- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Kesinlikle. Madem sıkılacak ve aldatacaklar, neden evleniyorlar o halde? Erkeklerin çoğu bir garip. Daha yaşım genç olduğu için sosyal çevremde pek evli erkek yok ama bir keresinde bir iş dolayısıyla mecburen kısa konuştuğum, bana açıkça asılıp türlü bahanelerle flörtöz mesajlar atan bir adam vardı. Ben de facebooktan araştırıp bütün çevresine, eşine ulaştım ve o mesajların ekran görüntüsünü eşi dahil 40-50 kişiye hiç üşenmeden gönderdim. Madem heyecan istiyor, al sana heyecan!Bir jelibon atasözü der ki; Ben bekar erkekten korkmam evli erkekten korktuğum kadar...
Etrafta o kadar iğrençlikler gördüm ki artık tiksiniyorum. Tamam 2. kadın da eğer evli olduğunu biliyorsa (ki benim için evli olması tek kriter değil isterse bekar olsun sevgilisi varsa da aynı şey geçerli) suçlu ama asıl erkeklerin bu yılışıklığı ne olacak?
Karşılarındaki ne kadar tavrını ortaya koysada ağzından salyalar akarak yılışmaya devam edenler var yani öncelikle biinci derecede suçlu her zaman eştir sonra diğerini suçlayabilirsin istersen....
Not: Bu yazdığım sadece evli erkekler için de değil, evli kadınları da görüyorum ve yeminle hayattan soğutuyolar artık midesizlikle...
Ben nefret ettim artık bu tiplerden. Eve dönüp eşlerinin yüzüne nasıl baktıklarını anlamıyorum. İnsan bu sadakatsiz, ciğeri beş para etmezler yüzünden evlilikten soğuyorKesinlikle. Madem sıkılacak ve aldatacaklar, neden evleniyorlar o halde? Erkeklerin çoğu bir garip. Daha yaşım genç olduğu için sosyal çevremde pek evli erkek yok ama bir keresinde bir iş dolayısıyla mecburen kısa konuştuğum, bana açıkça asılıp türlü bahanelerle flörtöz mesajlar atan bir adam vardı. Ben de facebooktan araştırıp bütün çevresine, eşine ulaştım ve o mesajların ekran görüntüsünü eşi dahil 40-50 kişiye hiç üşenmeden gönderdim. Madem heyecan istiyor, al sana heyecan!
Defalarca aldatilmadim bir kere aldatildim tamamen ogrendigimde hersey olmus ve bitmisti.ilk tepkim ayrilik olmadi ama suan evleri ayirdik ve ben duzelmiyor isem bosanacagiz.ki muhtemelen sonucta o alostiriyorum kendimi.suc bende elbette kadin olamadim elimde tutamadim ne gibi usulsuzluk yaptiysam memnun edemedim kendilerini baskalari memnun etti.sanki sormadim ya hesap neden demedim ya ve hala beni sevdigini iddia eden bir erkek.yalniz sunu bilin o kadinda bedel odesin istiyorum ama Allah versin cezasini.o adaletlilerin en adaletlisidir.o tum olmuslarin hem sahidi hem yargiciKonu sahibi defalarca aldatılmış. Aynı insanla gelişen bir birliktelik var.
Tek suçlu erkekte konu sahibi nazarında.
Çünkü herkes Eşinden sorumlu, kadının kendi bireysel kararı. Onu konu sahibi suçlayamaz.
Eşi o kadınla değil başkasıyla olmaya başlasa nolacak? Gene mi %50 diyeceğiz?
Evet ortada bence de 2 suçlu var: bir konu sahibin Eşi, 2. Si de konu sahibi.
Bu ilişkiye göz göre göre evliliğine devam etmiş.
Kulbu da bulmuşlar: HATA
Altını çizdiğim kısmi inanarak yazmadınız değil mi?Defalarca aldatilmadim bir kere aldatildim tamamen ogrendigimde hersey olmus ve bitmisti.ilk tepkim ayrilik olmadi ama suan evleri ayirdik ve ben duzelmiyor isem bosanacagiz.ki muhtemelen sonucta o alostiriyorum kendimi.suc bende elbette kadin olamadim elimde tutamadim ne gibi usulsuzluk yaptiysam memnun edemedim kendilerini baskalari memnun etti.sanki sormadim ya hesap neden demedim ya ve hala beni sevdigini iddia eden bir erkek.yalniz sunu bilin o kadinda bedel odesin istiyorum ama Allah versin cezasini.o adaletlilerin en adaletlisidir.o tum olmuslarin hem sahidi hem yargici
.her seferinde ayrildim deyip iliskisine devam etti
Defalarca aldatilmadim bir kere aldatildim tamamen ogrendigimde hersey olmus ve bitmisti.ilk tepkim ayrilik olmadi ama suan evleri ayirdik ve ben duzelmiyor isem bosanacagiz.ki muhtemelen sonucta o alostiriyorum kendimi.suc bende elbette kadin olamadim elimde tutamadim ne gibi usulsuzluk yaptiysam memnun edemedim kendilerini baskalari memnun etti.sanki sormadim ya hesap neden demedim ya ve hala beni sevdigini iddia eden bir erkek.yalniz sunu bilin o kadinda bedel odesin istiyorum ama Allah versin cezasini.o adaletlilerin en adaletlisidir.o tum olmuslarin hem sahidi hem yargici
Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
Defalarca aldatilmadim bir kere aldatildim tamamen ogrendigimde hersey olmus ve bitmisti.ilk tepkim ayrilik olmadi ama suan evleri ayirdik ve ben duzelmiyor isem bosanacagiz.ki muhtemelen sonucta o alostiriyorum kendimi.suc bende elbette kadin olamadim elimde tutamadim ne gibi usulsuzluk yaptiysam memnun edemedim kendilerini baskalari memnun etti.sanki sormadim ya hesap neden demedim ya ve hala beni sevdigini iddia eden bir erkek.yalniz sunu bilin o kadinda bedel odesin istiyorum ama Allah versin cezasini.o adaletlilerin en adaletlisidir.o tum olmuslarin hem sahidi hem yargici
Ağzına sağlık, ben hergün okuyorum Allah evliliğime kötü gün göstermesin diye. Benim kocam yapmaz demem ben de yapmam demem büyük konuşmam Allah şaşırtmasın , şeytan caydırmasın . Allah akıl fikri vermiş kadında suçlu erkekte suçlu evde bir sorun varsa boşan gitArkadaşım bu şeytan varya bal sürüyor ağzına gözüne her iki tarafında haram olduğu için cazip geliyor tabi. Ama öyle ahlanip vahlanmakla yada iki tarafa suç bulmaklada olmaz dua edeceksiniz duaaa... Evlendiginizden itibaren Allah sasirtmasin diye dua edeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?