucuna gelmedi annelerimiz otuz yil gecirmis ask tutku elbette surmez ama birbirine guven duygusu icin evlenilmiyor mu bir cocuk dunyaya getiriyorsun beraber yetistirmenin hazzi insanlari mutlu edemiyor mu simdi o kizla evlense farkli seyler mi olacak hayat ayni rotada degil mi iyi heyecan bitsin yine baskalrina kaysinlar ne diyeyim.benim icin evlilik cok degerli idi.evlenirkende hepsini dusundum.kadin olarak daha gucluydum evim vardi isim vardi hepsinin ustesinden geliyordum esim beni seviyor sayiyordu.mutsuz degildim bu bi sene kadar hic aglamadim bir damla gozumden yas akmadi kirmadi beni o yuzden kabullenme surecim uzun surdu.simdi sira onda vazgecmeyecek esi pesetti istemiyor onu.ne yaparsa yapsin artik.umrumda degil desem yalan olur ama olacak biliyorum

O kız vazgeçse eşinizin size döneceğini ve ilişkinizin eskisi gibi olayacağını mı düşünüyosunuz?? Yanılıyosunuz?? Ben öğrendikten sonra vazgeçtim ama o benden vazgeçmedi!! Bana aşkını kanıtlayabilmek için benim gözümün önünde karısına seni kardeşim gibi görüyorum dedi, kadın dün gece benimle yatarken öyle demiyodun ama deyince de boğazına sarıldı elinden zor aldım..ve daha neler neler oldu..Emin olun iradesiz bi insan olsam o lafların olayların karşısında onun aşkına inanıp ilişkime devam edebilirdim.. Ben ondan kandırıldığımı öğrendiğim anda bütün aşkım nefrete dönüştü ama onun için öyle olmadı.. Onlar sonra naptılar beni hiç ilgilendirmiyo ama o dangalak bana 3 sene sonra bile hala mesaj atıyo! Telefonumda engelli olmasa eminim arar da!! Ki ben şu an evliyim! Kısacası siz başkalarını suçlamak yerine eşinizi suçlayın bence.. durumunuz gerçekten üzücü ama gerçekleri kabullenmenizin ve yolunuza yalnız devam etmenizin vakti gelmiş de geçiyo bile.. O adamdan size bu saatten sonra ne köy olur ne kasaba.. Allah yardımcınız olsun..

Hanımlar üsluplara dikkat edelim.

Erkekleri de ak kaşık gibi görmeyin, erkekler ayartılmıyor, ayartılmak için gözleri elektrik sayacı gibi dönüyor.
Evli adamlarla birlikte olan kadınlar kadar erkeklerde suçlu, erkekler evliliklerini saklamıyormuş, saklamayanlar evliyim ama mutsuzum hikayesi uyduruyor, buradaki aldatma konularını bir okuyun isterseniz.

Fatal lütfen artık iyi ol..

İnanki üzülüyorum sana..

Bir bitişe gelmiş gibi konuşmayı, öyle hissetmeyi bırak artık. Hem ne demek dul olucam. Onla mı değer kazandın da onsuz değerin düşsün. Sen aynı fatalsın, en az evlenmeden önceki kadar değerlisin.

Hayata bakış açını değiştirirsen inan bana çok daha Mutlu biri olursun. Her ihtimale hazırlıklı olmalı İnsan.. Ben bunu sana evli ve bildiği kadarı ile hiç aldatılmamış bir kadın olarak söylüyorum. Yarın benim de basıma gelmeyeceğinin garantisi yok ama şunu belirteyim ki eşim beni aldatırsa evet üzülürüm hem de çok ama travma geçirmem, buna bana hiçbir erkeğin yapmasına izin vermmmmeeeeemmmmmm...

Sen bir gün çok Mutlu olacaksın , belki öyle bir sevileceksin ki geçmişte göremediğin sorunlar ayyuka çıkacak. Meğer hiç sevilmemişim diyeceksin. Ama o Zaman bile dönemin annelerimizin dönemi olmadığını, evliliğin , ilişkilerin renginin değiştiğini, herşeyin biz insanlar için olduğunu bilecek ve daha güçlü olacaksın..

O gün geldiğinde emin ol en çok üzüleceğin şey şu bir Senede döktüğün gözyaşları...

Eski bir komşumuz vardı . Taşındı adamın yuvasını dağıtmış boşattırmış . Kadın boşanmış sonra kendi evlenmiş adamla .Rüzgar tersten bir esti ki . Gerçek hayatın hayaller aleminde yaşamak olmadığını anladı. Ama artık çok geç oldu onun için . Çocuğuyla baba evine geri döndü . Adam mı o da yenisini buldu .

2. kadında eş kadar suçludur . .Ben böyle bayanlarla gerçek hayatta asla arkadaş olmam . Herhangi bir alış verişim olmaz . Ben doğru bulmuyorum kendim de evli bir adama asla abi , kardeş gözünden farklı da bakmam . Bu çok çirkin geliyor bana .

Sen benim hemcinsimsin beni yanlış anlama ama kadını suçlama o adamdan kurtulmaya bak. Çünkü emin ol ki o kadın gitse başkası gelecek eşinin hayatına. Esin sana ne anlattı bilmiyorum ama genelde bu durumlarda hep kadın suçlanıyor. Desteklemiyorum ama bu görüşe karşıyım. Bize karşı sorumlu olan sevdiğimiz adamdır. Ayşe ,fatma önemli değil ve değişebilir ve de Bunlarla savaşmak bizi yipratir. Bizim muhattabimiz karşımızdaki erkek içinde var ki oluyor. Ve kimbilir ne yalanlar atıyor iki tarafada. .. Kadın gibi bir canlı bildik yere asla ikinci kadın olmayı kabul etmez tabi yinede istisnalari katmiyorum arkadaşlar.

Siz neden kendinize memnun edemedim falan diyorsunuz ki kocanız haricinde herkes suçlu gibi size göre. .. yazık günah sizede bukadar üstün ırk yapmayın şu erkekleri

Haaa agzin bal yesin yaiste budur Asil kadin olmak!!baska tarifi yok..birakin o seref yoksunu olan erkek,sizi kaybettigine yansin..kadin kadini sucluyor ya!bosuna tartisiyoruz hanimlar esim sevmiyorsa orda biter benim icin!! Yok 2.kadin olmadi 5.kadin beni ilgilendirmez onurumu asla cignetmem arkadas!!birak aldatmasini beklemek,sevgisinin bittigini anladim anda, sessizce ceker giderim!yada kapiyi gosteririm ne kadar aci olursa olsun,kimseyi suclayarak bi yere varamayiz cunku...

Biz seni gayet iyi anliyoruz canim. Yani ben kendimi senin yerine koyuyorum da o kadini oldurerek katil bile olaabilirdim. Ama kizlarin dedigide dogru kadin gelipte hadi gel karini aldat demedi. Sonuc olarak esin gozunu disari dikti disi köpekte kuyruk sallayinca.... olan cocugun ve sana oldu. Allah onlari ve bu yolun yolcusu olanlari elbet ki cezalandiracak. Sen duandan geri kalma. Evet yuvan yıkılıyor dunya da senin icin suan sen kadar aci ceken yoktur. Ama bu da gelir gecer. Belki daha mutlu olacagin helal sut emmis birisi cikar karsina. Evet bugun senin icin gunes batti her yer karanlkk ama yarin yeni güneşler dogacak.

kesinlikle ayrıca kimsenin sana bunu yaşatmaya hakkı yok. kadında da artık dava açılıyor ceza kesiliyor. Gıkını çıkartma, bırak gezsinler rahat ki rahat rahat dellilerini topla. o ikinci olacak namus timsali asıl sana tazminat ödemeli... karının nesi var nesi yok geçirt üstüne hem kızının hem de kendi adına ayrı ayrı maddi manevi tazminat açacaksın. bir kişi için dört toplamda sekiz dava. bütün güzlelik salonu ve sağlık masraflarını kitlersin önce karıya... Bütttün faturalarını birr güzle sakla raporlarını çıkarttır. Ayrıca üniversite ne kadar para emen bir şey biliyor musun sen ? ya lise ?? hepsi para süngeri KIZINA BUNU YAPAMAZSIN! NOKTA NEHAKLARI VAR BŞR OLUP SANA BUNLARI YAŞATMAYA YAAA......... ...ç ağızlarına dava örneği çok kıytırık bir avukatla yapma bu işi ayrıca sen de davasürecinde aktif rol oyna avukatlar hiç bir davayı tam sallamaz ....

Son düzenleme:
Kimse kimseye zorla, istemediği bir şeyi yaptıramaz bunu bilir, bunu söylerim. Kadın şeytan, kadın kandırdıysa adam niye kandı? Bu insanın kendi iradesiyle olan bir şey değil mi? Kimse kimseye bıçak zoruyla bir şey yaptıramaz. Kişileri tek başına sorgulayacağımız zaman kadının evli bir erkekle birlikte olmasını, nasıl bile bile 2.kadın olup midesinin almasını sorgularım. Onun dışında erkekte kesinlikle kadın kadar suçludur..

hepsinin değil bazılarının ama aynı şeyi ben de düşünmüyor değilim bazı bazı düşünsem mi düşünmesem mi tam karar veremedim.. ama bilemiyorum yok yok düşünmüyorum ayyh kafam karıştı.....ne yapsam kızlar düşünsem mi düşünmesem mi

Bu gece nemi denen arkadaş da öfke ve nefretten kendini imha etmiş galiba

Sana şöyle söyleyeyim; evli bir erkek aldatıyorsa suçu bir tek kadına yükleyemezsin. Bir erkek eşine yuvasına sadıksa onu hiçbir kadın ayartamaz. Evet ayartmaya çalışan kadınlar var ama senin kocanın ahlaki değerleri yüksekse seninle mutluysa başka hiçbir seçenek ona çekici gelmez ki... Ha bir de evli olduğunu gizleyip, ortalıkta yüzüksüz dolaşıp gencecik kızları kendilerine aşık eden erkekler yok mu... onlara diyecek hiçbir sözüm yok !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…