Oyle dusunenlerde oldu o laflarida yedim isin ucu bana kadar variyo bazilarina gore esimi aklamiyoum bosaniyorum zaten.ondan hirsimi aldim.elbette kesinlikle tek sucum durustluk.ama o kadindan ogrenmem gerekenler var.esimde dunya kadar suclu bunu milyon kere soylediniz bende biliyorum.yinede o ve onun gibi kadinlara okurum belami.onlar bide evlat yetistirecekler ilerde bide mutlu olacaklar
valla başıma böyle bişeygelmedi ama böyle bir kadın karşıma çıksa ona bu dünyayı dar ederdim dünyada olduğuna bişman ederdim sabırlısınız vallabak bende eşimle ayrıyım eşimin hayatında biri var bunu biliyorum affedicekmiyim kesinlikşe hayır burda benim bir eksiğim hatam suçum yok.Benim salak kocam ve s...rt..k olucak kadını Allah ikisinide ıslah etsin hamile olduğumu bildiği ve boşanmadığımızı bildiği halde görüşüyorlar.Bana onca iftiralar atti gitti onun kollarında teselli buldu.Demekki Rabbim böyle bir adamla sınadı bizler daha büyük sınavlarla sınamasın öyle düşün.Kendinde bir suç arama.
Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
İşiniz zor ben olsam ikisini pişman ederdimwwBurada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
Acidan öleceğimi bilsem bi cocugu babasiz birakmaya yardimci olmam. Bu saatten sonra birinci bile zorken ikinci olmak tobe yarabbi düşman basina
Benim gozlemledigim kadarıyla ki hatri sayılı kadar cok gozlemledim. O ikinci kadinlar genelde daha once dogru duzgun iliski yaşamamış hatta bakire olan bi erkegin ilgisiyle buldumcuk olan kadinlar. Daha once yasamadigi icin o denli dolu dizgin bi duygu, birakirsa bi daha bulamam saniyor kakalak.
Ama suc o kadindan cok esinde. Elin kizi seni niye umursasin merhamet etsin, eşin etmezken.
Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
aferin kız...bende senin gibi düşünürdüm eşim tarafından aldatıldığımda.ama kimseye duyuramadım..bende çok sıkıntı yaşamıştım yani bana yaşattırılmıştı..Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
bazı kadınlar özellikle evli erkekleri tercih eder..kendilerinin ne kadar karşı koyulmaz cezbedici tapılacak kadın olduklarını göstermek belkide kendi egolarını tatmin etmek...hatta yatakta normalden fazla şey vererek erkeği kendine kul köle yapmak...evli erkeğin hayatına girerek karısından çocuğundan soğutmakta bu tür kadınların eğlencesidir..Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
Ya bende bunu anlamam neden genelde kadına suc bulmayip erkegi sucluyoruz da sonucta kadınlar onun evli oldugunu bile bile birlikte oluyorlar neden iste bence kadinlarda cok suc varKadına ne ki sizin evinizden yuvanızdan???
Sizi hiçe sayan kocanıza hesap sorun yiyorsa?? Suçu 3. kişiye atmak kolay ama sizi aldatanın bu kadın değil eşiniz olduğunu kabul etmek zor.
Hele oyle düşünenlerin Allah bin kere belasini versinbazı kadınlar özellikle evli erkekleri tercih eder..kendilerinin ne kadar karşı koyulmaz cezbedici tapılacak kadın olduklarını göstermek belkide kendi egolarını tatmin etmek...hatta yatakta normalden fazla şey vererek erkeği kendine kul köle yapmak...evli erkeğin hayatına girerek karısından çocuğundan soğutmakta bu tür kadınların eğlencesidir..
Ya bende bunu anlamam neden genelde kadına suc bulmayip erkegi sucluyoruz da sonucta kadınlar onun evli oldugunu bile bile birlikte oluyorlar neden iste bence kadinlarda cok suc var
bazı kadınlar özellikle evli erkekleri tercih eder..kendilerinin ne kadar karşı koyulmaz cezbedici tapılacak kadın olduklarını göstermek belkide kendi egolarını tatmin etmek...hatta yatakta normalden fazla şey vererek erkeği kendine kul köle yapmak...evli erkeğin hayatına girerek karısından çocuğundan soğutmakta bu tür kadınların eğlencesidir..
Burada gecen eltisiyle davalik olan kadin vardiHep kadinlar suçlu eşleriniz sütten çıkmış ak kaşık. Gitmesinler efendim başka kadına. Kadın kuyruk mu sallıyor kesiversin o kuyruğu.Terslesin evliyim ben desin. Demek erkek de meyilli ki kabul ediyor. Bence erkekler suçlu. Hiçbir kadın bir erkeğin boğazını sıkarak birlikte olmaya zorlamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?