ey ikinci kadinlar

Çevremde o kadar çok 2. kadın olarak yaşayan mahluk var ki... Hepsi aynı kumaştan üretilmiş defolu mallar... Gerçekten hayatım boyunca korkacağım bir durum bu. Adam evde karısını dövüp akşamına metresine gider onunla eğlenir. Metresi ne derse adam paşa paşa dinler ve yapar... Gerçekten içim kaldırmıyor.

ikinci kadınlar suçlu haklısınız ama eşleriniz istemese ikinci kadın falan kimse olamaz . zorla mı bu kadınlar eşlerinizi yatağa atıyor silah mı dayıyorlar kafalarına benimle birlikte ol diye . alan razı satan razı işte anlayın bunu artık . eşleriniz masum değil bunu kabullenin . iş erkekte biter . erkek istemezse kimse onu baştan çıkaramaz . kimse çıkıp bana yok erkeklerin iradesi zayıf yok bilmem ne demesin . bu demode laflar umrumda değil . toplumun bize dayattığı birşey var . erkeğin elinin kiri diye . geçti o devir . bu safsatalara artık bizim dönemimizin kadınları inanmıyor . inananlar var gerçi onlarda eşlerinin yaptığı pislikleri örtmeye çalışıyorlar . eşlerini paylaşıyorlar onla bunla . gururlu kadın çeker gider böyle bir adamla birlikte olmaya devam etmez bence .

Yakindan tanidigm bir kadin var. Ikinci bir kadin girdi tüm hayatini mahvetti. Esinij kirpigine kiyamayan kadin simdi beddua ederken gözünü kirpmiyor. Çünkü biliyor tek suclu ikinci kadin degil, tek suclu kocasi degil.
Kınamak istemiyorum gercekten dünyanınen zor imtihanlarindan biri..
Allah iyi saglam yuvalar nasip etsin. Hiç kimsenin huzur bizler yüzünden bozulmasin, hic kimse de bizlerin düzenini bozmasin.

bence kocanız başka bir kadını nasıl kandırıyor onu sorgulayın . demişsiniz ya nasıl başarıyorsunuz yıllarca sevdiği kadını unutturmayı diye . yıllarca sevmemiş ki sizi . sevse kıyar mı ? azcık gerçekçi olun . kimse kimseye birini unutturamaz . asıl iğrençlik yuvası varken dışardaki birini kandıranda. bunca yaptığının yanında nasıl kandırılan hala erkek oluyor ? bu kadar neden göZü kör kadınların ? 2. kadının suçu 1 ise erkeğin 10 . size sadık olması gereken kimdi bir düşünün . yapmayın . kendinizi kandırmayın.

Hayatımdaki iki kişi evlendi gitti evlendikten sonra aradılar birlikte olmak için vs tabi defettim başımdan. Kusura bakmayında sadece kadınlar suçlu degil o ikisini biliyorum face profillerinde mutlu mesut evlilik fotosu paylasıp duruyorlar eşleri de kocişimle mutluyuz modlarında ee peki bu aramalar ne o zaman? Ben gidipte onlara dönün demedim demekki o kocalarınızda da suç var. Ha biliyorum ben pas vermedim bi başkasını bulacaklardır ikisininde şer..fs.zlik genlerinde var.

İste bende bunu anlatmaya çalışıyorum, sanki erkekler cok masum, sadakati bozan onlar o yüzden aldatılan asla affetmemeli.

Gizleyerek hata yapıyorsun. Yarın bir gün kızın neden boşandın derse babasının hatasını bilsin. Mahkemede söylemediysen bile o kızın gonderdigi resimleri sakla.kanıt olsun elinde.Kızının bilmek hakkı. Yoksa bosanmanizda sizi suclayabilir.Babam uğraşmış annem istememis der

Eşin de bilmeli o kızın attığı mesajları. Yuvasını kimin için yiktigini bilsin.inşallah ömür boyu acı çeker.

Bir sey diyim mi benim de hayatımda iki kişi evliler benden hoşlandıklarını söylediler biri hocamdı düşünün ben ne yaptım biliyr musun eşinizi çok sevin ben duymamış olayım dedim iki defa başıma geldi ikisnide aynısını dedim ve bir daha görmemeye çalıştım.. Çok kötü olmuştum bunu duyduğumda bileee... tek suç kadın da değil emin olun Allah korusun ben onlardan birine uysaydım nolcaktı çok şükür uymadım günah zor bu tür şeylerr.. Ha noldu illa bana diyen başkalarına da diyordur yanii asıl adamda bbitittyorrr..

Kadin aldatilmis adama omrumu verdim ne ahlaksiz adammisin derdine dusmuyo da ikinci kadin nasi yuva yikiyomusmus. Adamin adam olaydi yani, onun yoluna omrunu sermissin seni cignemis de seni hic tanimayan kadindan da mi merhamet bekliyosun

Allah şaşırtmasın denilen olaylardan bunlar.
Geçen tv de izlemiştim, evli erkekle beraber olan bir kadının babası da annesini bir kadın için terketmiş.
Annesi çok acı çekmiş ve kız yıllarca bunu izleyerek büyümüş. Büyüdüğünde ise gidip evli bir erkekle ilişki yaşamaya başlamış çünkü onun gözünde güçlü olan taraf babasının tercih ettiği o diğer kadın olmuş..
Binbir çeşit hayat var. Kim ne yaşıyor bilemiyoruz. Asla sadece kadının asla sadece kocanın suçu olamaz.
Bu ahlak ve vicdan meselesi. Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın.

Bu konuyu okuduğumda çok uzulmustum. Yorumlarda ayrı bi üzüldüm. Kendisine evli erkek gelen kadınların haddi hesabı yok . Namuslu kadın bilir anlar yaklaşmaZ. Namussuzu da evliligine çocuğuna bakmaz
Yaziklar olsun bu erkeklere. Allah hepsine aynı azabı versin ki belli olsun bunlar.
Erkek tutturabildigine zaten. Ama kadın da az kendini karsidakinin yerine koysun
Evlilikleri çoğu bu yüzden bitiyor
Namussuzu kadınlar ve namussuz erkekler yüzünden

Erkek çok suçlu ama ikinci kadın da kabul etmesin adamı. Bekar adam mi yok sanki inadına evli erkekler revaçta. Dün spor salonunda oranın işletmecisi kadına yüz tane gül ve pirlanta kolye geldi hem de evli ve üç çocuklu adamdan. Herkes biliyor adamın evi olduğunu kadının umurunda değil bebeğim kuzum benim deyip adamı muma çeviriyor. Adamın eşini de biliyorum zavallı üç çocukla okula eve git yemek Yap dünyadan bi haber

Erkek suçlu zaten is onda bitiyor istemese kimse zorla ırzına geçmez. Konuyu okuyunca hele ki yorumları okuyunca etim kemigimden ayrılacak sandım kalbim acidi çok net hissettim o acıyı içimde şükür ki basıma gelmedi ama insaniz yarinimjz ne olacak bilemiyoruz Allah im sasirtmasin kimseyi konu sahibine de Güç kuvvet versin.simdi bi kız anlatacağım Allah im bildiği gibi yapsın birebir tanıdığım biri yazıklar olsun böylesine 6senedir evli bi adamla birlikte güya tanidiginda bilmiyormuş adamın boşanma davası sürüyormuş sonradan öyle deyip kandırmış sevdiğim bi arkadaşimda duyunca dünyam basıma yıkıldı kavgalar ettim bağırdım çok kizdim bunlar seni hakli yapmaz duyduğun anda bitirecektin sen olmasan adam belki barisacak karısıyla akli karışmayacak yapma dedim yuva yikanin yuvası olmaz ama anlamıyordu seviyorum oda beni diyordu donuo kalmistim hic korkmuyor musun ilerde evlenince aynisi başına gelecek Allah yanina bırakmayacak anlamıyordu kotu bisey yapmıyordu ona gore adamın karisi sucluydu vajinismus muş adamın karisi adamda bıkmış bu durumdan EE dedim SANANE bundan yazıktır yapma dedim ama adama aşktan daha öte biseyden bağlıydı PARA adam heray düzenli para yatiriyordu bunun hesabına çalışmaya ihtiyaç duymuyordu yiyip içip rahatça geziyordu nefret ediyordum ondan yine bigun baska bi adamdan bahsetti adi ali ailece gorusuruz karisini tanirim cocuklarida var dedi ee dedim arayip antalyaya gidelim diyor hem gezeriz degisiklik olur demis soktaydim gitsem mi iyi olur diye soruyordu bana Allah belani versin dedim bu ne simdi kendini karisinjn yerine koy taniyirum diyorsun ne sacmalik dedim o zamanlar evli değildim sevgilimi kiskandigim için böyle düşündüğümü aslında normal olduğunu söylüyordu kavga ettik demek ki buna cazip gelen evli olmalarıydı kız bekardır gençti yasitlarinin köküne kiran girmiscesine evli adamlara yanasiyordu simdi o senelerdir görüştüğü evli adam karısıyla barıştı çocukta yaptı para yaptırmayı bırakmış ama anlaşmışlar ev alacakmks buna çocuk büyürse unuturmus sözünü hemen aldirmaliymis Allah im yatacak yeri yok bunların girusmuyorum kendisiyle zaten böyle bi insani evime dahi katmadim benden uzak olsun yani diyeceğim 2kadinlarda masum değil çoğu kasıtlı yapıyor bunu hoşlarına gidiyor Dilerim Allah tan çocukların eşlerin ahini Rabbim önce bi dünyada çıkartsın Bin beteriyle sinansinlar

İşte bu tür kaşarları "Ama biz kadınız kadınları suçlamamalıyız" diye temiz pak masum görüyorlar ya, başınıza gelsin de anlayın demek istiyorum

Yani şu kadını melek görenler siz aldatılan taraf olsanız napacaksınız. Hiç mi zerre kadar bile mi o kadına kızmayacaksınız

Kadın o....zaten kimse kocana bak demesin adam zaten sereften yoksun ama bi elden ses çıkmaz karşılıklı okuyor hersey

Yani şu kadını melek görenler siz aldatılan taraf olsanız napacaksınız. Hiç mi zerre kadar bile mi o kadına kızmayacaksınız

Hayır öyle değil. Kadın bekarsa canı kimle isterse yatar kalkar. Kendi vicdanına kalmış. Eşimin yattığı kadın beni tanımaz etmez bana karşı zerre sorumluluğu olamaz. Kendi mutludur o an eşimle ve ben umrunda olmam. Tamamen onun iç hesaplaşmasıyla ilgili bişey kimse o kadına melek demiyo zaten.

Ama beni tanıyan bilen yıllardır gözümün içine bakıp aşkını haykıran adam bana nikah masasında hastalıkta sağlıkta yanımda olacağına söz veren adamın bana karşı bazı sorumlulukları var. Gözümün içine baka baka gidip başka kadınlarla kırıştırıyorsa şerefsiz odur benim gözümde. Bana söz veren kocam şerefsizlik ypıyorsa elin kadını her türlü yapar. Tanımadığım etmediğim kadınla mı uğraşıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…