ey ikinci kadinlar

Hemistemedikçe bu tür düşüncelerinden utanıyorum. Hep erkeği aklama çabaları. İkisi de çok suçlu demek bu kadar mı zor?

İkisi de suçlu çok doğru ama ince detay su kadın istemedikçe erkek hic bir halt yiyemez isterse kendini parçalasın

Ben her zaman önce kadını suclarım sonucta ewlı erkegı ayartacagına gıtsın dısarda bekar bulsun..Tabı kı erkek de hatalı cok,ama dısı kopek kuyruk sallamadan erkek kopek gıtmez!
İyi de bazı adamlar da kadın bir şey yapmasa bile kadına bulaşıp yok aşığım sana karımı sevmiyorum zorla evlendik boşanıcaz filan diyor yani.İlla kadınlara da suç bulmayın bence.Adam gibi adamlar da ayartmaya çalışan kadınlara prim vermezler he ne dersiniz?

İkisi de suçlu çok doğru ama ince detay su kadın istemedikçe erkek hic bir halt yiyemez isterse kendini parçalasın

Aynı şey öbür türlü de geçerli. erkek istemezse kadın da hiçbir şekilde erkeğe yanaşamaz, isterse kadın kendini parçalasın. İnsanız biz neticede cinsiyeti mi var bu işin?

Son düzenleme:
Aynı şey öbür türlü de geçerli. erkek istemezse kadın da hiçbir şekilde erkeğe yanaşamaz, isterse kendini parçalasın. İnsanız biz neticede cinsiyeti mi var bu işin?

Hayır yok temel de ayni şeyi söylüyoruz zaten cinsiyet değil karakter meselesi zaten. Erkek karaktersizdir arar keza kadında o şekildir orta yolda buluşurlar olay bu

Bunu liseli kıza söylese amenna 20 kusur 30 kusur yaşında ki insana söylese tamam aşkımsın mi diyecek ? 2 karaktersizin ortak eseri iste

Bunu liseli kıza söylese amenna 20 kusur 30 kusur yaşında ki insana söylese tamam aşkımsın mi diyecek ? 2 karaktersizin ortak eseri iste
Karaktersiz tabii böyle ilişki yaşayanlar ama kadınlar az değil kadınlar şöyle böyle öyle kadınlar olmasa kocalarımız ayartılmaz düşüncesinden vazgeçin.Bir de bu durumlarda evli olan kişide daha çok suç var açıkçası adam ya da kadın evini eşini düşünmezse diğeri mi düşünecek?

Sen daha düşüncemi net algılayamamış durumdasın diğer yazdıklarımı da okumani tavsiye ederim ve dediğim yaslar da ki insanlar bu yalanları yemez bahane olarak kullanır hikaye yani

Sen daha düşüncemi net algılayamamış durumdasın diğer yazdıklarımı da okumani tavsiye ederim ve dediğim yaslar da ki insanlar bu yalanları yemez bahane olarak kullanır hikaye yani
Ben zaten ilk mesajımı size yazmadım başka üyeye yazdım ondan dolayı önceki yazdıklarınızı bilemiyorum.Ben burda akıl yürütüyorum sadece.Yaşayan yaşıyor işte karaktersizce şeyler artık toplum iyice cıvıttı gitti daha da yaygınlaştı daha çok duyulmaya başlandı filan..Allah ıslah etsin.....

O arkadaşınız da bence boşandı ama bir başka ikinci kadın yüzünden.O da böyle intikam alıyor olabilir.

Hayır, boşanma sebebi eşinin ailesinin bitmek bilmeyen eziyetleri ve eşinin arkasında durmaması idi.
Artık evlilik ile ilgili değer yargıları değişmiş biri sanırım...

Hayır, boşanma sebebi eşinin ailesinin bitmek bilmeyen eziyetleri ve eşinin arkasında durmaması idi.
Artık evlilik ile ilgili değer yargıları değişmiş biri sanırım...
Anlıyorum kötü olmuş.Aklı başına gelir umarım.

Eski erkek arkadaşimin bir iliskisi oldugunu bilmiyordum 3 yildir birliktelermis. Surekli birlikteydik telefonu calardi yanimda konusurdu mesaj gelirdi bana gosterirdi sonra Allah kizi karsima cikardi kiz dedi 3 yildir birlikteyiz benim icin ne fedakarliklar yapti annesi ben ayni evde kaliyoruz sen kimsin? Bilmedigimi bilsem yapmayacagimi soyledim ki gercekten durum oyleydi sucum aşık olmakti ve ben bunu bilmiyordum. Bu kiz da kalip dusuncelerdeydi ve bana icini acip sen sucsuzsun suclu benimki diye agladin Ha çok aşiktim ama burda 2.plana atilan ben oldum o karaktersiz erkegin dedigine gore bosluktaydi ilgi goremiyordu ve istenen ilgiyi benim guzelligimde hayat enerjimde iyi kalpliligimde bulup o cok asik oldugu! 3 yillik iliskisinden ozur dileyip benim cook buyuk bir hata oldugumu soyleyip ona geri dondu. Hic uzulmedim damla goz yasim akmadi ama ilk askim tum ilklerimi o serefsiz caldi. Bunlardan sonra kime guvenip kime kosulsuz sevgiyle sevgilim diyebilirim ki ben? Ey ikinci kadinlar diye seslenmeden once bi cevrenizdeki erkeklere bakin. Hic bir kadin ben sevgilimi eşimi seviyorum asigim cocuklarim benim dunyam diyen bir erkekle bir iliski kurmaz. Erkek yalanlariyla kadini baglar sonunda uzulen iki kadin olsa da ortada kalan neye dustum diyen yine 2. Kadin. Gurursuzca affeden adam tapulu malim aldattiysa hatadir kadin aklini celmistir aslanimin, erkegimin nasil olsa seviyorum ben onu da beni seviyor mantigiyla hareket eden eşler sevgililer de otursun kendi gurursuzluguna aglasın. Iki tarafin da tekmeyi koymasi sart burada.

Ayni kafadayız canım aslında kırdıysam özür dilerim ve evet artik umursamıyor kimse duyan duysun diyorlar üstelik evli kadınlar da başladı artik buna

Ayni kafadayız canım aslında kırdıysam özür dilerim ve evet artik umursamıyor kimse duyan duysun diyorlar üstelik evli kadınlar da başladı artik buna
Kırılmadım mesajlarınıza doğru diyorsunuz siz de.Bu diziler filan da etkiledi insanları artık herkese bir haller oldu.

Boğazı harama alışanın kursağı helali yutmazmız canum benimmm ..Allah belalarını versin hemcinslerimiz bunu bize yapıyolarsa erkeklerden zaten beklerim

O arkadaşımın sevgilisi de yaşadığımız şehirde bir mekanın işletmecisi, ensesi kalın zengin sayılır.
Adam ilkokul mezunu kız üniversite ama hiç eğitim farkından bahsettiğini duymadım kızın.Tabii kız adamın imkanlarını kullanıyor yeme içme gezme vs

Çoğu öyle tatlım zaten amaç para vs iste adam parayı bastırıyor kadında işini görüyor bu tipler modern hayat kadını benim için

Benim arkadaşda tatillere gitti lüks oteller pahalı hediyeler ooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…