Eylül 2010 da transferi olacaklar...HAYDİ..BURAYA...

arkdaşlar merhaba, eylülde transferi olcakalrda bende varım muhtemelen 13 eylülde toplama işlemim yapılacak 16 eylül gibi allah kısmet ederse transfer...pera ilk sonuc senden gelecek herhalde, herkese bol şans inşallah bebişlerime kavusuruz

Bende 24 ağustosta adet oldum. Gonal-f kullanmaya başladım.Sonra ilave olarak orgalutran kullandım 3 tane en sonra çatlatma iğnesi ovitrelle yaptım.Yumurtalarımın en küçüğü 13 mm en büyüğü 18mm di.Dün yumurtalarım toplandı.8 tane toplamışlar. Bugün aradım sadece 1 tanesi embriyo olmuş. Yarın transfer yapılacak gibi hastaneye gidicem. Bakalım hayırlısı.yumurtaların ve spermlerin kalitesi çok düşükmüş.O yüzden şuanda 1tanesi döllenmiş. Yarın sabah son durum değerlendirilip transfer yapılabilir.Kızlar dua edin ne olur.Çok korkuyorum olmıyacak diye.allah herkesin dualarını kabul etsin.İsteyen herkesin allahım kucaklarını bebişsiz bırakmasın.

arkdaşlar merhaba, eylülde transferi olcakalrda bende varım muhtemelen 13 eylülde toplama işlemim yapılacak 16 eylül gibi allah kısmet ederse transfer...pera ilk sonuc senden gelecek herhalde, herkese bol şans inşallah bebişlerime kavusuruz
ses_82 hoşgeldin ,benim transfer de 17 Eylül nasipse,birlikte bekleyeceğiz sonuçları,bu topikte en az10 kişi hamile olacak hedef bu ,inşallah,bi de sayacağız tek tek.

Transferim bugün yapıldı kızlar. durum değişmedi tek embriyo oluştu onu transfer ettiler.Artık yatma zamanı bol bol yatıcam. İnşallah bebişim sıkı sıkı tutunur ve hiç bırakmaz beni.

ozlem selam regl olabildin mi? bugun benim de 10. lucrin gunum olacak hala regl olmadim.. 13 e kadar olmazsam doktoru aramam soylendi de seni merak ettim..

Tatlım ben adet oldum 2 eylülde şuan puregon kullanıyorum işte bugün kontrolüm vardı yumurtalarım toplam 20 üstü ve 10,5 olmuş hayırlısı bakalım neler olacak
Sen ne yaptın?

kızlar ayın 15 inde kan tahlili yaptırıcam haftaya yani son 7 günüm :) bayram dı oy kullanmaydı derken çabuk geçer inşallah
doktork bana transferden sonrsa herşeyi yapabilirsin ama ağır hareketlerle dedi hızlı davranma hiç bir şey için dedi
bi de hepinize söylüyorum bana kesinlikle ıkınma dedi ne olursa olsun
muhtemelen ıkınma rahim kaslarını hareket ettirdiği için tutunmayı geciktirip zorlaştırıyo
hepimize hayırlı olsun inşallah
sorularınız varsa zevkle cevaplayabilirim
başından sonuna kadar yorgun bir savaşçı gibiyim
gece elim karnımda uyanıyorum
bazen kasıklarımda batmalar oluyo en azından hala içimde galiba diye seviniyorum
bilmiyorum kızlar unutmak lazım diyorum hep ama unutamıyorum
içimde bi bebek var
düşüncesi bile inanılmaz beni hepinizin anladığını biliyorum
sizden başka kimse anlamaz zaten
hepinize şimdiden iyi bayramlar
umarım önümüzdeki bayram hepinizin içinde minik bebişleri olur

Slm kizlar benimde dun yumurtalarim toplandi.Yarin arayacagim kac tanesi dollendi diye.Insallah cumartesi transferim var.Allah hepimizin yardimcisi olsun.Herkesin bayramini kutlarim.

slm arkadaşlar bir eylül de tranferim yapılmıştı..bu gün test yaptıdım...10 günümde veeeee hamileyim çok şükür rabbime

Back
X