ey ikinci kadinlar

2. kadin olmakta zordur herhalde..yani vicdan azabi cekiyorsa en azindan..cekmiyorsa zaten iflah olmaz o kadin..aynisi erkek icinde gecerli..su da varki..kandirilan rolundeki erkek kadina gore daha suclu..yani her turlu evli olan taraf daha suclu..cunku bi tarafina rahat batmis..sorumlu oldugu bir ailesi varsa birinin daha suclu bana gore..zaten zina suc ama evli olana daha agir suc…buyuk konusmak istemiyorum..yarin aldatilmayacagim ne malum? Ya da aldatmayacagim?? Kendine guvenmemek degilde bu..insan oglu cig sut emmis..Rabbim kimseyi dogru yoldan ayirmasin..eslerimizide ayirmasin evlerimize bagli kalalim ins.

Donem donem evlilikler icinde bocalayinca olabiliyor demekki..ins. oyle ortamlarda bulunmayiz. kisaca Allah iyilerle karsilastirsin herkesi..dogru yolundan ayirmasin.

Sender eden herkes buluyor mu onu bilmiyorum. Bizde de sanirim dugun hazirliklari yapiyor eski esle sevgilisi. Temmuzda dugun var muhtemelen. Yani herkes icin gecerki degil sanirim eden bulur sozu.
Onun evlenmesi senin ahının yerde kaldığı anlamına gelmez. Dört duvar arasında emin ol bedelini öder.

şimdi suçlu sadece ihanet eden kocadır demek de doğru gelmiyor. evli adamla ilişki yaşayan Kadının suçu yok dur diyenler şu soruyu sorsun isterim, benim başıma gelse ne olurdu? şahsen evli adam teşebbüs etse dahi terslenir kesinlikle işim olmaz diyenlerdenim. çünkü şu konuda düşüncem üstüne benzin döküp ateşe atlamak gibi bir şey.. zaten boşanacaklardı, mutsuzdu kelimeleri kendini kandırmaktır. her kadının daha güzeli, daha alımlısı, daha çekicisi, daha zengini olabilir. bunu unutmamalı.. yani daha iyi olduğunuz için değil daha salak olduğunuz için adamı kapmış olabilirsiniz.. düşünsenize evladına baba, eşine koca olamamış bir kazanç elinizdeki :)

Kadının tek derdi paraydı, para bitti aşk bitti. Olan benim yuvama oldu.
Amin inşallah bundan sonra iyi olur.

ikinci kadının kimseye verilmiş bi sözü yok, ama o ikinci kadınlarla beraber olan kocanın verilmiş sözü var.

ben erkeklere daha çok kızıyorum.

İtilmiyorlar, yanılmıyorlar
Evliliğin sorumluluğuna girmemek için, para almak için kendilerini satanlar da çok var..
Bir tanıdığımın karısını arayıp kocan benimle haha diyen 2.kadın biliyorum.
Kocandan sakın boşanma ama benden de ayrılmasın ikimizde olalım nolacak ne abartıyorsun diyeni de biliyorum.

Ben sana söyleyeyim ilahi adaleti.Bir kadının anne olamaması kadar ızdırap verici ne olabilir.Yıllardır çektiği özlem acısı ona yetmiştir de artmıştır bile çaktırmıyorlar bakma.İlahi adalete herkes güvensin.

anne olmadığım ve şu an için böyle bir düşüncem olmadığı için bunun ne denli önemli olduğu hiç aklıma gelmedi benim. şu cümlelerinizle inanın acayip bir aydınlanma oldu bende hiç bu açıdan bakmamıştım. eğer rol yapıyorlarsa da oscarlıklar gerçi. herkese nasip olsun annelik yinede....

Ilahi adalete kesinlikle inanıyorum ama süresi çok uzun olabiliyor dayanmak çok zor inanin. Geçen rüyamda zina eden bi kadını gördüm zebaniler azap ediyordu. Ben bi baloncugun içinde izliyordum bu azabı. Sırtından kancayla baş asagi asilmis halde ve 2 tane zebani o malum yerine uzun, 2 ucu ayrık oklu bir şeyle azap ediyorlardı. Bi erkek oraya kaç kere saapmissa o kadar. .Kız ölmek istiyordu ama artık ölüm yoktu
Bu insana biraz teselli verebilir. Bilemiyorum

Ben sizin her söylediğinize harfiyen katılıyorum. Bu bakış açısı farklılığını kadınlarımız yakalayamiyor maalesef. Şimdi benim kocam gidecek şansını onda bunda deneyecek ama benim ruhum duymayacak. Diyelim ki kadın da ona yüz vermeyecek. Buradan iki sonuç çıkar ; duyarsam Yuvam yıkılacak kim yıktı yuvayi? Adam yıktı. Duymazsam saf gibi oturacam ki duyma ihtimalim yok. Diğer taraftan kadın karşılık verirse benim duyma ihtimalim sezme ihtimalim artar. Yani karşılık vermesi benim kocamin ne şerefsiz olduğu konusunda bilgilenmemde aslında bana yardımcı olmuş oluyor. Evet yine Yuvam yıkılıyor ama yine yıkan kocam oluyor. Buradaki bayanları ben anlamakta güçlük çekiyorum ikinci kadın kocana karşılık verse ne olur vermese ne olur kocan onu istedikten sonra boş boş boş..

Koca suçlu zaten onu tartışmaya bile gerek yok
Ama kadın da suçsuz değil
Hiç sorumlulugu yok değil
Karakter meselesi
Kadının karakteri bozuk demektir ki sadece bu konularda değil her konuda etrafa zarar verir.
Bunları okuyup kendini rahatlatan 2. Kadınlar var.

AA evet benim suçum yokmuş diyemezler

Kananinda kandiraninda yuvayi yikaninda yiktiraninda Allah bin.turlu belasini versin it gibi pisman olup surunsunlerde arkadan bakanlari kalmasin insallah.. Allah sizede buyuk sabirlar versin tez zamnda toparlarsiniz.insallah aminn..

Benim demek istediğim kadının karakteri karaktersizligi beni, bizi baglamaz. Ayrıca büyük çoğunluğu yani bahsettiğimiz karaktersizler dışında , kandiriliyorlar tıpkı karilarini aldattiklari gibi onlarİda aldatiyorlar sonra iki aldatilan o serefsizler yüzünden birbirine giriyor.

Benimde yakin bir akrabam bir kizla uzun yillar gorustu.cok sevdiler.o zaman yil 95 falandi galiba.ben ufaktim.
Sonra cocugun annesi baska bir kizla evlenmesini evlenmez ise hakkini helal etmeyecegini soyledi.cocukta annesinin baskisindan dayanamayip soyledigi kizla evlendi.

Yalniz o akrabimizin en buyuk hayali erkek cocuk sahibi olmakti.bunu hepimiz bilirdik.terkettigi sevgiliside akrabamizin yengesine "beni yari yolda birakti sevgimizi hice saydi.hayallerimi yikti..benimle hep erkek cocuk hayali vardi.dilerim bu hayali evlendigi kadin ile olmaz" demis...
Sonuc 4 tane kizi var...
Esi artik dogurmak istemiyor.akrabimz ise erkek cocuk olana kadar cocuk yapacagim diyor.tek kavgalari bu yonde.onun disinda mutlu gorunuyorlar...beddua ah tutar mutlaka..

Ben ikinci kadinlari bilmem de esinize cok uzuldum...adamcaz nasil da "kandirilmis".Aslinda ailesine cok duskun olurdu da baskasi suclu nedense hep.Affetmek icin bahane ikinci kadinlari suclamak...Esiniz sevse ailesine duskun olsa baskasini gozu gormez.Kimse kimseye zorla istemedigi biseyi yaptiramaz.Sizin ailenizi dusunmek zorunda olan o kadin degil esiniz...size sadik kalma sozunu veren de kendisi.O kadinin midesi onu ilgilendirir.Erkekleri bu kadar masumlastirmayalim

Ay yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…