Eylül 2011 Bebeklerimizin İsimleri

aha da işte pembedana koyuyor aren i yaa.. ben çok istedim ama kocam beğenmedi şimdilik sarp diyoruz daha çok değişir bizim bebişin ismi

bebişimizin cinsiyetini cumartesi öğreneceğiz inşallah. kız olursa İSTA ELVİN erkek olursa EYMEN TAHA koymak istiyorum. özellikle Eymenin anlamı çok güzel. bakalım kısmet. Kızımın adı da AYŞE ŞEVVAL. Bu arada iki isim koymanın sünnet olduğunu duymuştum.

benimde isim hakkım elimden alındı resmen...
babam adımı koysunlar diye haber göndermiş...
bende babamın isminin yanına bir isim daha ekleyerek koyacağım oğlumun ismini
Muhammet İlker...
Uyumu nasıl sizce arkadaşlar...
bu arada babamın adı Muhammet...

duruşah benim muhammed isminde bir arkadaşım var çocuğumun adını muhammed koyayım diye bana araba vaad edio aslında çok güzel bir isim fakat o ismi taşımak çook zor ben ömer derken bile düşünüyorum ilker ismide çok güzel ismiyle yaşasın oğlun

bide kızlar valla soğudum 2 isimden sayenizde bizde dün akşam ömer mete mi olsa diye düşündük ama mete si kesin değil tek kesin olan 2. ismin yiğit-efe-can olmayacağı çünkü burda herkesin bebelerinde bu isimler var

evet gerçekten çok zor o ismi taşımak...
ben oukl öncesi öğretmeniyim...
okulumuzdaki tüm muhammetler çok yaramaz...
çünkü isimlerinin ağırlığını taşıyamıyolar...
ama isim için babamıda kıramam...
tek çocuk olduğum için benden beklentileri çok...
birde 3 erkek kardeşim bebkken ölmüş...
babam erkek çocuklarını çok seviyor...
o yüzden babamın isteğini yerine getirmek zorunda gibi hissediyorum kendimi...

kesinliklede öyle yapmalısın canım tabi eşinde kararı önemli ama babalar başımızın tacı acı kayıplarınız içinde çok üzüldüm allah kimseye kardeş yokluğu ve acısı göstermesin

amin inşallah...
çok acılar yaşamış annem...
allahım kimseye yaşatmasın inşallah...

ömer batın bence güzel
sağlıkla al bebişini kucağına

kızımızın ismini Beyza koymayı düşünüyorum. Anlamı; cennetteki günahsız, beyaz yüzlü kadınmış. Beyza'lar beyaz tenli olurlarmış. Güzel mi sizce, fikri olan var mı?

kızımızın ismini Beyza koymayı düşünüyorum. Anlamı; cennetteki günahsız, beyaz yüzlü kadınmış. Beyza'lar beyaz tenli olurlarmış. Güzel mi sizce, fikri olan var mı?

3 tane öğrencim oldu Beyza isminde.. Biri bembeyazdı pamuk gibi ama anne babada öyleydi.. Diğer 2si esmermi esmer çikolata gibiydi anne babada öyleydi.. Sanırım beyaz ten genetik etki barındırıyor..

3 tane öğrencim oldu Beyza isminde.. Biri bembeyazdı pamuk gibi ama anne babada öyleydi.. Diğer 2si esmermi esmer çikolata gibiydi anne babada öyleydi.. Sanırım beyaz ten genetik etki barındırıyor..

ikimiz de bembeyazız=)) bakalım şimdilik bu isim kulağıma çok hoş geliyor, anlamı da etkiledi beni

kızlar ben de eylül veya nilüfer düşünüyorum. nasıl sizce hangisi daha hoş? aslında ben de iki isim istiyorum ama nilüfer uzun oldugu için tek yeter.eylül olursa belki başka bir isim eklenebilir.

kızlar ben de eylül veya nilüfer düşünüyorum. nasıl sizce hangisi daha hoş? aslında ben de iki isim istiyorum ama nilüfer uzun oldugu için tek yeter.eylül olursa belki başka bir isim eklenebilir.

canım bence eylül.
bu arada ben de iki isim istiyordum ama kızım olsaydı iki isim koymayacaktım. evlenince kendi soyadını da alabilsin diye. çok feminisitçe di mi ama yani ben aldım o da almak isterse ikinci isim engel olmasın dedim hoş kızım da olmadı zaten

Son düzenleme:

eylül harika bence cnm bende kız olsa eylül buse istiyordum ama eşimde erken doğarsa temmuzmu koyıcaksın diyip dalga geçiyordu

eylül harika bence cnm bende kız olsa eylül buse istiyordum ama eşimde erken doğarsa temmuzmu koyıcaksın diyip dalga geçiyordu

canım erkek olur da erken doğarsa temmuz koyabilirsin temmuz diye erkek ismi var ve benim çok sevdiğim bir isim ama eşim sevmiyor orası ayrı:)) herkes eylülü beğeniyor ama eylül de sanki bir iki yıla ecrin,aleyna gibi çok popüler olacak diye düşünüyorum. bir de açelya var beğendiğim.açelya nasıl sizce?

Bunların içinde benim de favorim Eylül..
Hatta bizim de aklımızda vardı Eylül ismi ama Duru'muz ağır bastı
Çok popüler olmadan sen koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…