ey ikinci kadinlar

Aynen katılıyorum

Söylemezdim rezillik çıkarmazdım adamı da neden boşadığımı söylemezdim hele ki çocuğum varsa sessiz sedasız boşanırdım. Kadının bana sorumluluğu yok ısrarla söylüyorum. Eşimin verdği sözleri unutup gözümün içine baka baka bunu yapması koyardı en çok. Kadın kim merak etmezdim. Ha eskortmuş ha eşimi bekar sanıyomş ha kadın da evliymiş bile bile yapmış umrumda olmaz. Benim eşimle aramdaki meselede 3. Kişilere yer yok.

Evli bir erkekle iliski yasamak tabii ki dogru bir sey degil ama sucun buyugu esinizde. O kadinin size veya cocugunuza karsi sorumluluğu yok ama esinizin var. Istemese ne sizi ne cocugunuzu unutmazdi . baska bir kadin unutturamaz. Icinde varmis. Boyle insanlarin mutlu bir yasam surduklerini de gormedim. Pisman olacaklardir.

Yaşamam inşallah. Eşim yapmaz demem. Kimseye yüzde yüz güvenmem.Eşimi affedebilirim de aldatılmadan sonra bu benle eşim arasındadır. Siz o kadınla muhattap olarak hata yapmışsınız zaten. Kadına şerefli diyen yok. Kadın hayatında düzgün ilişki oturtamamış size saldırmış saçma sapan. Ama o kadın olmasa da eşin başkasını bulmayacak mıydı?

Canım hic aldatmali boşanma davasına denk gelmedin sanırım. O kadının da var adamın karisina karşı sorumluluğu tazminat odetirler o...ya çatır çatır yapmayın gözünüzü Seveyim erkek pislik hayvan yapmış zaten belasını bulmuş boşandı coxuklarindan mahrum kaldı burda derdimiz evli adamlara kasıtlı olarak bulaşanlar var zevk alıyorlar yapmayın diyoruz erkeği savunan yokkkkk neden anlamıyorsunuz

Yuva yikan sadece kadinlar degil kim olursa olsun bir erkek karisini gercekten severse onu aldatmaz
Bunu böyle bilin

Yaşamayan bunun acısını bilmez. Eşim zaten şerefsiz mis o ayrı konu. Ama kadın neden yapıyor? Birçok kadın biliyorum özellikle evli adamları seçiyor. Çünkü evli adam kadını her dakika arayıp hesap sormuyor, kadın hayatını yaşıyor adam da maddi yardımda bulunuyor.
Bu tarz kadınlara bekardir ona laf edeceğine kocan bak denmemeli l. Ayrıca ben bunu yaşayana kadar böyle birşey olsa tek suçlu eşim derdim de değilmiş. İkisi de suçlu. Bekar olunca her istediğini yapacağın toz pembe bir dünya yok

O zaman ne diyim helal olsun size
Şansı kadın olurmuş kocanızın sizi aldattığı kadın (tabi ki öyle birşey kesinlikle olmasın)

ağzına sağlık yazacağımı yazmışsın

Bence toplum cidden genişlemeye başladı
Dizilerde bile karı koca arasına giren kadınlara ay ne iyi kadın diyoruz
Adamın karısı da genelde kötü nalet bir kadın oluyor
O asıl kadını suçlayıp ikinci kadınla şerefsiz adamın aşkını hayranlıkla izliyoruz
Buradaki yorumlar da tasdikliyor bunu

Sanki kadınlar oh çok iyi yapmış diyoruz. Suçsuz değil tabii ki suçlu ahlaksız bunu yapan kadın. Ama ben onu düşünecek durumda olmam kocam beni aldatırsa.
Bana söz vermiş, beni sevdiğini söylemiş, benimle bir ömre evet demiş adam bunu yaptıktan sonra beni hiç tanımayan kadın tabii ki yapar. Sorun bunu eşimin yapması eşimin bile bile tüm sözlerini yok sayması. Kadının burda benim için önemi yok. Ayşe olur fatma olur. Adam biriyle yapmasa diğeriyle yapacak. Diyelim kocam bir kadına gitti. Kadında bunu reddetti evli diye. Eee ne olacak. Yapmadı birşey belki ama gitti sonuçta. O yola girdi o niyetle gitti. Kadın evet dese beni hiç düşünmeyecekti. Bu durumda adam beni aldatmamış mı oluyor. Bal gibi aldatmış olur benim gözümde.
Burda kadının ne önemi var. Reddetmiş bile olsa kocam beni aldattı. Bu kadar basit.
Asıl suç adamdadır. Tam tersi durum olsa kadın kocasını aldatsa burda da kadın asıl suçludur. Bu kadar net

konu başlarından üzerine yazacak bir şey yok diyelim
benim çok sevdiğim bir tanıdığın başına geldi böyle sürekli ikinci kadınla uğraştı durdu kadınla kavga ettiler rezillikler çıktı
annem ona dedi ki yahu bu işyerinde tam 10 adam çalışıyor niye kadın onlara da yanaşamadı da senin kocana yüz buldu yanaştı diye kadın hiç oralı olmadı affetti bir altı ay sonra o kadından başka bir kadınla daha aldattı adam onu
yani adamın yapacağı varsa kadınların yüz vermemesine bakmıyor bu durum illa ki bir yüz vereni bulacak olmadı parayla yapanı bulacak
ha diğer kadının yaptığı da çok iğrenç ama o kadın gelip size iyi günde kötü günde yanında olacağım hiç bir zaman kocanı ayartmayacağım diye bir söz vermedi

Yahu bu konu neden hortladı gene? Sevgililer Günü derdine mi ne ki?
Gelin evli bacılarım, size bir anı anlatayım. 30 yaşındayım ve şu yaşıma kadar gerek okulda gerek iş çevresinde, gerekse sosyal hayatımda en az 3 erkek bana evli olduğunu söylemeden aşkını itiraf etmiştir.
Ha ya ben fazla uyanıktım ya da onlar fazla gerizekalı ben bir şekilde uyandım ve çok şükür evli bir adamın sevgilisi olmadım.
Ama hiç sektirmeden hepsinin bahanesi şuydu:
O zaten istemeden evlenmişti, karısı nemrut, suratsız, ona kötü davranan kötü kalpli kadındı, çocuk olmasa bir dakika durmaz boşardı.
Biz birbirine geç kalmış ikiz ruhlardık.
Eğer ben saf salak, tecrübesiz bir genç kız olsam bu yalanlardan en az birini yerdim.
Ya da sevgisiz bir ortamda büyümüş, baba sevgisi görmemiş
Ya da babası tarafından terk edilmiş
Bir kız çocuğu olsam.
Ha bu arada ben evli erkeklerle birlikte olmaktan özellikle zevk alan ahlakında at koşturulacak bir kadın da olabilirdim.
Ama bunlar evli kadını 2. düzeyde alakadar eden şeyler. 1. düzeyde, kocam dediği, çocuğunu doğurduğu, ona sadakat duymak zorunda olan kocası vardır.

Var mı olmaz mı ya üni.de bunu avantaj görenler var başlarına bela olamıyorlarmış karına söylerim diye tehdit ediyorlarmış

Daha once de yazmistim, belki bu konuda belki de baska konuda. Toplumda yasayan bireyler olarak birbirimize karsi sorumluluklarimiz var. Evlenirken esimize soz verdigimiz gibi iyi gunde kotu gunde diye birbirimize soz vermesek de, herkesin birbirine sorumlulugu var. Birbirlerinin ozel hayatina saygi gibi.
Toplumdaki bu algi degisikligini anlamaya calisarak yaziyorum bir taraftan da. Ben de bu aldatilanlar kervanindayim.Ikisi de ayni is yerindeler. Evli oldugunu bilen biriydi yani hic kandirilmadi. Asil sucladigim kisi o degil ya da yuvamizin yikilmasindaki esas kisiyi o ikinci kadin olarak gormedim ama onu sucsuz da goremedim, sizlerin yaptigi gibi. Eger toplumda birbirimize sorumluluklarimiz varsa haddimizi de asmamamiz gerektigini dusunuyorum. Su an bekarim. Bosandik. Bekarim ve artik baskasina sorumlulugum yok, yuva yikarsam da suclu olan erkek diye yuva yiksam hos mu olacak? Sadece erkegi suclayan bayanlara soruyorum ben evli bir erkekle beraber olsam, bu da sizin kocaniz olsa beni suclamayacak misiniz? Cocugunuzun rizkini yesem, cocugunuz babasini pencere onlerinde beklerken ben de kirmizi ic camasirlarimla o geceyi esinizle gecirsem bana senin sucun yok mu diyeceksiniz?
Bana hic mi kirginlik duymayacaksiniz? Hic mi ah etmeyeceksiniz? Cocugunuz anne o kadin olse babam yeniden sana asik olur, o yuzden onun oldugu gunu bekliyorum diye umutla beklese...
Evet erkekler suclu... dogru. Hic bir aldatilan kadin da kocasini sutten cikmis ak kasik olarak gormuyor zaten. Ancak ikinci kadinin da toplumda babasiz hayata devam eden, babasiz buyuyen uzerine elbet sucu var. En basta su unutulmamalidir: toplumda aile kavrami biterse, o toplum yikilmaya mahkumdur. Bu yuzden hepimiz birbirimize sorumluyuz. Bunun kadini erkegi yok. Herkes sorumluluklarini bilse bugun toplum zaten kimin eli kimin cebinde olmazdi. Ayse olmazsa Fatma olur olgusu sadece kendini kandirmaktir bana gore. Ayse de olmamali Fatma da. Sen de ben de.... Herkes yerini bilmeli. Ancak o zaman saglikli toplum oluruz ve saglikli bireyler yetistiririz.
Aldatildiysam bana sorumlu olan sadece kocamdir o kadin beni baglamaz demek, toplumun yaralarina kulaklarini tikamaktir.
Ha beni sorarsaniz ikinci kadinin gidip sacini basini yolmadim elbet. Cocugumu aldim bosandim. Ancak icimdekileri sorarsaniz o eski esin sucu cok cok buyuk bunda ama o ikinci kadinin da sucu var bunda. O olmasaydi baskasi olurdu diyenler icin: o baskasinin da sucu olacakti bana gore. Kimse kimsenin yuvasina comak sokmasin arkadas. Gitsin bekar biriyle ne halti varsa gorsun. Erkek sucludur evet. Hem de sucun buyugu onda ama kadinlar da bilinclenmeli artik. Beni baglamaz deyip herseye kulaklarini tikamamali. Toplu bilincten bahsediyorum.

Bilginiz güncel değil; artık ödemiyorlar.

Oncelikle geçmiş olsun ve Allah yardimcinjz olsun sizinde evladınizinda evet keşke herkes bilinclense bu konularda sert bi kaya gibi dursa bu silliklarin da eli eteği bigun çekilecek nasılsa kolaylıklar diliyorum hayatinizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…