kizlar bisey soracagim ben regl dönemim baslamadan bi 10 gün önceden sismeye basliyorum. ne yersem yiyiym ya da icegim farketmiyor.Sizde de böyle oluyor mu ? ya da siz bu dönemlerde ne yapiyorsunuz ? Ve benim bu zamanlar canim cok tatli biseyler cekiyor kendimi yemeden tutamiyorum. Bana yardimci olabilir misiniz ne yapabilirim? Bu dönemim yaklasiyor simdiden canim cok tatli filan cekiyor
kizlar bisey soracagim ben regl dönemim baslamadan bi 10 gün önceden sismeye basliyorum. ne yersem yiyiym ya da icegim farketmiyor.Sizde de böyle oluyor mu ? ya da siz bu dönemlerde ne yapiyorsunuz ? Ve benim bu zamanlar canim cok tatli biseyler cekiyor kendimi yemeden tutamiyorum. Bana yardimci olabilir misiniz ne yapabilirim? Bu dönemim yaklasiyor simdiden canim cok tatli filan cekiyor
bitter cikolatayi da ben hic sevmem canimbi sekilde bu günleri atlatacagim ve bu kilolari verecegiimmm
Merhaba kızlarDün misafirlerim vardı koşuşturmacadan giremedim...Dünkü menüm yine diğerlerine benzerdi ama akşam yemeğinde bir parçada börek yedim
Bugün yediklerim;
Sabah: Bir dilim kepekli ekmek
kk büyüklüğünde peynir, 1 tane haşlanmış yumurta, 1 bardak şekersiz çay
Ara: 1 ceviz
Öğle: Bir tabak mercimek çorbası, 1 dilim ekmek
Ara: 1 bardak süt
Akşam: 5-6 kaşık taze fasülye soslu , 2 tane kuru köfte, 1 dilim kepekli ekmek
Ara: Erik ve çilek yedim..
Az sonrada yeşil çayımı içicem..
20 dk hızlı tempoda yürüdüm ve ara ara koştum...15 dk da egzersiz yaptım...
Yarın büyük gün, bakalım tartı neyi gösterecek :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?