Eyllull'ün Diyet Günlüğü

simdi bir tabak karpuz yiyecegim

birazdan annemlere yemege gidecegiz orda fazla yemegim diye simdiden biseyler yiyorum :)

annem kuru fasulye yapmis

5 kasik kuru fasulye
k kasik pilav yemegi düsünüyorum

Merhaba kızlaaarrr Öncelikle tebrikler çok iyi gidiyoruz Bu defa kesin olacak olacak bu iş kilolara elveda diycğiz yaza tığ gibi giricz

Bendde hemen bugün yediklerimi yazayım

Sabah: 1 dillim kepekli ekmek
1 dilim kaşar peynir
2 zeytin, 1 tane haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay

Ara: 2 ceviz

Öğle: ton balıklı salata (yağsız, tuzsuz ekmek yok )

Ara: 1 bardak süt

Akşam: 2 tane kaşarlı köfte, roka salatası, 1 dilimde ekmek yedim

Az sonra da biraz meyve yiyip sonrada yeşil çayımı içerim...

25 dk hızlı tempoda yürüdüm ara ara koştum

kizlar bisey soracagim ben regl dönemim baslamadan bi 10 gün önceden sismeye basliyorum. ne yersem yiyiym ya da icegim farketmiyor.Sizde de böyle oluyor mu ? ya da siz bu dönemlerde ne yapiyorsunuz ? Ve benim bu zamanlar canim cok tatli biseyler cekiyor kendimi yemeden tutamiyorum. Bana yardimci olabilir misiniz ne yapabilirim? Bu dönemim yaklasiyor simdiden canim cok tatli filan cekiyor

Canım bende de aynı sorun oluyor bunun yanında sinirlerim de çok gergin oluyor bunun için sürekli birşeyler yiyordum...Ama artık öyle olmuycak canım yemek istemiyor, mesajını beynime iyice kazıdım bunun için hiçbirşeyi kolay kolay canım çekmiyor, bunun içinde bu regl dönemimde fazla birşey yemiycem...Mesela reglim bu defa 3 gün gecikti ama hala diyetimi sürdürüyorum çünkü bu defa kararlıyım Canım tatlı şeyler istediğinde de kuru üzüm, bal gibi şeyler yiyorum o da kesmezse çok az şekerli sütlaç yapıp ondan yiyorum ama şekeri çok az koyuyorum, pirincide ay nı şekilde az koyuyorum, koyulaşması için pirinç unu kullanıyorum...Böyle canım...

son iki gündür kendimde farkediyorum canim sürekli biseyler yemek istiyor ve az da olsa ucundan hep yiyorum. Bunu da yapmak istemiyorum sonra cok pisman oluyorum. Regl dönemime baya bi var ama benim karnim simdiden davul gibi

tsk ederim eylülcüm dediklerini deneyecegim insallah kendimi tutmayi basaracagim.

son iki gündür kacamaklarim oldu ama geri kendimi yarin toparlayacagim

valla kizlar iyi ki bu topigi görmüsüm yoksa hayatta ben bu kadar dayanamazdim

simdi yesil cayimi yaptim icecegim

aynen evet benimde çok fena tatlı istiyo canım bende bitter çikolata yiyorum zaten sütlü çikolata sevmeyen biri olarakdan daha iyi oluyo daha az kalorili bitter çikolata

bitter cikolatayi da ben hic sevmem canim bi sekilde bu günleri atlatacagim ve bu kilolari verecegiimmm

öğle yemeğimi yazayım hemen:))
eve gittim bi baktım annem patates kızartmış tabii ben sadece 2 tanecik yedim hiç yemeyebilirdim ama kendime hakim olamadım
4 zeytin yedim
5 tane küçük çeri domateslerden yedim
bir kibrit kutusundan biraz daha büyük peynir yedim
1 tane salatalık yedim

akşam ise;
2 kaşık türlü yemeği
2 kase de cacık yedim

birazdan dondurma yiycem karşımda yenince dayanamıyorum ama ince bi pasta dilimi o kadar da olsun ama dimi

bitter cikolatayi da ben hic sevmem canim bi sekilde bu günleri atlatacagim ve bu kilolari verecegiimmm

verirsin tabiki neden veremeyesin insan isterse herşey olur:) bişey olmaz sende kararında olacak şekilde canın o an hangi tatlıyı istiyosa yersin o kadar da sıkmaya gerek yok bence

bugün yediklerimi yaziyorum kizlar

sabah 2 dilim az sürme peynirli ekmek
yarim domates, salatalik, kirmizi biber
1 haslanmis yumurta

öglen 2-3 catal pasta ( kendimi tutamadim yine )

Aksam nesfit ( fitness) müsli yedim

sonra karpuz ve cilek yemegi düsünüyorum

kahvaltı yapamadım ben yine.
öğlen;
5 çeri domatesi
1 tane salatalık
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 bardak çay
bir kibrit kutusundan biraz fazla peynir
2 dilim de kepekli tost ekmeği

akşam;
3 kaşık kuru fasülye
2 kaşık bulgur pilavı
1 kasede cacık

az öncede ince bir dilim brownili dondurma yedim:))

Merhaba kızlar Dün misafirlerim vardı koşuşturmacadan giremedim...Dünkü menüm yine diğerlerine benzerdi ama akşam yemeğinde bir parçada börek yedim

Bugün yediklerim;
Sabah: Bir dilim kepekli ekmek
kk büyüklüğünde peynir, 1 tane haşlanmış yumurta, 1 bardak şekersiz çay

Ara: 1 ceviz

Öğle: Bir tabak mercimek çorbası, 1 dilim ekmek

Ara: 1 bardak süt

Akşam: 5-6 kaşık taze fasülye soslu , 2 tane kuru köfte, 1 dilim kepekli ekmek

Ara: Erik ve çilek yedim..

Az sonrada yeşil çayımı içicem..

20 dk hızlı tempoda yürüdüm ve ara ara koştum...15 dk da egzersiz yaptım...

Yarın büyük gün, bakalım tartı neyi gösterecek :18:

Merhaba kizlar daha yeni girmeye vaktim oldu yeni isten geldim ve spor yapsam bu kadar yorulmazdim, ayaklarim agriyor resmen :)

bugün ki yediklerim

sabah 1 1/2 dilim ekmek
5 zeytin
1 kirmizi biber yedim

öglen
az sekerli pudding icinde cilek vardi

aksam

1 1/2 dilim ekmek az kasarli yaninda salata yedim

meraba kızlar bende yazayım neler yediğimi hemen.
kahvaltı;
1 (kepekli) tost ekmeğiyle tost yedim
3 çeri domatesi
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
bir bardak çay
yine bir kibrit kutusundan biraz fazla peynir
4 zeytin
1 küçük dilim de helva

öğle;
1 kase nesfit

akşam;
3 yemek kaşığı barbunya
3 yemek kaşığı da bulgur pilavı
1 kasede cacık

yatmadan öncede süt içicem:)

ayy heyecanlandım şimdi bakalım görücez

bende cok merak ediyorum ama ben kesin fazla vermemisimdir bi de vücudumda bu ara , arada sirada ödem olusuyor bakalim yarin tarti ne gösterecek

Günaydın kızlar...Sabah tartıldım ve hüsrana uğradım, bir haftadır diyetimi ve sporumu hiç aksatmadan yaptım ama 100 gr bile verememişim Çok canım sıkıldı acayip moralim bozuk, nasıl olurda hiç kilo veremem anlamadım...
Reglim 5 gün gecikti onun etkisi var mı bilmiyorum,şişlik var vücudumda ama...Hamile de olabilirim hiç ümidim yok ama yinede belli olmaz...Moralim çok bozuk bugün işe de gitmedim.. Az sonra test yapıcam bakalım sonuç ne çıkck...
Bende gelişmeler böyle arkadaşlar...İnşallah sizler vermişsinizdir..

Sabah yediklerimi de yazayım hemen...Tartıda bi değişiklik görmeyince canım kahvaltı yapmak istemedi ama yinede yedim bişeyler...
Kahvaltı da yarım dilim kepekli ekmek
biraz peynir, 1 tane haşlanmış yumurta, 1 bardak şekersiz çay içtim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…