ey ikinci kadinlar

Evli erkeklerin aklını başından alanlar suçlu da anında aklı başından giden kocalar sütten çıkmış ak kaşık mı?

Kesinlikle. Madem sıkılacak ve aldatacaklar, neden evleniyorlar o halde? Erkeklerin çoğu bir garip. Daha yaşım genç olduğu için sosyal çevremde pek evli erkek yok ama bir keresinde bir iş dolayısıyla mecburen kısa konuştuğum, bana açıkça asılıp türlü bahanelerle flörtöz mesajlar atan bir adam vardı. Ben de facebooktan araştırıp bütün çevresine, eşine ulaştım ve o mesajların ekran görüntüsünü eşi dahil 40-50 kişiye hiç üşenmeden gönderdim. Madem heyecan istiyor, al sana heyecan!

Ben nefret ettim artık bu tiplerden. Eve dönüp eşlerinin yüzüne nasıl baktıklarını anlamıyorum. İnsan bu sadakatsiz, ciğeri beş para etmezler yüzünden evlilikten soğuyor

Yanlis es secimi yapmissiniz maalesef.
Ama nikah yuzugunu cikarip hatun tavlamaya ugrasan kisiler de gordu bu gozler.
Kocanizin her dedigine inanmayin bence.
O kadin da kocanizin evli oldugunu biliyorduysa al birini vur otekine

Defalarca aldatilmadim bir kere aldatildim tamamen ogrendigimde hersey olmus ve bitmisti.ilk tepkim ayrilik olmadi ama suan evleri ayirdik ve ben duzelmiyor isem bosanacagiz.ki muhtemelen sonucta o alostiriyorum kendimi.suc bende elbette kadin olamadim elimde tutamadim ne gibi usulsuzluk yaptiysam memnun edemedim kendilerini baskalari memnun etti.sanki sormadim ya hesap neden demedim ya ve hala beni sevdigini iddia eden bir erkek.yalniz sunu bilin o kadinda bedel odesin istiyorum ama Allah versin cezasini.o adaletlilerin en adaletlisidir.o tum olmuslarin hem sahidi hem yargici

Herkes evlenmek zorunda değil.
Paylaşımlarla zenginleşecek,sadakatle beslenecek,fedarlıkla güzelleşecek bir kurum evlilik.
Bunu beceremeyecek adam evlenmesin.
Bunu beceremeyecek adamlarla evlenmeyin,soyları kurusun.
Flörtleşip dursunlar sadece.
O kadin olmasa başka kadın olacaktı.
Sizin muhattapinız olan kişi eşiniz.
Lutfen hanımlar erkekleri bu kadar aklamayalım.
Diyelim ki sizin bakis aciniza gore kadin ayartiyorda erkek bunu yapiyor.
Evdeki kadında kapının önune koysun. Bu sistemi hep beraber karşılıklı olarak besliyoruz.
Tek kazançlı olan erkekler oluyor bu durumda!

Altını çizdiğim kısmi inanarak yazmadınız değil mi?
Tam bir bağımlı kadın örneği olursunuz eğer öyleyse.Sizin tek hatanız sadece gereken yerde kendinize dur diyipte ilişkiye nokta koymamak olur.
Onlar bir cocuk ve biz de onlari oyalamaya çalısan kocaman bi lunapark değiliz!
Şu an sağlıklı düşünemediğinizden boyle yazdiniz bence.Evet evet kesinlikle öyle olmalı.

Oyle dusunenlerde oldu o laflarida yedim isin ucu bana kadar variyo bazilarina gore esimi aklamiyoum bosaniyorum zaten.ondan hirsimi aldim.elbette kesinlikle tek sucum durustluk.ama o kadindan ogrenmem gerekenler var.esimde dunya kadar suclu bunu milyon kere soylediniz bende biliyorum.yinede o ve onun gibi kadinlara okurum belami.onlar bide evlat yetistirecekler ilerde bide mutlu olacaklar

.her seferinde ayrildim deyip iliskisine devam etti

İlk alıntım sizin açtığınız konulardan birinde yazdığınız mesaj.
Suç usulsüzlük yaptığınız için filan değil, kendine gelin.
Siz onun kölesi, geyşası, cariyesi değilsiniz.
Eşisiniz ve hamileliğinizi ona ve kendinize anne babalığı yaşatmak için yaşadınız.
Sizi sevdiğini elbette söyleyecek, hiçbir erkek kurulu düzenini yıkmak istemez.

O ikinci kadının size verdiği hiçbir söz yok. Ama eşiniz hastalıkta sağlıkta yanınızda olacağına dair yemin etti. Beddualarınızı eşinize edin.

İkinci kadının size karşı bir sorumluluğu yok.

Sen suçlu değilsin. Kimseyi elinde tutmak için çaba göstermek zorunda değilsin. Evlilik birlikte mutlu olduğun bir kurumdur. Taraflardan birinin ekstra çaba göstermesi gerekmemeli zaten.

yavrum neredeyse onlara göre sen ikinci kadın oluyorsun

ama eşlerde önemli tabi maneviyattan uzak zina günahından bi haber eşlere bunu öğretmek gerek
yani sen ne yaparsan yap mikemmel bir kadında olsan içinde varsa

yapacağı varsa yapıyor maneviyatı zayıf ve zinadan korkmayan erkek veya kadınlar

Allah korkuları yok muş demekki olsaymış ikiside yapmaz mış

Belki bir gün ben de hikayemi sizlerle paylaşırım. Finale gelmedik henüz. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor. Bu kesin. Bence suçlu olan erkektir bunu bilir bunu söylerim. Benim ahım da onaydı. Şimdi katre katre çıkıyor acısı.
Şu var ki..2. kadınların tamamını bilemem ama ben kötülüğün ete kemiğe bürünmüş halini gördüm.

Ağzına sağlık, ben hergün okuyorum Allah evliliğime kötü gün göstermesin diye. Benim kocam yapmaz demem ben de yapmam demem büyük konuşmam Allah şaşırtmasın , şeytan caydırmasın . Allah akıl fikri vermiş kadında suçlu erkekte suçlu evde bir sorun varsa boşan git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…