Kusura bakmayın ama bu iyi niyetinizle daha çok aldatılırsınız..[/QUOpsikolojik destek aliyorum.bu devran boyle mi surecek.elbette bi dogruya rastlarim.herkes mi kotu.zaten guven problemim var tum insanlara karsi.evlilik kurumu vefa ask vs.hicbiri gercek degil bana gore.sanirim risk almam buyuk ihtimal.yuksek lisans yapmaya basladim cevre ediniyorum.evet suan hala mutsuzum ama hepsi gececek
Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
Açıkçası konuları başından beri takip ediyorum sizde biraz eşinize inanma taraftarısınız gibi bi tablo çizdiniz başından beri.. O kızı suçlayabilirsiniz ama kızamazsınız.. size karşı sorumluluğu olan bi insan değil çünkü vicdanı da yok demekki öyle insanlar dolu etrafta.. Ama sizin eşiniz tek kelimeyle karaktersizin önde gideni.. Yanlış mı hatırlıyorum kızla ilişki yok bana salça oluyo diye uzun zaman sizi kandırmaya çalıştı?? Tek ayak üstünde 40 yalan uydurabilen arsız bi insan bana göre, dolayısıyla dersini alması da pek mümkün değil böyle bi tipin! O yüzden asıl cezayı hakeden eşiniz bana göre en ağır şekilde bedelini ödemeli bu durumun! Sadece boşanmak da değil ben yerinizde olsam donuna kadar alır maaşına haciz koydururum! Gereksiz bi vicdan yapıyosunuz sanki eşinize karşı.Benim anladigim su ben istemiyorum igrenclesmek.esimi suclu gormesem ayrilmam zaten.evet kizida zamaninda suclamistim.bana istediginiz kadar kizabilorsiniz.ama Allah a havale edip bekliyorum size sacma gelecek ama her isimde artik yardimini goruyorum.eminimki cok daha iyisini cekecek.esim zaten iyi almis dersini baksana ona bile donmemis.
o sosyal hesabında pKirmis kafayi.ben tuttukca kendimi sustukca.neyse sosyal hesaplarimi dondurdum.muhattab olamaz artik benle.oyle sansin o vakit.ona cevap verip kaale almak dahi istemiyorum.saolsun bence ne oldugunu cok iyi biliyor.
Ben de aldatıldığım için boşandım. Aldatılmak kadar iğrenç bir şey olamaz. aşağılanmak bu. Sense hala kızın var arada diye bu adamla kötü olmamayı düşünüyorsun. O sizi düşünmedi ama.Kotu olmamak istiyorum.barisacak olsam bosanmam bir yil bu eziyeti sirf geri donermiyim gidersem pisman olurmuyum diye cektim.dusunsenize bir evladimiz var ve ben onla muhattab olacagim illaki.ama ondan korkumdan mi hayir.sadece degerliyim ve bu sekilde davraninca mutlu olmayacagimi biloyorum.
delil olarak kullan işte canım ona bile tazminat davası açabilirsinOkiduguna eminmisin yazdiklarimi.ben zaten bosaniyorum.hala o kadin tarafindan aptalca cumlelere maruz kaliyorum.ne tesekkuru edicem ona.alsin gozune soksun.oma donmeyisini hala ben saniyo zavalli
Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
çok haklısınız eşi de kadınlar kadar suçlu...Esinin hic mi sucu yok? En az o kadinlar kadar esiniz de suclu. EN AZ!
boşanamıyorsanız hayatınızı mahfeden siz bizzat kendinizsiniz.ben konuyu yeni okudum bu ikinci kadin 5 yildir hayatimi mahvetti ne yapsam kurtulamiyorum bosanamiyorumda kimi zaman diyorum al basini git 4 cocukla nereye sen beni. yaptigim hatalari yapma ben cekmeye mahkumum
Boyle biri yuzunden yuvam yikildi. O ve eski esim yuzunden oglum babasiz kaldi. Mutlular. Hala beraberler. Hic de vicdan azabi cekmiyorlar. Cunku gozleri perdelenmis. Ancak ayni musibeti onlar yasasaydi anlarlar. Artik umurumda degil. Ne yaparlarsa yapsinlar.
ARKADASLAR BOSANMA DAVAMIZ SURUYOR.CUNKU ESIM AYRILMAK ISTEMIYOR.BENDE COCUGUM VAR DIYE ALDATILMA MEVZUSUYLA ACMADIM DAVAYI SIDDETLI GECIMSIZLIK DEDIM.SONUCTA BEN BIR KARAR VERMISIM AYRILMISIM KAGIT USTUNDE KALMIS.O DEGILDE UCUNCU SAHIS BANA MESAJ ATMIS INTERNET UZERINDEN FAKE HESAPLA FOTOGRAFLARINI GONDERMIS.YOK ASIKLARMIS SONSUZA KADAR BERABER OLAMASALARDA ESIMIN KALBI ONDAYMI BAKCSKMISIM GORCEKMISIM FALAN DIYE HABERI YOK BIZI AYRILMADI MI SANIYO NEDIR.ASIRI DERECEDE SINIRLIYIM KENDIMI TUTUYORUM NE YAPAYIM SUSAYIM DEGIL MI.O APTAL KIZI KENDI HALINE BIRAKAYIM.NE YAPARSAM YAPAYIM AKLINDAN ONU YASADIKLARINI SILEMEZ KALBINE HUKMEDEMEZMISIM.FALANDA FILAN
belki bunu yaşayan ikinci kadın diye tabir ettiğiniz kadın da kendisine bin kere milyon kere lanet ediyordur. ortada işlenmiş bir suç vardır. bu suçun failleri iki kişidir. suç tek taraflı değil, iki taraflıdır. ne kadın erkeğe zorla birşey yaptırabilir, ne de erkek kadına. yok erkek daha suçludur, yok başkasına verilmiş sadakat sözü vardır falan hikaye. herkes kendi suçunu üstüne almalıdır. velhasıl..... neyse öyle işte.Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
ben iki ornek biliyorum hayatlari cok guzel gidiyor cocuklari bile oldu dger cocuklarla kardes kardesler. ama cok pisman olani da gordum..Karısını aldatarak boşanıp da metresiyle evlenip çok mutlu olan ben görmedim.
Çünkü beklenti yüksek oluyor birbirinden. Bu şekilde başlamış bir evlilik zaten baştan yıpranmış halde oluyor.Dolayısyla öncekine göre daha artısı olan bir birliktelik de olmayınca aynı tas aynı hamam. İlk zamanlar mutlu olunuyor ama duygular durulunca herşey değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?