ey ikinci kadinlar

tek suçlu kadın mı? erkekte en az onun kadar suçlu değil mi kadına ettiğiniz kadar eşlerinizede aynı bedduaları edin bence.

taammm ihtiyacın ıolan şeyi yapmış inan mıyorum falan de daha da dökülsün ... avukatınla konuş booll nafaka kopart evladın için ohhhhh missss.... kime iyilik yaptıysan Rabbim ayağına getirmiş kısmeti sakın sinirlenme deliyle deli olma hanım efendi davran tufaya düşür

Aldatılma diye açsaydın, zaten bunu ispat etmen gerekirdi. İspat edecek delilin olmazsa da dava düşerdi. Ben de şiddetli geçimsizlikten açmıştım bu yüzden. Bana göstermediği ilgiyi başkalarına gösteriyor demiştim ve tazminat istemiştim. Sen de bu ikinci şahısın gönderdiği resimleri delil olarak mahkemeye sunup tazminat isteyebilirsin. Salak kız, sizin birleştiğinizi sanıp panik olmuş, sana delil göndermiş.
Kıza sakın bir cevap yazma. Zaten sen mücadeleni dava ile yapıyorsun, onların seviyesine inme. Sakin ol. Sessizlik hep kazanır.

Yok be canim yanlis anladim seni o zaman.nasilsa bosanacagiz.dedim ya bir kizim var onun ilerde duyup uzilmesini istemiyorum.fotolara falan hic gerek yok.sadece neyin pesinde bilmiyorum.onceleri tum hincim kizaydi.bisey yapmak istedim ama Allaha havale ettim.beni yine cileden cikardi birileriyle paylasmak istedim.

Zaten boşanacaksınız tamam da onları da delil vermen senin için gerekli. Kızının geleceği için. Onlar yaptıklarından utanmıyorlarsa sen neden mahkemeye fotoğrafları sumayasın ki... Eski eşin bunu yapmadın diye sana madalya vermez, inan ki...Hem dava da haklılığını daha da pekiştirmiş olursun.

Ispat edecek cook kanitim vardi.aramalar vs ama zaten parayla ilgili bi skntm yok.pisman zaten eski esim diyim.o zaten bi umut barisiriz zannediyo araya araco sokuyo vs.cunku ben ona onu hala sevdigimi ama onun sevgisizligi ve bana layil gordugu bu hareketinden dolayi bitirdigimi soyledim.bende acilcasi hala uzuluyorum.ama kendimi pisman olmus diyerek avutamiyorum artik

Dava sebebini kızın da ilerde öğrenmezki boşuna endişe ediyosun ayrıca fotoları da dosyadan görme ihtimali falan yok ama yine de sen bilirsin.. Ben senin yerinde olsam kızla dalga geçerdim.. Yalnız bak o fake hesap açmış senin kişisel hesabınsa bi cevap falan verirken çok dikkatli ol hakaret falan içermemesine özen göster başını belaya sokma o yüzsüz yüzünden.. Bi an önce bu insanlardan kurtulman dileğiyle..

fotoları delil sunun mutlaka
tazminat garanti olur şıp diye boşanırsınız
çocuğum görür vs. diye boş yere fedakarlık yapmayın değmez

Ya hayır tabiki
Böyle sessiz mi duracaksin ?
Allah zaten bize bir şeyleri vesile kılar.
Sırlar dünyası gibi öyle bi sakallı adam belirip intikamimizi almaz

Allah sana intikamını al ve onlar çeksin diye vesile kılmış işte bi şeyleri
Elinde kanıt var
Valla kocana ve o kadına sinir olduğum kadar sana sinir oldum

Eşiniz o kız olmasa başkasına giderdi, yani sizinki gibi düşünceler bana "aslında kocam çok masum ama işte, o kız, o kiz" gibi bir duygu uyandırıyor.
Aynı şeyi siz yapınca nasıl konu sizi kandiran erkekler olmayacaksa, bunda da aynı. Konu kızlar değil, eşinizin iliginin b.klugu.

Kirmis kafayi.ben tuttukca kendimi sustukca.neyse sosyal hesaplarimi dondurdum.muhattab olamaz artik benle.oyle sansin o vakit.ona cevap verip kaale almak dahi istemiyorum.saolsun bence ne oldugunu cok iyi biliyor.

Onlar Allah ın vicdan denen husustan mahrum bıraktığı onursuz üç kuruşluk kişiliksiz kadınlar aynı şekilde erkek içinde bunlar geçerli hatta daha fazlası o yüzden bu insanlar için lütfen kendini üzme herkes hak ettiği yeri bulacak

Bence sen kızın için değil de adamla bir boşanayım eğer pişman ise olmadı belki kızım için tekrar deneyim diye mi düşünüyorsun. Anladığım kadarıyla adam pişman olduğu için sen delillleri sunmuyorsun. Yoksa adam da boşanmayı isteseydi dosyaya o fotoğrafları koyardın gibime geliyor. bir şekilde adamla kötü olmamak istiyorsun sanırım ama seni aldatan adam seni hiç düşünmemiş, sen neden onu düşünesin ki? Kızım için diye düşünüyorsan da kızın seni daha çok haklı görecektir. Hem kızın o dosyayı göremez ki.... Bence yanlış düşünüyorsun.

Kadın suçluysa erkek daha fazla suçlu. Biz de evliyiz, evli olduğumuz halde saçma sapan tipler yanaşıp laubali olma gibi densizliklere giriyor karşılık veriyor muyuz? HAYIR... o zaman her kırıtana akılları gitmeyecek erkeklerin de, her tartışmada beni evden ittin ondan huzur aradım falan fistan sallamayacak...
Eş olmak bu kadar kolay... Uçkuruna sahip olacak...

Benim anladigim su ben istemiyorum igrenclesmek.esimi suclu gormesem ayrilmam zaten.evet kizida zamaninda suclamistim.bana istediginiz kadar kizabilorsiniz.ama Allah a havale edip bekliyorum size sacma gelecek ama her isimde artik yardimini goruyorum.eminimki cok daha iyisini cekecek.esim zaten iyi almis dersini baksana ona bile donmemis.

delilleriniz var ise nafaka tazminat almamnız için de yapıyor olabilir... ben olsam maddi durumum olsa da isterdim... başkalarıyla yiyeceğine ben yiyeyim

Kotu olmamak istiyorum.barisacak olsam bosanmam bir yil bu eziyeti sirf geri donermiyim gidersem pisman olurmuyum diye cektim.dusunsenize bir evladimiz var ve ben onla muhattab olacagim illaki.ama ondan korkumdan mi hayir.sadece degerliyim ve bu sekilde davraninca mutlu olmayacagimi biloyorum.

erkek istemese hic bir kadin bir erkekle birlikte olamaz. diger kadin da asik oldu muhtemelen belki de basta bilmiyordu, yada ona da turlu yalanlar soyledi bozuk giden evlilik, mutsuz hayat vs... bayan da kandirildigini hissettikce hirs yapti muhtemelen. bazi kadinlar eslerini sevgisiz ilgisiz birakiyor eslerini kendinden uzaklastiriyor, bazen durum boyle olmasa da adam ac gozlulugunden gidip baskasiyla oluyor.. ama sebep ne olursa olsun kimse kimsenin basina silah dayamiyor. o yuzden ikinci kadinlar tek suclu degil.

Aldatılanların nedense hiçbiri kocasına toz konduramıyor. Kocalar bal gibi işte de kadının biri aklını çelmiş. Ah zavallı kocalarınız ya, kıyamam onlara (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…