Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ses_82 hoşgeldin ,benim transfer de 17 Eylül nasipse,birlikte bekleyeceğiz sonuçları,bu topikte en az10 kişi hamile olacak hedef bu ,inşallah,bi de sayacağız tek tek.arkdaşlar merhaba, eylülde transferi olcakalrda bende varım muhtemelen 13 eylülde toplama işlemim yapılacak 16 eylül gibi allah kısmet ederse transfer...pera ilk sonuc senden gelecek herhalde, herkese bol şans inşallah bebişlerime kavusuruz
ozlem selam regl olabildin mi? bugun benim de 10. lucrin gunum olacak hala regl olmadim.. 13 e kadar olmazsam doktoru aramam soylendi de seni merak ettim..
Transferim bugün yapıldı kızlar. durum değişmedi tek embriyo oluştu onu transfer ettiler.Artık yatma zamanı bol bol yatıcam. İnşallah bebişim sıkı sıkı tutunur ve hiç bırakmaz beni.
Slm kizlar benimde dun yumurtalarim toplandi.Yarin arayacagim kac tanesi dollendi diye.Insallah cumartesi transferim var.Allah hepimizin yardimcisi olsun.Herkesin bayramini kutlarim.
Yaşasın işte 1.Hamilemiz Gamzelim66...Tebrikler Canım...Dondurulmuşlarla 2.denemen miydi?
slm arkadaşlar bir eylül de tranferim yapılmıştı..bu gün test yaptıdım...10 günümde veeeee hamileyim çok şükür rabbime
tebrikler canım, allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin;
darısı başımıza inşş.![]()
slm arkadaşlar bir eylül de tranferim yapılmıştı..bu gün test yaptıdım...10 günümde veeeee hamileyim çok şükür rabbime
Tebrik ederim gamzelim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.