Eylül 2011 Bebeklerimizin İsimleri

selen ismini düşündük kızıma ama anlamı sel oldugu ıcın ıyı olmaz dıyolar sız ne dersınız bu konuda :26:

Selen Köken: T.
1. Müjde.2. Varlık, bolluk.
1. Müjde.2. Varlık, bolluk.

Kişi Adları Sözlüğü (Türk Dil Kurumu)

oğlum 22 eylülde doğdu. ben KUTSAL istedim diyanete sordum koymasanız iyi olur dedi. sonra emir istedim onuda eşim istemedi. tuğsan dedik oda kulağımıza hoş geldi ama anlamı bize yetmedi :)) bulunmayan bir isim aradık ışıner koymaya karar verdik ondanda çevrenin yadırgamasından dolayı vazgeçtik. en son kuzey güney dizisini izliyoduk birden dank etti eşime kuzey ismini ben öncedende beğeniyodum niye aklıma gelmedi dedim. oda beğendi ve şimdi aşkımın adı KUZEY oldu uzun yazdım ama daha çok isim çürüttük. bende göbek adını emir koydum (

ama şu kuzey ismini duyan herkesin ikincide güney olur espirisi baydı gerçekten.

benim minik prensesimin adı da azra 22 eylül doğumlu:)allah hepinizin bebişlerini adıyla yaşatsın...

Son düzenleme:
bizim prensesimizin adı da 'Ela' bayılarak koyduk bu ismi umarım algıladığında kızımız da sever.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…