ey ikinci kadinlar

Tesekkurler. Evet dogru hatirliyorsunuz. Cayci ile beraber. Oglum psikologdan yardim aliyor. Haftada bir gun duzenli gidiyor. Suan icin oldukca iyi ancak ara ara yaralari kanamiyor da degil. Yeni yasamimiza sarildik. Yeniden bambaska bir hayata basladik.
Iyi dileklerin icin tesekkurler...

Ben yeterince mutluyum . Mutluluk geçmişinde ki acıyı unutmak değil yasadiklarindan ders almak onları unutmamak canım benden tavsiye olsun yasamadigin şeyler için fazla yorum yapma o acıyı ancak yaşayan bilir! Aldatilmis boşanmış ve bunu unutmuş hocbir kadın olamaz saygı duy kolay degl

ikinci kadını boşverin. yuva yıkanın yuvası olmaz. ya aynısını yaşar ya da Allah büyük bir dert verir.. asıl bedduayı kocanıza edin ki tüm suç onda.

Saygı duymadığımı kim söyledi size?

Yaşamadığımız konular hakkında yorum yapmayacaksak pek çok kişinin ağzını açmaması lazım bu forumda.

Mesleğim itibari ile bu konumda olan çocuklarla fazla ilgiliyim ve hassasiyetim var bu konuda. Daha öte bir durum yok. Boşuna bu siniriniz, öfkeniz..

İyi günler size.

Gerçekten çok çok acı bir tecrübe olmuş sizin için. .merak etmeyin Allah herşeyi biliyor ve onun adaleti asla şaşmaz.birgun mutlaka ağır bir bedel ödeyecekler..
Allah size ve şuanki eşinize yavrunuzla birlikte çok harika mutlu bir hayat nasip etsin..

Cok tesekkurler canım Allah gönlüne göre versin

Ne kadar sacma dusunceler var ya bayan bekarsa sucsuzmus istediğini yapabilirmis. erkek %51 sucluysa kadın da %49 sucludur bana göre. Evli adam sorumluluğu var diye tek suçlu o değil. Evli insana yanaşan iğrenç zihniyetli şahsın da suçu var. Bekar istediğini yapar ne demek?

Bekar bir erkek evli bir bayana sevgili olmak istediğini soyleyebilir mi mesela ? Sırf bekar diye. Aile birliği denen birsey var herkes istediğini yapamaz malesef.

erkek daha suclu seven adamda kadında aldatmaz ama beni esim cok seviyordu demesin kimse demekki sevmiyordu yada sevgisi bitti yani sonucta biten veya hic var olmamıs bir sevgi oldugu icin aldatır ve buna karakterindeki zayıf taraflarında etkisi var cunku herkesin karakteri bunu kaldıramaz..kadına ne beddua ederseniz edin bos yanıbasınızda aynı yastıga bas koydugunuz adam bunu yapabiliyorsa size bence sorun ondadır

İkinci kadini da adamı da asla m
Cok tesekkurler canım Allah gönlüne göre versin
Aminnnnn inşallah. .ama dediğinize katılıyorum ikinci kadını masum gösteremez bana kimse..aynı durumu bende yaşadım çünkü. .diğer kadın benimde ilk bebeğime hamile olduğumu bile bile yaşattı bana bu acıyı. .hatta özellikle hamile olduğumu bilerek diyeyim..eşimin eski sevgilisiymis..benimle evlenmeden eşimden hamile kalmış eşim istemeyince aldırmak zorunda kalmış..dolayısı ile hem eşimden hemde masum olan benden bir şekilde intikam almaya çalıştı..eşim onunla beni aldatmadıgini kadının içip içip eşimi arayıp beddua ettiğini söylüyorDu. Ama birgun birde baktım ki oda onu arıyormuş..
Ona hiç dokunmadığın sadece telefon görüşmeleri olduğunu söyledi bana..inandım mi?asla...
Affetmedim de..
Boşanmanın eşiğinden döndüm. .O kadına ve eşime hayatı zindan ettim..ama benim hayatım da zindan olmadı mı. .
Neden boşanmadim..eşimin herşeyin üzerine yemin edip bana söz vermesi..çocuklar..vs..
Şuan yaralıyım..kırgınım. .ve birdaha bunu yaşatirsa eşim bana herşeyi anında bitirecek kadar da güçlü ve kararlıyım. .Hiç olmadığım kadar güçlü hemde..maddi manevi..
Öyle bir duruma getirdim ki eşimi bir hata yapıp benden ayrılırsa varini yoğunu alırım elinden..

Zaten bu dediğiniz icraata geçince çok kolay yapılan işler. Valla kimse kusura bakmasın ben 6,5 aylık hamileydim eski eşim sabah ayağımın altını öptü çıktı evden öğreden sonra metresi geldi (başkasıyla evli ve iki çocuk annesi) , kapıyı açmamla bana saldırdı, ben o gün erken doğum yaptım. Eski eşim olacak Allah'ın belası yalvardı bana peşimi bırakmıyor bir hata yaptım diye barışmıştık. Sonuç, 1 ay sonra kocasıyla yaşayan ikinci kadın orospu intihar numarası yaptı benim oğlumun babası halen kuvezde olan çocuğumla beni terk etti. Ha unutmadan gitmeden ne bir işimi bıraktı ne de sığınabileceğim bir ailemi.

İkinci gariban kadında yazın zengin bir başka adamla evleniyor. Ya ne kadar boş hayat yaşıyorsunuz siz. Hayatınızda başınıza bir dert gelmemiş, başkasının acısını küçümsüyorsunuz.

Ne demek kadın bakarsa kimse karışamaz?o adiligi yapan kadına bekar diye her erkek mubah mi oluyor?adamın evli olması hatta çocuklarının olması nasıl olursa umurunda olmaz?ahhh evet umurunda olmaz çünkü o.... içine işlemiştir..karaktersiz ve aç gozludur..bir yuvanın yıkılması onda bir zafer kazanmış hissi yaratır..o kazanmıştır artık o adamı. .
Bunu söyleyen sayın bayan umarım birgun esin senide aldatmaz ve ikinci kadınin ne kadar hain olabildiğini anlamak zorunda kalmazsın...bekarmis kimse karışamazmis dermisin bakalım o zamanda..

ya bayanlar kimsenin burada ikinci kadına çok iyi yapıyorsun deyip sırtını sıvazladığı yok
yorumları okuyunca sanki böyle yazılmış buraya denir
ama aldatılırsam en büyük suç kocandadır
hiç bir erkek zorla tecavüze uğrayamaz
5 yaşında çocuk değil ya diğer kadın bunu şekerle kandırsın kaçırsın basbayağı adam bile isteye aldatıyor
hiç aldatmayan adamlar nasıl yapıyor onların etrafında hiç mi kadın yok bunların arasında hiç mi kötü niyetlisi yok
ama o adam aldatmıyor işte

bizim burada dediğimiz adamı affedip diğer kadınla uğraşan kadınlar
aldatılmak o kadar kötü bir şeyse niye kocanı af ediyorsun o zaman
boşananlar ayrı hayat kuranlara af etmeyenlere değil söz

Suç diye nitelendirdiğin şey illa yazılı mı olması lazım canım? yazılı ve sözlü kurallar vardır.İkinci kadın ahlak çerçevesinde suçludur.Bununda kimse aksini iddia edemez.Ben eşe kesinlikle masumdur demiyorum aldatan herkes ahlak çerçevesinde suçludur.Evli olduğunu bilen ve buna rağmende karşısındakiyle görüşen karaktersız kadınlarda bir o kadar suçludur.

Konu sahibi ; Allah adildir,emin ol yaptıklarını yanına koymaz ve yine emin ol Rabbim birebir aynısını yaşatır ki yaşattığını anlasın diye.
Sen sanıyor musun ki o kadınıda bırakmayacağını ya da kadının onu bırakmayacağını? Elbet gün gelir birbirlerine ihanet eder bu tipler.Zalimlere bu dünyada mutlu ölmek yok.İlahi adalet birgün yerini bulacaktır.
-Canı yanan sabretsin,canı yakanda yanacağı günü beklesin.-

sayfalarca yazılmış, okuyamadım hiçbir sayfayı..
bu ahlak yoksunu kadınlardan birisi de Allah'ın bir imtihanı olarak bizim ailemizi dağıtmıştı ben 13 yaşımdaydım ve hiçbir şey anlamadan kiralık bir evde ev hanımı annemle ben basbaşa kalıvermiştik.. babam bu edep ahlak alamamış kadın demeye utandığım mahluklardan biri için bizi bırakıp gitmişti..
annemle babam boşanmadı, babam sonraları eve döndü, yıllar geçti (16 yıl) annem babam ben bir kez bile o olaydan söz açmadık üçümüz bir aradayken.. ama ne ben unuttum ne onlar ne eş dost.. olmamış gibi yapıyoruz buna alıştım artık..
o kadını hiç görmedim, bir kez babamın telefonuna attığı bir mesaja cevap verme fırsatı yakaladım, kendisinin bir o... olduğunu kızlarına da o... çocuğu denmesine sebep olduğunu vs. yazdım gönderdim kadına
eskiden o kadını öldürmeyi planlıyordum, lise dönemlerimde
off neyse kızlar akşam akşam o günlere döndüm .. Bu kadınlara Allah en büyük acıyı göstersin ve yalnız birer zavallı olarak ölsünler inşallah

Çok doğru yazmışsın, benim eski kayınvalidem (benim valizlerim poşete sarılıdır nadir bir yere gidildiğinden ve kimse yerlerini bilmez) evimde valizimi nerden buldu getirdi önüne attı, hadi defol oğlum seni istemiyor dedi. Sonra ne oldu, üst katımda oturuyordu tam 2,5 yıl sonra 1 valizle gitti. Şuan evinin kapısında icradan dolayı mühür var, esyalarına dokunamıyor. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor.

Her türlü haram ilişki zinaya girer ve bildiğim kadarıyla evli birinin zinası bekara göre daha büyük günahmış yanlışsam düzeltin lütfen.Yalnız merak ettiğim baban hiç pişmanlıklarından bahsediyor mu? annen onunla aynı yatağa nasıl giriyor?

Bak aynısını yaşamış Rabbimin adaleti o kadar güzelki sabret ve bekle diyor oda zaten.Etrafımızda çok örnek var bununla ilgili bakmak ve görmenin arasındaki farkı idrak edebilirsek tabi.Ahın kalmamış Rabbim inş. banada gösterecek ilahi adaleti beklemedeyim.

herkes fikrini söylüyor ben ve benim gibi düşünenler de ama aynı görüşte olmayanlar ne beddua ettiniz yahu.. fikir açıklamak ne zamandan beri beddualık oldu? ne diyeyim edene geri döner böyle şeyler aferim devam böyle.. kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor kanıtlanmış oldu bir kez daha

Yuva yikanin yuvası olmaz arkadaşım. .sadece Rabbime güvenelim. .imtihana tabiyiz işte. .Kimi esinden kimi evladindan. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…