- 30 Kasım 2010
- 9.739
- 19.690
- 448
F Fatalgive Allah yardimcin olsun. Son durumun nedir?Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
Erkekler hiç büyümezler bocalama evrelerinde böyle aptalca büyük hatalar yaparlar. Sankş cehennem bi tek kadınlara varmış gbi hareket ederler
10 yıl öncesine dönersek. Eşimde bmi alt komşumla aldatmıştı. Daha 25 yasındaydım. 1 oglum vardı. 4 sene sabrettim cünki gidecek yerim yoktu ailemde sahip cıkmadı. İşin özüne dönersek bu tip kadınlar nasıl yapıyoda aklını çeliyo kısmına. Evde herşey onun istedigi gbiydi. Kadında evli 2 cocukluydu. Eşim iş sitresi anne baba sitresi(cünkü senenin 6 ayı bizdeydiler huzur denen bişe yoktu) yaşam onu yordu. Baktıki kırmızı ışık yanıyo işten eve gelmeden alt kattan sesi gelirdi. En son boşanma davasını açtıgımda şok olmuştu. Neden demiştim neden. Hiç bi nedeni yok seni suçlayamam sen ondan bin kat daha iyisin ama onu istiyorum demişti. Aslında bi nedeni yok. Boşandılar evlendiler. Şimdi iyiki boşanmışım iyikş kurtulmuşum diyorum. Allaha havale ettim. Sende kafanı fazla yorma gerçekten bi sebep neden yok. Zamanla onunlada rutine baglıyo. Erkekler hiç büyümezler bocalama evrelerinde böyle aptalca büyük hatalar yaparlar. Sankş cehennem bi tek kadınlara varmış gbi hareket ederler. Allah yardımcın olsun
Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
10 yıl öncesine dönersek. Eşimde bmi alt komşumla aldatmıştı. Daha 25 yasındaydım. 1 oglum vardı. 4 sene sabrettim cünki gidecek yerim yoktu ailemde sahip cıkmadı. İşin özüne dönersek bu tip kadınlar nasıl yapıyoda aklını çeliyo kısmına. Evde herşey onun istedigi gbiydi. Kadında evli 2 cocukluydu. Eşim iş sitresi anne baba sitresi(cünkü senenin 6 ayı bizdeydiler huzur denen bişe yoktu) yaşam onu yordu. Baktıki kırmızı ışık yanıyo işten eve gelmeden alt kattan sesi gelirdi. En son boşanma davasını açtıgımda şok olmuştu. Neden demiştim neden. Hiç bi nedeni yok seni suçlayamam sen ondan bin kat daha iyisin ama onu istiyorum demişti. Aslında bi nedeni yok. Boşandılar evlendiler. Şimdi iyiki boşanmışım iyikş kurtulmuşum diyorum. Allaha havale ettim. Sende kafanı fazla yorma gerçekten bi sebep neden yok. Zamanla onunlada rutine baglıyo. Erkekler hiç büyümezler bocalama evrelerinde böyle aptalca büyük hatalar yaparlar. Sankş cehennem bi tek kadınlara varmış gbi hareket ederler. Allah yardımcın olsun
Klise olacak ama.. Erkek her kuyrugunu sallayana gitmese bunlar olmaz. Yaratilis geregi erkekteki libido, kadinla farklilik gosterdiginden bir cesit ihtiyac gibi gorurle bunu beyefendiler, toplumumuzda zina eden erkek kendini kirli hissetmez, aksine bununla gurur duyar, erkegimulan ben tarzinda dayilanir.. Halbuki bu ne ucuzluktur... Bilmez.. Ben bu konuda hemcinslerimde hatayi buluyorum. Istisnalar illaki vardir ancak erkekler hatalara ofun gibi atlarken kadinin (daha mantikli dusunen biri olarak) olayi enineboyuna dusunmedi gerekir. Arkadasim adim gibi eminim cok yakinda kendiside terk edilecek aldatilacak. Hayatin gercegi bu.. Kolay gelen kolay gider.. Hanimefendi anlasildigi uzere kendini metalastirmis bir et parcasindan ibaret.. Yazik bu kadinlara aciyorum..Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
Karısının aşkından ölen aldatmış adam hiç görmedim hayatımda. Bu biraz kadınların kendini teselli etme amacına hizmet eden bir düşünce.Özellikle uzun evlilik yapmış beyler monotonluktan aç kurt gibiler,kimi bulsa musait götürecekler, kimse evli erkekle birlikte olan kadına aşık olmaz sadece cinselligin heyecanı gözleri dönüyor,akılları başlarına gelince isminiz Or...oluyor.. Sonra hepside tıpış tıpış evinde karılarının aşkından ölüyorlar vallahi..bide evlilik hayali kuran metresler varya insan bu kadarmı ezik olur senin neyine evlilik adam seni kullanıyor.. zaten evli adam evlilikten sıkılmış yani düşününce.. Kadınların daha akıllı olmasını bekliyorum, erkekler malesef fırsatçı benim gördüğüm hep bu..
Özellikle uzun evlilik yapmış beyler monotonluktan aç kurt gibiler,kimi bulsa musait götürecekler, kimse evli erkekle birlikte olan kadına aşık olmaz sadece cinselligin heyecanı gözleri dönüyor,akılları başlarına gelince isminiz Or...oluyor.. Sonra hepside tıpış tıpış evinde karılarının aşkından ölüyorlar vallahi..bide evlilik hayali kuran metresler varya insan bu kadarmı ezik olur senin neyine evlilik adam seni kullanıyor.. zaten evli adam evlilikten sıkılmış yani düşününce.. Kadınların daha akıllı olmasını bekliyorum, erkekler malesef fırsatçı benim gördüğüm hep bu..
Ama eski eşiniz gayet saçmalamış.Kadın onunla evlenmese bile evli haliyle ikinci kadın olarak zaten olacağını olmuş... Yazık valla açıklamaya bak iyice sinir oldum layığını bulmuş or...nun pez...gi.Eşimin bi lafı vardı hiç unutmam. Onunla evlenmezsem o.....pu olucak ama sen taş gbi kadınsın sana bişe olmaz demişti.
Erkekleri savunan bir düşünce içinde degilim, zaten fırsatçı olduklarını belirttim, ben burada konuşulanlara göre yorum yapmadım, hayatta çok gördüm örneklerini aynende yazdıgım gibiydi, gördüklerimi yazdım, yani hayatın gerçeklerini yazdım..Karısının aşkından ölen aldatmış adam hiç görmedim hayatımda. Bu biraz kadınların kendini teselli etme amacına hizmet eden bir düşünce.
Bir de adam ikinci kadını kullanıyor demişsiniz de asıl paralı oldukları için bu adamları kullananlar kadınlar değil mi? Yani oh olsun pis kadınlar erkekler sizi kullanıp atıyor diyeceğimize oh olsun aklı şeyinde gezen beyinsiz erkekler bu kadınlar sizin paranızı yiyor diye erkeklere ve onların erkekleri melek gören zavallı eşlerine acımamız gerekmez önce?
Evet bu kadınlar aşağılık insanlar ama bu erkekler daha aşağılık. Evdeki karısını çocuğunu erkek düşünmezse dışarıdaki kadın mı düşünecek? Zaten ortalık bu aşağılık kadınlardan ziyade kadın peşinde koşan kart zamparalarla dolu.
Metresiyle evlenenler çok nadirde olsa var,ben genel yorum yaptım. ama işte o ilk heyecanla yapılan evliliklerdir, sonra o kadınları süründürüyor bu erkekler ilk fırsatta onlarıda aldatıyorlar ve hayatları botunca yüzlerine vuruluyor, oysaki kendi yuvasını kendi yıktı belki erkek ama bu kadında yardımcı oldu yıkılmasına hiç günahsız degiller ektiklerini biçenleri çok gördüm ben..Sonrasında karısının aşkından ölse ne olur kadın unutacak mı, ayrıca evet karısından boşanıp evlenen de var hatta burda bi arkadaş var acısını desmemek için nickini etiketlemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?