ey ikinci kadinlar

Aldatan tarafin ikisi de suçludur. Ama kimse kusura da bakmasin kuyruk sallamakla falan ilgisi yok bunun. Erkeğin libidosu mibidosu beni baglamaz. S.carim onun libidosuna. Yapmayacak nokta. Yuvayi yikan asıl kişi eşini aldatan erkektir. Asıl suçlu da odur.

Mağduru oynuyor kadınlar, iki de pışpış yapıyorlar , bu tip erkekciklerde zaten akıl yoksunu , kendini superman sanıyor , dağıtıyor yuvasını. Çoğuda pişman. Gebersinler.

Erkek eşini aldatınca "2. kadin" kuyruk sallamis oluyor da; kadın eşini aldatınca neden "2. erkek" kuyruk sallamis olmuyor Hic erkege söylenmez bu laflar. Eee adamlar bi taraftan illa ki aklanmali. Aldatma konusunda bile cinsiyetçiyiz. Halbuki ikisinin yaptığı da ayni pislik. Kadına ne denir yazmayayim şimdi.

19 yaşındaydım benden büyük birine aşık olmuştum tabi o da bana aşıktı. Aramızda 8 yaş fark vardı. O işinde gücünde biriydi bende henüz yeni üniversite öğrencisi. Okuldan dolayı her zaman görüyordum onu. Sonra evlenmek istedi ama ben korktum kaçtım, kötü davrandım. Aradan 3 yıl geçti evlenmiş. Benimle konuşmak istedi yanıma geldi yüzüme dokunmaya kalktı. Ama yine kaçtım. Bu defa sadece ondan değil. Ondan ve ailesinden kaçtım. Çünkü o beni secmemisti, beklememisti. Simdi o kadının hayatını mahvedemezdim. Geriye dönüp baktığımda iyi ki ondan kaçmışım diyorum. Eşinin yerinde olmak istemezdim.

Mağduru oynuyor kadınlar, iki de pışpış yapıyorlar , bu tip erkekciklerde zaten akıl yoksunu , kendini superman sanıyor , dağıtıyor yuvasını. Çoğuda pişman. Gebersinler.
Aynen katılıyorum. Benim aldatıldığım kadının kendisi de aldatılmış. Sonra da gidip ex kocam olan şerfsize Tmm demiş. Ben öğrendiğimde o kadını arayıp bulup benzeticem dediğimde, onun şuçu yok ben kandırdım onu demişti şrfsiz.
Kadınla telefonda konuştum medeni bir şekilde. Ben de aldatıldım , benim için bir hataydı, evli olduğunu bilmiyordum cart curt Dedi utanmaz pislik. Sonradan boşandıktan sonra ortaya çıkardım ki hiç ayrılmamışlar.
O aşağılık Ada'm köpekler gibi pişman olacak. Şimdiden olmıştur zaten, o kadınla evleneceğini sanmıyorum aşiftenin yanında 2 kızı var bir de. Kendi çocuklarına 1 yaşındaki bebeğine babalık yapmayan bir soysuz onun çocuklarına babalık yapar mı bilemem.
Rabbim ikisini de ahımızı aldıklarına bin pişman etsin, benden helallik dilensinler gün gelsin.
O şrfsiz pişmanlıktan gebersin de ayaklarıma kapansın, son tekmeyi de benden yesin. Ben gecelerce uyumadım, 8 kg verdim yemeden içmeden kesildim. Ama onlar hala yatak derdindeymiş. Lanet olsun böylelerine. Aşağılık insan müsvetteleri
Çok sinirleniyorum hatırladıkça kusura bakmayın

Onlara verilecek en güzel ders mutlu olmak. Hayatınıza bakın guzel insanlari alın yaşantınıza. Yeniden sevin, aşkı yaşayın. Bırakın ne yaparlarsa yapsınlar. Sonunda zaten mutsuz olacaklar.

Bende beni aldattigi o kadini tanimak istiyorum yakindan belki de psikolojik neden hoslanir ne yer ne icer nerde gezer nasil giyinir insan birine tercih edilme sebebini merak ediyor acikcasi sonra sucu kendine yukluyosun lanet ediyosun hayata bazilari adam gibi cocugunun basinda dururken neyi eksik yaptikki terk edildik

Evet ben de ilk öğrendiğimde bunu merak etmiştim. Benden farkı ne? Hafiye gibi oldum ama tanıdığım biri değildi. 1 saatlik başka bir ildeydi. Benden sakladı kadının bilgilerini yani onu korudu şerfsiz. Hafiye gibi oldum faceden instagramdan iz sürdüm. Şu an çalıştığı yeri, ailesini, çocuklarını, adını herşeyini biliyorum. Abisine ulaştım , konuyu bilmiyormuş 2 aydır araştırıp bana geri yazacaktı. Hala araştırıyor sanırım. Yani aileden bozuklar. Balık baştan kokmuş yanı.
Kendine hiç yüklenme. Suç sende değil. Çocuğunun başında duran adamlar gerçekten Adam gibi adam. Bizim evlendiklerimiz ise, ne istediğini bilmeyen, vicdan, akıl ve ahlak yoksunu, erkekliği cinsel organları zanneden karaktersiz zavallılar .
Eğer bizde olsaydı sorun,adam gibi ben mutsuzum ayrılmak istiyorum demeleri gerekirdi. Kimse kimseyi zorla tutamaz. Ama evde karın çocukların yolunu gözlerken , cepte hazırlarken, dışarıda aşağılık kadınlarda macera arıyorlarsa zaten bunlar ruh hastası demektir.
Yaşattıklarını yaşamadan çekmeden öldürmesin Rabbim onları. Güvendiği dağlara hiçbir neden yokken Nasıl kar yağar, umutları, hayalleri Nasıl kırılır, Onur'ları gururları ( ki varsa) Nasıl yerle bir olur yaşasınlar inşallah.

Ne kusuru, yüreğinizin yangını buradan hissediliyor. Birbirlerinin pisliklerinde bogulsunlar.

Bütün kalbimle duaniza amin diyorum.

Fazla iyiydik, be gülüm fazla iyi ,düşememişiz dengimize çürük soğan çıktı işte...

Şimdi bana sen farklı mı yapıyorsun derseniz hayır ben de saçımı süpürge ediyorum. Ama yapmamak lazım işte. Çok da güçlü gözükmemek lazım. Ona ihtiyaç olduğunu farketmesi lazım. Yemeği az yapıp süse püse biraz düşmek lazım heralde.
Kısaca sen az değil fazla yapıyorsun

Ya bisi dicem ikinci kadin felan degilim ama sizin kocalarinizin hic mi sucu yok kadina takilip duruosunuz.yasamadan bilemem ins yasamam ama muhatabiniz kocanizdir bence ben olsam kadinin kim oldugu farketmez yuvami yikan bnm kocamdir yolda ustune atlamiolar ya adamin

Size bunu yasatan kocaniz bunu kabullenin obur kadin hic tanimadigi kadina kotuluk yapio ama kocaniz tanidigi sevdigi yillarini paylastigi birine bunu yapio yanlis tarafa takiliosunuz

Aklamayin su adamlari ya isin icinde erkek olan her olayda muhakkak kadin suclu dimi iradeleri yok mu onlarin veya beyinleri veya vixdanlari suc ehliyetleri yokmus gibi davraniosunuz erkeklere bi de bi yaptiklarindan suclu ciksinlar ya

Heh iste guzel yorum adam gibi ben mutsuzum ayrilalim desin dimi yok ama o cepte kalsin burda da macera arayim

Kesinlikle en buyuk suc yillarca adam diye hayatimizi verdigimiz o serefszlerde... bende ikinci kizima hamileyken yasadim bu olaylari ve hamileyken 10 kilo verdim. Rabbimin adaletine guveniyorum. Kimse yasattigini yasamadan can vermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…