- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
tek suçlu kadın mı? erkekte en az onun kadar suçlu değil mi kadına ettiğiniz kadar eşlerinizede aynı bedduaları edin bence.Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
taammm ihtiyacın ıolan şeyi yapmış inan mıyorum falan de daha da dökülsün ... avukatınla konuş booll nafaka kopart evladın için ohhhhh missss.... kime iyilik yaptıysan Rabbim ayağına getirmiş kısmeti sakın sinirlenme deliyle deli olma hanım efendi davran tufaya düşürARKADASLAR BOSANMA DAVAMIZ SURUYOR.CUNKU ESIM AYRILMAK ISTEMIYOR.BENDE COCUGUM VAR DIYE ALDATILMA MEVZUSUYLA ACMADIM DAVAYI SIDDETLI GECIMSIZLIK DEDIM.SONUCTA BEN BIR KARAR VERMISIM AYRILMISIM KAGIT USTUNDE KALMIS.O DEGILDE UCUNCU SAHIS BANA MESAJ ATMIS INTERNET UZERINDEN FAKE HESAPLA FOTOGRAFLARINI GONDERMIS.YOK ASIKLARMIS SONSUZA KADAR BERABER OLAMASALARDA ESIMIN KALBI ONDAYMI BAKCSKMISIM GORCEKMISIM FALAN DIYE HABERI YOK BIZI AYRILMADI MI SANIYO NEDIR.ASIRI DERECEDE SINIRLIYIM KENDIMI TUTUYORUM NE YAPAYIM SUSAYIM DEGIL MI.O APTAL KIZI KENDI HALINE BIRAKAYIM.NE YAPARSAM YAPAYIM AKLINDAN ONU YASADIKLARINI SILEMEZ KALBINE HUKMEDEMEZMISIM.FALANDA FILAN
Aldatılma diye açsaydın, zaten bunu ispat etmen gerekirdi. İspat edecek delilin olmazsa da dava düşerdi. Ben de şiddetli geçimsizlikten açmıştım bu yüzden. Bana göstermediği ilgiyi başkalarına gösteriyor demiştim ve tazminat istemiştim. Sen de bu ikinci şahısın gönderdiği resimleri delil olarak mahkemeye sunup tazminat isteyebilirsin. Salak kız, sizin birleştiğinizi sanıp panik olmuş, sana delil göndermiş.ARKADASLAR BOSANMA DAVAMIZ SURUYOR.CUNKU ESIM AYRILMAK ISTEMIYOR.BENDE COCUGUM VAR DIYE ALDATILMA MEVZUSUYLA ACMADIM DAVAYI SIDDETLI GECIMSIZLIK DEDIM.SONUCTA BEN BIR KARAR VERMISIM AYRILMISIM KAGIT USTUNDE KALMIS.O DEGILDE UCUNCU SAHIS BANA MESAJ ATMIS INTERNET UZERINDEN FAKE HESAPLA FOTOGRAFLARINI GONDERMIS.YOK ASIKLARMIS SONSUZA KADAR BERABER OLAMASALARDA ESIMIN KALBI ONDAYMI BAKCSKMISIM GORCEKMISIM FALAN DIYE HABERI YOK BIZI AYRILMADI MI SANIYO NEDIR.ASIRI DERECEDE SINIRLIYIM KENDIMI TUTUYORUM NE YAPAYIM SUSAYIM DEGIL MI.O APTAL KIZI KENDI HALINE BIRAKAYIM.NE YAPARSAM YAPAYIM AKLINDAN ONU YASADIKLARINI SILEMEZ KALBINE HUKMEDEMEZMISIM.FALANDA FILAN
Yok be canim yanlis anladim seni o zaman.nasilsa bosanacagiz.dedim ya bir kizim var onun ilerde duyup uzilmesini istemiyorum.fotolara falan hic gerek yok.sadece neyin pesinde bilmiyorum.onceleri tum hincim kizaydi.bisey yapmak istedim ama Allaha havale ettim.beni yine cileden cikardi birileriyle paylasmak istedim.Evt eşim istemiyor demişsinya o yüzden mahkemeye delil ver zaten boşanmak zorunda kalır demek istedim.. O salak kıza da teşekkür en acı verici cevap olur zaten.. Sen ne yapmak istiyosun ki mahkemeye ver gerekirse yuva yıkmaktan dava aç madem uğraşmak istiyosan.. Ben sadece yardımcı olmak için yazdım
Zaten boşanacaksınız tamam da onları da delil vermen senin için gerekli. Kızının geleceği için. Onlar yaptıklarından utanmıyorlarsa sen neden mahkemeye fotoğrafları sumayasın ki... Eski eşin bunu yapmadın diye sana madalya vermez, inan ki...Hem dava da haklılığını daha da pekiştirmiş olursun.Yok be canim yanlis anladim seni o zaman.nasilsa bosanacagiz.dedim ya bir kizim var onun ilerde duyup uzilmesini istemiyorum.fotolara falan hic gerek yok.sadece neyin pesinde bilmiyorum.onceleri tum hincim kizaydi.bisey yapmak istedim ama Allaha havale ettim.beni yine cileden cikardi birileriyle paylasmak istedim.
Ispat edecek cook kanitim vardi.aramalar vs ama zaten parayla ilgili bi skntm yok.pisman zaten eski esim diyim.o zaten bi umut barisiriz zannediyo araya araco sokuyo vs.cunku ben ona onu hala sevdigimi ama onun sevgisizligi ve bana layil gordugu bu hareketinden dolayi bitirdigimi soyledim.bende acilcasi hala uzuluyorum.ama kendimi pisman olmus diyerek avutamiyorum artikAldatılma diye açsaydın, zaten bunu ispat etmen gerekirdi. İspat edecek delilin olmazsa da dava düşerdi. Ben de şiddetli geçimsizlikten açmıştım bu yüzden. Bana göstermediği ilgiyi başkalarına gösteriyor demiştim ve tazminat istemiştim. Sen de bu ikinci şahısın gönderdiği resimleri delil olarak mahkemeye sunup tazminat isteyebilirsin. Salak kız, sizin birleştiğinizi sanıp panik olmuş, sana delil göndermiş.
Kıza sakın bir cevap yazma. Zaten sen mücadeleni dava ile yapıyorsun, onların seviyesine inme. Sakin ol. Sessizlik hep kazanır.
Dava sebebini kızın da ilerde öğrenmezki boşuna endişe ediyosun ayrıca fotoları da dosyadan görme ihtimali falan yok ama yine de sen bilirsin.. Ben senin yerinde olsam kızla dalga geçerdim.. Yalnız bak o fake hesap açmış senin kişisel hesabınsa bi cevap falan verirken çok dikkatli ol hakaret falan içermemesine özen göster başını belaya sokma o yüzsüz yüzünden.. Bi an önce bu insanlardan kurtulman dileğiyle..Yok be canim yanlis anladim seni o zaman.nasilsa bosanacagiz.dedim ya bir kizim var onun ilerde duyup uzilmesini istemiyorum.fotolara falan hic gerek yok.sadece neyin pesinde bilmiyorum.onceleri tum hincim kizaydi.bisey yapmak istedim ama Allaha havale ettim.beni yine cileden cikardi birileriyle paylasmak istedim.
Yok be canim yanlis anladim seni o zaman.nasilsa bosanacagiz.dedim ya bir kizim var onun ilerde duyup uzilmesini istemiyorum.fotolara falan hic gerek yok.sadece neyin pesinde bilmiyorum.onceleri tum hincim kizaydi.bisey yapmak istedim ama Allaha havale ettim.beni yine cileden cikardi birileriyle paylasmak istedim.
Ya hayır tabikiYok be canim yanlis anladim seni o zaman.nasilsa bosanacagiz.dedim ya bir kizim var onun ilerde duyup uzilmesini istemiyorum.fotolara falan hic gerek yok.sadece neyin pesinde bilmiyorum.onceleri tum hincim kizaydi.bisey yapmak istedim ama Allaha havale ettim.beni yine cileden cikardi birileriyle paylasmak istedim.
Bence sen kızın için değil de adamla bir boşanayım eğer pişman ise olmadı belki kızım için tekrar deneyim diye mi düşünüyorsun. Anladığım kadarıyla adam pişman olduğu için sen delillleri sunmuyorsun. Yoksa adam da boşanmayı isteseydi dosyaya o fotoğrafları koyardın gibime geliyor. bir şekilde adamla kötü olmamak istiyorsun sanırım ama seni aldatan adam seni hiç düşünmemiş, sen neden onu düşünesin ki? Kızım için diye düşünüyorsan da kızın seni daha çok haklı görecektir. Hem kızın o dosyayı göremez ki.... Bence yanlış düşünüyorsun.Ispat edecek cook kanitim vardi.aramalar vs ama zaten parayla ilgili bi skntm yok.pisman zaten eski esim diyim.o zaten bi umut barisiriz zannediyo araya araco sokuyo vs.cunku ben ona onu hala sevdigimi ama onun sevgisizligi ve bana layil gordugu bu hareketinden dolayi bitirdigimi soyledim.bende acilcasi hala uzuluyorum.ama kendimi pisman olmus diyerek avutamiyorum artik
delilleriniz var ise nafaka tazminat almamnız için de yapıyor olabilir... ben olsam maddi durumum olsa da isterdim... başkalarıyla yiyeceğine ben yiyeyimBenim anladigim su ben istemiyorum igrenclesmek.esimi suclu gormesem ayrilmam zaten.evet kizida zamaninda suclamistim.bana istediginiz kadar kizabilorsiniz.ama Allah a havale edip bekliyorum size sacma gelecek ama her isimde artik yardimini goruyorum.eminimki cok daha iyisini cekecek.esim zaten iyi almis dersini baksana ona bile donmemis.
Kotu olmamak istiyorum.barisacak olsam bosanmam bir yil bu eziyeti sirf geri donermiyim gidersem pisman olurmuyum diye cektim.dusunsenize bir evladimiz var ve ben onla muhattab olacagim illaki.ama ondan korkumdan mi hayir.sadece degerliyim ve bu sekilde davraninca mutlu olmayacagimi biloyorum.Bence sen kızın için değil de adamla bir boşanayım eğer pişman ise olmadı belki kızım için tekrar deneyim diye mi düşünüyorsun. Anladığım kadarıyla adam pişman olduğu için sen delillleri sunmuyorsun. Yoksa adam da boşanmayı isteseydi dosyaya o fotoğrafları koyardın gibime geliyor. bir şekilde adamla kötü olmamak istiyorsun sanırım ama seni aldatan adam seni hiç düşünmemiş, sen neden onu düşünesin ki? Kızım için diye düşünüyorsan da kızın seni daha çok haklı görecektir. Hem kızın o dosyayı göremez ki.... Bence yanlış düşünüyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?