ey ikinci kadinlar

P

İnşallah ahların tutarda ama eşinde o kadın kadar suçlu biliyorsun değil mi .

Açıkçası konuları başından beri takip ediyorum sizde biraz eşinize inanma taraftarısınız gibi bi tablo çizdiniz başından beri.. O kızı suçlayabilirsiniz ama kızamazsınız.. size karşı sorumluluğu olan bi insan değil çünkü vicdanı da yok demekki öyle insanlar dolu etrafta.. Ama sizin eşiniz tek kelimeyle karaktersizin önde gideni.. Yanlış mı hatırlıyorum kızla ilişki yok bana salça oluyo diye uzun zaman sizi kandırmaya çalıştı?? Tek ayak üstünde 40 yalan uydurabilen arsız bi insan bana göre, dolayısıyla dersini alması da pek mümkün değil böyle bi tipin! O yüzden asıl cezayı hakeden eşiniz bana göre en ağır şekilde bedelini ödemeli bu durumun! Sadece boşanmak da değil ben yerinizde olsam donuna kadar alır maaşına haciz koydururum! Gereksiz bi vicdan yapıyosunuz sanki eşinize karşı.

Kirmis kafayi.ben tuttukca kendimi sustukca.neyse sosyal hesaplarimi dondurdum.muhattab olamaz artik benle.oyle sansin o vakit.ona cevap verip kaale almak dahi istemiyorum.saolsun bence ne oldugunu cok iyi biliyor.
o sosyal hesabında p
Ben de aldatıldığım için boşandım. Aldatılmak kadar iğrenç bir şey olamaz. aşağılanmak bu. Sense hala kızın var arada diye bu adamla kötü olmamayı düşünüyorsun. O sizi düşünmedi ama.

o sosyal hesanın da ekran görüntüsünü telefonuna çek. Kız fotoğrafları kaldırabilir çünkü. Sana ilerde inan lazım olabilir.

Okiduguna eminmisin yazdiklarimi.ben zaten bosaniyorum.hala o kadin tarafindan aptalca cumlelere maruz kaliyorum.ne tesekkuru edicem ona.alsin gozune soksun.oma donmeyisini hala ben saniyo zavalli
delil olarak kullan işte canım ona bile tazminat davası açabilirsin

Saeedec o kadın değil eşinizde onun kadar suçlu adam olan zatennn o yola girmezzz eşini yuvasını seven ve birazcık vijdan sahıbı adam zaten o kötü yola sapmazzzz... o ikinci kadında zaten bulur cezasını merak etmee üzülme hiçç

Onlarada sorsan kendilerinden ve o adamlardan okadar eminlerki inan evdeki kadin ikinci oluyor bu olayda tek suclu erkekler

Eşim pişman filan diyip acıma adama sakın. Olsa olsa yakalandığı için pişmandır o....Siz yakalamasanız daha devam edecekti ilişkisi (ha onunla, ha başkasıyla ne fark eder ki)...

Yeni hayatınızda huzurlu mutlu bir beraberlik dilerim...

ben konuyu yeni okudum bu ikinci kadin 5 yildir hayatimi mahvetti ne yapsam kurtulamiyorum bosanamiyorumda kimi zaman diyorum al basini git 4 cocukla nereye sen beni. yaptigim hatalari yapma ben cekmeye mahkumum

Konunun başlığındaki hitap şeklini bile hak etmeyen insan müsveddeleri..

Allah senin ve oğlunun ahini koymaz onlarda inşallah ilahi adalet

ben bu ikinci kadin orneklerini cok gordum, ilk esin ikinci kadin gelince kocasini kiymete bindireni ve olay oncesi kocasini yeterince ihmal edeni, aslinda sevmeyeni, kocasini yeterince sevip yeterince sevgi veren ama yine aldatilani... gozu ac karisini kayedince pisman oluyor ama bazilarina bakiyorum iyiki bosanmisim diyor adam ikinciyle evlenip mutlu mesut hayatina devam ediyor. yani her olay farkli. eger siz elinizden geleni yapmissaniz ve kocaniz yinede boyle bir halt yediyse affetmeyin, yine yapacaktir emin olun, arkadasin dedigi gibi o yakalandigina pisman. o kiz olmaza iki sene sonra baska kiz olacak...

Karısını aldatarak boşanıp da metresiyle evlenip çok mutlu olan ben görmedim.
Çünkü beklenti yüksek oluyor birbirinden. Bu şekilde başlamış bir evlilik zaten baştan yıpranmış halde oluyor.Dolayısyla öncekine göre daha artısı olan bir birliktelik de olmayınca aynı tas aynı hamam. İlk zamanlar mutlu olunuyor ama duygular durulunca herşey değişiyor.

O kadını başınıza tebelleş eden kim? Eşiniz. Bunu unutmayın.

belki bunu yaşayan ikinci kadın diye tabir ettiğiniz kadın da kendisine bin kere milyon kere lanet ediyordur. ortada işlenmiş bir suç vardır. bu suçun failleri iki kişidir. suç tek taraflı değil, iki taraflıdır. ne kadın erkeğe zorla birşey yaptırabilir, ne de erkek kadına. yok erkek daha suçludur, yok başkasına verilmiş sadakat sözü vardır falan hikaye. herkes kendi suçunu üstüne almalıdır. velhasıl..... neyse öyle işte.

ben iki ornek biliyorum hayatlari cok guzel gidiyor cocuklari bile oldu dger cocuklarla kardes kardesler. ama cok pisman olani da gordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…