- 29 Temmuz 2016
- 382
- 363
- 53
- 31
Size katiliyirum.esas suc erkekte.aldatan oAklamayin su adamlari ya isin icinde erkek olan her olayda muhakkak kadin suclu dimi iradeleri yok mu onlarin veya beyinleri veya vixdanlari suc ehliyetleri yokmus gibi davraniosunuz erkeklere bi de bi yaptiklarindan suclu ciksinlar ya
Yasadiklariniz beni cok etkiledi nasil insanlarmis ya ozellikle alt kattan sesi geliyodu yazmissiniz ya ben bile kotu oldum evlendiler yani suan onlar oyle mi kadin size bir sey soylemedi mi10 yıl öncesine dönersek. Eşimde bmi alt komşumla aldatmıştı. Daha 25 yasındaydım. 1 oglum vardı. 4 sene sabrettim cünki gidecek yerim yoktu ailemde sahip cıkmadı. İşin özüne dönersek bu tip kadınlar nasıl yapıyoda aklını çeliyo kısmına. Evde herşey onun istedigi gbiydi. Kadında evli 2 cocukluydu. Eşim iş sitresi anne baba sitresi(cünkü senenin 6 ayı bizdeydiler huzur denen bişe yoktu) yaşam onu yordu. Baktıki kırmızı ışık yanıyo işten eve gelmeden alt kattan sesi gelirdi. En son boşanma davasını açtıgımda şok olmuştu. Neden demiştim neden. Hiç bi nedeni yok seni suçlayamam sen ondan bin kat daha iyisin ama onu istiyorum demişti. Aslında bi nedeni yok. Boşandılar evlendiler. Şimdi iyiki boşanmışım iyikş kurtulmuşum diyorum. Allaha havale ettim. Sende kafanı fazla yorma gerçekten bi sebep neden yok. Zamanla onunlada rutine baglıyo. Erkekler hiç büyümezler bocalama evrelerinde böyle aptalca büyük hatalar yaparlar. Sankş cehennem bi tek kadınlara varmış gbi hareket ederler. Allah yardımcın olsun
İki taraf da suçlu evli ama fark etmez diyen kadınları hemcinsimiz diye kayirmayalimSize katiliyirum.esas suc erkekte.aldatan o
İki taraf da suçlu evli ama fark etmez diyen kadınları hemcinsimiz diye kayirmayalim
Evet evlendiler:) ne söyleyebilirdiki. O....pu heryerde o....pu. Bunlar gbi insanlar hep yüzsüz oluyo. Sigarını yakıp otururdu. Bunlar neki. Daha neler neler.. bigün anlatmak istersem konu açarım:) Açıkçası ailem bile bilmez çogu şeyi. Diyorum ya kadınlar güçlüdür. Bu dünyaya tek geldik tek gidicez vesselamYasadiklariniz beni cok etkiledi nasil insanlarmis ya ozellikle alt kattan sesi geliyodu yazmissiniz ya ben bile kotu oldum evlendiler yani suan onlar oyle mi kadin size bir sey soylemedi mi
Yaptiklari yanlarina kalmaz insallah daha mutlu olursunuz pislikler Allah belalarini versinEvet evlendiler:) ne söyleyebilirdiki. O....pu heryerde o....pu. Bunlar gbi insanlar hep yüzsüz oluyo. Sigarını yakıp otururdu. Bunlar neki. Daha neler neler.. bigün anlatmak istersem konu açarım:) Açıkçası ailem bile bilmez çogu şeyi. Diyorum ya kadınlar güçlüdür. Bu dünyaya tek geldik tek gidicez vesselam
Boşver kuzum bela anma. Allaha havale edelim gitsin. Çok şükürki iyikilerim arasında boşanmış olmamda var.Yaptiklari yanlarina kalmaz insallah daha mutlu olursunuz pislikler Allah belalarini versin
hemcinsimiz diye kayırmıyoruz ki, erkek ya da kadın hiç farketmez, sevgilisi olan veya evli olan taraf kimse o daha suçludur çünkü kendisinin sadık olması gereken bir insan vardır ama o ihanet etmiştir.bunun cinsiyetle alakası yok.biz demiyoruz ki "adamın evli olduğunu bile bile birlikte olan kadın suçsuzdur" ya da "kadının evli olduğunu bile bile birlikte olan adam suçsuzdur", iki taraf da suçludur ama kadınlar genelde aldatıldıklarında sanki kocalarının gözü dışarıda değilmiş de kadın gelmiş ayartmış gibi davranırlar, halbuki adam istese gayet de öbür kadına karşı koyabilirdi, ayartılmaya müsaitmiş demek ki, dünden razıymış.İki taraf da suçlu evli ama fark etmez diyen kadınları hemcinsimiz diye kayirmayalim
Boşver kuzum bela anma. Allaha havale edelim gitsin. Çok şükürki iyikilerim arasında boşanmış olmamda var.sigoş
Eşimin müdürü 15 tane kadınla birlikte oluyor karısıyla tanıştım geçenlerde ilk okul mezunu ama kadın iyi kalpli 2 kızları var geçen eşim sabah ava giderken yolda görmüş ise gidiyormuş sabahın körü dedi eşim üzüldüm şeytan diyor anlat kadına ama kadının kimsesi yokmuş büyük ihtimal bosanamaz içimde vicdan azabı var elden bişi gelmiyor nefret ediyorum bu erkeklerden
hemcinsimiz diye kayırmıyoruz ki, erkek ya da kadın hiç farketmez, sevgilisi olan veya evli olan taraf kimse o daha suçludur çünkü kendisinin sadık olması gereken bir insan vardır ama o ihanet etmiştir.bunun cinsiyetle alakası yok.biz demiyoruz ki "adamın evli olduğunu bile bile birlikte olan kadın suçsuzdur" ya da "kadının evli olduğunu bile bile birlikte olan adam suçsuzdur", iki taraf da suçludur ama kadınlar genelde aldatıldıklarında sanki kocalarının gözü dışarıda değilmiş de kadın gelmiş ayartmış gibi davranırlar, halbuki adam istese gayet de öbür kadına karşı koyabilirdi, ayartılmaya müsaitmiş demek ki, dünden razıymış.
2. kadınlar kendilerini 2. kadın olarak tanımlamıyor ki. Ya da bu tanım umurlarında değil bilmiyorum. Kendilerini onun sevgilisi olarak konumlandırıyorlar evli olduğu kadını 1. kadın gibi görmüyorlar.Bunu yakından gördüm. Evli bir adamla ilişki yaşayan boşanmış bir arkadaşım var ve bu durumu çok normal buluyor. Adamla evlenmek için adamın boşanmasını bekliyormuş 1 yıl süre istemiş adam falan filan... gayet doğal bir şekilde adamın kendisi için yaptığı romantik süprizleri hediyeleri anlatıyor sanki normal sevgililer gibi. Hiç de 2. kadın havalarında değil. Eskiden böyle biri değildi, boşandıktan sonra bu hale geldi. Boşandıktan sonra insanların değer yargıları değişiyor, daha bencil düşünüyor demişti. Böyle kişiler yüzünden insanlar bütün boşanmış kadınlara kötü gözle bakıyor.
Ben her zaman önce kadını suclarım sonucta ewlı erkegı ayartacagına gıtsın dısarda bekar bulsun..Tabı kı erkek de hatalı cok,ama dısı kopek kuyruk sallamadan erkek kopek gıtmez!
O arkadaşınız da bence boşandı ama bir başka ikinci kadın yüzünden.O da böyle intikam alıyor olabilir.2. kadınlar kendilerini 2. kadın olarak tanımlamıyor ki. Ya da bu tanım umurlarında değil bilmiyorum. Kendilerini onun sevgilisi olarak konumlandırıyorlar evli olduğu kadını 1. kadın gibi görmüyorlar.Bunu yakından gördüm. Evli bir adamla ilişki yaşayan boşanmış bir arkadaşım var ve bu durumu çok normal buluyor. Adamla evlenmek için adamın boşanmasını bekliyormuş 1 yıl süre istemiş adam falan filan... gayet doğal bir şekilde adamın kendisi için yaptığı romantik süprizleri hediyeleri anlatıyor sanki normal sevgililer gibi. Hiç de 2. kadın havalarında değil. Eskiden böyle biri değildi, boşandıktan sonra bu hale geldi. Boşandıktan sonra insanların değer yargıları değişiyor, daha bencil düşünüyor demişti. Böyle kişiler yüzünden insanlar bütün boşanmış kadınlara kötü gözle bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?