ey ikinci kadinlar

bak bende eşimle ayrıyım eşimin hayatında biri var bunu biliyorum affedicekmiyim kesinlikşe hayır burda benim bir eksiğim hatam suçum yok.Benim salak kocam ve s...rt..k olucak kadını Allah ikisinide ıslah etsin hamile olduğumu bildiği ve boşanmadığımızı bildiği halde görüşüyorlar.Bana onca iftiralar atti gitti onun kollarında teselli buldu.Demekki Rabbim böyle bir adamla sınadı bizler daha büyük sınavlarla sınamasın öyle düşün.Kendinde bir suç arama.

Neyi duymak istiyorsunuz ki? duyacaklarınız sizi daha cok hırpalar. boşanma kararı verdiyseniz bırakın ne halleri varsa görsünler. Siz asilliginizi bozmayın.

Pek bi çaba sarfettiklerini sanmıyorum ikinci kadınların, ha ikinciyse tabi, üçüncü dördüncü de olabilirler. Oltaya gelmeye meyilli bu kadar koca varken, av mı avcı mı oldukları belli olmayan bu oyunda, hatta HİİÇ çaba sarfettiklerini sanmıyorum. Hatta kocalar onları elde etmek için karısına harcamadığı eforu harcıyor zannımca.

valla başıma böyle bişeygelmedi ama böyle bir kadın karşıma çıksa ona bu dünyayı dar ederdim dünyada olduğuna bişman ederdim sabırlısınız valla

İşiniz zor ben olsam ikisini pişman ederdimww

Acidan öleceğimi bilsem bi cocugu babasiz birakmaya yardimci olmam. Bu saatten sonra birinci bile zorken ikinci olmak tobe yarabbi düşman basina

Benim gozlemledigim kadarıyla ki hatri sayılı kadar cok gozlemledim. O ikinci kadinlar genelde daha once dogru duzgun iliski yaşamamış hatta bakire olan bi erkegin ilgisiyle buldumcuk olan kadinlar. Daha once yasamadigi icin o denli dolu dizgin bi duygu, birakirsa bi daha bulamam saniyor kakalak.

Ama suc o kadindan cok esinde. Elin kizi seni niye umursasin merhamet etsin, eşin etmezken.

İkinci kadınlar ve aldatan kocalar hepsi aynı benim gözümde. Aramızdada fazlaca olduğundan eminim.

Ben de ikinci hatuna göz diken erkeklere seslenmek istiyorum, nasıl başarıyorsunuz aldatsanız bile ''ama gocamın aklını çeldi'' diyip sizi haklı çıkarabilen hatunları? Püf noktası falan varsa sakın söylemeyin de daha çok yuva yıkılmasın madem. Herkesin aklı fikri var, bu adam evli ben yanaşmayım demeyi de, benim karım çocuğum var demeyi de bilmeli. Sevmiyorsan da boşan kardeşim.

Not: genel olarak yazılmıştır konu sahibi için yazmadım, tüm yorumları okumadım ama belli ki konu sahibi canın acısıyla farklı bir yere giden bir konu açmış. Ama genel olarak kadın baştan çıkarmıştır kesin erkek masumdur erkektir yapar vs gibi görüşlere katlanamadığım için dayanamadım yazdım.

O kadınlara diyecek lafım yok Allah ıslah etsin zaten de bence asıl bedduayi hakeden yıllardır sevdiği o eşini çocuğunu unutturabilecek kadına kanan,onu seven eşiniz bence.

Çoğu maddiyat için para pul için kancayı takıyor. Maddi durumu iyi olmayan evli erkeğin metresi de olmuyor.
Erkek de biraz biti kanlanınca içinde ne varsa çıkıyor ortaya.
Tabii suçun büyüğü erkekte. Aldatacak olduktan sonra ayşe gider fatma gelir.
Kadınlar yüz vermediği için karısını aldatmıyorsa o sadakatten sayılmaz. Fırsatını bulunca yapacak çünkü.

Kadına bir kızıyorsan kocana bin kız.Seninle evlenen kocan, o elin kadınları değil.

aferin kız...bende senin gibi düşünürdüm eşim tarafından aldatıldığımda.ama kimseye duyuramadım..bende çok sıkıntı yaşamıştım yani bana yaşattırılmıştı..

bazı kadınlar özellikle evli erkekleri tercih eder..kendilerinin ne kadar karşı koyulmaz cezbedici tapılacak kadın olduklarını göstermek belkide kendi egolarını tatmin etmek...hatta yatakta normalden fazla şey vererek erkeği kendine kul köle yapmak...evli erkeğin hayatına girerek karısından çocuğundan soğutmakta bu tür kadınların eğlencesidir..

Kadına ne ki sizin evinizden yuvanızdan???

Sizi hiçe sayan kocanıza hesap sorun yiyorsa?? Suçu 3. kişiye atmak kolay ama sizi aldatanın bu kadın değil eşiniz olduğunu kabul etmek zor.
Ya bende bunu anlamam neden genelde kadına suc bulmayip erkegi sucluyoruz da sonucta kadınlar onun evli oldugunu bile bile birlikte oluyorlar neden iste bence kadinlarda cok suc var

Hele oyle düşünenlerin Allah bin kere belasini versin

Ya bende bunu anlamam neden genelde kadına suc bulmayip erkegi sucluyoruz da sonucta kadınlar onun evli oldugunu bile bile birlikte oluyorlar neden iste bence kadinlarda cok suc var

Alakası yok ahlaksız olmak suç değil. Özgür bir ülkede yaşıyoruz, ahlaksız olmak da serbest sonuçta, suç değil. Kaldı ki kimsenin başkasının evliliğini düşünme, saygı duyma yükümlülüğü yok. Kendi evliliğine saygı duymayan adamın evliliğine el kadını neden saygı duysun? 3. kişilerin evlilik birliğine karşı bir yükümlülüğü yok, sorumlu olanlar evli olan 2 kişi, birbirlerine karşı.

ne o kadınlara nede kocan gibilere laf etmeye bile degmez
zamanla herşey geçecek sende
sendeki acı geçtikten sonra onlar başlayacaklar ben ne yaptım demeye

Evli erkek bazı temel testleri geçmiş, işini gücünü oturtmuş, bir aileye bakabilecek sorumluluk sahibi, yontulmuş hazır adam olarak görülebiliyor kadınlar arasında.
Bazıları da "parasını yer yer istediğim zaman tekmeyi basarım, bir şey derse de karısına söylemekle tehdit ederim" düşüncesinde oluyorlar.

Burada gecen eltisiyle davalik olan kadin vardi
eltisi kocasina yaranmak icin baska kadin bulmus sonuc kadinlar birbirine girmis adam hala evinde mutlu mesut oturuyor bu baska kadin mevzusunda da boyle baska birne araci olunmasinda da evli adam yesil isik yakmazsa gevsek gevsek davranmazsa kimse ne kuyruk sallamaya ne evli adama baska birini sunmaya cesaret eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…