Onun evlenmesi senin ahının yerde kaldığı anlamına gelmez. Dört duvar arasında emin ol bedelini öder.Sender eden herkes buluyor mu onu bilmiyorum. Bizde de sanirim dugun hazirliklari yapiyor eski esle sevgilisi. Temmuzda dugun var muhtemelen. Yani herkes icin gecerki degil sanirim eden bulur sozu.
Kadın başkasıyla beraber şuan. Hiç de mutlu değil. Ben eden bulur diyorum başkada bir şey demiyorum.[/QUOTE
İnanamıyorum! Bu kadar çabuk buldular demek belalarını. Eşin de huzurlu yuvasını yıktığına yansın. Allah senin karşına hayırlı insanlar çıkarsın bundan sonra evladınla birlikte huzurlu bir hayat nasip etsin canım.
teşekkürler cevap için doğruymuş demekki :)Evet canım bekar zina ederse şeriatta yanı dinimizin kurallarinda 100sopa ile meydan da dövülmesi gerekir, evli zina ederse bedeli Ölüm dür
birkeresinde hoşlandığım ve sevgilim olduğun sandığım adamın ikinci sevgilisi olduğumu anlamıştım.. evli değildi evet ama benimle yeni başlayan ilişkisine karşın 5 yıllık bir birlikteliği vardı ve evlenmeyi düşünüyordu.. duyduğumda berbat hissettim sonra belki onla bitmek üzeredir ondan böyle yapmıştır gibi saçma salak hislere kapıldım. konuştum sordum ama cevap alamadım. ne benden geçiyor nede ondan.. ama tabiki beni bilmeyen okadına bu pisliği yapamazdım yapamadım. uğraşsam belki bozardım bilmiyorum ama yapamadım okadar iğrenç olamayacağımı biliyordum.. bıraktım Allahından bul dedim. bence hiç bir kadın ikinci kadın olmayı tercih etmez.. bir şekilde itiliyor yada yanılıyor. Allah şaşırtmasın.
İtilmiyorlar, yanılmıyorlar
Evliliğin sorumluluğuna girmemek için, para almak için kendilerini satanlar da çok var..
Bir tanıdığımın karısını arayıp kocan benimle haha diyen 2.kadın biliyorum.
Kocandan sakın boşanma ama benden de ayrılmasın ikimizde olalım nolacak ne abartıyorsun diyeni de biliyorum.
benim öz halamı eniştem tamı tamına 4 çocukla boşadı hemde kuzenlerimden en küçüğü benimle yaşıt olan o yıllarda 9 yaşında falandık. halam bize yerleşti o dönem çocuklar babasındaydı o kadınla evlendi halam da bir süre sonra görücü usulü eşi vefat etmiş biriyle evlendi. ben şu an 26 yaşındayım yani bu olaylar olalı 17 yıl oldu şimdi halamın ilk eşinden olan 4 çocuğundan biri evli iki oğlu var diğer kızı erkek kardeşiyle herkesten başka bir şehirde yaşıyor ikiside çalışıyor yaşayıp gidiyolar kör topal kız 30 yaşını geçti. en küçük oğulları ne yaptı pek bilgim yok. halamın yeni evliliğinden 1 kızı bir oğlu var kendi dünyasında yaşıyorlkar eşini çok seviyor diğer çocuklarda sık sık onlara gidiyor görüşüyorlar kardeşlerin hepsi öz üvey. gelelim enişteme şimdi eniştem bu kadınla evlendi nerden baksanız 16-17 yıllık evli kadının çocuğu olmadı ikisi başbaşa yaşıyorlar o da çocuklarıyla görüşüyor çocuklar bu kadını da seviyor ne biliyim enişteme de kadına da hiç bişey olmadı halama da bişey olmadı olan kime oldu biz dışarıdan bakanlar olarak pek ayırt edemiyoruz kimse ahlanıp vahlanmıyor halam çok beddua etti ama kadın çok mutlu. ilahi adalet varsa eğer halam namazlı niyazlı saf temiz bir kadındır onun beddualarıunın tutması lazım kimse ölmedi hikaye bitmedi merakla bekliyorum bende ne olacak hala bu yaşında elele tutuşup her özel günde boy boy resim atan eniştem ayrıca annemin amcasının oğlu doğal olarak herkesi az çok gözlemliyoruz. bir gram pişman değil. bunu niye anlattım bilmiyorum. benim bildiğim birinci örnek bu ikinci kadın için birde diğer halam için olan var o ayrı bir dizi konusu bu arada 5 halam var 2si boşandı birini eşi terketti biri eşini terketti digerinin ki ayrı bir olay kalan ikiside normal gibi. hayat kimse için sona ermiyor sanırım. herşey insanlar için bu yüzden önce herkes en yakınındakini sorgulasa fena olmaz.
anne olmadığım ve şu an için böyle bir düşüncem olmadığı için bunun ne denli önemli olduğu hiç aklıma gelmedi benim. şu cümlelerinizle inanın acayip bir aydınlanma oldu bende hiç bu açıdan bakmamıştım. eğer rol yapıyorlarsa da oscarlıklar gerçi. herkese nasip olsun annelik yinede....Ben sana söyleyeyim ilahi adaleti.Bir kadının anne olamaması kadar ızdırap verici ne olabilir.Yıllardır çektiği özlem acısı ona yetmiştir de artmıştır bile çaktırmıyorlar bakma.İlahi adalete herkes güvensin.
Ben sizin her söylediğinize harfiyen katılıyorum. Bu bakış açısı farklılığını kadınlarımız yakalayamiyor maalesef. Şimdi benim kocam gidecek şansını onda bunda deneyecek ama benim ruhum duymayacak. Diyelim ki kadın da ona yüz vermeyecek. Buradan iki sonuç çıkar ; duyarsam Yuvam yıkılacak kim yıktı yuvayi? Adam yıktı. Duymazsam saf gibi oturacam ki duyma ihtimalim yok. Diğer taraftan kadın karşılık verirse benim duyma ihtimalim sezme ihtimalim artar. Yani karşılık vermesi benim kocamin ne şerefsiz olduğu konusunda bilgilenmemde aslında bana yardımcı olmuş oluyor. Evet yine Yuvam yıkılıyor ama yine yıkan kocam oluyor. Buradaki bayanları ben anlamakta güçlük çekiyorum ikinci kadın kocana karşılık verse ne olur vermese ne olur kocan onu istedikten sonra boş boş boş..Söylemezdim rezillik çıkarmazdım adamı da neden boşadığımı söylemezdim hele ki çocuğum varsa sessiz sedasız boşanırdım. Kadının bana sorumluluğu yok ısrarla söylüyorum. Eşimin verdği sözleri unutup gözümün içine baka baka bunu yapması koyardı en çok. Kadın kim merak etmezdim. Ha eskortmuş ha eşimi bekar sanıyomş ha kadın da evliymiş bile bile yapmış umrumda olmaz. Benim eşimle aramdaki meselede 3. Kişilere yer yok.
Koca suçlu zaten onu tartışmaya bile gerek yokBen sizin her söylediğinize harfiyen katılıyorum. Bu bakış açısı farklılığını kadınlarımız yakalayamiyor maalesef. Şimdi benim kocam gidecek şansını onda bunda deneyecek ama benim ruhum duymayacak. Diyelim ki kadın da ona yüz vermeyecek. Buradan iki sonuç çıkar ; duyarsam Yuvam yıkılacak kim yıktı yuvayi? Adam yıktı. Duymazsam saf gibi oturacam ki duyma ihtimalim yok. Diğer taraftan kadın karşılık verirse benim duyma ihtimalim sezme ihtimalim artar. Yani karşılık vermesi benim kocamin ne şerefsiz olduğu konusunda bilgilenmemde aslında bana yardımcı olmuş oluyor. Evet yine Yuvam yıkılıyor ama yine yıkan kocam oluyor. Buradaki bayanları ben anlamakta güçlük çekiyorum ikinci kadın kocana karşılık verse ne olur vermese ne olur kocan onu istedikten sonra boş boş boş..
Kananinda kandiraninda yuvayi yikaninda yiktiraninda Allah bin.turlu belasini versin it gibi pisman olup surunsunlerde arkadan bakanlari kalmasin insallah.. Allah sizede buyuk sabirlar versin tez zamnda toparlarsiniz.insallah aminn..Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
Benim demek istediğim kadının karakteri karaktersizligi beni, bizi baglamaz. Ayrıca büyük çoğunluğu yani bahsettiğimiz karaktersizler dışında , kandiriliyorlar tıpkı karilarini aldattiklari gibi onlarİda aldatiyorlar sonra iki aldatilan o serefsizler yüzünden birbirine giriyor.Koca suçlu zaten onu tartışmaya bile gerek yok
Ama kadın da suçsuz değil
Hiç sorumlulugu yok değil
Karakter meselesi
Kadının karakteri bozuk demektir ki sadece bu konularda değil her konuda etrafa zarar verir.
Bunları okuyup kendini rahatlatan 2. Kadınlar var.
AA evet benim suçum yokmuş diyemezler
Ben ikinci kadinlari bilmem de esinize cok uzuldum...adamcaz nasil da "kandirilmis".Aslinda ailesine cok duskun olurdu da baskasi suclu nedense hep.Affetmek icin bahane ikinci kadinlari suclamak...Esiniz sevse ailesine duskun olsa baskasini gozu gormez.Kimse kimseye zorla istemedigi biseyi yaptiramaz.Sizin ailenizi dusunmek zorunda olan o kadin degil esiniz...size sadik kalma sozunu veren de kendisi.O kadinin midesi onu ilgilendirir.Erkekleri bu kadar masumlastirmayalimBurada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
Ay yok artıkIlahi adalete kesinlikle inanıyorum ama süresi çok uzun olabiliyor dayanmak çok zor inanin. Geçen rüyamda zina eden bi kadını gördüm zebaniler azap ediyordu. Ben bi baloncugun içinde izliyordum bu azabı. Sırtından kancayla baş asagi asilmis halde ve 2 tane zebani o malum yerine uzun, 2 ucu ayrık oklu bir şeyle azap ediyorlardı. Bi erkek oraya kaç kere saapmissa o kadar. .Kız ölmek istiyordu ama artık ölüm yoktu
Bu insana biraz teselli verebilir. Bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?