bence kocanız başka bir kadını nasıl kandırıyor onu sorgulayın . demişsiniz ya nasıl başarıyorsunuz yıllarca sevdiği kadını unutturmayı diye . yıllarca sevmemiş ki sizi . sevse kıyar mı ? azcık gerçekçi olun . kimse kimseye birini unutturamaz . asıl iğrençlik yuvası varken dışardaki birini kandıranda. bunca yaptığının yanında nasıl kandırılan hala erkek oluyor ? bu kadar neden göZü kör kadınların ? 2. kadının suçu 1 ise erkeğin 10 . size sadık olması gereken kimdi bir düşünün . yapmayın . kendinizi kandırmayın.Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
İste bende bunu anlatmaya çalışıyorum, sanki erkekler cok masum, sadakati bozan onlar o yüzden aldatılan asla affetmemeli.bence kocanız başka bir kadını nasıl kandırıyor onu sorgulayın . demişsiniz ya nasıl başarıyorsunuz yıllarca sevdiği kadını unutturmayı diye . yıllarca sevmemiş ki sizi . sevse kıyar mı ? azcık gerçekçi olun . kimse kimseye birini unutturamaz . asıl iğrençlik yuvası varken dışardaki birini kandıranda. bunca yaptığının yanında nasıl kandırılan hala erkek oluyor ? bu kadar neden göZü kör kadınların ? 2. kadının suçu 1 ise erkeğin 10 . size sadık olması gereken kimdi bir düşünün . yapmayın . kendinizi kandırmayın.
ARKADASLAR BOSANMA DAVAMIZ SURUYOR.CUNKU ESIM AYRILMAK ISTEMIYOR.BENDE COCUGUM VAR DIYE ALDATILMA MEVZUSUYLA ACMADIM DAVAYI SIDDETLI GECIMSIZLIK DEDIM.SONUCTA BEN BIR KARAR VERMISIM AYRILMISIM KAGIT USTUNDE KALMIS.O DEGILDE UCUNCU SAHIS BANA MESAJ ATMIS INTERNET UZERINDEN FAKE HESAPLA FOTOGRAFLARINI GONDERMIS.YOK ASIKLARMIS SONSUZA KADAR BERABER OLAMASALARDA ESIMIN KALBI ONDAYMI BAKCSKMISIM GORCEKMISIM FALAN DIYE HABERI YOK BIZI AYRILMADI MI SANIYO NEDIR.ASIRI DERECEDE SINIRLIYIM KENDIMI TUTUYORUM NE YAPAYIM SUSAYIM DEGIL MI.O APTAL KIZI KENDI HALINE BIRAKAYIM.NE YAPARSAM YAPAYIM AKLINDAN ONU YASADIKLARINI SILEMEZ KALBINE HUKMEDEMEZMISIM.FALANDA FILAN
Erkek çok suçlu ama ikinci kadın da kabul etmesin adamı. Bekar adam mi yok sanki inadına evli erkekler revaçta. Dün spor salonunda oranın işletmecisi kadına yüz tane gül ve pirlanta kolye geldi hem de evli ve üç çocuklu adamdan. Herkes biliyor adamın evi olduğunu kadının umurunda değil bebeğim kuzum benim deyip adamı muma çeviriyor. Adamın eşini de biliyorum zavallı üç çocukla okula eve git yemek Yap dünyadan bi haber
Yani şu kadını melek görenler siz aldatılan taraf olsanız napacaksınız. Hiç mi zerre kadar bile mi o kadına kızmayacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?