ey ikinci kadinlar

Eski eşiniz sizin için doğru bir insan değilmiş. Olsaydı ihanet yaşamazdınız. aldatma hele ki başkasına aşık olarak yapılan aldatma; genelde çift arasındaki sorunların bir sebebi değil sonucu oluyor.

Seven, birbirine bağlı bir çift kalbin arasına emin olunki dağlar taşlar giremez.

Ben diğer kadın için iyidir, hoştur demiyorum ancak başka bir kadın için ya da değil ilişkiniz illa ki patlak verecekmiş. Sudan sebep; bazen. Başka kadın, bazen kv, görümce bazan maddiyat bazan cok daha başka birşey olarak gözüküyor sadece sizlere.

İnşallah karşınıza çok sevebileceğiniz, sizi el üstünde tutan birisi çıkar ve gercekten değer gördüğünüzde o sudan sebebe teşekkür bile edersiniz.

Ağzına sağlık bir türlü anlatamadık şunu
Ama öyle bir durumda bırak kırgınlık duymayı utanmasalar sırtını sıvazlayacaklar

Bilginiz güncel değil; artık ödemiyorlar.
Güncel diye biliyorum evlilige adamin esine maddi zarar verdiyse maddi tazminat davasi odemek zorunda, ama yinede bos bilgiyle konusmak istemem sırf bunu okuyan bu hadsizligi yapan bayanlar gorsunler diye pzt si avukatımla gorusup kesin bilgiyi burada paylasacagim ..

Ağzına sağlık bir türlü anlatamadık şunu
Ama öyle bir durumda bırak kırgınlık duymayı utanmasalar sırtını sıvazlayacaklar
Agapi ben sırtını sıvazlayabilirim ya o ikinci kadının.

Eğer sütü bozuk kocam eğlencesine bir baska kadınla olup bana gözgöre göre yalan söyleyen nitelikle bir adamsa tez elden bunu bu kadın sayesinde görebildiğim için;

Ya da

Eşimle aramıza uçurumlar girdiyse, sorunlarımız var ve bu Adam benle mutsuzken ben bizi Mutlu zannediyorsam ; bu sıkıntıları gözüme soktuğu için..

Paylaşın bizde aydınlanalım

Eşinin gerçek yüzünü ortaya çıkardığı için, teşekkür bile etmelisin. Ciddiyim. Git ve ona, gözünün önünde ki perdeleri araladığı ve beyninin en dip köşelerinde eşinin saklı tuttuğu,pusuda bekleyen çakalı saldığı için teşekkür et.
Aksi halde, bu potansiyele sahip bir insana güvenmeye devam edip üstüne bir de sevecektin.
İşte bu gerçek, beni mutlu ederdi.

Kadın, eğer evliyse en fazla kendi eşine karşı suçluluk hissetmeli. Değilse zaten zerre kadar suçu yok.
Sonucunda, kimseye verilmiş bir sözü, iyi ve kötü günde palavrasına bağlılığı yok.
Özgür, yetişkin bir insan.
Suçlu olan, sözünden dönendir.

benden ve aile birliğimizden kocam sorumlu iken neden 3. şahısları suçlayayım ki,kocam olmasa o 3. şahıslarda benim hayatıma müdahil olmazdı zaten.
bu yazım kaynanam,kayınpederim,eltim,görümcem yüzünden boşandım diyenler içinde geçerli.kocam adam olsun da beni ve evliliğimizi el üstünde tutsun

İkinci kadına hala onun suçu yok diyen zihniyetteki kisilere yaşadığım olayı yazmak istiyorum. Ve cok seven erkek yapmaz diyenler de dikkatli okusun.
Ben eski eşimle üniversitedeyken tanistim.. Hayatımda gormedigim bir aşkti huzurdu. Vize final dönemleri bize yemekler yapan,bir sorunum olduğunda anında yanımda olan,bana tozpembe hayat yaşatan sevgilim ve sonrası kocam olan aşkım di. Hastaneye yattığım bir dönem aylarca başımdan ayrılmayan ve aileme de gerçek evlat olan biriydi. Bir adamın binde bir hatası olmaz mı yoktu. Her akşam beni işyerinden almaya gelirdi. Her haftasonu tatil planlardi o telefonu bir kez ya mesaj ya arama şüpheli bişey yoktu. Ne şifre vardı ne tlf kapatmasi. Her cumartesi güllerle beni uyandıran dünyalar tatlısı bir eş ve ailesi de öyleydi. .
Bir gün tesadüf öğrendim herseyi işyerinde başka bir tlf hattı varmış arkadaşı üzerine kayıtlı hat. Kadın da sonra öğrendim evimize gelip giden işyerinden biri. O akşam Bebeğimi kaybettim. Evi terkedip boşandım ki bebek odası takımı hersey alınmıştı herseyi çocuk yurduna yolladım.
Erkek mi suçlu yoksa ikinci kadın mi konusuna gelince o kadın benim hamile olduğumu biliyordu ben o halimle evimde misafir bile etmiştim. Şimdilerde yeni eşimle mutluyum kızımız var pensesim dünyaya bedel... İyi bir işim var iyi bir hayatım var.... Ama o aldatilmak o aptal yerine konmak, en ağır olanı da canım ömrüm dediğim adamın şerefsiz bir pislik olduğunu öğrenmekti. Şimdilerde eşimin bilmediği ayrı bir birikim yapıyorum ya yine aldatilirsam diye.. içimde birseyler yok oldu insanlara artık o kadar tolerans gosteremiyorum. O akşam çok güçlü olsaydım Bebeğimi kaybetmeseydim diye Rüyalarimda o bebeği görüyorum. Hayatta çooook mutlu olduğum hersey bir anda bitebilir diye deli gibi tedirginim hep.
Eski eşim şerefsiz bunları yaptı bana çok suçlu, o kadın da suçlu tek bildiğim şey benim zerre kadar suçum yoktu. Ölene dek her aldığım nefeste ikisi için de Allaha havale ediyorum yaptıklarını. O kadın da benim yaşadıklarımı yaşamadan inşallah ölmez.

Çok aci bi örnek oldu geçmiş olsun İnşallah cookk mutlu olursunuz

Acilali cok olmasina ragmen zaman zaman ilk sayfamda portleyip duruyor bu konu.
Cok sinir bozucu bir konu cidden. Hayir 2. kadin filan degilim. Sadece kadinlarin kocalarini mercimek akilli, iradesiz, kim nereye cekerse oraya giden biri gormesini, aldatan kocada degil, disaridaki kadinda sorumluluk aramasini benim mantigim almiyor. Daha az once "Ben kocama guveniyorum ama diger kadinlara guvenmiyorum" diye bir cumleye yorum yaptim baska konuda. Aha bu konu da baska bir ornek bu cumleye. Ulan sanirsin ki heriflerin agzini kapatip, bayiltip kacirip iliski yasiyor bu kadinlar. Kocaniz bu kadar akilsiz, iradesizse siz siki tutun, baglayin, kacmasin bari.
Ha hayir, 2. kadini masum bulmuyorum asla. Adam da, kadin da serefsiz. Ama siz sadakat, sorumluluk gibi konularda hedef sasiriyorsunuz. Sorun bu.

Öncelikle geçmiş olsun ancak aradan Zaman geçmiş ve tekrar mutluluğu tatmışsınız be buna rağmen bu kadar acı çekiyorsanız, öfke, kin dolu iseniz ve bu denli tedirginseniz lütfen tedavi görün. İnanın bana insanı kin, nefret kadar çürüten başka bir duygu yok.

Çok benzerini arkadaşım yaşadı. Daha doğrusu ikisi de arkadaşımdı. Aynen sizin eski eşiniz gibi çok iyi bir eş arkadaşımı aldattı. Maalesef meselelerine istemeden karışmak zorunda kaldık, kamuya mal oldular. Arkadaşımın eşi çok "mutluydu tabi, her istediğini yapıyordum, ama ben mutsuzdum, hep taviz veren taraf olmaktan yorulmuştum. " dedi.

Baska benzer bir durumu da eşimin iş arkadası eşine yaptı. Öyle bir eş ki, çiçekler, şiirler, fedakarlık, özveri tam not alıyor ama aldatıyor hem de kaç kişi ile.. Savunması da şu" her istediğini yapıyorum. Herşeyi tam. Ben de keyfime bakarım. " işte sütü bozukluk çeşit çeşit..

Aldatmanın pek çok hikayesi olabilir. Sizin de kendinize göre vardır bir hikayeniz ancak sonuç önemli..

Benim beklentim, dileğim kadınların minimum hasar ile bu meselelerden kurtulmaları.. Bunun için de elin kadını ile uğraşmak, kendimize extradan bir düşman yaratmak ve hayatımızı mahvetmekten öte birşey kazandırmıyor bize

Ahlaksız ve midrsiz bir insan aynı zamanda suçsuz öyle mi?
Empati yoksunluğu çekiyor bence 2. Kadını suçsuz gorenler, yazik. İki gün sonra böyle bir şey yasadiginizda ancak anlayacak kadar empatiden yoksun olarak goruyorym o kadın masum diyenleri. Haberi yoktur öğrenince herşey bitmiştir o başka hele bir de bile bile devam ediyorsa psikolojik tedaviye ihtiyacı vardır bence o kadının.

Hayatımda hickimseye nefret etmeyi beceremezdim..kin tutmak beddua etmek hiç karakterime uyan tavırlar değildi oysa ki..
Ama hayat insanın karşısına bir gün öyle bir düşman cikariyor ki kendi haline şaşırıyorsun..
İçinden ettiğin her küfür her beddua o kadar ozdeslesiyor ki seninle kendinden korkuyorsun..
Bir kadın. .eşini seven yuvasına kol kanat geren bir kadin..böylesine büyük bir imtihanı hak edecek ne yapmış olabilir ki diye düşünüyor paramparça bir kalple hayatına kaldığın yerden yaralı bereli devam etmeye çalışıyorsun..
Yazıklar olsun bunu yaşatan hemcinslerime..yazıklar olsun karisinin masum sevgisini ezip geçen o kocalara!!!

Canım ben psikolojik destek aldım o dönem. Bilinçsiz biri değilim onlarca kitap ta okudum bu konuyla ilgili. Öyle hop bitti deyince geçmiyor bunlar. Evli misin çocuğun var mı bilmiyorum ama doğuma çok yaklasmisken böyle bir olayda bebeğini kaybediyorsan ve o aylarca öpe koklaya bebeğine aldığın eşyaları yurda veriyorsan bu acı bu öfke ölene dek bitmez.

Bizim aramizda sorun ildugunu nerden cikardiniz? ona asik olmasindan mi? Ona asik oldugunu nerden cikardiniz? Hala beraber olmalarindan mi? Benimle de 12 yil beraberdi. Ben bile bazi seylere cevap verwmezken bu kadar kolay yorum yapmaniza sasirdim.

Evliyim hem de 6 senelik..

Hop bitti diyince bitsin demiyorum sana. Yaşadığın acıyı da asla küçümsemiyorum. Ancak hiçbir öfke ve kin sana bebeğini geri getirmez . Kendine yaptığınla kalırsın diyorum.

Bir çocuğun varmış; eminimki Mutlu bir anneyi hakediyor.

Bizim aramizda sorun ildugunu nerden cikardiniz? ona asik olmasindan mi? Ona asik oldugunu nerden cikardiniz? Hala beraber olmalarindan mi? Benimle de 12 yil beraberdi. Ben bile bazi seylere cevap verwmezken bu kadar kolay yorum yapmaniza sasirdim.
Daha önce anlattıklarınız vardı; üst düzey yönetici idi eşiniz ve çay görevi olan biriyle idi .. Çocuğunuzun yorumu ile birleştirip çıkarım yapmış olabilirim. Ancak karıştırıyor da olabilirim. Çünkü kontrol etmedim. Karıştırıyorsam kusura bakmayın.

Bir de siz ve eşiniz değil aslında kastettiğim ; bireysel mutluluktu. Bazan siz mutlu değilsinizdir ancak hayatınızdaki mutludur ya da tam tersi. Bütün olarak bakıp yorum yapmamıştım.

Olayınızla ilgili de benim üzüldüğüm nokta çocuğununuzın yorumu oldu. Bu yüzden aslında yorum yapma gereği duydum. Eminimki siz yansıtmamışsınızdır ancak bir şekilde olan bitenden haberdar olan çocuğun haberi olmuş ve etkisi üzerinde devam ediyor. Çoçuğun psikolojisi ile ilgili saatlerce konuşulur ama yardım ya da öneri istemiyor olabilirsiniz diye ben katkıda bulunmayacağım şu an için.

Size ve çocuğunuza mutluluklar dilerim

Oncelikle geçmiş olsun ve Allah yardimcinjz olsun sizinde evladınizinda evet keşke herkes bilinclense bu konularda sert bi kaya gibi dursa bu silliklarin da eli eteği bigun çekilecek nasılsa kolaylıklar diliyorum hayatinizda
Benim de anlatmak istedigim bana sorumlu olan kocamdir diyenlere. Toplumda yazili olmayan ama herkes tarafindan kabul edilen ahlak ya da etik dedigimiz kurallarin ne kadar yozlastigi. Deger yargilari diye birsey kalmamis.Milletce midemiz genislemis sanki. Karsi komsumun bile be i rahatsiz etmeye hakki yokken o ikinci kadinin nasil yuvamda hakki oluyor onu anlamiyorum ben. Bir de aldatildiysaniz da sevilmemissiniz, uzulmeyin kocanizin gercek yuzunu gormus oldunuz diyenler var. ... nerden biliyorlar ki sevilmedigimi? Gercek yuzunu boyle de gormetim arkadas...omur boyu insanlara guvensizlik tasiyarak...
tartismak istemiyorum. Kimsenin fikrini degistirme niyetinde de degilim. Attan dusenin halini attan dusen anlar. Sadece lafim burda kolay ahkam kesenlere... ve deger yargilarini yitirenlere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…