ey ikinci kadinlar

Eşimin müdürü 15 tane kadınla birlikte oluyor karısıyla tanıştım geçenlerde ilk okul mezunu ama kadın iyi kalpli 2 kızları var geçen eşim sabah ava giderken yolda görmüş ise gidiyormuş sabahın körü dedi eşim üzüldüm şeytan diyor anlat kadına ama kadının kimsesi yokmuş büyük ihtimal bosanamaz içimde vicdan azabı var elden bişi gelmiyor nefret ediyorum bu erkeklerden

Aklamayin su adamlari ya isin icinde erkek olan her olayda muhakkak kadin suclu dimi iradeleri yok mu onlarin veya beyinleri veya vixdanlari suc ehliyetleri yokmus gibi davraniosunuz erkeklere bi de bi yaptiklarindan suclu ciksinlar ya
Size katiliyirum.esas suc erkekte.aldatan o

Birde kocana sahip ciksaydin diyorlar ya ifrittt oluyorum!!! Es,sevgili,koca, aptal sa ben napimm!!! Seni kaybeden uzulsun topla kendini yoluna bak canim herkes hakketiigi degeri gorur sonunda demekki esin çöplük toplamayi seviyormus..

Yasadiklariniz beni cok etkiledi nasil insanlarmis ya ozellikle alt kattan sesi geliyodu yazmissiniz ya ben bile kotu oldum evlendiler yani suan onlar oyle mi kadin size bir sey soylemedi mi

işyerinde oldu boyle karı koca aynı yerde calışırken yine aynı yerde calışan bi kadınla ilişkisi ortsya cıktı. karısını bosayıp onla evlendi hem de adamın unv ye giden cocukları varken hem de yeni evlendiği bu 2. kadının kucuk cocugu vardı...aldattıgı karısı cok yıprandı ama hala aynı işyerinde gayet te mutlular yeni karısıyla elele nispet yapar gibi gelirler işe...kimsenin cezasını falan cektigi de yok

Ama lutfen sizi sevmeyen bir adamin arkasindan yuvam diye aglamayin.adam sevmemis demekki tabiki alcaklik yaptigi lakin ikinci kadinlsr kadar o adamlarda suclu.her erkek elbette bir olamaz.sevmeyen deger vermeyen bir adam sixinle evli olsa ne olur olmasa nolur.gururlu olmak lazim pesinden kosmadan beddua etmeden yolumuza devam edelim.sizi seven bir insan cikar belki bir sans verin hem hayatinuza hem kendinize sirf cocuk yaptim yuvam oldu zannetmeyin erkekler takmaz.olan cocukla size olur.cocugu garanti gormeyin size deger vermeyen erkeklerden uzak durun.
En onemlusi gururlu ve magrur olun giden gitsin gule gule deyin....

Yasadiklariniz beni cok etkiledi nasil insanlarmis ya ozellikle alt kattan sesi geliyodu yazmissiniz ya ben bile kotu oldum evlendiler yani suan onlar oyle mi kadin size bir sey soylemedi mi
Evet evlendiler:) ne söyleyebilirdiki. O....pu heryerde o....pu. Bunlar gbi insanlar hep yüzsüz oluyo. Sigarını yakıp otururdu. Bunlar neki. Daha neler neler.. bigün anlatmak istersem konu açarım:) Açıkçası ailem bile bilmez çogu şeyi. Diyorum ya kadınlar güçlüdür. Bu dünyaya tek geldik tek gidicez vesselam

Yaptiklari yanlarina kalmaz insallah daha mutlu olursunuz pislikler Allah belalarini versin

Yaptiklari yanlarina kalmaz insallah daha mutlu olursunuz pislikler Allah belalarini versin
Boşver kuzum bela anma. Allaha havale edelim gitsin. Çok şükürki iyikilerim arasında boşanmış olmamda var. sigoş

İki taraf da suçlu evli ama fark etmez diyen kadınları hemcinsimiz diye kayirmayalim
hemcinsimiz diye kayırmıyoruz ki, erkek ya da kadın hiç farketmez, sevgilisi olan veya evli olan taraf kimse o daha suçludur çünkü kendisinin sadık olması gereken bir insan vardır ama o ihanet etmiştir.bunun cinsiyetle alakası yok.biz demiyoruz ki "adamın evli olduğunu bile bile birlikte olan kadın suçsuzdur" ya da "kadının evli olduğunu bile bile birlikte olan adam suçsuzdur", iki taraf da suçludur ama kadınlar genelde aldatıldıklarında sanki kocalarının gözü dışarıda değilmiş de kadın gelmiş ayartmış gibi davranırlar, halbuki adam istese gayet de öbür kadına karşı koyabilirdi, ayartılmaya müsaitmiş demek ki, dünden razıymış.

2. kadınlar kendilerini 2. kadın olarak tanımlamıyor ki. Ya da bu tanım umurlarında değil bilmiyorum. Kendilerini onun sevgilisi olarak konumlandırıyorlar evli olduğu kadını 1. kadın gibi görmüyorlar.Bunu yakından gördüm. Evli bir adamla ilişki yaşayan boşanmış bir arkadaşım var ve bu durumu çok normal buluyor. Adamla evlenmek için adamın boşanmasını bekliyormuş 1 yıl süre istemiş adam falan filan... gayet doğal bir şekilde adamın kendisi için yaptığı romantik süprizleri hediyeleri anlatıyor sanki normal sevgililer gibi. Hiç de 2. kadın havalarında değil. Eskiden böyle biri değildi, boşandıktan sonra bu hale geldi. Boşandıktan sonra insanların değer yargıları değişiyor, daha bencil düşünüyor demişti. Böyle kişiler yüzünden insanlar bütün boşanmış kadınlara kötü gözle bakıyor.

o kadının muhtemelen eşinin yediği haltlardan haberi vardır.... her akşam aynı eve girdiğin insanın ne halt ettiğini anlamaz mı... anca kadının gözüne gözüne sokup daha çok üzersiniz.... adama bir şey olmaz....

Evet bu acıdan haklisiniz adam adam olsa yerinde oturur o niyetli ise ayni kafa da kadın bulurlar genel de koruyan kollayan çok burada o kadınları birazda bundan dolayı yazmıştım önce ki mesajimi

İ

Boşanmış kadınlar genellemeyelim de daha rahatlar ben çok gördüm çevremde sonra kocamdan başka kimse olmadı namus benim için çok önemli diye evleniyorlar.

Benim arkadaşım da sevgili buldu ayrıldılar üzüldük bana acildi evliydi öylesine takılıyordum dedi metres arkadaşım olamaz diye selami sabahı kestim oda boşanmış ve coşmuştu

Ha birde aşığım ölüyorum derler ama hep zengin evlilere :) gariban adamlara maddi durumu kotu adamlara değil

Ben her zaman önce kadını suclarım sonucta ewlı erkegı ayartacagına gıtsın dısarda bekar bulsun..Tabı kı erkek de hatalı cok,ama dısı kopek kuyruk sallamadan erkek kopek gıtmez!

Ben her zaman önce kadını suclarım sonucta ewlı erkegı ayartacagına gıtsın dısarda bekar bulsun..Tabı kı erkek de hatalı cok,ama dısı kopek kuyruk sallamadan erkek kopek gıtmez!

Hemcinslerimin bu tür düşüncelerinden utanıyorum. Hep erkeği aklama çabaları. İkisi de çok suçlu demek bu kadar mı zor?

O arkadaşınız da bence boşandı ama bir başka ikinci kadın yüzünden.O da böyle intikam alıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…