Eylül 2011 Bebeklerimizin İsimleri

İlk ben yazayım o zaman :)

Biz oğlumuzun adını ilk altuğ düşündük ama anlamı kırmızı tüy demekmiş..vazgeçtik..

sonra Oytun dedik.. anlamı kutsal, mübarek....beğenilen güzel yer demekmiş..

selen ismini düşündük kızıma ama anlamı sel oldugu ıcın ıyı olmaz dıyolar sız ne dersınız bu konuda :26:

ömerolacak bizim paşanında adı yanınada 2. bir isim düşünme aşamasındayız yüksek ihtimalle biz karar verene kadarda çocuk doğmuş olacak

2. isimler hep fazlalıkmış gibi geliyor bana..Hayatını zorlaştırıyor sanki çocuğun..

eşimin ailesi hep 2 isimli ve ikisinide kullanıyorlar bende öyle düşünüyordum ama sevmeye başladım bu fikri hem çocuk kendisi seçebilir ileride hangisini kullanacağını

Benim dünya yakışıklısı oğluşumun ismi kısmet olursa RÜZGAR olacak 2. isim düşünüyoruz ama çoğun tek başına RÜZGAR ismi daha güzel diyor

Benımde oglumun ısmı Ömür Efe olacak ama degısebılır tabı daha cok var ne de olsa

selen ismini düşündük kızıma ama anlamı sel oldugu ıcın ıyı olmaz dıyolar sız ne dersınız bu konuda :26:
selen ve selin ismide çok hoş ve kibar isimler bence vazgeçme derim
ömerolacak bizim paşanında adı yanınada 2. bir isim düşünme aşamasındayız yüksek ihtimalle biz karar verene kadarda çocuk doğmuş olacak

ömerin yanına eneste koyulabilir hem çok ağırda olmaz ömer enes veya enes benzeri briaz daha modern bir isim ama ömeri tamamlasın iki isimle birden seslenebileceğin gibi mesela

Çocuk sokakta top oynuyo hani bağırıyosun Ömer Eneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssss :) Ömer kaynadı gitti :) Tek isimle ne kadar rahat bağırırsan o kadar iyidir.. Ömer Tahada diyorlar..

canım benim seçeneklerim arasında ömer bilge vardı sen de beğenirsen bilge olabilir bebişinin ikinci ismi belki adaş olurlar :)

canım benim seçeneklerim arasında ömer bilge var sen de beğenirsen bilge olabilir bebişinin ikinci ismi belki adaş olurlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…