Beddua size mi ediliyor? Görüşünüzü başkasını acısını küçümsemeden belirtmeniz çok daha doğru olurdux konu sahibi belki buraya kimseye söyleyemediği için konu açtı, belki içinde girdap var kurtulmak istiyor. Böyle anlamsız yazarak yardımcı olamazsınız. Dikkat ederseniz konu sahibi kime nasıl zarar verebilirim diye yazmamış, aaa pardon siz okumadan anlayıp dinlemeden yargılayanlardandınız di mi? Çok çok pardon bu yazdıklarımı da okumayın. Dilerim başınız hiç bir zaman dar da kalmaz, bizleri anlamak zorunda hiç bir zaman kalmazsınız, çünkü yaşadıklarımız çok zor.herkes fikrini söylüyor ben ve benim gibi düşünenler de ama aynı görüşte olmayanlar ne beddua ettiniz yahu.. fikir açıklamak ne zamandan beri beddualık oldu? ne diyeyim edene geri döner böyle şeyler aferim devam böyle.. kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor kanıtlanmış oldu bir kez daha
Evet canım bekar zina ederse şeriatta yanı dinimizin kurallarinda 100sopa ile meydan da dövülmesi gerekir, evli zina ederse bedeli Ölüm dürHer türlü haram ilişki zinaya girer ve bildiğim kadarıyla evli birinin zinası bekara göre daha büyük günahmış yanlışsam düzeltin lütfen.Yalnız merak ettiğim baban hiç pişmanlıklarından bahsediyor mu? annen onunla aynı yatağa nasıl giriyor?
Erkek zaten suclu.ama diger kadin diyorum amac ne amac
Kimsenin ne yaşadığını gerçekten bilemezsiniz. Ben bedduası tutan bir insanım, bende çok mutlular derdim tepetaklak oldular.benim öz halamı eniştem tamı tamına 4 çocukla boşadı hemde kuzenlerimden en küçüğü benimle yaşıt olan o yıllarda 9 yaşında falandık. halam bize yerleşti o dönem çocuklar babasındaydı o kadınla evlendi halam da bir süre sonra görücü usulü eşi vefat etmiş biriyle evlendi. ben şu an 26 yaşındayım yani bu olaylar olalı 17 yıl oldu şimdi halamın ilk eşinden olan 4 çocuğundan biri evli iki oğlu var diğer kızı erkek kardeşiyle herkesten başka bir şehirde yaşıyor ikiside çalışıyor yaşayıp gidiyolar kör topal kız 30 yaşını geçti. en küçük oğulları ne yaptı pek bilgim yok. halamın yeni evliliğinden 1 kızı bir oğlu var kendi dünyasında yaşıyorlkar eşini çok seviyor diğer çocuklarda sık sık onlara gidiyor görüşüyorlar kardeşlerin hepsi öz üvey. gelelim enişteme şimdi eniştem bu kadınla evlendi nerden baksanız 16-17 yıllık evli kadının çocuğu olmadı ikisi başbaşa yaşıyorlar o da çocuklarıyla görüşüyor çocuklar bu kadını da seviyor ne biliyim enişteme de kadına da hiç bişey olmadı halama da bişey olmadı olan kime oldu biz dışarıdan bakanlar olarak pek ayırt edemiyoruz kimse ahlanıp vahlanmıyor halam çok beddua etti ama kadın çok mutlu. ilahi adalet varsa eğer halam namazlı niyazlı saf temiz bir kadındır onun beddualarıunın tutması lazım kimse ölmedi hikaye bitmedi merakla bekliyorum bende ne olacak hala bu yaşında elele tutuşup her özel günde boy boy resim atan eniştem ayrıca annemin amcasının oğlu doğal olarak herkesi az çok gözlemliyoruz. bir gram pişman değil. bunu niye anlattım bilmiyorum. benim bildiğim birinci örnek bu ikinci kadın için birde diğer halam için olan var o ayrı bir dizi konusu bu arada 5 halam var 2si boşandı birini eşi terketti biri eşini terketti digerinin ki ayrı bir olay kalan ikiside normal gibi. hayat kimse için sona ermiyor sanırım. herşey insanlar için bu yüzden önce herkes en yakınındakini sorgulasa fena olmaz.
Shapes bir hikayen olduğunu biliyorum ancak ayrıldın mı devam mı ediyorsun, bir bilgim yok.Bu konuda yapılan bazı yorumları çok samimiyetsiz buldum.
Eşim beni aldattıysa muhatabım eşimdir.
Ki öyle de oldu. Karşı taraf umrum da bile olmadı.
Aynı ortamda çalışıyor olmalarına rağmen hala umrumda değil.
Ama...
Bu onu paklamaz. oda evli bir erkek oldugunu bile bile yürüdüyse, en az aldatan eş kadar ahlaksızdır.
Öyle değilse biz yanlış düşünüyorsak,
Burada evli bir erkeğe aşık olduğunu söyleyen konu sahiplerine, sen bir şansını dene,
Seni bağlayan bir durum yok. Evli olduğu kadına sadakat sözü veren sen değilsin. Zaten ahlaksızmış.
Karısı sana gerçek yüzünü gösterdiğin için teşekkür bile edebilir diyelim.
(Kocayı affedip, sadece kadını suçlayanlar yazdıklarımdan muaftır)
Kimsenin ne yaşadığını gerçekten bilemezsiniz. Ben bedduası tutan bir insanım, bende çok mutlular derdim tepetaklak oldular.
Shapes bir hikayen olduğunu biliyorum ancak ayrıldın mı devam mı ediyorsun, bir bilgim yok.
O yüzden dikkatli seçicem laflarımı.
Okuduğum kadarı ile evli erkekle bile isteye beraber olan kadınlara zaten burda ahlaklı denmedi. Sadece elin yedi kat yabancısının ahlakından bize ne dendi? Bizim muhatap aldığımız kişi kendi eşimizdir dendi.
Kaldı ki sen de farklı şeyler söylemedin postunun başında.
Benim anladğım burda olay şuna benziyor; komşunun çocuğu ile bir olup bizim oğlan hırsızlık yapıyor. Anne olarak biz tüüüüüjhhh utanmaz hayta melek gibi oğlumu hırsızlığa sürükledin diyoruz komşunun oğluna.. Diğer kadını muhatap almayı buna benzetiyorum ben. Şahsen konu etmeye dahi lüzum görmem o kadını başıma böyle bir olay gelse.
Bu örnekten farklı olarak da; bir hainin iç yüzünü onun sayesinde görmüş olacağım için, zararın neresinden dönersem kardır da diyebilirim.
Eline imkan geçmediği için beni aldatmamış olan Adamın kıymeti yok ki yanımda; mesele 100 tane kadının içinde dahi düzgün durabilmesi ..
Naçizane
Kadın başkasıyla beraber şuan. Hiç de mutlu değil. Ben eden bulur diyorum başkada bir şey demiyorum.Sender en son yazını gördüğümde çok mutlular tatiller yapıyorlar... Diyordun. Adalete inancını yitirmiş gibiydin. Şimdi bu duyduklarımdan sonra edwn buluyormuş demekki her daim diyorum ve senin içinin biraz olsun soğuduğunu hissediyorum. Öyle mi? Neler yaşıyorlar?
Sender eden herkes buluyor mu onu bilmiyorum. Bizde de sanirim dugun hazirliklari yapiyor eski esle sevgilisi. Temmuzda dugun var muhtemelen. Yani herkes icin gecerki degil sanirim eden bulur sozu.Kadın başkasıyla beraber şuan. Hiç de mutlu değil. Ben eden bulur diyorum başkada bir şey demiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?