ey ikinci kadinlar

F Fatalgive Allah yardimcin olsun. Son durumun nedir?

film gibi olmuş gerçekten, kadında boşandı sizin kocada boşandı evlendiler öyle mi ?

Gerçekten bir nedeni yok bu aldatma işinin, hatta karısından daha çirkin kadınlarla aldatıyorlar.
eşimden önce, uzun yıllar birlikte olduğum sevgilimde beni çok aldatmıştı ve güzellik v.s. değil amaç heyecan demişti hatta olmadıklarını söylüyordu.
yaşım 30 olunca anlayama başladım, ilişkilerin de evliliklerinde ömrü varmış, en yakışıklı adamda en güzel kadında olsa insanlar başka arayışlara giriyor ne kadar acı...

Siz nasılsınız boşanmayı atlatıp yeni bir hayat kurabildiniz mi?

Konu sahibi ne yaptı acaba onu da merak ettim

Kocanızın hiç mi suçu yok..Benim bildiğim bu işler,tek taraflı olmuyor da.

aldatan kocalarını affeden kadınlar oldukca bu hikaye boyle surer gider. affeden kadınları kanun bile affetmiyor. bir kere aldattı dıye dava acarsan sonra affedersen ikinci kere dava actıgında aldattıgını one suremıyorsun.
bence olayda tek suclu kocan. evli olan o yuvasına sahip cıkması gereken o. elalemin kadını mı sizin evliliginizi dusunecek?

Senin yaşadığın da çok zormuş gerçekten..

En büyük suçlu evli olan taraftır. Evliliğini eşini çocuklarını düşünmeden böyle bir pisliğe bulaşıyorsa cezasını çeker. Kadın da suçlu ama en büyük suçlu erkek.
Toplum o kadar bozulmuş ki artık. Herşey çok basit, çok kolay. Adam adam değilse basit ucuz kadınlar her yerde.
Cazip gelen tarafı sorumluluk yok, birlikte aynı evde yaşamanın getirdiği zorluklar yok. Yeni bir heyecan , farklı bir insan. Ama kim ne yaparsa önce kendine yapar.
Ben de aldatıldım, o adi kadınla da konuştum. Ama önce kocam olan şrfsiz vazgeçmedi kadından , kadının da işine geldi tabiki. Zaten ben öğrendiğimde atı alan Üsküdar'ı geçmiş zina, birlikte tatil, gezme, tozma ... Anında boşandım. Lanet olsun ikisine de.
O tip kadınların extra birşey yapmasına gerek yok. Onlar zaten herşeye hazır, evli olmuş bekar olmuş fark etmiyor onlara. Adam adam değilse, aç kurtlar gibi her aşifteye yan gözle bakıyorsa olay tamamdır zaten. Tez Zaman da aldatanın da aldatmaya çanak tutanın da hak ettiğini versin Allah.

Bu duruma düşenlere sabır ve güç diliyorum. Ancak ikinci kadınları çoğu durumda suçlamıyorum çok fazla asıl suçlu tıynetsiz erkekler. O kadından evli olduğunu uzun zaman saklıyor bazen hep saklıyor kadın nereden bilecek?
Sonradan söylediklerinde kadın da aşık olmuş oluyor. Belki de ayrılıyor adamdan ama neticede adamın evliliği çatırdamış oluyor, suç kimde?
Şerefsiz heriflerde. Kadın hep mağdur. Bazı pis hemcinslerimizi bu grup içine almıyorum tabii.

Klise olacak ama.. Erkek her kuyrugunu sallayana gitmese bunlar olmaz. Yaratilis geregi erkekteki libido, kadinla farklilik gosterdiginden bir cesit ihtiyac gibi gorurle bunu beyefendiler, toplumumuzda zina eden erkek kendini kirli hissetmez, aksine bununla gurur duyar, erkegimulan ben tarzinda dayilanir.. Halbuki bu ne ucuzluktur... Bilmez.. Ben bu konuda hemcinslerimde hatayi buluyorum. Istisnalar illaki vardir ancak erkekler hatalara ofun gibi atlarken kadinin (daha mantikli dusunen biri olarak) olayi enineboyuna dusunmedi gerekir. Arkadasim adim gibi eminim cok yakinda kendiside terk edilecek aldatilacak. Hayatin gercegi bu.. Kolay gelen kolay gider.. Hanimefendi anlasildigi uzere kendini metalastirmis bir et parcasindan ibaret.. Yazik bu kadinlara aciyorum..

Canım o bazen erkek yüzünden de oluyor.

Yıllar önce görüştüğüm biri vardı tabi ki de bekar olduğunu zannediyordum.

Ama adam sürekli yumuşatıcı kokardi. Hangi yumuşatıcı bu dedim bir gün, bilmem bakmadım dedi. Bana yalnız yaşadığını söylüyordu. Bakıp bilmemesi imkânsızdı. Alan o. Kullanan o.

Geç saatlere kadar benimle görüşürdü sonra evine gidip uyuyacagini söylerdi. Bir gün rahatsızlandı evden kaçamadı tabi. Arıyorum açmıyor. Acarsa da wc de konuşuyor. Sesi yankı yapıyor ordan anlıyorum.
O zaman anladım bu işte bir şey olduğunu neyse sonra kendisi de itiraf etti. Evliymis. Görsem o günden sonra yüzüne tukurmek isterdim ama kısmet olmadı.

Burada bana aptal da diyebilirsin, kandirilmis da. Ama kesinlikle yuva yıkıcı olan ben değildim. O adamdı.

He bunu bile bile uzatanlar hala görüşmeye devam edenler de oluyor. Yine de iş adam da bitiyor. Daha doğrusu evli olan tarafta. .
İki tarafı da sorgulamak gerek.

Evet elbette en suçlu taraf söz verendir. S.sizlik yapan odur. Tamam ama her böyle konularda bu karşı ş.siz kadınlar sanki aklaniyor böyle cevaplarla.

S.siz erkeklere pirim vermeseler onlarda kendi pisliklerinde boğulur.

Bazı kadınlar pisi pisi yapınca hemen gidecek kadar onursuz.
Hele para varsa umrunda olmaz başka hayatlar.
Evliyken bir kadına yaklasabilecek kadar onursuz , ş.siz olan bir erkekcigi kabul edecek kadar beyinsiz, midesizler maalesef.
Sonra sanki zafer kazanmış gibi geziniyorlar ortada. Aynısını ya yaşıyorlar, ya yasatiyorlar.

Dilerim Rabbimden ihanet eden kim varsa vicdaniyla yansın , aynısını yaşasın.

Özellikle uzun evlilik yapmış beyler monotonluktan aç kurt gibiler,kimi bulsa musait götürecekler, kimse evli erkekle birlikte olan kadına aşık olmaz sadece cinselligin heyecanı gözleri dönüyor,akılları başlarına gelince isminiz Or...oluyor.. Sonra hepside tıpış tıpış evinde karılarının aşkından ölüyorlar vallahi..bide evlilik hayali kuran metresler varya insan bu kadarmı ezik olur senin neyine evlilik adam seni kullanıyor.. zaten evli adam evlilikten sıkılmış yani düşününce.. Kadınların daha akıllı olmasını bekliyorum, erkekler malesef fırsatçı benim gördüğüm hep bu..

26 yaşında dul kaldım. En güzel çaglarımda. 28 yaşına kdr gerçekten kendimi bulamadım. Öyle titiz öyle becerikli biriydimki. Bu dönemde banyo bile yapmak bi kenara 1 haftalık bulaşıklarım kokuyodu. En son zar zor yıkıyodum. Yattıgım odaya kırmızı bi perde vardı onu çekmiştim. Yataktan cıkamıyodum. Cocugumu okula gönderiyodum tekrar yatıyodum. Yavrum bana üzülüyodu. Sonra bi arkadaşım bu evin hali ne bu sen olamazsın dedi. Aslında öyle aham şaham da bi laf degil. Demek olcakmış işte. 1 ay evde temizlik yaptım. Ne varsa attım. Sonra bi iş buldum o iş bni kendime getirdi. Çirkinmiyim yoo degilim. Çokta güzel bi kadınım. Ama işte boşuna dememişler Allah insana çirkğn şansı versin diye. O hesap. 7 sene dir Allaha şükür ayaklarım yere basıyo kendi ekmegimi kendim kazanıyorum. Allahım hiç bi kadına sıkıntı yaşatmasın. O tip kadınlar hariç. Eşimin bi lafı vardı hiç unutmam. Onunla evlenmezsem o.....pu olucak ama sen taş gbi kadınsın sana bişe olmaz demişti. Cok acımıştım o zaman eşime. Adam degilmiş. Çok karışık oldu. Özür dilerim sizden bunları anlatmamın sebebi konu sahibine azda olsa fikir vermek. Bide evli erkeklerin peşini bırakın. Bu arada favori genç kızların evli erkeklere dadanması. Amacınız ne anlamış degilim. Ar namus haya edep yok. Annenizden babanızdanda utanmıyonuz arkadaş

Karısının aşkından ölen aldatmış adam hiç görmedim hayatımda. Bu biraz kadınların kendini teselli etme amacına hizmet eden bir düşünce.

Bir de adam ikinci kadını kullanıyor demişsiniz de asıl paralı oldukları için bu adamları kullananlar kadınlar değil mi? Yani oh olsun pis kadınlar erkekler sizi kullanıp atıyor diyeceğimize oh olsun aklı şeyinde gezen beyinsiz erkekler bu kadınlar sizin paranızı yiyor diye erkeklere ve onların erkekleri melek gören zavallı eşlerine acımamız gerekmez önce?

Evet bu kadınlar aşağılık insanlar ama bu erkekler daha aşağılık. Evdeki karısını çocuğunu erkek düşünmezse dışarıdaki kadın mı düşünecek? Zaten ortalık bu aşağılık kadınlardan ziyade kadın peşinde koşan kart zamparalarla dolu.

Sonrasında karısının aşkından ölse ne olur kadın unutacak mı, ayrıca evet karısından boşanıp evlenen de var hatta burda bi arkadaş var acısını desmemek için nickini etiketlemiyorum

Eşimin bi lafı vardı hiç unutmam. Onunla evlenmezsem o.....pu olucak ama sen taş gbi kadınsın sana bişe olmaz demişti.
Ama eski eşiniz gayet saçmalamış.Kadın onunla evlenmese bile evli haliyle ikinci kadın olarak zaten olacağını olmuş... Yazık valla açıklamaya bak iyice sinir oldum layığını bulmuş or...nun pez...gi.

Erkekleri savunan bir düşünce içinde degilim, zaten fırsatçı olduklarını belirttim, ben burada konuşulanlara göre yorum yapmadım, hayatta çok gördüm örneklerini aynende yazdıgım gibiydi, gördüklerimi yazdım, yani hayatın gerçeklerini yazdım..

Sonrasında karısının aşkından ölse ne olur kadın unutacak mı, ayrıca evet karısından boşanıp evlenen de var hatta burda bi arkadaş var acısını desmemek için nickini etiketlemiyorum
Metresiyle evlenenler çok nadirde olsa var,ben genel yorum yaptım. ama işte o ilk heyecanla yapılan evliliklerdir, sonra o kadınları süründürüyor bu erkekler ilk fırsatta onlarıda aldatıyorlar ve hayatları botunca yüzlerine vuruluyor, oysaki kendi yuvasını kendi yıktı belki erkek ama bu kadında yardımcı oldu yıkılmasına hiç günahsız degiller ektiklerini biçenleri çok gördüm ben..

Erkekler karısıyla yapamadığını sevgilisyle yapiyor. Kadın evde çocuk baksın erkek diğer kadınla içki içsin, fantezi yapsin, birde genç hanimsa oh tadından yenmez yani. Her aldatan erkek mutlaka diğer kadına evinde mutsuz olduğundan ve boşanmak istediğinden bahseder. Kadın menfaat için beraberse yuvalarını bozar ama kadın adamın evli olduğunu bilmeden aşık olduysa kendi hayatını zehir eder yinede adamın yuvasına dokunmaz ve genelde de bu ilişki biter. Yasak olan herşey gibi yasak aşkta cezbeder ve biz çok aşığız saçmalığının arkasına gizlenerek bide kendileri maduru oynar. Uzun lafın kısası bedeli herkes için ağırdır. Olan çocuklara olur. Böyle bir ilişki yaşayan varsa onlara tek sözüm; denenmişi denemek en büyük aptallıktır...!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…